Благодарност към модераторите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Благодарност към модераторите
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1182 пъти
Здравейте! Така, не смятам да ви обиждам или да ви намирам косури. Пиша темата като нещо като благодарствено писмо. А освен благодарствено писмо може да се счита и за нещо като молба към тези които ви оплюват. (реших да драсна темата защото видях коментарите под темата "към модератора") и вместо да пиша коментар реших да е направо тема, надявайки се, че ще стигне до колкото се може повече посетители)

Да знам, знам че много хора ви обиждат и ви упрекват, защо това не било така, защо друго не било иначе, че еди какво си и еди що си, такива няма да изчезнат честно казано, просто доста от българите сме с такъв нрав по всичко да плюем и солим.

Но честно казано, на мен сайта ми харесва, всичко е супер и добре замислено, единственото което не ми харесва са някои хора тук, дори и анонимно да е, си показват простотията и това не е хубаво.

Към тези които плуят и обвиняват модератора - какво постигате с това недоволство? В крайна сметка модератора може да решава какво да се публикува или не, това му е работата.

Предполатам че, вероятно повечето от вас, също като мен влизат да прочетат нещо за да рапуснат, да потърсят съвет или евентуално да дадът такъв. Да може би някои просто влизат да похейтят или потърсят някоя тежка битова драма, ама замислете се, какво ще стане ако модератора спре да одобрява истории и коментари, имам предвид ако реши да си даде почивка или направо да закрие сайта? Да, вероятно всичко ще си е нормално и на никой няма да му пука, но пък губите възможността да споделяте, търсите или да давате съвети анонимно, и малко се прецаквате така, да сега много хора ще кажат "е що да се прецаквам" - много просто, човек от страха си да не го помислят за еди какъв си или да му се присмиват в очите, или познатите му зад гърба, би предпочел да сподели анонимно и да се обърне към някой непознат, на улицата (което е малко вероятно) или в сайт като този. (което е по-вероятно)

Точно това последното ни дава сайта - анонимност и не само това. Тук може да срещнеш подкрепа и разбирателство, а може би и добър съвет.

Та, предполагам че, никой не се сеща за вас и не ви се благодари или не ви си благодари често, и заради това искам аз да ви благодаря за чудесният сайт и работата която вършите, наистина съм ви благодарен и харесвам сайта, както много други нормални хора. С това не ви моля да не спрете да се занимавате с това и да продържите да търпите негативните хорски мнения, само ви благодаря, а и се обръщам към тези които се оплакват, и ви държат сметка защо и как. Дори и да оставите сайта(пък и само почивка да си дадете), аз и другите потребители които го харесват, ще разберем.

М 18

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: e59b00ba6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   И какъв е смисъла от темата????? Модератора иска да си ходи, сайта ще умре скоро!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c2e1f15ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   И от мен едно голямо благодаря към Модераторите, че се занимават с нас а и сигурно си имат много други лични задачи !!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3b9fc0c8bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Аз влизам в сайта, пиша коментари и разбирам неща за себе си докато се изразярам. Яко.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e0a3d4ea94
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   До модераторите:Добре си вършите работата. Благодаря! Има леки забавяния, но всички сме хора. Какви са условията за да станеш модератор?

http://spodeli.net/19/story-155831.html

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e0a3d4ea94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да,блсгодаря!

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 96885143ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Модераторите са ЛАЙНА


Това е самата истина!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 0aca1f24a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Това е провоктивна тема, написана от модератор, иначе не биха допуснали комевтар №8, защото хем е просташки, хем обижда!? А ако е писана от посетител, това си е безполезна логорея, напълно безсмислена, с нищо няма да промени нещата.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d93e020f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Модератор самоироник или слепец (в лошия случай) публикува коментар 8. Искрено се забавлявам. Мерси.

-

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 23ee9d264a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Модератори-Автори защо сте толкова проклети. Колкото и да се криете, понеже няма регистрация, поне аз зная кога пише модератор. И който се представя, че е само той единствения модератор на този сайт, той е лъжец. А къде е вашата безплатна модератока, дъртата 64 годишна баба, която е публикувала над 300 /триста/ истории-теми. Не искате да кажете защото лъжете и за умрелите. Как не ви е срам! Когато ви кажат истината за вашите недостатъци и за неспазването на собствените ви правила от някой коментатор, особенно ако е доста критична към вас, вие не публикувате такива коментари. Ето пак не сте публикували два /2/ мои коментара 7-ми и 11-ти. Защо сте такива? А вижте каква история сте публикували в "Любов и изневяра": "Да му шибна ли един? Всеки може да не, но не да не уважава и цени". И обърнете внимание как завършва авторката: "Такова нещо някой направи ли ми, роднина, брат, сестра ЕБ*Л съм го". Сигурен съм, че това е история от 64 годишната стара баба модераторка, която сама си публикува историите или някой подобен на нея. И това според вас става за публикуване. Вие не сте хора да притежавате такъв сайт като "Spodeli.net", където всеки да сподели мисли които го вълнуват на цивилизован език. Срам, срам, срам към всички вас. Знам, че и този коментар няма да публикувате.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f3e3c54130
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   С такива "потребители" е разбираемо защо модераторите не искат да се занимават. На единия му се привиждат 64 годишни баби модераторки и от няколко години в сайта още не разбра, че не авторите на темите одобряват и коментарите. И този човек, като го орежат и с право, после реве из темите какви лайна са модераторите.

Другият пък си казва директно, че са лайна, ама един Бог знае и той какви ги е творил, за да не са го одобрили преди това. И този коментар има 5 звезди от петима души.

Между другото така и не разбрах как точно първия разбра, че модератора е жена, че и точната му възраст разбра през монитора. Ама ако го питаш него, той си е прав за себе си, не осъзнава, че е с ментални проблеми и си храни модератора на воля и понеже има и други, на които не са им одобрявани коментари и с право и в крайна сметка всички дружно плюят модераторите. Точно както катаджиите ги плюят, защото повечето са отнасяли фишове, без да се замислят, че са си виновни. Но никой не се замисля защо аджеба не са му одобрили коментара и дали не е резонно. Просто модератора е виновен автоматично, защото всеки е имал неодобрен коментар поне веднъж.

Е, защо по-точно да се занимават с такава простотия, обиди и с хора с очевидни ментални проблеми като оня с бабата модераторка? Пари ли им плащат, по рамото ли ги потупват или тиквен медал ще вземат?

Не заслужавате абсолютно нищо. Даже много ви търпяха. Както виждате вече почти няма активност в сайта. Така че вървете и си хейтвайте в друг сайт да видим и там колко ще ви изтърпят. Според мен по-полезна работа ще ви свърши психичатър или психолог, а не форум.

Най-лошото е, че заради злобари и психично болни, не могат и нормалните хора да изразят мнение, защото модераторите вдигнаха ръце и с право.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 206d0f8fe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Този, дето се повтаря нещо за някаква 60 и нещо годишна баба е Дядката. Казва, че живее в Америка и че в началото на емиграцията си ядял кучешка храна, че му харесвала Русия повече от Америка, ама в Америка било по-добре за живеене... ей такива някакви. Та какво ли стана с този човек, скоро не е вилнял тук, поне аз не съм му засичала изказвания... Макар и противен, някак ме забавляваше :)

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c2e1f15ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Айде честито, като гледам вече колко време отнема одобряването на теми, и коментари, вече успяхме да го съсипеме сайта, дано спите спокойно

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 87c0e5877b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Следя сайта повече от 10 години. Не знам кой е ''дядката'', или колко годишна е ''бабата'', но наистина имаше жена с модераторски права, която ''бълваше'' теми и сама се коментираше. Първият коментар винаги беше нейния. Много от пишещите я наричаха ''многознайката''. Когато съм я засичал ме цензурираше. Сега също я усещам да присъства, но по-деликатно. Напоследък се замислям дали не е финансово заинтересован човек, евентуално собственикът на сайта. А за тези, които говорят за ментално здраве, гарантирам, че моето е превъзходно, просто съм по-наблюдателен.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c2e1f15ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Това че собственика на сайта е някаква митична личност,и че отдавна е забравил за сайта, е глупост, според мен пише тук и то често,може да е абсолютно всеки коментар но съм сигурен че наблюдава сайта, Модовете може наистина да не знаят че е той,но не можеш да ме убедиш че има успешен сайт и си го забравил,няма такъв филм

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 23ee9d264a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Дърта бабо къде е моя коментар Н. 18. Той беше единствения който чакаше да бъде публикуван. Защо си го изтрила бе бабо? Този също ще бъде Н. 18 чакащ да бъде публикуван. И него ли ще изтриеш злобарке.

Мод: В Русия съм, бабиното. Имаш поздрави от Наполеон.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 87c0e5877b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Според този потребител бабата модераткорка от 10 г. си стои все на 64.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 23ee9d264a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Дърта бабо вече два месеца и половина си в 65-тата година. Ставаш по-грозна и по-грозна и няма да се намери мъж да ти обърне внимание. Затова си толкова злобна откачалка. Сигурен съм, че физиономията ти излъчва омраза и темерутство. За теб човешки отношения не съществуват и затова ти мразиш всички мъже. Пишеш и публикуваш фалшиви и измислени истории, защото нямаш друг живот освен да лъжеш. Изтрила ми си няколко коментара, знам че и този ще изтриеш, но поне ще го прочетеш. Ще продължавам да ти тровя душата защото ти това заслужаваш копанарке.

Мод: не, няма да те изтрия, нека видят и другите потребители колко душевно болни хора се налага да търпя. Това ти беше последния коментар в този сайт между другото, защото от тук нататък изобщо няма да те чета, а директно ще трия всичко от този IP адрес. Даже прекалено много те търпях.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker