Има ли черна магия? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Има ли черна магия?
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 14721 пъти
Здравейте! Днес ми се случи нещо странно. Прибирах се към къщи, когато ме спря една жена. Попита ме дали наблизо има аптека, беше с едно момиче горе долу на моята възраст - 18. И ме гледаше адски втренчено и почна да ми говори разни неща как ме чакало нещо хубаво, виждала го била на лицето ми и разни такива, при което аз се изсмях и тръгнах да си ходя. Но тя беше настоятелна и искаше да поговорим някъде на по спокойно, защото имала какво да ми каже.

Отидохме до най близките пейки и тя почна да ми говори разни неща, при което аз потръпнах понеже бяха верни. Неща от рода на първата буква от името на мака ми, на приятеля ми. Каза ми разни неща за тях, които са верни. Каза ми, че няма да работя повече тази работа, а аз напускам след 3 дена. Това, което искам да кажа е че като за човек, който е луд или блъфира добре и се получиха нещата, направо и повярвах че е някаква ясновидка или маг, ходжа или както му се вика там.

Но дойде един момент след хубавите работи, които ми каза, в който ми заяви че над мен и семейството ми тегне магия направена от някакъв турски ходжа. Някаква жена мразила майка ми. А наистина от няколко години се чувствам така сякаш тегне проклятие над нас. Майка ми си загуби работа и не може, а и не иска да си намери нова от 3-4 години насам. Двамата с баща ми посягат към чашката всеки ден, което също позна странната жена. Скандали, боеве, нерви много са лошите неща които ни сполетяха последните години и тази жена направо ме изуми с тази черна магия.

Каза ми че имало два начина да се избавя. Някакъв предмет, който бил омагьосан да съм го занесяла да ми го осветят и аз и казах, че не знам какъв е този предмет и тя ми вика, че другия вариант е с едни билки и една процедура. В началото си помислих, че тези билки се намират в аптеката, но тя каза че трябвало да бъдат осветени и ми предложи да ми ги даде срещу 60 лв. Или колкото пари имам в мен. Но го каза по завъртяно. Да дам толкова колкото ми е скъпо щастието и т.н.

Аз се стреснах и казах, че бързам записах и номера и си тръгнах. Но все си мисля, че ако не го направя това с билките аз ще съм виновна за всичко лошо, което ще ни се случи и се чудя да и се обадя ли..
На някой случвало ли му се е подобно нещо, вярвате ли в черни магии и като цяло какво мислите ??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8c3543fb79
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тази жена те е дебнела. Знае доста неща за теб, защото явно те познава от доста време. Не ти ли се струва съмнително, че иска пари?
Явно така се изхранва! Дебне хората, разбира неща за тях и се възползва от наивните! А това за рязания турчин, дето е направил магия е пълна измислица!

Не съществуват магии! Сигурен съм!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: de2da673f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Въобще не влизай в такива епизоди! сигурно въпросната втренчена жена просто е била осведомена по някакъв начин за семейството ти и за това те е заговорила.
целта е една - да те докара до там, че да дадеш пари.
не си ли чувал, че в тия гладни години има такива групи от хора, които само с това се занимават - да спекулират със семейните проблеми на всеки един, а и с личните му, с единствена цеб разбила се да му изкопчат пари?!
не я ли попита - нея какво я интересуват толкова твоите проблеми? или просто ей - така си върви по улицата, вижда те, удря я божието вдъхновение по главата и си вика "Я да помогна на момчето (момичето), че иначе лошо му се пише!...."

не влизай в капана, човек!!!!!!!!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9a46d0b8aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката - В началото си помислих, че е поредната жена нямаща си друга работа освен да се прави на бъдещогледка(попадала съм на разни такива рейса), но като ми заговори... попринцип вярвам в такива неща и нищо не е случайно за мен. А пък за дебнето съмнява ме. Обикалях целия град по магазини насам натам и се срещнахме една срещу друга. Не знам просто ще се чална още малко. А и другото завърза ми един червен конец на ръкатаи ме накара да си пожелая 3 неща сега се чудя да го махна ли какво да го правя? Тя каза да не го махам..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1364696e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Не бъди толкова наивна и не се връзвай друг път на такива неща като ела на една пейка и т. н. Като почнат да ти дрънкат се правиш, че не ги чуваш и това е. Абсолютно същото ми се е случвало преди много години, много ме беше яд после, че изобщо се спрях да я слушам, щото се психира човек малко или много.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 91bb91b36e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Вземи билките!

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: cd71f5b6bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Ха-ха, ако ти се е случило във Варна, в паркчето на Приморски... и двете дами са ромки, значи си само една от многото. Между другото, на мен цената ми намали на 20 лв.! Промоция!
Мани ги, лъжкини са, тази история я разказват на всички! Целият свят омагьосан за тях, от тук 60 лв., от там 20 и не им трябва да работят.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c78d67ad08
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Веднага да махнеш този черен конец от ръката си, мило, наивно момиче! И аз като теб съм си патила от циганки, шарлатанки, които ме пресрещаха и ми казваха за черни магии и ми искаха пари. Веднъж си бях купила много красиво черно дантелено бельо и точно тогава една циганка ме заговори и каза, че ако не й дам бельото, майка ми щяла да ме закопае с него... Изплаших се и го дадох. Беше страшно красиво! Сега много ме е яд, но това е! Не се плаши и бягай от такива жени, това са мързеливи и безработни мошенички, които хващат по- млади и наивни хора, като им казват подобни глупости. Ще ти кажа само да отидеш в която и да е черква в твоя град и да поговориш там със свещеник. Той е Божи служител и ще ти каже най- добре. Има Молитви против магии и уроки, те се четат от свещеници. Носи си кръстче на врата, не носи билки и вмирисани треволяци! ... Желая ти всичко хубаво!
Таня

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9a46d0b8aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Таня конецът е червен?

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8f07623e7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Глупости! Да не си луда да даваш пари! Тези са шарлатанки! Какви конци, какви магии, не разбираш ли, че от такива наивни като теб печелят разни циганки! Изобщо не е трябвало нито да ги гледаш, нито да ги слушаш!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 3524844677
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Репертоара е един и същ, то на човек му е изписано на лицето, когато е добър и се лепят като мухи на мед да зарибяват. Търсят лесни пари, изобщо не се хващай и не го помисляй да и се обаждаш. Моята майка я подлъгаха така, даде 40 лв след пазарлъка за разваляне на черна магия. И то не за билки ами бяха си някакви парченца от сварен кокал, които трябвало да постоят 3 дни във вода на слънчева светлина и да си мием челата всяка сутрин.. аз отказах да участвам в тия тъпотии, но майка спазваше процедурите стриктно и в крайна сметка за нищо. В "омагьосана дупка"си бяхме и в такава си останахме. дано съм ти била полезна

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c78d67ad08
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Без значение е цветът на конеца. Дали е червен, син, или черен- може само да ти навреди. Вместо да ти помогне, подобно нещо може да ти донесе отрицателна енергия, защото тези жени по принцип имат нечиста, отрицателна сила. Защо ще ти иска пари, ако иска да ти помогне- защото просто е една лъжкиня и мошеничка, която се възползва от неопитни хора като теб. Още ли не си хвърлила конеца? Прави каквото искаш, но знай, че така ставаш все по- зависима от тази " добра " жена, която тоолкова много иска да ти помогне, но само срещу солидна сума пари... Помисли си, нали имаш разум в главата си. Не се оставяй да те манипулират подобни хора, а бягай далеч от тях.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 3f3144c8be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Аз мисля че има черна магия, но на такива лелки не бих повярвала

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 97e85379c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Момиче, в никакъв случай не се доверявай и не се обаждай, защото няма да се разминеш само с тези 60 лв. Целта на жената, която си срещнала е да ти промие мозъка и да ти смуче парите. Поддадеш ли и се, ще те манипулира за още пари. Приказките на подобни недобронамерени хора могат сериозно да навредят не само на джоба, но и на психическото и физическото ти здраве. "Невероятните" неща, които е познала изобщо не са феномен. Има психологически трикове, всеки добре обигран мошенник може да налучка само като те слуша и наблюдава. Ако си от по-малък град нищо чудно да те е проучила. Дори и да има известна ясновидска дарба си личи от километри, че тази жена не е добронамерена.
Отностно така наречените магии или целенасочено енергийно влияние в/у събитията и живота са факт, но те не са изобщо лесни за осъществяване, долавяне и опасни за практикуване. Много малко хора могат да ги правят/усещат, останалото са мошенници.
Тази жена най-вероятно те лъже, защото:
Ако има енергийно влияние в/у теб и семейството ти то няма как да бъде усетено така бързо и лесно от човек, с когото се разминаваш на улицата.
Премахването и не става с купуване на осветени билки и подобни.
Ако някой човек те заговори с искрено намерение да ти помага, той няма да иска пари.
Съветвам те да спреш да се притесняваш за черни магии, ако ти е давала нещо да го изхвърлиш и да и изтриеш телефона. Проблемите в семейството ти са от нормално битово естество и няма да ги решиш като пълниш джобовете на измамници. Важно е да не си втълпяваш, че над теб тегнат магии и проклятия. Така ще си навредиш на спокойствието и нищо чудно негативните ти мисли да привлекат и негативни събития, на твой език казано-автомагия : )
Ако искаш да помогнеш на себе си и семейството го прави с добро отношение към близките и др. нормални неща. Преценяй добре хората, които уж ти предлагат помощ, те често не търсят нищо повече от собствена облага както в случая.
Много щастие и успех ти желая.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f089a54c8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Ако наистина имаш магия от ходжа само тои може да ти каже за какво е но нчма гаранция че ще я развали

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a858538bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Направо понякога се чудя, и се вайкам как българина е толкова наивен човек.
Виж сега, черни магии може и да има. НО ние сме ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ, и като такива не трябва да вярваме на такива работи, и не трябва да ходим при разните му там баячки, знахарки, магьоснички и тн. Като си мислиш, че на теб или на семейството ти има нещо, то тогава отиди на църква бе мойто момиче. Отиди на църква, запали по една свещичка и се помоли на Бог. Ама помоли се истински, ами не просто да отбиеш номера.
Бог няма да те излъже, но "врачката" да! ;).
Помолете се на Бог вместо да ходите при тея дяволски хора. Ама нали имаше 50 години комунизъм и явно си останахме неверници.
Виж сега, тея шарлатанки са добри психолози. Тя знае как да ти влезне под кожата. И като гледам, ти е казала, че иска 60 лева. Ами тя просто иска да те обере. Не им вярвай на простотиите, и да знаеш, всяко семейство си има проблеми ;)

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 256eed8b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Изпитай я дали наистина е ясновидка с разни въпроси и ще видиш, че лъже. Трябва да знаеш, че терминът "магия" звучи смешно и наивно - аз наричам подобни неща отрицателно енергийно влияние и според мен "магия" се прави не с ритуал, а с отрицателни емоции и помисли. Но не се залъгвай с тая жена, а вземи прочети книгата "Законът за привличането" и ще видиш, че никакви билки не са ти нужни - можеш да развалиш "магията" и сама.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5a1014e91e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Не си ли гледала по "Господари на ефира" как ги хващаха тези шарлатанки по улицата?

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9a46d0b8aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Авторката- Благодаря ви много, наистина се успокоих след вашите коментари. Наистина съм малко наивна и не мога да повярвам, че има и такива хора, които се изхранват с хорското ноивие. Забога дано има карма и всичко да се връща, ако не в този то в друг живот!!! Живея в Пловдив и просто е абсурдно да знаеше толкова неща и за миналото ми и настоящето или да ме е проследила та от там и се вързах толкова.. и тези нейни големи вторачени очи.. Добре че не се подлъгах да и дам или подаря нещо както тя искаше. Пък и как точно мен ще срещне и точно за моя проблем ще има скъпоценните билки в чантата си срещу скромната сума от 60 лв.? Наистина по-спокойна се чуствам.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ef25d3f813
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   И на мене ми поискаха 500 лв. за такива коренчета. Много са хитри, казват ти че в семейството ти има някой с буквата Н, или К, или А, които са доста често срещани... после ти говорят за катастрофи и чужбини... това е цяла схема не се връзвай. Ако вярваш в такива неща отиди в църквата, вземи светена вода и си поръси къщата, после прочети киприяновата молитва айде със здраве...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 97e85379c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   15, не я съветвай да ходи при ходжа. Тя е православна християнка, предполагам, и не е хубаво да ходи за подобни неща при човек от друга религия. 16, защо наричаш ясновидците дяволски хора? Та нали точно Бог ги е дарил с тази развита сетивност? Дяволски хора можем да наречем мошенниците стимулиращи дарба и хранещи се от болката и страха на жертвите си. Хора с ясновидски и други способности (енергийни влияния) има, но те не тръбят за себе си, не са неграмотни циганки, нито съмнителни лелки, които те причакват на улицата. :)
От 14

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 53554e17ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Аз съм номер 16. Виж сега номер 21. Църквата и Християнството забраняват и не подкрепят, каквито и да е било врачки и екстрасенси.
Сега ще ти кажа на кратко становището на църквата, и на православното християнство като цял. Надявам се, че ще ме разберете.

Истинският пророк познава всеки път бъдещето, защото дарбата му е от Бога. А Бог знае- миналото, настоящето и бъдещето. А един Бог никога не би излъгал човек, затова пророка познава всеки път всички събития.

От другата страна пък е дявола. Дяволът знае само- миналото и настоящето. И той като нас само може да гадае за бъдещето, и понякога познава, но понякога не.
Затова някои пророци не познават всеки път, защото можеби силите им са от дявола.
За това църквата казва, че Ванга не е пророчица- защото много пъти е грешала. И затова църквата смята, че силите на Ванга са от дявола.

Ако един пророк сбърка дори и един път, то значи, че не е истински пророк, и че силите му са от нещо лошо.
Надявам се, че съм бил точен и ясен. Просто човек трябва да се позапознае малко с нещата, и вече да избира кое ще му навреди, и кое не.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8465dba961
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Авторке, ще ти разкажа една история пък ти си направи изводите. Като малка тийнейджърка се бях запознала с едно момче в една дискотека, разменихме си телефоните, влюбих се много в него, но той така и не се обади и се забравихме. Т.е. той мен, след 4-5 години аз доста се бях променила и той отново дойде, както и първия път да иска да се запознаем и аз съответно се съгласих .После той ме пита с какво се заминавам и аз реших да се избъзикам, че имам дарба да познавам на хората и той естествено не повярва и започна да ме разпитва. А аз знаех толкова неща за него, че просто накрая остана със зяпнала уста. Ако му бях казала за магия не 60лв, а сигурно 6000лв щеше да ми даде.

Та, така, после му разказах всичко и той наистина изобщо не ме помнеше. Така че не бъди сигурна ,че не познава семейството ти или нещо. Не се занимавай и не се вкарвай във филми. И само още нещо да ти кажа, магия направена при ходжа не се разваля с билки. От това можеш да си направиш изводите само

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 97e85379c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Номер 16, аз пък гледам на нещата малко по-научно. Известно е, че ние хората използваме много малък процент от мозъка си. Тези със силно развитите сетива явно им е заложено да използват малко по-голям процент или даден център на мозъка, непознат все още за учените. Еволюция бих казала аз, а не сили от дявола. Според мен всички хора имат тези заложби, но много малко от тях успяват да ги развият. Нормално е един пророк да сбърка, все пак и той е човек, а ние всички грешим.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 53554e17ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Аз просто казах горе/долу какво е становището на българската православна църква. И аз в повечето пъти гледам на нещата от научната им страна, а не толкова от религиозната такава.
Но вече всеки си избира в какво да вярва.
Аз иначе все пак си вярвам, че има Бог. И освен за тази еволюция за която говориш си има и нещо добро и божествено, но има и разни лоши сили.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 97e85379c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Аз също съм вярваща, Бог има, за мен е безспорно. Но той не е точно това, което представя православната църква и съм скептична към някои от нейните твърдения. Все пак религиите са измислени от хора, като една от целите е манипулация, за съжаление.

За мен има висша сила над нас, но не е добре хората, които усещат вътре в себе си неща, невидими за другите да бъдат заклеймявани заради становища на църквата (ако не ги използват в нечия вреда). Ако наистина Бог не иска някои от нас да виждат отвъд, нямаше да ги има. Да грешат е нормално, материята е сложна. Дори да го имаш заложено, трудно достигаш до пълна концентрация, бавно се развиват тези сетива и не винаги успяваш да разбереш какво точно ти се дава да видиш. То си е като да бъдеш художник, примерно. Имаш дарбата да рисуваш, но докато я осъвършенстваш и станеш художник ще мине време и ще сгрешиш 100 пъти.

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ad9319133d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Една жена:
И аз съм имала подобна история, само че в Пловдив.
Тази жена наистина беше ромка - никога не съм я виждала преди, а тя спомена и че няма да я видя повече. Няма начин да ме е следила. Просто е невъзможно с начина на живот, който водех.
И при мен обстоятелствата се стекоха точно така...
Един единствен път излязох за среща с позната, извън нормалния ми начин на живот. Бързайки за срещата, на един ъгъл, на един булевард ме срещна ромска старица.
Шофьорите по булеварда най-вероятно ме помислиха за поредната луда и лекомислена жена...
Само че, не ми е вързвала конец, а извади ибришим, откъсна бял конец накара ме да завържа куп възли един след друг. Не помня колко пъти. Накрая взе конецът, обърка го, получи се омотано топче, разтърка го, хвана единият край и... конецът беше прав, сякаш никога не го бях вързвала. Позна абсолютно ВСИЧКО от живота ми, от работата ми, от приятелите ми, от родителите ми, дори и претърпяните операции от мен и родителите ми. ВСИЧКО.
Към настоящия момент, нямах интимна половинка, но тя подробно ми я описа и каза, че астрално сме вече заедно. Само 2 седмици по-късно срещнах любовта на живота си. И той е точно това, което тя описа. Дори ми посочи продължителността на живота ми и на колко години ще е кончината ми. Странно, но факт! Предупреди ме да не разказвам на никого за случилото се. Парвя го само и единствено тук, тъй като е анонимно.
Та тогава тя каза, че имам причинена черна магия. Дори посочи от кого е.
Цялата процедура - за щастие, за любов, за здраве, за късмет, за развалянето на магията ми излезе 50 лв, дадени на части. Даде ми много прости и кратки съвети в здравословен и личен план. Едва ли запомних всичко. Гледах с такова недоверие и насмешка...
Та аз съм християнка, млада жена с 4 висши образования и избягвам подобни индивиди.
Мина много време от тогава...
Бях на ОГРОМЕН житейски кръстопът и реших да се допитам до ясновидец. Той "съзря" всичко това и я похвали. Наистина съм имала направена черна магия и е било предвидено да не съм между живите, но МНОГО ДОБРЕ е изчистена от тази странна жена. Освен това се е погрижила да имам и успех в любовта. И сега бера плодовете на делата й. Въпреки, че МНОГО странични фактори пречеха, сега дори и те се радват и помагат.
Повярвайте ми, и днес бих желала да я срещна - старица, една такава простичка, обикновена, приличаща на селянка, отрудена, с голяма бохча, с побелели коси, сплетени на плитка, с бяла кърпа на главата, почти без зъби... Грозна гледка, но ме спаси и даде хъс за живот.
В интерес на истината до онзи момент водех отвратителен начин на живот. След това всичко ТОТАЛНО се промени. Животът ми сега няма нищо общо с предходния...
Пожелавам на всекиго да срещне и да се довери на подобен "феномен" и да ощастливи дните си!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: bd6a308940
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

28.   Аз съм 15 не я съветвам да ходи никъде. не че има значение каква е ако и е направена магия. не само православната църква ами и исляма като религия забранява правенето на магии. това че и едните и другите го практикуват си е съвсем друг въпрос. а правенето на магии си е останало от годините преди християнството и исляма. кои го прави да си мисли. това което мога да кажа на авторката е да не се занимава с разваляне и ходене по гледачки само може да си навреди.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0f3233e416
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Много си наивна. Не, вярвай на такива шарлатани.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 4001dfe56a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Магии и магьосници има само в приказките!!!
Глупаво и лекомислено е възрастен и разумен човек да се поддава на такива измишльотини и манипулации. Всичко е на основата на самовнушението и на психична основа! Шарлатаните използват наивността на хората, за да изкарат някой лев от тях!!! Най-лошото е, че тези шарлатани могат да Ви стресират и да Ви депресират до крайна степен, говорейки Ви за неприятни неща, които могат да се случат на Вас и на близките Ви, и след това дълго време да не можете да се отървете от тази депресия!!!
Магии и магьосници не съществуват!!! Те са само в приказките!!!

Не вярвайте и не се поддавайте на подобни манипулации!!! Не бъдете толкова наивни и глупави!
По-доброто нещо, което можете да направите е да отидете на църква, там да запалите свещичка и там да се помолите за себе си и за близките си, и да пречистите душата си, отколкото да се поддавате на шарлатаните, които дебнат навсякъде, само и само да Ви вземат парите!!!

Никой не може да Ви направи магия, освен, ако Вие не повярвате и не си самовнушите!
На мен никой не може да ми направи магия, защото аз просто не вярвам в магии! Така, че мен магии просто не ме ловят!!! Имам имунитет към тях, защото не вярвам в тях!!!
Ако искате да се освободите от душевните си терзания и страдания относно магиите, спрете да вярвате в тях и нещата ще си дойдат на мястото!!!
Всичко е на основата на самовнушението и на психична основа!!!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c2385a4865
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Хора защо се занимавате с магии врачки и такива глупости, това е окултизъм, нима не знаете, че в библията пише да не имате нищо общо с такива хора и чрез тях влизате в контакт с тъмните сили. Oкултизма е грях и с такива врачки си правите живота по труден, никога не ходете при ходжи, екстрасенси, баячки и разни подобни те няма да ви помогнат, единствено господ може да ви помогне той е велик, слава на господа.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6ebf639cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Момиче, не вярвай на такива енергийни вампири! Гадове мръсни, как ги мразя само! И на мен се е случвало. Лесно е да поналучка това-онова, за другото съм убедена, че сама си и помогнала без да се усетиш - просто е пробвала напосоки, получило се е и те е накарала да си кажеш някои неща. Колкото ти струва щастието - гадина мръсна!!! Ами ако имаш 20 стотинки дали ще ти ги вземе, а? ! Значи, колкото повече кинти и дадеш, толкова по-добре ще те избави от "черната" магия.
Я им тегли по една майна на всичките магове, гледачки, феномени, ходжи, ясновидци, скенери и тем подобни измислени самозванци!
Гледай си живота и никога не се поддавай на такива глупости. Че като се хванеш на хорото, има да го играеш бая време, да си скъсиш живота, да се зомбираш и накрая вярно ще те хване я някоая болест, я нещо лошо ще ти се случи и ти ще го отдадеш на това, че не си била усърдна в развалянето на магията. Не гледаш ли ТВ? ! Та тези "хора" (защото те за мен не са хора) се изхранват по този начин, мила.
Когато те е загледала втренчено, още тогава те е зомбирала, защото си поддала.
В мягии не вярвам, но вярвам, че има лоши хора с лоша енергия. И тази е била от тях.
Желая ти щастие!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6ebf639cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Аз съм номер 32. Сега прочетох всички коментари - махни си конеца.

Ако искаш, сама си вържи като сама си намислиш желания и си направиш ритуал (например, да го намокриш със светена вода или тещо подобно). И никакви "билки" не вземай. защото не се знае какво може да представляват те. Най-вероятно са някакви обикновени тревки, но нищо не се знае...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a91e721425
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Моля би ли ми дала телефона на тази жена или някакъв начин, по който да я намеря? Бих искал да си пообщувам с нея, имам как да разбера дали наистина е "Касандра" или поредната лелка опитваща се да изкара малко пари. Няма да те убеждавам в това дали да и звъннеш или не, правото на избор принадлежи на всеки. Ти сама знаеш колко от казаното е истина и колко от тази истина е могла да разбере тази жена, колкото и да те е дебнела от страни.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 948d209c2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Ох господи. Какви ритуали какви глупости ви гонят. Силата на ума и мислите не са ли ви достатъчни, че да падате към глупостите?

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 454d89f5b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   ЗА № 35.

Нали сте чували сравнението, което винаги се дава за силата на ума и мисълта, нека се запали къщата ти, пък ти стой от страни и си мисли, че не гори... нека тогава силата на ума и мисълта да ти помогнат.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 21030ef3c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   36 напълно си права. Който не е минал през този ужас не знае какво е и си позволява да прави разни квалификации от рода на "глупости" и "не вярвай в такива неща", "мисли позитивно" и др. от този род. Това дали вярваш или не, не решава проблема, ако ти е дошло такова зло до главата. Тези енергии съществуват, независимо от вярата и се управляват от хора, които знаят как да го правят. Те могат да се насочват към определен човек за добро или лошо с или без негово знание. Силата на удара зависи от силата на този, който го прави. Има хора, които са специализирали в тази област и се препитават по този начин. Тежко и горко на поразения, особено ако "не вярва в тези работи", защото ако този, който го прави, непрекъснато подновява ударите си отърваване няма. Получават се такива натрупвания, които не могат да се изчистят и човекът е обречен. Казвам го от собствен горчив опит.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9ef8c43db2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   Фактът, че щом не е искала ПАРИ означава, че може да й се вярва.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: dc38b25366
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   И аз съм от Пловдив и днес ми се случи почти същото.. и нали съм малка и наивна веднага се хванах и ей така отидоха 30 лв за здраве. Не ми е до парите, а поне да е истина. Защо спря точно мен? А и позна мноого неща от живота ми. Ако ме е измамила не ми пука.. нека да харчи порите и да се радва, но си има Бог и карма.. не е моя работа

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker