Прокълната зодия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Прокълната зодия
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1243 пъти
Здравейте, може ли да дадете мнение за представителите на зодия ОВЕН, защото аз никак, ама никак не се разбирам с хората от тази зодия. По принцип не вярвам в зодии, но всички хора, с които съм била в конфликт някога са от тази зодия. Имала съм и две гаджета от този зодиакален знак, като и с двамата се разделих по особено болезнен начин (единият даже ми изневери). Познавам доста овни и с почти никого от тази зодия не се разбирам. Имам чувството, че има нещо сбъркано в този зодиакален знак... не може 90% от представители му (особено мъжете) да са такива опърничави хора. Да не говорим какви енергийни вампири са. Винаги намират за какво да спорят и постоянно се изтъкват колко са велики. Само аз ли го забелязвам? С всички останали зодии се разбирам перфектно!

За протокола: Скорпион съм

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 9f89b77137
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би проблема не е в хората с тази зодия.
Провери си наталната карта,като си въведеш данните в някой сайт(дата,час на раждане,град)
И виж дали имаш някои планети в Овен.
В астрологията има концепция,че колкото повече навлизаш в дадена крайност(Везни,противоположния знак на Овен,толкова повече овни срещаш).
Ако наистина се интересуваш от това,проучи малко нещата,астрологията е много интересна.
Възможно е да имаш луна,асцендент или някоя друга лична планета във везни и да имаш везнярски качества и за това да не се разбираш с тях

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a0bc969899
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   То и за твоята зодия се говорят едни...

Иначе споделям: не се разбирам с Овните, но и Лъвовете са ми някак на кантар. Първите обикновено /надявам се да има изключения, но предишните ми контакти от тази зодия са все такива/ са твърде обсебени да бъдат вечно невинни, но да налагат винаги волята си и когато нещата се объркат, те да са невинни, защото нали казахме, че са вечно невинни? Какво като са наложили волята си и е станало на тяхното? Вината не е за тях макар те да са диктували какво да става. Парадокс?

Вторите: ще го кажа така - нека влезе Краля! Само дето не се чувствам като ничий поданик и съответно не мога да приема поведение, което ме принизява като някакъв там безполов индивид, който съществува само, за да бъде показан бегло в последната сцена на филма, казано фигуративно! И то като част от масовката. Не е нужно да съм главния герой, ама поне съм в началните надписи, ако продължа метафората.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d367850b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   На мен пък най-анти са ми Телци, Деви, Водолеи, Везни. На кантар Близнаци, Скорпиони, Раци и Лъвове. Най-любими Риби и Стрелци. Лъв съм, мъж и не се разбирам много с жените Лъвици.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 15b84be4ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Все съм виждал филмирани хора на тема зодии ама чак пък толкова...
Очевидно, аз лично не вярвам във зодии. Поради простата причина, че познавам от много години 2 души с които имаме 1 час разлика. Нищо общо между нас 3мата.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: feb91828c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре, че са датите от годината, че иначе друго нещо щяхте да търсите отговорно за проблемите ви.

Аз съм женен за овен, такива тенденции не съм видял у нея. Всъщност е сред най-спокойните хора, които познавам.

Към №3 мога да кажа, че описанието на вторите звучи подозрително като един дребнав скорпион от семейството ми. Благодаря за встъпателните слова, впрочем. "Ваше Императорско Величество" е правилното обръщение, но и един крал става.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d8acb96fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Преди да вляза в темата, бях сигурен, че е намесен скорпион.
Мисля, че си по-чувствителна от другите хора и усещаш неща, които те не.
Разбираш чувствата си по-добре от околните, и ще трябва да "изчакаш" да пораснат или да намериш друг, който е като теб за да ти е яко.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 99ab059219
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Имам и роднини, и приятели със зодия Овен - нямат почти нищо общо помежду си, ако ги гледаме като цяло, а не отделни техни черти. Може би единственото, което забелязвам при почти всички представители на тази зодия е, че са доста амбициозни и винаги си изказват мнението (и държат на него). Особено за мъжете се отнася, но и за жените. Както и да е, не смятам, че зодията те определя чак дотам като човек, може би в минимална степен.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: fc8eddb9f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На мен са ми най омразни лъв, направо не мога да ги понасям - високомерни, надути, превзети, грандомани, алчни, егоцентрични копелета, мислещи се за центъра на Вселената и че всеки им е длъжен само, щото те са си повярвали че са "царе" и всички около тях са им поданици и подчинени, длъжни да им се подчиняват на всяка една тяхна заповед. Пълен отврат в сравнение с моята зодия Овен.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 900d944c23
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От зодия овен: Няма да те нападам както правят всички останали овни. И аз мразя зодията си. Мъжете от тази зодия в спорове се държат като малки деца на които не им е купената от тях искана играчка. Жените... Те са нещо друго. С тях се разбирам по-добре, но и те не стават. Мисля че проблемът е главно в мъжете. Аз също много мразя зодия риби(главно мъжете, някои жени са добре, други не). Все се правят на жертвата. Никога не са виновни. Винаги са невинни. Винаги са прави. Асцендент ми е зодия рак. Аз много не пасвам на стериотипите за зодия овен, но пасвам на тези на зодия рак. Раците са чувствителни, но също като рибите са емоционално манипулативни. Много хора не вярват в зодиите защото познават хора от тяхната зодия и въобще не са еднакви. Но асцендентът е по-важен от зодията. Астрологията не е само "Коя зодия си? " и от както почнах да се интересувам от тази тема забелязвам колко вярна е астрологията.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d6d4e6a7b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Опс... няма нужда да коленичите, само реверанс е достатъчен!
Коментира императрица лъвица, майка на двама овни:
Да, овните са доминанти, крайни, откровени до болка, арогантни дори нагли. Тъй като почти никога не лъжат (подобно на лъвовете) се приемат от много хора (в повечето случаи хора с ниска самооценка нууждаещи се от галене на егото) като арогантни, нагли т. н.
За мен интересното е че, изключително малко хора успяват да влязат в ритъма и енергията на овните и да бъдат на такова ниво че, да не се чувстват комплексирани до тях, а равни. С такива хора те стават приятели до край. Биха слезли в ада за своите приятели и семейство! Но ако искаш да видиш ада от първите редове и без реторн- просто си намери един овен или лъв, спечели някакво доверие, а после го предай... горко ти, по- добре да беше се гръмнал!

Можете да се изправите (за коленичите) оттеглям се!

П. п Когато мислиш че, някой се държи като крал/император т. н. най- вероятно е просто ти да се чувстваш лакей в негово присъствие... и това не е по вина на другият, не е и от зодията!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker