Жената - нещо твърде странно, и необяснимо! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (96760)
 Избор на редактора (166)
 Любов и изневяра (22757)
 Секс и интимност (11239)
 Тинейджърски (20200)
 Семейство (4844)
 Здраве (7806)
 Спорт и красота (4068)
 На работното място (2157)
 Образование (5922)
 В чужбина (1297)
 Наркотици и алкохол (931)
 Измислени истории (735)
 Проза, литература (1502)
 Други (13130)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Други

Жената - нещо твърде странно, и необяснимо!
преди: 9 години, 23 дни, прочетена 4717 пъти
Жената, е сложно физиологическо понятие, характеризиращо се на куп теории, и хипотези.
Мнозина хора, всекидневно си задават обичайният въпрос, а именно "Какво всъщност искат жените ?"

Аз бих отговорил на този въпрос, че категорично жените не знаят какво искат. Но винаги се опитват да постигнат своите капризи! С цената на всичко, но жена науми ли си нещо, то просто трябва да стане. Ето някои от характерните черти, съдържащи се в женската същност!

1. МАЗОХИЗЪМ !!!

Това странно и нелогично качество, е силно изразено в женската личност. Ще дам примери.
Не сте ли се запитвали, защо масово виждаме по улицата, красиви и добри момичета, хванати за ръка с най-големите идиоти, които нямат никакво отношение към тях. Които им посягат, използват ги просто за бройката, изобщо нямат никакво човешко отношение към тях.
Да, всяко нормално човешко същество би бягало от насилието, и от лошото отношение нали?

Но само жената не. Познавах две момичета, които техните гаджета ги пребиваха редовно, издевателстваха над тях и прочее. Но тези двете въпросните момичета, интересно защо, така и не оставиха тези свои насилници и не предприеха никакви мерки за да се защитят. Дори твърдяха че ги обичат толкова силно, че никога не биха ги оставили.

Е, по дяволите що за абсурд е това? На какво отгоре ще обичаш насилникът си? На какво отгоре ще обичаш този който ти разбива здравето и живота? Що за любов е това, и с какво е заслужил един насилник да бъде обичан. То животното като си е животно, ако вземеш да го биеш и изтезаваш, то ще избяга или ще посегне да те хапе, в момент на самоотбрана! Това е човешкият инстинкт. Но жената търпи ли търпи. За нея насилието, е признак на любов.

В същото време, когато някое съвсем нормално момче, се опита да предложи нещо на дадено момиче, хоп веднага жените го отблъскват и измислят редица причини поради които не можели да бъдат с него. Е, това не е ли абсурд. Със какво един насилник е повече от едно добро момче което може да обича и да се държи по човешки начин с човекът до себе си? Защо с насилници отиват въпросните дами, а на добрите момчета разбиват живота без да им пука какво причиняват... и как това доброто момче би понесло тяхното пренебрежение.

И в същото време въпросните дами, реват и се оплакват на ляво и надясно че сърцата им били разбивани, че мъжете били изроди, и че истински мъже нямало... Е, как да ги разбереш? Хем се нижат само на изроди, с ясното съзнание че тези изроди не могат да им дадат нищо човешко, хем пък после реват че им били разбивани сърцата. Ами кой е виновен в случая, не са ли те виновни че точно такива партньори си избират ?!?

Истински мъже има, но по необясними причини тези истински мъже (малко останали), биват отблъсквани моментално от жените, и винаги пренебрегвани. Е, скъпи дами, след като изпускате питомното, и тръгвате да гоните дивото, по напълно собствено съгласие.. тогава какво очаквате? Да бъдете обичани ли ?

Обич, уважение и признателност може да ви даде само истинският човек, и този който има тези качества в себе си. Изродът освен да разбива сърца, животи и прочее, той друго не може!
Извод: Жените обичат насилници !!!

2. НЕОРИЕНТИРАНОСТ !!!

Това е второто силно изразено качество в женската същност!
Жената винаги се двулми, винаги е неориентирана, и редовно пропуска добрите шансове в живота, търсейки нещо което и тя всъщност не знае какво, и защо го търси.
Жената е направена от ребро, а в него мозък няма! ФАКТ!!!
Ще дам друг пример.

Познавах една влюбена двойка, момче и момиче. И двамата бяха чудесни хора. Момчето беше много добър, много грижовен, и просто даваше всичко за момичето си. Малко са такива мъже днес. И това момиче уж също изпитваше сериозни чувства към него, уж не можеше да диша без него... а в един момент се обърна и му вика "Съжалявам, просто трябва да скъсаме, аз прекалено много те обичам, и искам най доброто за теб, но и за двама ни е най-добре ако скъсаме, въпреки че аз не мога да живея без теб, но те обичам, не го забравяй"

Това е поредният абсурд който може да бъда изречен от жена. Що за лудост е, да твърдиш че обичаш някого, и че ще страдаш за него, а в същото време да му казваш край, понеже така би било най добре. Когато въпросното момче пита момичето,защо му казва край, каква е причината за това, тя така и не успя да отговори на този въпрос. Просто защото това е поредният женски каприз, и самата тя не знае защо постъпва така. Честно си казвам, за пръв път чувам такова нещо, да обичаш някого, и понеже го обичаш да му казваш край... е това си е просто без думи! No CommEnT !!!
Втори Извод: Спорно е дали жената, е способна да изпитва чувството любов!

3. МАТЕРИАЛИЗЪМ !!!

Безспорен факт е, че жената обича материалното, но не и душата. Жената е готова да тръгне с най големият боклук, рискувайки себе си и сигурността си, само и само да живее в лукс, и да бъде обсипвана с пари, подаръци и прочее.

Но, има едно голямо НО. Тръгвате с богаташи, и разни лигльовци, мили дами... а замисляте ли се , до колко те ви обичат? Замисляли ли сте се какво представляват подобни богаташчета? За тях всяка жена, е просто поредната мината от тях. Такива типове мъже ще ви слагат рога с още 10 жени. Отделно ще ви третират и прочее, понеже те не могат да обичат и не са способни на такова нещо. Тях, самите пари и власт са ги направили изкуствени и безчувствени същества.

Та, жените явно предпочитат такъв живот. Да бъдат мачкани, но паралийки. Поредната странност в тях. Защо трябва да отблъскват бедните момчета, само щото не били еди какви си и нямали пари. Добре бе дами, парите са нещо което се печели! Днес един човек е беден, утре живот и здраве, ще си хване готина работа или собствен бизнес, и ето че и пари ще има. Но просто жената не обича така. Тя никога не би обърнала внимание на обикновенните момчета които биха дали животът си за нея. Тя е готова себе си, животът си, тялото си да продаде, с една единствена цел - да задоволи своите капризи.
Трети извод: Любовта на жената, минава през банковата сметка на мъжа!

4. ЛЕКОМИСЛИЕ !!!

Безспорно жената е лекомислено същество.
Особено днешния модел жени. Те просто нямат морал, нямат здържаност, и нямат принципи. От две, три думички на поредния плейбой, и те вече са готови да му отдадат тялото и душата си. Защо трябва да бъде така? Една жена, трябва да бъде дама в обществото, а не да е лека и на всеки срещнат да е готова да си отвори краката.

Но днешните жени, те просто са подобие на понятието ЖЕНА! Те са толкова лекомислени, толкова леки, и толкова спонтанни, че просто няма на къде. И точно тази тяхна лекомисленост и импулсивност, проваля целият им живот и ги превръща в жалки същества.
Четвърти извод: Жената е леко и необмислено същество!!!

Имаше една велика мисъл която бях срещнал наскоро в нета, и мисля че е страшно точна и вярна. Та тя гласи следното: ИМА САМО ДВА НАЧИНА, ДА СЕ СПРАВИШ С ЖЕНИТЕ, НО НИКОЙ НЕ ГИ ЗНАЕ !!!

Послепис: Може би от тази моя философия относно жените, много хора ще останат с убеждението че съм някакъв женомразец или нещо подобно, но ще кажа че това изобщо не е така. Съвсем нормален хетеросексуален мъж съм, и обожавам жените. Никога не бих наранил жена по никакъв начин. Винаги бих я уважавал, и бих дал най доброто от себе си за своята половинка. Но съм от онези типове "Нормалните момчета" които описах по горе, че са отблъсквани днес от жените. Та за това реших да напиша тази строфа, защото обичам жените, но не ги разбирам.. Самотата ми тежи, но доверието ми в името жена, отдавна се изчерпа!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 23 дни
hash: a308e92645
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   На твое място бих поработила здраво върху правописа си. Това първо.

Второ - очевАдно е, че не можеш да завъртиш момиче около себе си. И ся обясняваш как гроздето било кисело. Вместо да съчиняваш смехотворни трактати върху женската психология, която за теб е ТЕРРА ИНКОГНИТА, вземи да помислиш с какво в поведението си отблъскваш мацките.

Ако ти си падаш по ефектни, ама неориентирани и лекомислени 'девойки', т'ва не значи, че целият женски род трябва да ти е крив.
Ел

 
  ...
преди: 9 години, 23 дни
hash: 249be4ce81
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Във всички жени има огромно количество странност!!! Така че това което пиша си е точно така. Самите жени са ми го казвали, че самите те не могат да се разберат а какво остава за нас мъжете да ги разберем. Жената е сложна работа. Колкото до правописа ми, всеки може да допусне грешки, и не мисля че ми е толкова отчайващ правописа.

П. П. Мацките се вълнуват от некачественото и бягат от качественото! Това е факт и то неоспорим!

 
  ...
преди: 9 години, 23 дни
hash: 1d36e1d967
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Ей, не се научихте да НЕ слагате всички под общ знаменател и това е!

"Жените това, жените онова... " като не ти харесват жените стани обратен! (извинявам се за израза ама наистина ми писна от такива мрънкала като автора).
Само се изненадах как не е направил още един извод, нещо от сорта на "Жените са виновни и за глобалното затопляне". Направо нямам думи...
Нищо лично, но "статията", която се е опитал да напише автора нещо не му се е получило. И имам чувството, че ако беше писал за Дявола щеше да напише по-положителни неща отколкото за жените.
АВТОРЕ, ОТ ЖЕНА СИ РОДЕН И НЯМАШ НИКАКВО ПРАВО ДА ОБИЖДАШ ПО КАКЪВТО И ДА Е НАЧИН НИТО ЕДНА ОТ ПРЕДСТАВИТЕЛКИТЕ НА НЕЖНИЯ ПОЛ! (Това как ти звучи? Грубо е, нали? Нещо като твоята "статия" ЖЕНАТА - нещо твърде странно и необяснимо).
Масово все против жените мрънкате, защото вие (мъжете) всички до един сте "перфектни" и "безгрешни"...

Както между мъжете има и кретени и свестни, така и при жените. Друг е въпросът на какъв тип жени е попадал авторът. Но това не му дава право да слага всички под общ знаменател! Научете го веднъж завинаги: "Всяко правило си има изключение! " И да, клише е, но всяко клише е истина, то затова е и измислено.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 23 дни
hash: 47b183b0b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Като лисицата с гроздето на някой не му връзват мацките и айде сега всички жени са неориентирани, материализирани, лекомислени и са мазохистки.
Глупава история.

 
  ...
преди: 9 години, 23 дни
hash: eef481c6c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако това е жена аз тогава кво съм. Нито едно от тея 4-те не описва мен. Никога не бих тръгнала с някой, който ще ме насилва и други подобни, не бих зарязала някой без причина, не си падам по богаташчетата даже някой път като си харесам някой а той се окаже богат се отказвам защото не съм на неговото ниво. И обмислям много нещата който ще направя. А с това "Никога не бих наранил" нещо се лъжеш ти мен ме нарани с тея твойте думи.

 
  ...


...
преди: 9 години, 22 дни
hash: 0dcf567118
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ел, според мен, този път не се говори точно за кисело грозде, защото си личи колко много иска да е с жена, а оправдава неуспеха си.
Авторе, възможно е ти да си автор на други теми по този въпрос, тук те са много. Елементарно е за човек(включвам и жена, брей :П) да разбере за какво става въпрос.
Напълно съм съгласна с Ел, че трябва да погледнеш себе си, а и за това, че ти явно харесваш точно определени жени.
Под поредната такава тема, имаше добър коментар на момиче, че вие се оплаквате за това какво искали жените, а същевременно вие си падате по т. н. "кифли". Има много скромни момичета, но няма кой да ги забележи и мога да ти кажа, че те мислят като теб, за разлика от "кифлите".

 
  ... горе^
преди: 9 години, 22 дни
hash: 7d7bd6483c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   „Но днешните жени, те просто са подобие на понятието ЖЕНА! Те са толкова лекомислени, толкова леки, и толкова спонтанни, че просто няма на къде. “

Първо, пишеш така, сякаш всяко животно е повече от една жена и имало „човешки инстинкт“, сякаш жената не е човек, после ми пишеш, какви били днешните жени.
Ами тръгни с вчерашна, момче. Тръгни с някоя 40+ жена да видим те какви са - техните мъже само по кръчмите можеш да ги видиш, в потник! Бият ги от поне 25 г., но да не се развели, че срамно и т. н.

Днешните жени са си много нормални, но не се връзват на такъв като теб. Затова сега злобееш.
Аз не познавам пък нито една днешна жена, а познавам много, която да стои и да се оставя да я бият.
Яд те е и на мъжете с пари - ами имай и ти пари, но 99% от приятелките ми са с бедни момчета и какво?
Но ти биеш всякакви класации. Добре, че те е зарязала приятелката ти, с такъв няма оправия!

 
  ...
преди: 9 години, 22 дни
hash: 75b8741579
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Точно такава съм,странна ,неояснима и желана....

 
  ...
преди: 9 години, 22 дни
hash: 0dfcf48376
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Хахаха, авторе, това което казваш, обичам те, ама те оставям 1:1 ми го е казвал мъж, точно същото. Нещо да кажеш по въпроса? Много са ми интересни хора, които оправдават собствените си неуспехи и вината винаги е в другите. Видяла съм го толкова пъти, примерно отиваме на важен изпит, с очите си видях един колега как заекваше и не можа почти нищо да каже, но после се скъса да разправя как всичко било предварително уредено, а той бил блестящ. Та авторе, вместо да се чудиш, защо всички жени са такива и онакива, приеми че има някакъв проблем в теб, който ги отбслъсква и най -добре е да поработиш по него, че иначе ще се оплакваш тука още дълго

 
  ... горе^
преди: 9 години, 22 дни
hash: 8e83732db2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Жените са необясними създания нямат угодия лоши са
ама са хубавки кво да се прави Хектор

 
  ...

...
преди: 9 години, 22 дни
hash: 22340a09af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Виж сега, имаш право за някой неща и наистина огромна част от жените- момичетата са леки и т. н. , обаче за мен е необяснимо как може да ни слагаш под общ знаменател. Сега това за малтретирането- или я е страх да вдигне глава (необяснимо защо, обаче е въпрос и на психика), или просто има много материализъм, както каза- лукс, за сметка на душата и тялото й.

Аз лично не мога да търпя да бъдат прекалено мили и романтични с мен, характера ми и стила ми не го позволяват, но няма нищо лошо в тези момчета. За мен те са си просто обект на желание, всяка жена иска подобен човек до себе си, реално и съзнателно или тайно в себе си, но е факт. Всяко човешко същество има нуждата да се чувства обичано! Но вече е въпрос и на вкус в смисъл делим на 3 жените относно половинките
-Романтика- искат някой романтик, човек който ще ги обича безусловно, няма да ги предаде. Ще им държи ръката в труден момент, би направил всичко за тях.
+ онези стихчета и милите думи преди заспиване.
-Земен тип- някой най-нормален човек. Това си е и моят стил в случая аз такива харесвам. Адски честен, дори истината да боли. Някой който ще го уважава, обаче без да им казва всичко мило и сладко, без да ги лъже за тяхно добро, без да подарява цветя. Човек, който ще говори сериозно, ще знае как да се шегува, но просто ще се държи като най-добър приятел, само че със страст и тръпка.
-Материалното- ето в този тип вече настъпва онова желание за лукс. Много често изпадналите хора, т. е. тези от нас, които са нямали късмета да се родят в богато семейство, а и едвам са връзвали двата края, се нуждаят от сигурност. Следователно биха зарязали романтика или земния тип за сигурността и лукса (както го нарече). И не защото за глупави, а защото им се струва важно, нямали са го.

Лекомислие. Всички го притежаваме, независимо от пола. На моменти просто откачаш и действаш без да мислиш, така както ти идва отвътре. Ще ме извиняваш, ама и аз го правя и до сега не съм сгрешила и веднъж и няма да го направя, не защото имам късмет, а защото първата мисъл у човек винаги е най-правилна. Нали ти се е случвало по тестове виждаш въпроса веднага предполагаш че точка, , Г" е правилна, замисляш се стигаш до извода, , Г или Б", Заграждаш Б и грешиш. Не казвам, че за някой неща от живота не трябва да се мисли като примерно брака или бебето, обаче има неща за който е най-добре да не се знае и да не се обмисля.
Всичко в живота има граница, съжалявам ако изписа всичко защото жените на който си попадал нямат граница, обаче не ни слагай под общ знаменател. Понеже сам си написа колко е криво жените да ви слагаме под общ знаменател, , Изроди, идиоти". Ти направи същото.

 
  ...
преди: 9 години, 22 дни
hash: 639089f0d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Абе, мъже, не се ли уморихте? Не се сърди, но дори не прочетох историята ти.
Какво ви става? Жената да не е нещо повече или по-малко от вас? Нали и ние сме хора.
Запомнете, че жената иска само любов, признателност, сигурност... страст.. Тези неща трябва да се показват. Защо когато вие не умеете да си показвате емоциите, излизаме ние виновни, че видите ли, те ни обичали, но ние не сме го осъзнавали? !
Отнасяйте се с жените като равни и всичко ще е наред. Няма нужда от такива етикети "жените не знаят какво искат".

Мег*

 
  ... горе^
преди: 9 години, 22 дни
hash: 2ed410c70a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не ни слагай под общ знаменател, авторе. Що не направиш "статистика" за мъжете - че мозъкът им е в "долната" глава например. Или че предпочитат възможно най-дълго време мама и тати да се грижат за тях. Такива са почти всички мъже, а не всички жени са мазохистки, неориентирани, материалистки, а да не говорим, че представителите на силния пол са много по-лекомислени от нас. Помисли върху това.
---Джеси---

 
  ...
преди: 9 години, 22 дни
hash: 70daf220c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Абе какво се обеснявате било му кисело гроздето, ала бала, аз пък от това, което съм видял до момента всичко е едно към едно горе в текста на автора описано. Прав е жените са глупави, прав е лекомислени са, егоисти са, но без тях не може за съжеление и до голяма степен мъжете са принудени да се нагаждат и променят, защото няма какво да се лъжем всичко се върти, ако не точно само около секса, то поне около взаимоотношенията между двата пола.

 
  ...
преди: 9 години, 22 дни
hash: 2427d68a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Мен най-много ме дразнят жени, които искат мъжът да им купува скъпи неща, а те пръста да не си мърдат и да не работят.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 22 дни
hash: 2427d68a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Джеси, ти му казваш да не слага жените под общ знаменател, ами ти правиш същото - слагаш мъжете под общ знаменател. Много умно, няма що!

 
  ...
преди: 9 години, 22 дни
hash: 0e48413503
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Елеонора Дузе е казала: Никой мъж не може да разбере женския разум, за това го определяте като странен.
Лола

 
  ...
преди: 9 години, 22 дни
hash: 2427d68a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Лола, обратното също е вярно.
Затова обичам животните повече от хората и дано 2012 всички хора по света да измарт!!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 22 дни
hash: 75b8741579
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Номер 18 елементарна си, както и да се наричаш...

 
  ...
преди: 9 години, 22 дни
hash: 0e48413503
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   19 никой не е казал, че не е :) а само едно върпосче, като искаш 2012 всички хора да изчезнат, включваш ли и себе си в това число?
Лола

 
  ...

...
преди: 9 години, 22 дни
hash: 75b8741579
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Винаги ми върви, а точно на 21. 12 2011 ще празнувам рождения си ден... не с елементарни хора, разбира се... а да ине е номер 19, а номер 8... смешна си... до номер 18 от номер 8

 
  ... горе^
преди: 9 години, 22 дни
hash: 9ec88974dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Прав си това са аксиоми за жената. При някой се проявяват по-често при други не толкова и с възрастта се изменят. Не си обидил жените, които са писали тук. Умна жена не би се обидила. Жалкото е, че в пубертета повечето оглупяват, но положително с годините поумняват :). Може и да не стават по-добри. Като направиш комбинации и с мъжките аксиоми се получава реалността.

 
  ...
преди: 9 години, 22 дни
hash: 0e48413503
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Аз съм смешна и елементарна, защото цитирам мисъл на жена?! Помислете преди да пишете или поне проверете в Гугъл кого цитирам.
Лола
П.П. Личните нападки започват винаги тогава, когато фактите се изчерпат.

 
  ...
преди: 9 години, 21 дни
hash: 75b8741579
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   До номер 24... дори не бих си направила труда.... и нима мислиш, че като цитираш чужди фрази си умна... :).... ограничена си.... наред с останалите определения

 
  ... горе^
преди: 9 години, 21 дни
hash: 75b8741579
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Съгласна съм с номер 23"умна жена не би се обидила'.....номер 8

 
  ...

...
преди: 9 години, 21 дни
hash: 2ed410c70a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   До номер 17: Не слагам мъжете под общ знаменател, просто казвам, че те имат не по-малко недостатъци, но винаги жените са им виновни за всичко. Невероятно, но факт, а?
---Джеси---

 
  ...
преди: 9 години, 21 дни
hash: 0e48413503
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   25 голяма злоба голямо нещо... и всичко заради един цитат, че и по него ми анализира личността... а хората с години се трепят да учат психология и да практикуват и пак малко са тези достигнали твоето ниво...
Лола
П. П. Спести си отговора, ясно ми е какъв ще бъде.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 21 дни
hash: df03ac4945
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   До 27, ами същото е с жените. На вас все мъжете са ви виновни, че сте егоистки и повече вземате, от колкото да давате.

 
  ...
преди: 9 години, 21 дни
hash: df03ac4945
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Мег*, една пълноценна жена няма нежда от любов, тя и сама може да се оправя. Не бъркай гнусните лигли с истинските жени, които сами се оправят в живота, без помощта на мъже! Жените нямат нужда от мъже, както и обратното! Мъжете и жените сме твърде различни за да продължаваме да се залъгваме, че се обичаме и ни е добре заедно, а всъщност подсъзнателно знаем, че сме твърде различни и се мразим.

 
  ...
преди: 9 години, 21 дни
hash: 75b8741579
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   До номер 28.... ще ти го спестя.... само се успокой и внимавай с цитатите.... :)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 21 дни
hash: 9ec88974dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Номер 8 от всички коментари на жени твоя ми хареса най-много. Напълно естествен, без лъжи и обиди - от 23.

 
  ...
преди: 9 години, 19 дни
hash: 639089f0d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Жените нямат нужда от любов?!?! Не успорвам това за силните жени! Една жена наистина трябва да е силна и да се справя сама, но това са две отделни неща, не мислиш ли? Всеки човек, независимо дали мъж, или жена, има нужда от нежност и от човек до себе си, от подкрепа, разбиране!

За първи път чувам такова изказване, заклевам се.. нещо доста се е объркало в теб... омраза между двата пола?! За какво, че светът си е устроен по този начин. Ти живееш ли без мъже? Ок, може да си падаш по жени, но това не е ли същото? Не търсиш ли същото от тях-любов?
Въобще... честно, не знам как да ти коментирам изказването.

Мег*

 
  ...
преди: 9 години, 19 дни
hash: e8f225bd15
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Хей, жени! Защо сте седнали да отговаряте на този дървен философ? Много знае той за жените и добра характеристика ни направи. Всички" качества" изброи, само, че защо ли себе си не описа... Аз мисля, че всъщност няма нужда. Това е човек, който и понятие си няма от жени...
Андреа

 
  ... горе^
преди: 9 години, 19 дни
hash: e2b640bb0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   Батка, то и ние им изглеждаме странни на тях, ти кво мислиш. Освен това не всички си приличат помежду си, както разбира се и ние също. Виж сега:
1. МАЗОХИЗЪМ - ами то има и една категория такива мъже. Т. нар. "завряни зетьове" и подобни добродушковци - често биват преебавани от жените си, както и от останалите по-отворени и по-тарикати мъже;
2. НЕОРИЕНТИРАНОСТ - също има много от нас. Валерката Божинов например да не е много в час, ако го питаш и той не може да ти каже коя е жена му сега. Много заспало и неориентирано парче излезе, дееба и кавала. Когато съм пиян, и аз съм неориентиран. Да се има предвид, че все пак винаги съм улучвал вратата на собствения си апартамент.
3. МЕРКАНТИЛНОСТ - нема се плашиш и психираш, ама ние сме по-алчни и лакомийски копелета. Жената обича придобивки и кирийки, но повечето знаят докъде да се прострат и къде да спрат. Особено ако им обърнеш дебелия край. Ние за власт и за пари можем да се изпотрепем помежду си. Доказано мъжете сме по-корумпирани от тях, а то корупцията какво е - висша форма меркантилност.
4. ЛЕКОМИСЛИЕ - аре стига, пич. Това че милите не ги бива много в логиката не значи, че са кухи кат гъдулката на дядо ми от село. Просто са по-интуитивни - то си е пак начин на мислене, но подходът им е различен. Виж примерно някой лешпер със скъпа кола, много пара и яка жена. Ако жената го отсвири и му вземе колата, половината пари и половината имоти - кой ще е лекомисленият - тя или той?
Това, дето мога да ти кажа от опит - жените не са за философски изследвания и разни научни дисекции, от които аз като прост човек не вдявам. Жените са да ги обичаме, да ги поглезим и от време- навреме /ако стават непослушни/ - да им поскръцнем със зъби и да им размахаме пръст. Ама никога среден, ей :)

 
  ...
преди: 9 години, 19 дни
hash: df03ac4945
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   До 35, не бих се оженил преди да подпиша брачен договор, за да не ми вземе жена ми всичко!

 
  ...

...
преди: 9 години, 19 дни
hash: 0ed5c788cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   До 36, много филми гледаш - в България жените нищо не могат да ти вземат. Има дори случай, в който мъж продава всичко, слага го като капитал на ЕТ-то си и жена му пак духа супата.
Само могат да ? дадат децата, но ти и с брачен договор не можеш да ги вземеш. Като си имаш деца, ще видиш, че те са най-ценното ти и няма спасение.
Затова избирайте внимателно „жената на живота си“.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 19 дни
hash: a1336dcbbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   35 кефиш!

 
  ...
преди: 9 години, 19 дни
hash: 3b761aaa3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Това важи само за някои жени.

Има и такива, които са точно обратното. Само, че те по-трудно се намират, понеже не са толкова "отворени"...

 
  ...
преди: 9 години, 19 дни
hash: df03ac4945
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   До 37, имам деца, но обичам котките и кучетата повече!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: b76fece386
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Всички жени - един дол дренки...

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 16a09603b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Вярно не е, че не знаем какво искаме. Повечето излизат с такива момчета, защото противоположностите се привличат. Когато едно сдържано, дружелюбно момиче излиза с някое луд купонджия, тя открива нови светове пред себе си. Изпитва нови чувства, тръпката от непознатото, чуждото и забраненото е най-сладка. Когато всички си казват, че тя не трябва да е с него, тя започва да мисли и го прави на пук на околните.
Насилниците ги приема, защото се страхува от последствията след раздялата. Може да няма възможност дори за прехрана, за подслон, страх от мъжа или просто да е видя такъв тип отношение в нейното семейство и за нея това да е нормален тип на поведение. Всички са различни в тези сайтове няма как да разкажеш цялата си живейска история, а и когато е дълга всички се оплакват, когато я съкратиш никой не те разбира и всички започват да те обвиняват.
Аз самата съм жена и смея да твърдя, че не знам какво искам. Но знам, че не бих направила горе изброените неща. Не бих се продала, адски голяма романтичка съм и вярвам в истинската любов. От много време съм сама, точно затова, че няма свестни момчета около мен. Давала съм им шанс, но са ми доказвали, че се интересуват от съвсем други неща, а не от човека до себе си. Имам предвид нормално уважение и искреност.
Просто трябва да ни приемеш и обичаш такива каквито сме. Затова сме толкова убаятелни, защото сме потайни. Вие сте ловци, а ние сме плячката. Дерзай.. дано попаднеш на точната!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker