Според мен всички жени са лоши - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Според мен всички жени са лоши
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1395 пъти
Имам странното мнение, че всички жени са родени зли, дори не е по тяхна вина. Мисля, че просто такава им е природата, да презират слабостите, да показват никаквя милост и да търсят най-силният и безпощаден мъж в пътешествието което природата им ги кара да извървят

Звучи налудничево, но просто така мисля

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6a9671c3b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И мен ме дразни това, че жените са слаби, а в същото време презират слабостта. Аз не мисля, че съм слаб, но понякога ми се случва примерно някой да ме издразни, да ме обиди или нещо. Все пак и аз съм човек и като всеки такъв си имам неща, към които съм чувствителен. И само малко да се обидя или нещо от някого и веднага виждам как за тях това едва ли не означава, че съм ебахти утайката. Ами съжалявам, но не съм робот, от време на верме и аз проявявам някакви емоции и понякога и на мен ми пада пердето. Или примерно ако реша да споделя нещо, което не ми е харесало на работа и веднага това се тълкува като мрънкане, слабост и т.н., а аз просто искам да споделя, да получа някаква подкрепа и да ми олекне. Не знам защо се очаква от мен да бъда 24/7 супер позитивен. Нормално е човек в някой момент да няма настроение. Сега като сме мъже, дай да сме някакви роботи с копчета за емоции. Всяко човешко същество си има палитра от емоции и не знам защо от малки ни се набива в главите да ги потискаме и да третираме като слабост. Това води до потискае на собствената си природа. По-добре да приемаме емоциите си, да ги изживяваме, за да се освободят. Не знам защо масово се толерира потискането на същността и се смята за някаква сила едва ли не. А то няма нищо силно и здравословно в това. И не, не казвам да си някакъв ревльо, но и не може 24/7 да си позитивен като тъжния клоун.

Отстрани ми изглежда, че самите жени са слаби и искат някаква външна сила да компенсира тяхната слабост. Само че забравят, че срещу тях стои човешко същество с цяла палитра от емоции, преживявания, мисли, чувства и т.н.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 625ebb8fce
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Само на мен ли ми прави впечатление, че жените са по-склонни да изневерят? Само отбелязвам, че дори и да имат всичко, не им стига. Винаги се оглеждат за нещо по-добро. А ако нещо им липсва няма да се разведат / разделят , а ще играят двойна игра. (То и при страхливите мъже е така принципно.)
Повечето истории тук ми създадоха лоша представа за нежния пол. Не казвам, че всички жени са к@рви. Не съм женомразец. Има и свестни (или поне се надявам).
И въпреки нещата, които написах горе, не смятам, че си прав. Като цяло повечето хора в наши дни, без значение от пола, са лоши, злобни и лицемерни и рядко си заслужава да общуваш с някого. Не са само едните.

Ронин

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6a9671c3b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   3, явно не си го забелязал само ти, защото има вицове на тази тема. А за да има вицове на някаква тема, значи има някаква тенденция.

В голям град открили магазин, където всяка жена можела да си купи съпруг! Посещение САМО ВЕДНЪЖ! Шест етажа, продуктите се увеличават на всеки следващ етаж, без право да се връщаш, освен за да излезеш от магазина! И така, една жена влиза в магазина. На I етаж вижда табелка "Тези мъже имат добре платена работа". Дамата продължава нагоре. На II етаж "Тези мъже имат добре платена работа и обичат децата". На III етаж "Тези мъже имат добре платена работа, обичат децата и са красиви.
Жената си казва:
- Ихаа!
Обаче решава да продължи. На IV етаж чете "Тези мъже имат добре платена работа, обичат децата, красиви са и помагат в домакинската работа." Жената възкликва:
- О, боже! Едва издържам!
Но все пак решава да се качи нагоре. На V етаж "Тези мъже имат добре платена работа, обичат децата, красиви са, помагат в домакинската работа и са много романтични." Въпреки изкушението, жената все пак се качва на последния етаж. На VI етаж "Вие сте посетителка номер 31 456 012. Тук няма изложени мъже. Този етаж съществува единствено като доказателство, че на жените не може да им се угоди. Благодарим, че посетихте Магазина за съпрузи!"


Заради равноправието, на същата улица открили магазин, където мъжете могат да си изберат и купят съпруга, по същите правила.
На първия етаж се продавали "Жени, които обичат секса". Не се знае какво има на втория до шестия етаж, защото все още никой мъж не се е качвал там.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 56098f6e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Изстъплениета „всички жени/мъже са <insert insult here>“ има една основна причина. Това човек да не подбира. Независимо дали си мъж или жена, за да попаднеш на свестен партньор, трябва да отклоняваш 90% от потенциалните кандидати. Всъщност, ако си жена, 90% е твърде малко.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f1ddfdec8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не всички жени са зли, а само важните. Как са отношенията с майка ти? Какво е нейното отношение към мъжката слабост?

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 538214c024
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Що за глупости? Не е до пола, а до човека. Мъжете реват жената била гадна и развратна, а жените - не останаха свестни мъже, само изневеряват?? Стига с тези простотии. Жената трябва да е жена - нежна, обичлива, подкрепяща, и мъжът да е мъж - да си държи на думата, всеотдаен, закрилник. Всеки може да показва чувства и слабост. И мъжете плачат. Простичко е! Или си помияр, или си пич, или си кучка, или си дама! Извинявам се за вулгарния език, но е така.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: bed402e85f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Според мен има притеснително голям шанс да си прав. Почти не съм виждал някой изрод да остава стар ерген, а свестните масово си кютат сами. Да беше един-два случая, да кажеш, че е случайно, но май жените наистина търсят някакви психопати.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f1c1480786
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Мнението ти не е странно, но просто гледаш нещата от грешната перспектива. Явно си се отчаял доста, за да обявиш половината човечество за зло.
Жените се държат по един определен от биологията начин, а мъжете по друг. Това е полово обусловено поведение. Както ти като мъж търсиш за за партньорка възможно най-външно красивата жена, така жените търсят ней-силните мъже. И под силни не разбирай най-физически силните (въпреки, че понякога и това е фактор), а най-силните в умението да оцяляват и да носят сигурност на жената и на поколението си. Това е валидно откакто свят светува. В миналото, ако жената е правела грешен избор на мъж, това е можело да и коства нейния живот, както и този на децата.
Така, че вместо да обявяваш жените за зли, просто се постарай да се изградиш като силен, самоуверен и независим мъж. така ще откриеш, че има и много приятни жени на този свят. Проблемът в момента е в твоя телевизор, не в техния. В момента поведението ти е идентично на това някоя дебела и грозна жена да обяви всички мъже за зли, защото не я харесват.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 37a5e27213
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторе и аз мисля така за всеки човек. Не знам защо. Но сигурно е заради нещата които съм преживяла. Имам чувството че всички са лоши(дори и аз, въпреки че се опитвам да съм добра). Не знам дали е нормално. Ти поне само за жените мислиш така авторе, но аз не само за тях мисля така.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f0d2e2ecf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Ти всички жени ли познаваш, за да се изхвърляш с подобни твърдения, или си нямаш работа и искаш да си уплътниш времето с празни приказки?

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6a9671c3b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   13, да и носи сигурност? Половината жени са се хванали с някакви несериозни курвари, които ги заебават след първото-второто дете. Това ако е сигурност, аз съм трамвай?

Истината е много по-тривиална. Има една приказка "Краставите магарета през 9 баира се надушват". Просто всеки се хваща с този, който му е на нивото, защото подсъзнателно се надушват. За съжаление тези с ниското ниво на духовност, съзнание или както искаш го наречи днес са мнозинство и тези с по-високото стават малко излишни и отритнати и затова се чувстват като сбъркани, защото не са като стадото, никой не ги иска и те се чудят какво ен им е наред. Ако техният процент не беше 10, а 90, щяха да се чувстват по съвсем друг начин. А простите щяха да се чудят и с право какво не им е наред. Сега простите са мнозинство и не се чувстват странни, а напълно в нормата.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6a9671c3b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   15, стига с това "познаваш ли всички". Достатъчно е да имаш представителна извадка, за да забележиш, че има някаква тенденция, дори да не са всички. Трябва ли да си виждал всички лъвове, за да знаеш, че са хищници? Колкото и да не е хубаво да се генерализира, все пак си има характерни черти, типични за дадени хора или по-голямата част от тях.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ba9f322a66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   5
Ще ме извиняват от магазина за жени, но аз няма да се спра на етаж 1, а на поне 3... На етаж 2 ще са такива обичащи секса и красиви, на етаж 3 ще са обичащи секса, красиви и доволни немрънкащи и знаещи какво искат... По нагоре аз от етаж 3 не бих гледал изобщо... Иначе и етаж 2 ми върши работа ама нали...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker