Цени в Кръстова вада. Бай Ганьо да си свери часовника - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Цени в Кръстова вада. Бай Ганьо да си свери часовника
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1397 пъти
Имаше наскоро една тема за къщи в Кръстова вада. От любопитство влязох да видя обявите и като видях цените, се уплаших и изцъклих. 800 000 евро, 1 млн, 1 500 000 евро. Тези хора откачиха ли? Това да не ви е Ориндж Каунти. Не че нещо, ама на такива цени можеш да си купиш в Париж до Айфеловата кула. Ето даже давам пример

http://worldwide-search.imot.bg/listing/69900587

Те тая прашна София я изкараха по-елитна от центъра на Париж. Има ли идиоти, които биха дали такива пари? Бай Ганьо няма връзка с реалността, ми се струва. За мен само пълен кретен би дал толкова пари за съмнително строителство в държава от третия свят. Че то в някои части на квартала дори асфалт по улиците няма.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 014daa1d2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абсолютно е така. Никога не бих дал пари за имот в София.
Форд мустанг модел 2017струва 37000лв. Още в гаранция.
С такова ше бръмча по хотели о квартири и ще пръсна половината софийски путки.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: afdecf64c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Вярно е, че цените са много високи, но просто не си купувайте такива имоти. Относно номер 1 за тези пари ще си купиш базов мустанг с 4 цилиндров двигател който няма да впечатли софийските путки :)

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b0d734e2a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пазара на имоти у нас като цяло е невероятно изкривен, а цените нямат никакво покритие с икономическата ситуация. Изобщо няма смисъл да се заглеждат имоти у нас в момента.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 13faebb440
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Като ви е скъпо, не купувайте. Кой ви кара насила? Хранете цял живот хазяи или си живуркайте на село.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3e296ce08b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   За тези пари може да се купят 2 къщи в Краков.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4600e22bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 5, Еми никой не купува бе хахаахах. Вие квичите, че никой не ви ги купува.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: dbf9441ab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Дори е евтино. Не може хората да имат адски много пари по банките. Имам две къщи в Драгалевци и в Лозен и много се кефя, как се повишава цената им. Не са нищо особено, но под половин милион на къща не бих ги продал, а мога да ги държа докато не намеря купуеач

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 773db5992d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Да, определено прекаляват особено с цените на къщите. Не знам дали има хора, които се навиват да я плащат тази цена. На мен ми изглежда абсурдна.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: aee8a9d71c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За разлика от Вертуту което макар и придобито от турчин се водеше известна западна престижна марка и имаше някакъв дизайн и което въпреки това фалира с гръм и трясък заради десетократно завишените цени от реалната му стойност на които продаваше, то при Кръстова вада общото с Вертуту е само цената, а се различава от него по това, че е безисвестен и грозен квартал без асфалтиран път в един от най-гадните градове в треторазрядна държава за която много по света дори не са чували, че съществува, а тези които са чували на Запад за нея я знаят като тоалетната на Европа. То Ганьо така се беше филмирал и че вирусът ще изчезне от него, като му каже "я си гледай работата измислица на управляващите, ще ходя както си искам, с изваден от маската нос и без маска и ще правя каквото си искам, така че ми се разкарай от главата, разкрит си и не вървиш повече при мене". А то какво стана?! Ганьовският принцип "ако искаш си купувай на тия цени" върви толкова колкото и поведението му пред вирусът -"колкото искаш ми обяснявай, че го има, не можеш да ми кажеш какво да правя, колкото и да се ецаш с тоя вирус". Ганьо, Ганьо мантинелата е желязна и не и пука за вътрешното ти устроение и филмиране за нещата. Тарикатлъците, идиотщината и простотията ти свършват при ударът с нея. Ясно?

Чорбаджията на курникът

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6033bb5365
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   "За разлика от Вертуту което макар и придобито от турчин"
Ъъъ ... разисъм much?

Иначе съм съгласен. ПРекалне скъпи са къщите.

А номер 10 е трол. Не можело хората да има много пари в банките, но да ги дадът на него, че някакви къщици, дето не са били и 50000 лева, като ги е взимал баща му, ама да са у него парите.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d87d3f079b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   До 10: Дръж ги, дръж ги и ще намериш купувач със сигурност, но това ще стане не по-рано от навършването ти на 110 /сто и десет/ годишна възраст.
Затова ти желая дълголетие!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6d0e3400ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 10, нали знаеш, че има разходи за поддръжка? Освен сметките, които си вървят - с новите електромери и водомери дори да не си там, ще имаш сметка. Отделно някой хитрец ще се прикачи към теб, докато не са дошли новите джаджи, а и после ще намерят начин - нация техническа сме. Но и без това си има данъци, ремонти и укрепване, защото това търсене може да отнеме дъъъъълго време, а къщата или блока си имат срок на годност и с времето се амортизират.

Споменах ли, че ние бърза работа нямаме? Ще я държиш, ще я държиш, после или ще ти свърши наследството, или Короната ще ти секне приходите /което скоро ще стане, ако не е станало и нямам честта да говоря с научилия български език Джеф Безос/ и внезапно ще намалиш цената. Искахте пазарна икономика, това е тя - цената зависи от търсенето! Колкото повече хора търсят нещо, толкова повече можеш да завишиш цената. Но в държава, където хората си имат имоти още от комунизма /масово/ познай колко се търсят имоти! И наистина ще я държиш на инат, но все някога ще се пречупиш.

А както казах ние бърза работа НЯМАМЕ! Приятен ремонт на покрива, когато протече! И да не забравиш да санираш, ако още не си го направил! Провери ли за мухъл и плесен? Или за други подобни, които смъкват цената на имота ти? Предлагам вместо да се хабиш да ми отговаряш или да следиш авоарите ми в банката, да отидеш в имота и да проверяваш кое не е както трябва, защото всеки момент някой балъ..., т.е. купувач може да се пречупи! Давай, поддържай я в безупречно състояние, че знаеш ли кога ще ти кацне птичето на рамото? И се надявам да нямаш други имоти освен този /максимум още един/, защото няма да имаш време да спиш от поддръжка и обикаляне на имотите, човече! Пък има дъъъъълго време да чакаш, някъде към 170 години! Трябва си здрав сън, за да доживееш до тая възраст!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 69d199c6e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Стоят тези цени, защото народът купува. Теглят се огромни кредити без да имат спестен един лев в банката и купуват. Още като бях студент в първите месеци на 1 курс или дори още не започнало следването на половината курс, които не са от София им бяха купили апартаменти по Манастирски ливади и Витоша и си бяха сменили регистрациите на колите със софийски. А не става на въпрос за богати семейства, а дори и за хора, за които това е доста трудна стъпка.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: dca4683854
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   1 към 3
Мустанга си е само за мен не да возя жени. Дори и базов модел пак си е мустанг. Впрочем не знаех че има 4 цилиндров и мислех, че са с 6 всички. Не съм се интересувал с подробности, но щом казваш...Може и по стар модел даже за по малко пари да се купи.
Софийските путки, когато бях студент и с градски транспорт съм ги порил. Там кола не ми трябва.Хаха.
Не съм от селяндурите дето се пъчат да впечатляват с коли.
Но като казвах това имах в предвид, че може с куп други неща и кефове да разполагаш, вместо тези безбожни имотни цени плюс ултра високите данъци.
Кога ли този балон ще гръмне? Кога ли самоубийците на кредит ще осъзнаят, че си плетат бесилка? Кога ще изчезнат мутрите мафиоти предприемачи, дето не спазват никакви стандарти и норми а продават на най-малко тройно завишени цени.!?

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: bf16be107a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Личи си, че авторът няма представа за имотите в София. Луксозните имоти в София си държат цената, и винаги намират клиенти. Тук има много хора с пари, къде честни, а повечето нечестни, и ги влагат в имоти. Отделно, много чужденци купуват. Знае се, че в България законът е врата в поле, и парите от всякакви далавери се препират чрез имоти. Още -от еврофондовете се крадат много пари, с които пак чрез съпруги, лели, тъщи, кумци, се пазаруват имоти, и то луксозни. Така че, авторе, не плачи за собствениците на имоти, а помисли за своята панелка!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8de1493271
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   19, и къде го видя този лукс?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker