Само аз ли мразя сериала ВЛАД? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Само аз ли мразя сериала ВЛАД?
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1053 пъти
Здравейте!

Напоследък сериалът ВЛАД стана много популярен и ми стана лошо да чувам за него. Във всяка къща всеки го гледа и говори за него и не знам какво толкова му е интересното. Поредната филмарска сапунка с мъже, с кофленски проблеми, които се усложняват повече. Хората ще hype-ват и след като свърши няма да говорят за нея. Толкова е жалко. Ако тези тъпи сериали бяха храна, щяха да се от бързата. А кой влиза в ресторанти за бърза храна? Хора, които нямат цел в живота. Отклоних се и сега ще ви покажа какви са проблемите ми със сериала:

• героите са пълни филмари и идиоти, липсва има триизмерност (отличаваща се личност, нямат дълбочина, нито потенциал за свестна и последователна промяна в характера им)
• между актьорите няма никаква химия
• сюжетът е ужасен, както и как е разказан
• неоригинален сериал с цел всичките овци, които правят, каквото и другите да го гледат, защото не знаят какво да правят с живота си

Това са само част от причините у всички са обективни. Ако някой не мисли така, няма да го взема насериозно. Ще се радвам да намеря някой, който също мисли като мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5810654e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И на мен не ми хареса. Но поне няма цигания като в турските сапунки, че сега тия новите турски са без коментар.
Всяко нещо си има големи, "запалени" фенове, както и такива, за които е пълна тъпотия. Но ако всеки тръгне да се ядосва за това... Със сигурност някой се чуди на нещата, по които ти си "луд", така че не виждам проблем. Вероятно има много по-хубави румънски сериали, но може да са купили най-евтиния, ама нали е нещо различно (румънски), знам ли...

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b9c9f65ffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Нека позная-фен на българските сериали с тяхната дълбочина на героите, страхотно изиграни роли, химии и прочие.
Сериалът е интересен. Като не ти харесва , недей гледа.Румънците ни задминаха пак.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: de3abe68d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз пък мразя българските. Актьорите ни са меко казано посредствени и им се получава изкуствено, сякаш на сила играят. Отделно и излъчването им никак не ми допада. Турските например са много насапунисани, но пък актьорската игра е класи над нашите. Не знам с връзки ли ги приемат в този НАТФИЗ, но не може пък толкова един талантлив да няма. Или ги учи някой пишман учител, не знам. Но имам чувството, че и аз да играя, няма да е по-зле от това. С тази игра изобщо не можеш да се вживиш във филма, ами постоянно ти се напомня, че е просто един филм, зле изигран при това. А и сценария обикновено или го няма никакъв, или ако го има, се изчерпва след първия сезон и после си личи, че го правят просто за да отбият номера и да изcтискат още някой последен лев.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c2ffa5a6d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нито български, нито турски гледам. Първите са слаби не ами просто трагични, турските - безкрайни бози от по 500 серии, а и от патриотизъм. Гледам руски сериали. Мелодрами предимно - красиви актьори, добре играещи, разтоварващи сюжети. Духовно близки са ни руснаците и имат подобни житейски проблеми. Анадола ми е напълно чужда.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5391354979
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   ОТ АВТОРА: Никога не съм казвал, че харесвам българските. Абсолютно всички български, турски и румънски сериали, както и почти всички чуждестранни са ужасни. Става ми лошо като гледам една секунда от тях. Всички тези са равни по ниво на простотия. Всичките критерии, които имам към ВЛАД, които са дадените в темата се отнасят за всички сериали и доста филми също. Честно казано, в повечето случаи аниметата са най-добрият избор щом се отнася до завладяващ сюжет и история с триизмерни герои, и добър soundtrack, и дълбока замисъл. Разбира се, има малко анимета, които го правят наистина впечатляващо, но не ми трябват повече. Малко, приблизително 10 са достатъчно. Такива са Hunter x Hunter, Monster, Parasyte, Requiem for The Phantom, Neon Genesis Evangelion, Ergo Proxy, Haibane Renmei, Princess Mononoke и манга като Jigokuraku, Berserk и Chainsaw Man. Честно казано, само японците знаят как се прави завладяващи продукции, ако изключим игралните филми. Американците успяват само донякъде, но Breaking Bad със сигурност си струва да се гледа.
Щом се отнася да нашите български филми и сериали... лошо ми става само като гледам как актьорите си взаимодействат. "Ей бръмбар." Сериозно? Не можете да отречете. На всеки свестен ще му е неудобно да чуе тази реплика (от Доза Щастие е, още един трагично ужасен, български филм, който моите обективни критерии напълно унищожават). Честно казано щом се отнася до нашите режисьори и сценаристи... не можете да ми платите да съм толкова прост и некомпетентен като тях. Създателите на "Откраднат Живот", например. Ако им беше казано, че трябва да измислят сериал с дълбола замисъл, интересни триизмерни герои със завладяващ сюжет, за да не ги екзекутират, по-добре да го приемат и да гушкат букета. Същото бих казал за "Под Игото". Ужасна книга, която не заслужава всичките хвалби. "Голямото четене" как не. Доста наши български книги даже са супер скучни, неразбираеми и както е на английски - cheesy. Изобщо не сме креативни - европейците като цяло.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 68e9da0f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не знаех, че има такъв сериал.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2706800912
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Влад "е римейк на турския "Езел".Нема как да гледам Езел и после да гледам Влад.Абсурд.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b9c9f65ffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторе, гледай си анимациите, за филми не си дорасъл и за сюжети за големи.А коментарът ти за книгата няма да го коментирам. Та това е част от историята ни, ама щом няма рисувани герои с възголеми очи и странни прически значи не важи. Чети си комиксите там и гледай хентай.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f0b2e5f589
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Трябва да разбереш, че повечето хора гледат сериали, за да се отпуснат и да има какво да им привлече вниманието, а често е и социална активност.

И аз искам всеки сериал да е като Семейство Сопрано или Mad Man, ама... нема.

Виж - не гледай нещо, кеото те кара да го мразиш. Безсмислено е.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 9cafb09bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Откакто спрях да гледам телевизия ми е по-добре.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 76b760441e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Защо пък трябва да мразиш един филм. Достатъчно е да не го гледаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker