Относно онези, които плюят модераторите... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Относно онези, които плюят модераторите...
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 623 пъти
Здравейте.
В една тема(мисля, че "Браво на модераторите"се казваше), както си четях, се натъкнах на коментар от модератор, където той споделя как едни и същи лица(разпознава ги по IP адресите им) постоянно плюят и тях, и може би и хората тук, до колкото разбрах, и дефакто, те не допринасят с нищо за този сайт, освен да хейтят или някой от нас или тях и съм на мнение, че такива хора просто нямат място тук. Попитах модераторите в самата тема, чрез коментар, дали няма някакъв начин тези хора да се блокират и ми отговориха, че няма такава опция, за жалост... Само че това не може така да продължава, защото те също са хора и не могат постоянно да търпят да бъдат оплювани, както и да губят мотивация да си вършат работата и дефакто и те, и ние да страдаме заради няколко човека, които се чудят с кого само да се заядат. И аз предложих и те да отвръщат на обидите, както и всички ние, които подкрепяме модераторите, да им даваме идеи за всевъзможни затапки, за да си затворят онези хейтърчета мръсните усти веднъж завинаги! За това е и тази тема. Искам да призова всички ви да споделите в коментарите всякакви затапки, които знаете(включително и аз ще споделя една такава... ), за да окажем някаква подкрепа и да даваме някакви идеи, за да спре това нещо. ВАЖНО!!! От сега казвам(предложих още в коментара под онази тема), че ще е най-добре само и единствено модераторите да виждат тези коментари(т. е. - каквото напишем-да НЕ се публикува, за да не си види от никой друг), за да не черпят идеи и самите хейтъри, както и да не влизат да четат и малки деца и изобщо-да не се учат от малки на такива работи.
Та... Това ми е идеята. Да обявим нещо като война на тези, които само пречат:)
Надявам се да успеем да помогнем с каквото можем!

Мод: има една приказка, че като се бориш с прасе в калта, и двамата ще се оцапате, но на прасето ще му хареса. Тези хора ще отвръщат и темите ще се превърнат в свърталища на комплексари, защото те точно това обичат - да спорят, а не това е идеята на сайта.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: f10c6ad23b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторе, не мислиш ли, че налагайки цензура на тия, които заслужават, модераторът може да се изкуши да цензурира и нормални потребители, които имат обратни на неговите виждания? Например партия, футболен отбор, корона вируса, имигранти и т. н. Понякога пътят към ада наистина е покрит с добри намерения. Затова по принцип само сайт-администраторът трябва да има достъп до Ай Пи адресите.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ec97926f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   По пронцип съм много против критикуването на хората, при положение, че и аз съм далеч от перфектен.

Има случаи, в които потребителите прекаляват. Погледнато от друга страна обаче, много пъти самите модератори нарушавят правилата на сайта.

Най-масовия пример за това е, че масово удобряват неграмотно и изписани с беден тълковен речник теми. Разбирам, че мпже да е трудно да се забележи една грешка в цяла тема, но много често ставам свидетел на теми, съдържащи повече грешки отколкото грамотно изписани изречения. Разбира се, в правилата ясно е обосновано, че важи за коюентарите а не самите теми, но личното ми мнение е, че трябва да се обръща и внимание на самите теми.

Отделно от това, три пъти съм питал за неща наистина важни за мен, но само веднъж одобриха въпроса ми. Иначе безмислени теми под път и над път.

Като за финал, искам да вметна това, че коментарите зяпочват от втори номер, което предполагам означава, че първият не е удобрен. Както номер 2 казва, лично съм си правил експеримент да дам три различни отговора под една тема, като и трите бяха кратко, ясно и грамотно изписани коментари, но се удобриха само двата, явно третия наистина не е бил по вкуса им.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a0900ef177
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Основият проблем на сайта въобще, е че модераторите са и участници в темите. Това е абсурдно неетично. Представи си, да те съди съдия, който е и твой ищец.

Мод: по начало модераторите са и потребители. Дори се избират сред потребителите. И не само в този форум, а по принцип.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1ab82a9193
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Авторът:
Към модеротора:И Вие сте прав:(
За сега не ми хрумват други идеи.. Ако се сетя нещо, ще споделя.
Към 2:
Не знам със сигурност.. Предполагам, че не би премахнал какъвто и да е коментар, ако не съдържа псувни и мръсни думи...
Към 3:
Разбирам Ви, но до някъде това не е съвсем неправилно, и ще Ви кажа защо.
Първо-За неграмотните теми-има хора по света, които по една или друга причина не са имали възможност да се изучат(като на прекалено ранна възраст да станат родители, например, и да нямат време за себе си...)
Второ-Зависи... Ако този един коментар противоречи на другите два.. Модераторът каза, че той вижда IP адресите на всеки един, който пише и за разлика от нас, той може да види кой коментар от кого е(тоест дали е от един и същи човек...)
Не знам... Тъй като не знам какви са коментарите, не мога да кажа дали е постъпил правилно като е махнал единия или не. Тук не мога нито да го оправдая, нито обратното.
И накрая(за премахнатия първи коментар), не знам със сигурност, но предполагам, че е идея за затапки(за които аз предложих в темата си) и не е публикуван, най вече защото аз помолих да не се публикува, както съм обяснил в темата си и съм обяснил защо, за да може само модератора да ги види..
Предполагам... Може пък да е някой хейт към мен лично..
В случея, само модераторът знае.

Мод: коментар номер 1 е точно на един от въпросните хейтъри и е цитирам: Олигофрения.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ba75ea2dfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторът:
В такъв случей, благодаря Ви, че го махнахте! :)
Няма да се изненадам, ако сега всичките хейтъри намразят и мен, в стремежа ми да помогна:D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker