За или против ваксините!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

За или против ваксините!?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1759 пъти
Здравейте! За някои тази тема може да е клише, но нека обясня!

Преди няколко дена срещнах една моя позната, която има дете на 7 години. Разговаряхме по най-различни теми и накрая стигнахме темата за ваксиниране срещу коронавирус. Тя ми каза, че е твърдо против ваксинациите, защото могат да предизвикат увреждания на организма. Не желае да ваксинира детето си поради простата причина, че може да получи аутизъм, припадъци и тъй. Аз бях просто изненадан от това изказване.

Преди да започне епидемията имаше протести на млади родители в България и по света против имунизацията. Не искали да имунизират децата си, защото ваксините нанасят поражения и . Чувал съм случаи родители да откажат имунизации за децата по време на посещение при лекар.

Как е възможно в днешно време да има хора, които са КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ ваксините. Та нали благодарение на ваксините болести като: хепатит(A, B), детски паралич, морбили, едра шарка и други се водят за изчезнали(поне в развитите държави). Искате тези болести да възкръснат и да мъчат обществото както сега ни мъчи Covid-19. Искате приятели или роднини да са заминат от този свят(наскоро изгубих един близък роднина от ковид)!

След време противниците на ваксините ще кажат:

"Хм, защо изобщо да поддържаме хигиена! Какъв е смисълът да си мием ръцете? Ама трябва ли да пречистваме водата?! Аз няма да се разболея, защото съм късметлия! ".

И хоп може да върнем болестта холера например. Децата ни да боледуват от едра шарка. Висока смъртност. Поражения по организма, които ще носим цял живот и така нататък!

Предлагам да се видят тези статии и видеа:

"Родители "против" задължителните ваксини" - Статия на Нова телевизия.

https://nova.bg/news/view/2015/01/28/100010/%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B8

Кратка история на американец, който все още преживява последствията от детския паралич(polio):

https://youtu.be/gplA6pq9cOs

Предлагам на критиците да изгледат тези видеа:

https://youtu.be/mLHnUjhzv9E

https://youtu.be/GzvfpyyZO9o

Пак ще повторя, аз съм ТВЪРДО ЗА ваксините! Да не позволяваме тази епидемия, която сега върлува, да ни победи!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 02df4e7222
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм твърдо ЗА ваксините, НО според мен нещо определено не е наред с цялата тази работа около коронавируса... Бих се ваксинирал единствено след няколко години, когато се убедя че всичко вече е изпипано по ваксината и се знае всичко около нея и това какво прави и може да причини. Другия вариант да се ваксинирам е ако нещата продължат да са такива мътни и когато започнат да ни налагат ограничения като забрана за работа, забрана за пътуване, забрана за посещаване на мероприятия, забрана да вършиш неща които до вчера бяха нормални поради липса на ваксина (наивниците ще кажат че това няма да се случи, но това вече се случва, всеки който се разрови ще види какви ограничения тепърва навлизат и са планирани в Европа. Те и във редица европейски държави плямпаха, че няма как да ги маскират задължително и да им наложат вечерни часове ама...) В такъв сценарий просто нямам какво да губя. Аз не съм виждал толкова агресивно рекламиране на ваксини. Тея същите дето за половин година направиха невъзможна ваксина срещу нелечим вирус дали не могат да направят ваксини и за всички други много по-смъртоносни болести, не могат, други болести няма.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 53e9ff42a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Чакай сега авторе ти за Антиваксарството ли говориш или специлано за Корона ваксината,ако е за първото съм съгласен с теб,но ако е за второто съм против, първо се ваксинираш срещо подпис за съдебна отговорност, второ ваксината беше набързо скалъпена, няма как за такова отрицателно време да се разберат страничните ефекти, защото някой се проявяват след 4 години примерно, а и опити за насилствено убеждени правят
анти-реклама, прочети в мрежата че има бая случай на страшни странични ефекти от ваксини тествани 10 години, сметни за ваксини създадени за 1 година !!!!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3d4a21da0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   "Искате тези болести да възкръснат и да мъчат обществото както сега ни мъчи Covid-19"

Ще бъда честен - спрямо виско останало, което ни е томозило, Sars-cov-2 е като шега. Не казвам, че не е опасен, ама...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3427e65157
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Против ваксините съм, защото не ми се умира все още!!!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2919f039c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз съм ПРОТИВ ваксините като цяло да се бият на здрави хора. Да се бият по 15 ваксини в тялото като "преимунизация" без да има нужда, за мен е глупост, с която тотално си разбръкваш организма и си отслабваш естествения имунитет. Ваксините са за местата, където наистина нещата са излязли извън контрол, за да се спасят непосредствено човешки животи. А не децата от 5 годишни да ги боцкат с "всемогъщите ваксини".

Твърдо ЗА съм да има железни стандарти за храните, за хигиената и водата да се хлорира, така че не слагай равенство между ваксини и хигиена. Не може реките да се използват за кошче за боклук, да се пълнят с всякакви отпадъци, канализации да се изливат в тях, да се горят гуми, пластмаси и т. н. във въздуха и да го дишаме, храните да са пълни с химии и после да ни лекуват със същите тези химии постфактум.

Половината лекарства са химия, която те скапва и физически и психически и ставаш зависим от нея. Зависимостта към лекарства е вид наркомания. В Родопите и на други места има хора на по 85-90 години, които от години не са ходили по лекари просто защото живеят правилно и природосъобразно. Циганчетата по гетата от малки са по кофите и боси дори като вали и до 20 годишна възраст са с поне 5 пъти по-силен имунитет от "белия човек", гарантирам ви.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 71144abb96
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Категорично против. Ваксини се бият при пандемия, не при политическа игра. Болни от Ковид не съществуват, лъжа е.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 72b882d5e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз съм против това, и няма да се ваксинирам! Та нали е по избор, нищо че може би се очаква с това правителство, като подтик за ваксинация да се приеме и влезе в сила това с ваксинационния паспорт(не дай си Боже, което просто ше срине ЕС до основи, ама-да си правят сметката, лидерите му), да внимават все пак какво приемат, защото... А и ако без ваксина няма да може вече свободно да се движи човек, че за какво изобщо тогава сме в тоя ЕС? ! Настрана от това, че за тез ваксини много малко се знае, не са добре изследвани, проучени, а като сложим и смъртните случаи в Норвегия, Швейцария, САЩ и още някъде в резултат от това ваксиниране, конкретно с на Pfizer ваксината(извинявам се за рекламата, но... нещата трябва да се казват), просто-трябва да минат години, да се проверят тия сега ваксини, иначе чисто и просто могат да ни убият, както в гореспоменатите от мен страни се случи с няколко човека...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker