Само аз ли съм така? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Само аз ли съм така?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 782 пъти
Мили хора от публичното пространство реших да се обърна към вас, защото ми е интересно какво мислите по въпроса. Жена съм. Напоследък ми се случиха някои неща и се очертават следващите няколко години доста кардинални промени в живота ми. Да кажем, че се очаква от мен да съм доста по-стегната и последователна, а напоследък ми е трудно, защото забелязвам неща, които ми влияят. Като дете бях доста затворена и резервирана към хората около себе си и сега след толкова години си мисля, че нещата са си почти същите. Не обичам големи компании и много хора на едно място, не обичам да се говорят празни приказки, предпочитам да направя нещо сама, отколкото да съм с хора, които не са ми по вкуса. В отношението със семейството ми съм отново така-нащрек. Не обичам да споря, избягвам конфликти, но мразя да ми се нарежда или да ми се налага чуждо мнение, тогава вече си отварям устата. Имам силно изразено чувство за справедливост. С годините сякаш то се засили, наред със самоуважението ми. Харесвам открити и честни хора, те са дефицит, следователно нямам много приятели, един(двама, но вторият е под въпрос) човек на когото мога да разчитам и до там. Появяват се приятели за маса, но те са временна част от живота ми, за което не възразявам. Обичам да излизам, кафета, ресторанти(там откарвам по 3-4часа)разходки, няколко пъти в годината дискотека. Изпитвам нужда да тренирам, гледам да е на открито, но да няма много хора. Определям се интроверт повече, макар че не мога дълго да стоя у дома или да нямам контакт с хора. Много обичам и да говоря, имам силна потребност от комуникация. Напоследък забелязах една тенденция, а именно, че хората масово си приличат по външност и маниери, това е доста потискащо на моменти. Защото ми е трудно да поставя себе си в рамки или да се категоризирам. Винаги съм била индивидуалист, и то ревностен. Не одобрявам стадния модел на мислене. Затова и се чувствам често аутсайдер, но опитам ли да правя компромиси със себе си, изперквам и пак се връщам в начална позиция. В романтичен план съм същата, както с приятелите. Подбирам доста и пак е трудно. Много рядко, почти невъзможно е да се напасна с някого. А забелязвам, че с годините ставам все по-избирателна, което не знам дали е добре. Не мога да снижа критериите си, защото започвам да се чувствам зле. Сякаш съм в един порочен кръг. Опитвам да съм по-толерантна и вписваща се, но не мога. Напрягам се и се изнервям, защото това не съм аз. Само аз ли съм така претенциозна и изискваща? Само аз ли държа на индивидуалността и не желая да робувам на стереотпи? Само аз ли следвам максимата качество пред количество? Знам, че не би трябвало да съм само аз, ясно ми е, но сякаш ми се ще някой да го потвърди.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: f5b0ec3403
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има, има. Горе-долу все едно ми направи психопрофил :)

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 38be00ab7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   2 процента - gifted adults на английски, провери какво пише в гугъл.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker