Споделянето като проблем! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Споделянето като проблем!
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 5548 пъти
Здравейте! Аз съм на 22 години и мисля, че имам проблем със споделянето, тъй като наскоро се разделих с момичето, което обичам безумно много именно заради това, че не споделям.

Когато имам проблем не казвам на никого, търся решение сам и съм така от край време. Рядко се доверявам и не мога да се променя, а опитвах. Ако можете да ми дадете съвет, ще съм Ви много благодарен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 80d084e454
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми ти трябва да се по-отпуснеш малко и да разбереш че не си сам на тоя свят.Тълкува се като признак на недоверие към любимия човек.Това,че ще споделиш няма да те направи по-малко мъж,ако не намерите решение на проблема заедно,то поне на теб ще ти е по-леко на душата.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9f61c208fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си май само ти така. Като гледам колко хора пишат тук и сигурно още няколко пъти по толкова в други подобни сайтове. Ако можехме да споделяме с хората около нас, нямаше да седим пред компютрите и да търсим съвети от непознати и далеч от случващото се около нас хора. И аз мисля, че не мога да споделям, може би не до такава степен като теб, но също винаги търся решение сама и доста често се чувствам зле. Блъскам си главата сама и не стигам до никъде. Усещам, че имам нужда да споделя, но не мога. В момента си имам сериозни проблеми в личен план и отново седя и си мисля сама и нищо не измислям. Вярно, че човек е по-добре да си решава някои неща сам без да му се месят, но не винаги е така. Другия като гледа отстрани вижда по-трезво. Определено няма да ти помогна, но поне ще видиш, че не си единствения.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 12dd40abef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не си единственият, който предпочита да се затвори в себе си, докато се справи с някаква по-комплицирана ситуация в живота си. Това означава, че си по-скоро интроверт, отколкото екстроверт. В което няма нищо лошо или нередно! Но не е лесно да се общува с такъв тип хора. Трябва да потърсиш златната среда за себе си.
Просто когато обичаме, искаме да сме част от живота на любимия човек, да споделяме не само хубавите, а и трудните моменти. Може би твоето момиче се е обиждало от мълчанието ти и го е приемало като липса на достатъчно доверие, липса на откритост. Е, до голяма степен то си е било точно това.
А може приятелката ти просто да си е търсила повод да прекъсне връзката ви.
Споделянето на чувства и мисли, които касаят и двама ви, е задължително. Човекът до теб трябва да е на светло, ако нещо те тревожи във връзката ви.
От друга страна, споделянето на лични проблеми е израз на доверие и любов - приеми го по този начин. Сигурна съм, че, когато обичаш, си склонен да направиш за любимия човек неща, които обикновено не правиш за другите. Да споделиш как е минал денят ти или с какво се е наложило да се справиш може да е част от тези интимни, само ВАШИ неща.
Споделянето крие риска да не бъдеш разбран или, още по-лошо, да бъдеш предаден. Но трябва някак да се научиш да приемеш това. В любовта не можем да търсим най-безопасните пътеки. Ожулени колена ще има :)). Но без взаимно доверие няма равнопоставеност, няма и пълноценна любов. Т. е. - ти приемаш партньота си с неговите/нейните негативни качества или моменти и право на грешки. Позволи и на него/ нея да те приеме с твоите! Не е нужно непрекъснато да се реве на нечие рамо, а просто да отвориш вратата към себе си малко по-широко, отколкото би я отворил за другите :)).
На първо време потренирай да споделяш с най-близките си приятели. Постави си цел - да решиш даден проблем с помощта да близък човек. Може така да ти се стори по-лесно. И не забравяй, че споделянето с подходящите хора намалява стреса и укрепва отношенията :)).
Желая ти успех и дано поне мъничко да съм ти помогнала!
Ел

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: fbc13661ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поради тази причина нямам истински приятели, нямам стабилни партньори, нямам контакт със семейството си..
Ужасно е, консултирай се със специалист. На мен само терапевтът ми помага и то.. моментно.
Желая успех!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a1e35b3660
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Какъв съвет, бе, момче? Всичко зависи от теб. Какво, не си можал да се довериш на приятелката си? Защо? ! И аз си имам един такъв, на който с ченгел му вадя думите и рядко се получава. Какво ти пречи да споделяш, да и кажеш какво мислиш, какво чувстваш. Предполагам, че тя е била честна с теб. Ти би ли искал тя да си мълчи, да се нацупи за нещо, да е тъжна за нещо, а ти да не знаеш за какво и да не ти казва нищо? Представи си тя как се чувства като има един със залепена уста насреща.
Като осъзнаваш проблема, ми промени го. Не е нещо кой знае какво. Нали затова имаме чувства-да ги споделяме с хората, които обичаме. Тя заслужава да знае как се чувстваш и да знае какво мислиш. Ако не тя, може би следващата ти. Не прави тази грешка отново.

Мег*

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 19eddbd3b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Не всичко може /а и не е нужно/ да се споделя, има и скучни неща, каквото е ежедневието. Работата е същата скука, а и на мен вечер не ми се слушат подробности или служебни клюки. Имах приятелки, които умираха да споделят с техни такива какво ли не, а те на свой ред с техни - е, никак не е приятно маса народ да знае подробности около битието ти, роднинските взаимоотношения и т.н.

Още в началото на семейния ни живот отучих жена ми да изнася каквото и да било от къщи, особено на майка си - семейство сме, каквото и да има, ще го решаваме двамата. Не разбирам жени, които неистово се стремят да изкопчат всичко от партньора си и познатите си, най-често за да ги разнасят после.

Вероятно си попаднал на такава - да те изостави заради едното споделяне, извадил си късмет. Не казвам, че трябва да мълчиш като пън, никой не обича темерутите, все трябва да има теми за разговор, въпросът е да се напаснете с партньорката ти за тях.
Мечо Пух

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 22950754ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До 2, да наистина повечето хора тук са смотани, задръстени, без приятели, които постоянно висят в Интернет.
Нормалните хора с пълноценен живот нямат потребност да влизат в подобни сайтове. А по такива сайтове и форумите в интернет най-много да влизат 100 хиляди души от цели 7 милиона население, тоест една малка част!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 22950754ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   До 3 може да е екстроверт, но да има социална фобия, която го кара да потиска същността си, един вид срамежлинв екстроверт, аз съм така и това е по-гадно от това да си интроверт защото искаш да общуваш с хората, имаш нужда, но не можеш заради социалната фобия.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a1ca7ac87d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Еми това е добре и аз така правя що да казвам на другите ко ги е*е тях ко става с мен, аз сама мога да се справям така че и ти недей да се лигавиш и да си мислиш че тва е кой знае какъв проблем.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a1ca7ac87d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Еми това е добре и аз така правя що да казвам на другите ко ги е*е тях ко става с мен, аз сама мога да се справям така че и ти недей да се лигавиш и да си мислиш че тва е кой знае какъв проблем.

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 80ad384e31
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ами 7, ако приятелите им на тия "смотани, задръстени, без приятели, които постоянно висят в Интернет. "са като теб кво праим тогава?

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 93ced097f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Специално аз съм човек, който не споделя. Или споделям с приятелите си проблема и го забравям. Но скоро се разделих с човек, който беше моята душа, моя характер, моя вътрешен свят. С никой не съм се чувствала, така както с него. И съм сигурна, че няма да се чувствам. Никой не можа да ме разбере. Критикуваха ме близките ми, повлиях се от тях и го изгубих по начин, по който го нарани. Нали знаете? - мълчанието е най- острото оръжие както и безразличието. Просто казах "край". А това много боли, без да обясниш причината. Трябваше сама да реша дали да продължа с него. Сега и да искам не мога. Поне се чувствам по- леко и не ми тежи толкова. И един ден случайно попаднах тук. Търсих в други сайтове причините за странното поведение в мъжете и признаци за раздялата. Открих какви сериозни проблеми има, реших да споделя моята история, защото намерих интелигентни и загрижени хора. Те ми помогнаха дори и само, като са прочели текста и са написали коментар. И до сега давам съвети и намирам отговори. С една дума ще се радвам всеки да намери решение и да бъде щастлив!
trakdata

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: d20f87416b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Дълго е.. грешка, това е точната дума, ужасна и много тежка връзка с приятел. Омъжена съм и направих грешка да имам връзка с приятел вече цяла година, доверих се, отдадох се изцяло и май се влюбих, а той е 10 години по малък и двамата имаме семейства, но аз подадох явно на изкушението. Продължението е ясно, той вече изгуби интерес и се сваля на други жени... колко тривиално нали, ще го приживея и ще зная че е поредния урок, бъдете щастливи и не се доверявайте, винаги последствията са за ваша сметка.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 61fc6e1c6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Много е отблъскващо да имаш връзка или да се опитваш, да имаш връзка с човек, който не споделя или споделя половинчато, или е неискрен. Я си помисли какво е да имаш връзка с такава жена и после се дразни, че те е напуснала. Знаеш ли колко много си я дразнил и наранявал с поведението си? Колко несигурна се е чувствала във подобието на връзка с теб? !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker