Защо всички нападате Black Sabath? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо всички нападате Black Sabath?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1165 пъти
Знам, че темата за Black Sabath е стара... И не в никакъв случай не целя да наивам масло в огъня, за да бъде оплюта или нещо подобно. Ще помоля модераторите да бъдат коректни и деликатни с коментарите, защото ще обсъдим оплюването по член на нашата общност, така да се изразя.. Нито веднъж не съм видяла от нейна страна некоректно отношение, наскоро дори имаше оплюване по модовете, тя се включи и ги защити, винаги е давала коректни съвети и ме е е подкрепяла (за което страшно ти благодаря!), никога не ме е плюла. Не е злобна, просто е момиче в трудна възраст! А вие сте възрастни мъже и да я плюете е просто смешно. Не, не съм нея, просто чак сега видях темата, и ми се иска да призная - да, Black Sabath, ти си страхотна, чудесна си, и аз много те харесвам! Не се поддавай на негативни коментари, не обръщай винмание на хейта! Горе главата!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 91c9bfda31
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто едно време страдаше от тежки комплекси, понеже са я обиждали като малка и си го изкарваше на потребителите тук. Мислеше си, че всички са като онези, които са я обиждали. И така търсеше под вола теле и се заяждаше с и без повод с всеки, вкл. и с такива, които и даваха добронамерени съвети и се опитваха да и обяснят и аз в това чисто. Но гледам, че напоследък е поузряла и се е вразумила, дори направи тема да се извини, дори на мен се извини лично, а не като да ме е изкарвала от релси и да съм и отвръщал преди. Преди я мразех, сега и съчувствам и вярвам, че си взела поуки и осъзнала грешките си. Само че има хора, които са по-злопаметни, все пак всички сме различни, и до ден днешен още им държи влага и я асоциират с комплексарщина. Или пък прпсто не вярват, че е оправила. И затова е цялата работа. Но и тя гледам, че вече почти не пише или поне не се подписва. А и когато пише, изглежда доста по-блага от преди.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 89360c5e7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Скоро не е имало нападки спрямо мен. Но мина много време и през последните години осъзнах доста неща. Аз съм малко крив характер и съм с голямо его, но се опитвам да се боря с това и да се променя.
В онези години, особено в диапазона 12- 17- годишна възраст бях на съвсем друг акъл и смятах, че всеки иска да ме нарани по някакъв начин.
Много благодаря за милите думи, както и на номер 1! Поздрави!


Black Sabbath

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 70da8239c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щото постоянните драскачи тук са безделници, мамини синчета и принцески, с много свободно време и компетентни по всякакви въпроси... просто защото дразнят.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e0ce1b1b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Защото е сатанист

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 12052d11ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Защо преувеличаваш нещата, всички я били плюели. На мен винаги ми е била приятна и съм я хвалил в мои коментари. Тя никога не те е плюла, но ти нея си плюла. Защо и ти не се примириш като нея, а продължаваш да плюеш по мъжете, ах?

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ad31adecd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Специално аз си я харесвам, защото вече е осъзнала вредата от феминизма и по доста деликатен начин го отразява в коментарите си. Плюят я феминистките тук и не се усещат колко са жалки с наивните си мечти за власт над мъжете, която никога няма да имат, защото са много по-слаби, като пол.
Black Sabbath, поздрави от Чичо-Херкулес!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b9e5998bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Зелена Металика, не знам кой те е опипал на младини, но подкрепям решението ти. Винаги се нуждаем от някое друго емо, което да е серийна жертва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker