Как ме е намерила? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как ме е намерила?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 2071 пъти
Здравейте,

случи ми се нещо, което не успявам да разгадая. Мъж на 30 години съм. В началото на месеца на мейла ми писа момиче, което не познавам. Тя твърди, че преди няколко години сме се запознали и съм й го дал, но било отдавна и затова не помня. Официално приех историята й, но все пак направих "малко" проучване и открих кой е човека, който ми пише.
Оказа се момиче, което често засичам в градския транспорт, когато пътувам към работа. Вече пишем по вайбър и успях да потвърдя по още един начин, че това е въпросния човек. Не съм й казал, че знам коя е, защото... ще стане доста неловко. Изглежда търси само забавление, без да се разкрива. Също така, явно не е много наясно с нещата, след като не успя да се скрие.

В тоя ред на мисли, как ме е намерила?

Не членувам в социални мрежи, мейла на който ми писа го ползвам предимно за работа и с нея не сме общували никога. Тя е просто човек, който се качва 2-3 спирки след мен. Надявам се да намеря логично обяснение, защото варианта да я питам, след чатовете ни във вайбър, отпада...

Как мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8fc414870b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Явно те харесва и е намерила начин да разбере имейла ти. Може би имате общи познати, за които не се сещаш. Според мен ако имаш симпатии за нещо повече, продължавай комуникацията. В противен случай само й даваш напразни надежди.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d41ecaef66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Според едно проучване отпреди няколко години, преминавайки през най-много трима души (като познанства, връзки), можеш да се свържеш в произволен друг човек на Земята... В това число и президента на Щатите, Илон Мъск и който още се сетиш.
Така че дамата е намерила начин, и то най-вероятно не през 3-4-ма, а само през един... Примерно някой ден те е проследила до офиса, в който работиш, там е намерила познат или в подкупила някого с усмивка, и т.н.
Това, което ме притеснява в случая е:
1. Започва отношенията ви с лъжа... Това е много лошо и говори за манипулативност и склонност безпардонно да притиска хората.
2. Ако цялата работа, която е свършила за да докопа координатите ти, находчивост от нейна страна и т.н. е само заради това да се запознаете, е ОК. Обаче съществува и някаква, различна от нула вероятност да цели и нещо друго... Помисли си добре! Щом действа по този начин, нищо чудно утре да изкара, че е бременна от тебе, или че си ѝ приписал апартамента си "без да си спомняш"...

Аз не бих постъпила по подобен нечестен и манипулативен начин спрямо никого, дори и спрямо маловажен и неприятен за мене човек. Какво да кажем пък за някой, който ми е важен, и се надявам с него един ден да се обичаме и уважаваме... - абсурд!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2d6ae9f432
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Прави секс с нея. Какво толкова. То точно от това "не искам нищо сериозно", накрая излизат егати яките връзки. Ако човек тръгне да насилва нещата, не е добре.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 60699f6790
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако е седяла до теб в градския транспорт, може да е наблюдавала какво правиш на телефона и да е видяла и мейла ти. За друго не се сещам.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 90dfd88e9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Няма нищо срамно да я питаш от къде ти е намерила контактите. Самата ти тема подсказва това чувства но навлизане в личното пространство от синьото небе, което ти води дискомфорт поради това че не познаваш човека. Това че ти казва че си й дал контактите си преди години, а ти не помниш за това е и мотива, защото вътрешно знаеш че повечето хора не пазят такива контакти / визитни картички и прочие, и ги изхвърлят в коша.

Казваш че това ти е работен имейл, така че предразполага че работиш в офис среда. Никой не знае какво и правиш, не ми влиза и в работата да знам. Варианта е да ти е била клиент посредством продукти / услуги за да си й дал визитна картичка, или да си провел някаква конфеденциална лична дискусия според зависимост ролята ти.

Каквото й да е, имай в предвид че ако се свързва с теб от гледната точка че ти е била клиент, е хубаво да си имаш едно на ум. По принцип хората разграничават работа от лични отношения.

Може да иска и да сте в контакт от към гледна точка networking, професионално познанство.

Имай си едно на ум за професионално и лично отношение.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b17bb5021a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Пътуваш до работа, тя ти пише на работния мейл и ти се чудиш как така? Сериозно ли?
Не знам дали на жените са им простени такива прояви, но ако аз разбера, че мъж ме следи няма да си помисля нищо хубаво.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 82f9632d7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   от автора

В началото и аз си помислих за общи познати. Най-вероятно имаме такива, но не успях да направя никаква връзка. Все пак трябва да знае, че въпросния човек ме познава, че да го пита. Другите варианти, които предложихте, също имат шанс...

На мен ми хрумна друга възможност, да е попаднала случайно на името/мейла ми и чак тогава да е проявила интерес и да е предприела действия. На мен ми се е случвало да попадам случайно на познати и приятели в интернет.

Интересно ми беше по-скоро, дали не е използвала някое по... техническо решение за намиране на непознат човек. Така както аз я открих и през фалшивия й мейл адрес, и после пак през вайбър. Дори да има как, най-вероятно не е било така.

Относно намеренията й, към момента води разговорите ни, към такива с по-сексуален характер. Дори ми е пращала такива снимки, без да съм си искал. Може намеренията й да са чисто "виртуални", а може и някой ден да спре да ми пише и да реши да ме попита в рейса, колко е часа. Интересно ми е докъде ще стигне.

Едно е ясно, вече ще ходя с часовник в градския транспорт...

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 561f1ef225
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Една жена й е в пъти по-лесно да си намери приятел от колкото мъж приятелка и това че тя те търси ме кара да си мисля, че нещо не е наред. Имай едно на ум да не да се опитва да те използва нещо. Много ми е трудно да повярвам, че нещата ще се развият добре. Но все пак дано греша, успех.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: b6a54e5b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами, харесала те е по някаква причина и е потърсила информация в интернет или е поразпитала. По странното е, че не се разкрива. Явно живее във виртуална реалност. А защо следващия път, когато я засечеш в транспорта не казеш директно: "Здравей, аз съм този с който си пишеш във вайбър". Разбира се, ако ти е симпатична. Според реакцията и ще прецениш дали си заслужава. Аз съм жена и някак ми се струва странно да "се предлагам" по този начин на мъж, който съм засеичала само в градския транспорт. За мен сексуалната тематика и реакциите и са недупостими. Ти всъшност сам можеш да прецениш какво искаш и как да постъпиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 28 дни
hash: c9863e2b12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Като вземем предвид, че преди време един мъж в градския транспорт ми беше станал много симпатичен и се чудех как да осъществя контакт (без да се излагам публично), тази тема доста ме заинтригува. Така и не успях нищо да разбера за него, един-единствен път "подслушах" телефонен разговор и се обнадеждих, че може и да изкопча нещо, но уви. Явно дамата е доста по-находчива от мен, щом е успяла да те открие в Интернет пространството. Бих заложила на това, което бяха споменали по-горе, че е била близо до теб някой път и е видяла нещо в телефона ти, което й е помогнало. Така или иначе, явно не иска да ти сподели, може би се срамува, че те е следила и търсила, искала е да го представи по-малко психарско вероятно (ха-ха). Не мисля, че това е кой знае какъв проблем, по-скоро притеснителното е какво точно очаква от комуникацията си с теб. Споменаваш, че има сексуална тематика в разговорите ви, това вече (поне от моя гледна точка) не е окей. Но така или иначе 70% от разговорите в Интернет са неангажиращи и никой не очаква да излезе нещо кой знае колко сериозно, така че ако ти е приятно да си общувате, защо пък не? То с времето ще си проличи - има ли шансове за нещо по-сериозно, или не.

 
  ...

...
преди: 3 години, 16 дни
hash: 4e90b6a7af
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   от автора

До 11, от цялата ситуация единственото което не разбирам все още е, как ме е намерила. Чувал съм, че и на други хора им се е случвало, но не съм проявявал интерес, защото... аз не съм от хората, на които им се случват такива неща. Вероятно не е ползвала някое сложно технологично решение, но знае ли се...

Мислех да я питам по едно време, но връзката ни мина "на друг етап" и вече няма как.

И все пак, ако ви попадне нещо, явно не само за мен ще е интересно да се разбере как...

 
  ...
преди: 3 години, 4 дни
hash: 14ae97c59e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Проследила е къде работиш и е прослушала фирмата - служители, мейли, възможно е да е открила твой колега нейн познат или да е селектирал по пол и възраст дадените контакти и хора, или просто е попитала за името на портала/входа. Ако имаш фирмена чанта също се е сетила по нея. Не е толкова сложно да се проследи човек и да се научи името му от работното място. Но така или иначе си е филмарка, внимавай

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker