Добре дошли в новото средновековие! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Добре дошли в новото средновековие!
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1666 пъти
Явлението на буква К се оказа истински звяр. Но на кого въобще му бе нужем този внезапен и масиран супер-шок?

Глобалните елити окончателно приключиха да си играят с нас и през 2020 пристъпиха решително към решаването на проблемите, а именно - обявиха въвеждането на глобален феодализъм. Затворени граници, локдаун, пак локдаун, затворени училища и университети. Започна се поетапното унищожаване не промишлеността, образованието, свободното придвижване на хората.
Но в България пак е добре, тук на Запад е абсолютен мор. Но защо точно на Запад? Целта е много проста. Явлението на буква К... е икономически килър, а той действа там където, има най-много за унищожаване. Защо мислете вируса бошува в свръх богата Европа, а не в беден Бангладеш? Ами именно, за да смъкнат Европа до нивото на Бангладеш. Или по-конкретно формулирано - да намалят потреблението.

Да не забравяме и ваксинационните паспорти вече въведени в прогресивен Израел. От кого ли света, ще вземе пример?


Вашето мнение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 972189e73a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Идеята за този зелен пропуск е тотално потъпкване на правото на свобода. И който не иска да се превръща в опитна мишка с тези неизпитани ваксини, скоро няма да може да се придвижва свободно. Не съм очаквала такава неандерталщина в 21 век.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 49ae5cac4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   Моето мнение е да спрете с глупостите и малоумните теории свързващи коронавируса с Бил Гейтс или "световният елит"!!!
Пандеми е имало и преди и ще има за напред ѝ във всяка пандемията човечеството реагира по различен начин според обстоятелствата!
Излишно е да обяснявам на човек като автора, който не осъзнава реално ситуация,а вярва в теории от типа на "Нов световен ред" "Бил Гейтс замесен в пандемията","Ваксината срещу ковид е опасна" и техни подобни теории.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 25096b377e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Поредният експерт. Ако зависеше от теб, всички щяха да си кашлят в лицата, без маски, без локдауни. Абе, никакви ограничения. Какви мерки очакваше да се предприемат? Да развием стаден имунитет с цената на милиони жертви и ако нас ни подмине, да разправяме, че това е измислен вирус, че няма такова нещо. Стигнахте до там да разправяте, че всички починали са умрели от друга болест, че някой раздава пари за всеки умрял. Световният елит иска да запуши устата на българина с маска. Край с гениалните мисли на българския ерудит. В знак на протест дори не слага маска на носа си, защото не е роб на системата. Как така ще го накарат да сложи маска, при положение, че не може да диша, а и те нали не работят.
От всичко разбира българинът. Дори д-р Мутафчийски не е толкова наясно с вирусите, колкото средния български експерт, отворил Фейсбук.

Хора, разберете, че не всички пасат трева. Приемете, че има по-умни, по-образовани и по-знаещи. Изведнъж се навъдиха толкова вирусолози, лекари и т.н. Поне да бяхте завършили медицина. Задълбочените ви познания биха били от полза. А дори всички конспирации да са верни, вярваш ли, че българинът ще направи нещо по въпроса. Стотици години робство, комунизъм, корупция, беззаконие и упадък не ни развълнуваха, та сега ли. Празни приказки.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: bbe7f20fed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Може да има нещо такова.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: e60ad0bb9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Абсолютно същото мнение. В допълнение ще кажа че поне в София, в градския транспорт непрекъснато дебнат полицаи, предполагам наблюдаващи дали хората си носят наморника... Отделно център за градска мобилност съблюдава пенсионери, слизащи от автобуси с торбички, едвам ходещи, но инспектирани от Закона. Така че този свръх закон следи за нарушения от най-уязвимите групи, и от работната класа, но не и от тези на върха. Естествено че това е умишлено, лошото е че хората не се противопоставиха на това. Майки с деца, пенсионери и подрастващите са най-големите престъпници на закона. Да живеят праведните. Утре ако ни кажат че е забранено да се движим без антенки на главата, и това ще сложим.
Между другото, в някои държави возенето на пенсионерите е безплатно в градския транспорт, както и трябва да бъде, особено с европейските им пенсии тук!!!

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5b64574f10
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Айде.. Ганьо пак някой го лъже и му прави конспирации..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: ecfae97aa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Вкарал си се в някакви филми

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5cf7758e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Заради такива като теб хиляди хора измряха! Мор е! Вместо да е като в РАЗВИТИТЕ страни като Израел и Чехия (където се носят по две маски едновременно) ние тука и една да сложим нормално не можем! Трябва да се затвори всичкооо! Кое е по-важно, здравето или парите? Средновековие е в твоята любима мама Раша! РАЗВИТИТЕ страни се следи за носенето на маските! Ваксините трябва да са задължителни! А тези които не искат, за тях ефтанизация! Абе ти дегенерат ТЕЛЕВИЗИЯ не гледаш ли?! За НОВИНИ чувал ли си?? Няма да пестя думи! Това е истината!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 92b0348c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Н 8, носи по две и човече даже маски наведнъж! Задължително се ваксинирай, после и за всеки нов щам който ти съобщят по новините. И задължително гледай всички новини, не изключвай никога тв- то!!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 9936b1c0b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Те чифутите имат опит в носенето на специални опознавателни знаци, в недалечното минало жълти пентаграми, а днес зелени значки.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 3e05413f57
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Абсолютно съм съгласна с автора, аз живея на Запад и съм го забелязала същото. При нас почна масовата ваксинация и заблуденоте душици чакат на опашки по 100 човека пред ваксинационните центрове. Много жалка картинка.
Преди няколко седмици ми се случи следната странна случка - аз правя “дезинфекция” против коронавирус. Пръска се с чиста вода, това го бях разказала в друга тема в коментарите. Та, да не се отклонявам - един от обектите ми е център, в който правят очни прегледи и лекари предписват очила. С една докторка (да, правописна полицийо, знам, че няма женски род тази дума) се засякохме сутринта преди началото на работния ден и ме пита кога съм щяла да си слагам ваксината (аз съм в групите с предимство) и ѝ отговорих, че за момента не бих си сложила ваксина измислена толкова набързо, занапред може и да го направя. Не се впуснах в обяснения, че въобще за нищо на света няма да си бия тази отрова. А нейния отговор беше - Нали знаеш, че ако не си сложиш ваксина, ще намерят друг човек с ваксина за твоето място, а ти ще останеш без работа. Въпрос на време е да го направят така за всички работни позиции. :)
Поне съм спокойна, че майка ми е медицинско лице и познава достатъчно хора в България, на които мога да платя, за да пишат, че имам ваксина. Горда съм от факта и че нашите географски ширини раждат добри фалшификатори.
Жалко само за тези, на които телевизията им е единственият информатор. Сякаш не съществуват поръчкови статии, репортажи и интервюта. Не е лесно да си кон с капаци.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f9bf2d3fcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря ти, Боже, че по време на предишните пандемии не е имало Интернет! Това е причината да сме живи сега вместо да сме заличени преди да се родим поради липса на някой, който да ни роди в резултат от действията на Мунчо Идиота, Теофаний Неверни и Цанко Вечерното парти при кошарите. Ама и хора има в тази държава! Притрябвало му е на някой да ви контролира или изтребва - вие си го правите сами и то успешно!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 9b25fcc3f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   До 2, 6 и 7 - Запознайте се първо с думата конспирация. Защо се казва така и кой я измисля. Същото важи и за думата пандемия. Обърнете внимание на мерките, изказванията и всеобщата неадекватност. Излишно е да казвам, че лекарите не са се засилили да спасяват който и да било, нямате ли лампичка? Тестът отчита положителен на кози и плодове, а на някои места по света не същесъвува. Дезинформацията е лошо нещо. Антибиотиците се дават при бактериални инфекции, не при вирусни. Да даваш 100 лв, когато най-нормалното нещо е да си пиеш чайче вкъщи, е пълна деградация. Да не говорим, че по цяла Европа се правят протести, защото никой не вярва. Всичко е изкуствено и е свързано с падението на олигофренската система - Капитализъм. Познавам много разбити здравословно хора.. И ТЕ СА ОК.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 65d6fe2136
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ще пиша като човек, който все още не се е сблъсквал с този вирус, силно се надявам и така да си остане. Двама изключително уважавани от мен лекари починаха именно от този вирус. Благодарение на първият днес имам дете. Вторият е детски лекар, помогнала на много деца, тази жена няма алтернатива като помощ, която може да окаже в цяла България. Няма друг лекар като нея. Предполагам някои от четящите ще се сетят за кой лекар говоря. Лека им пръст. На фона дори само на това, да чуя някой да твърди, че това е конспирация, просто ме влудява. Върха на простотията е това, съжалявам, че ще го кажа. Явно някои хора няма с какво друго да изпъкнат и са решили с това "такъв вирус няма" да се покажат колко са интересни, готини и над нещата. Хора, разберете жалко е такова поведение. Спирам до тук, то няма смисъл.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: addbee2d6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Бушува в Европа, а не в Бангладеш, защото никой не го грее за Бангладеш, бастуне. Бушува в богатите страни, защото през тях минават хора от целия свят - туристи, професионалисти, студенти, сезони работници, всякакви. Кой ти ходи в Бангладеш, Казахстан и Маймунистан? Борат, ето кой. Отпуснат ли мерките, пак всички хукват да пътуват. После защо пак има нова вълна? Казус невъзможен.

Такива ненормалници като теб са същите, които нарочно кашлят по улиците и в метрото. Чума да имаше, плъхове и бълхи щеше да облизваш сигурно.

Тъжното е, че по време на избори моят глас е равен на твоя, а очевидно е над нивото ти. Да можеше този вирус да нацелва Ганьовците като теб, веднага всички да хукнем да се заразяваме.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5cf7758e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   До 9

Ще се ваксинирам и за следващият и по-следващият, и ако трябва и за стотният ще се ВАКСИНИРАМ, защото за разлика от твоите любими руснаци аз се грижа за здравето си! А ти туко що сам си призна, че не гледаш телевизия! Не гледай бе! Кой те кара на сила? Стой си дезинформиран! После защо било мор. Ем ей такива като автора и тебе. Жалки конспираторчета! Гледай телевизия и не разправяй глупости!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 84a63444de
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Като гледам масата коментари, направо се отчайвам....
Хората, вярващи на официални източници сте най-заблудени.. И заради ВАС, не заради нас "конспираторите" сме на това дередже............. Жалко е.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a425088975
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Споко, никой няма да ви накара да се ваксинирате насила. Това би означавало да се смени политическия модел в цяла Европа от демокрация в диктатура, а това не може да стане без промяна на конституциите, протести и масови безредици.
Просто в момента тече игра на дебнене и изчакване, за да се види кой ще се поддаде.
11 - тази женица е целяла да те сплаши. Най-много могат да направят така, че да те задължат да си правиш тестове веднъж в седмицата, всичко друго е противоконституционно в повечето европейски държави.
Ако моят работодател ме задължи да се ваксинирам или ще ме уволни няма проблем. Карам го да напише в заповедта за уволнение точно тази причина. Отиват директно на съд, аз може и да изчакам няколко годинки за решение, което със сигурност ще бъде в моя полза накрая. Моята леля беше уволнена заради дискриминация. Съди фирмата си, чака 4 години за решение, но накрая спечели и присъдиха да и се плати сумата от заплатите за 4 години плюс допълнителна сума за обида. Сега не работи и има достатъчно пари.
Търсете си правата и не се страхувайте. Паниката е много лош съветник.
В момента се наблюдава масов страх на две нива - едните ги е страх да не се заразят, другите - да не ги ваксинират насила. Това е целта - хората да се изтощят най-вече психически, за да им писне и да приемат всякакви ограничение, които някой реши да им наложи.
Бъдете устойчиви!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker