Как бихте реагирали в такава ситуация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121564)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18620)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как бихте реагирали в такава ситуация
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1688 пъти
Представете си следната ситуация. На паркинг сте и виждате едно-единствено свободно място. Отивате там, за да паркирате, пускате си аварийните предварително, за да дадете сигнал на задния, че ще паркирате и съвсем леко подминавате паркомястото, за да паркирате назад. В момента, в който тръгнете назад, за да влезете в паркомястото, този зад вас с мръсна газ демонстративно се шмугва на сантиметри от задницата ви, почти удряйки ви и паркира в последния възможен момент на това място.

Случвало ли ви се е? Как бихте реагирали и как бихте се чувствали в такъв момент? Особено като знаете, че няма друго свободно място. Прав ли е другия да постъпва така. Какво го правите такъв човек?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: fec70f09fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Е много лесно, обикаля малко докато оня се отдалечи и с един ключ пишеш "п*дал" на предния капак на тариката.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 02e72e8f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Зависи колко си злобен и отмъстителен. Преди време ми се случи нещо сходно - вървя по тротоара на столичен булевард и още нямаше ограничителни колци, така че си паркираха като араби в пустиня. Някакъв кретен се качи на тротоара, даде газ и за малко не ме залепи за сградата. На всичкото отгоре ми се развика да гледам къде ходя... той си паркира трошката на тротоара, нали, но аз съм виновна, че се движа по него. Та все едно, надрасках му колата с ключ и намазах всички дръжки със старателно събраното ако на кучето си. Имах късмет да беше паркирана достатъчно дълго, разбира се, щото специално се върнах обратно с провизиите. Това бих направила и в твоята ситуация, ако имам възможност. От друго (приказки) не мисля, че има полза. Там да ходиш да се обясняваш, ама как не ви е срам, аз първа си го видях, дъра-бъра... ще ти тегли една и хич няма да те отрази. Индивидът явно е супер нагъл, а такива разбират от лошо. Ако има каква мизерия да направиш, направи я, колкото и жалкарско да изглежда. Подобно поведение се дължи на факта, че на такива досега все им се е разминавало нахалството. Убедена съм, че нямаше да е тъй надъхан, ако ти беше някоя грамадна батка с черен джиБ. Жалък плъх.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 546fd8e754
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Случвало ми се е по родните паркинги на супермаркетите. Нахални до мозъка на кокалите. И да му се развикаш полза няма, ония ти се хили като говедо, само калашник ако му извадиш би се на**рал. В повечето случаи не се занимавам, а си тръгвам. Един обаче най-нагло ми удари по предния капак след като ме беше отнел паркомястото в отговор на надутият от мен клаксон. Е, наложи му се гуми да прави. Имам един куфар си пирони отзад в багажника, турнах по двечки ей така за късмет. И гордо се оттеглих настрани наблюдавайки как хубавичко му се забиха докато се измъкваше на задна. Ех, какво задоволство ... но в повечето случаи не се занимавам и просто подминавам. То като да те предредят на каса в магазина, не ми се трошат нерви и гласни струни да споря с нискоинтелигентни долни същества.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d62b66fb5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Зависи колко е нагъл и колко съм изнервен, но ако си сдържа нервите и не тръгна се млатя с него най-малкото ще има две счупени огледала, 4 спукани гуми, надраскани врати и счупени стопове/фарове :) Знам че звучи прекалено, но аз съм много гаден и отмъстителен ако някой си го заслужи :D

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1076626d8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До 4
Ти си доста по-отмъстителен от мен, но аз ще се задоволя да му спукам четирите гуми.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 286c1e17f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Не ми се е случвало, но ако не се случи не бих отмъщавал, като правя мизерии. Не съм на 10 години за да правя такива простотии. Само ще го/я попитам защо го направи, след като се вижда че аз паркирам, а ако започне да вика или да се прави на луд ще му тегля една майна и това е. Животът е твърде кратък да трупаш злоба и негативна енергия, халал да му/ѝ е мястото, то си е на неговата/нейната сметка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 02e72e8f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Този начин на мислене колко съм над нещата и как ми е под нивото да правя жалкарии, то Господ ще му го върне, за него си остава и т.н. е признак само на слабост и мързел. В подобни ситуации трябват действия според възможностите на потърпевшия. Как искате изобщо нещо да мръдне и на йота в това общество, като на толкова много хора не им се занимава и бърчат нос, защото са духовно извисени елитари?
Преди години в метрото някакви цигани се подиграваха на бавноразвиващо се момче, което се возеше с придружителя си. Хилеха му се в лицето, имитираха движенията му и издаваха нечленоразделни звуци. Добре, че бяха една шепа низки селяндури, дето им паднаха на нивото и ония бърже напуснаха влакчето. И хвърлянето на боклуци по улицата си е за сметка на цапащия, хехе, колко му е зле, защото, видиш ли, за мен той е простак и с това се изчерпва отношението ми по въпроса. Вместо да отидеш и да му навреш опаковката от вафла в качулката, щото това е долнопробно и не знам си какво. Мишкарски манталитет е това, съжалявам. Има един случай, в който такова поведение е оправдано, и той е, ако вероятността да те пречукат, е голяма. Но по светло, на обществени места, когато не си сам и т.н., нямаш извинение да не реагираш остро. Просто нямаш.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 627943b34d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам, не мисля, че е добре да се отмъщава за всяка една обида. Струва ми се много дребнаво и малодушно. На два-три пъти така скришом си го върнах за някакво заяждане, обаче след време, когато се сетих за случката, се почуствах неудобно и малко хвана срам. Не казвам, че винаги трябва да оставаш пасивен. Понякога наистина трябва да предприемеш ответно действие, но само с цел да накараш агресора да преустанови своето негативно поведение. В описаната ситуация, може би бих излязъл от колата, за да го питам не ме ли е видял, че паркирам и защо се предрежда. Истината е, че никой не обича да си подвие опашката, всеки иска да се смее последен, после и той ще тръгне да дере на някого автомобила. В живота е така, не може винаги да си на печалба или да излезеш квит. Понякога се случва и да си на загуба.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b5cefd4491
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Номер 8 е единственият нормален тук. Останалите отмъстители не са по-добри от наглеца.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 59fd77bfff
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не за нещо, ама да не би да го притежаваш това място? Да ти е личният гараж? Или май е чужда собственост? Все едно да се разревеш, че някой ти е взел царицата в игра на шах или ти е отнел топката в баскетбол. Никой не обича нахалство, но ти щеше ли да отстъпиш? Съмнявам се, особено ако е било последното. Нервиш се, но не показваш търсения от теб добродетел. Не те критикувам напразно, хабиш си нервите за нищо.

Иначе какъв е човек проличава и от мислите му, не само делата. Единичката, четворката и петичката например говорят страшничко в анонимното форумче, но толкоз. Единичко например говори тежкарски, ама видят ли го да драска веднага ще си припомни как изглежда съдилището отвътре и колко струва пребоядисването на кола. И това ако собственикът е с всичкия си. Където аз живея, това жестче веднага ще ти спечели някое парче олово. Моят съвет? Не се прави на мъж, ако не искаш да сърбаш последиците като мъж. Храбростта си има цена.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 63773b0d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Не знам какво бих направила, но определено не бих като по-горните коментари да драскам, да пукам гуми и какво ли не. За мен хора които правят това, падат на нивото на простака, че даже по-зле от него. На мен например вече два пъти ми трошат страничните огледала, единия път си беше цялото огледало на земята. Паркирала съм и на другия ден виждам това. Като искам да подчертая, че не съм засичала или взимала мястото на някой, просто някои не може да паркира и аз съм потърпевша. После колата ми беше издрана острани с някаква черна боя от друга кола, сега последно са ми откъртили задната чистачка. Е аз какво в случая да направя като не знам дори кой е? Значи аз редовно трябва да купувам нови огледала, чистачки и какво ли не заради чуждите грешки. Сама да си бях блъсната огледалата по-добре, поне щеше да е моя грешка, но не аз плащам заради некадърността да другите. Та в случая пиша това за да ти кажа, че винаги ще има такива хора, нагли, несъобразителни и прости. Но недей да падаш до тяхното ниво и ти, защото така само допринасяме тъпотията и простотията да се разраства все повече и повече. Примерно направи забележка, все пак не трябва и да се мълчи в такива случаи, но не се вкарвай да им падаш до нивото на тяхната простащина.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cda5ce6b20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   ДО 12

МАМИЧКААЯТИИ МРЪСН ААА ДОООЛНА НЕКАДЪРНААА!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: cd47c92c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не бих се занимавала с такива примати.
Но няма да е добре ако ме хване в изключително редките иначе случаи на кофти настроение. Най- вероятно сам/а ще блъсне някъде колата или спука гума, нещо обаче ще рекушира..

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 59fd77bfff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До №13,

Само да добавя, че не сте сама. Навремето бях паркирал на "чуждо" (тротоара) място, един нещастник ми бе изкривил чистачката. Мой познат караше по едно време бял Мерцедес, редовно му чупеха огледалата. Возил съм се с него, кара нормално, не псува, няма повод да го ощетява някой (само импотентната завист). Коментарчетата горе са от същия вид хора, които описахте и на които те се дървят и заканват сега. И както казах, мъжаги са почасово, в часовете пред компа или когато единственият противник им е изгаснала кола или сама жена.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker