Унищожението на човечеството - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Унищожението на човечеството
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1025 пъти
Заглавието е малко стряскащо, но искам да развихря малко въображението си. Съществуват много проблеми в света и всеки един от тези проблеми си има своите причини, зад тези причини има подпричини и зад подпричините има корени. Та.. нека се замислим кои са тези корени. От една страна поликата: Когато ни управляват крадливи, алчни и некадърни политици те взимат решения, които влиаят на цялата общност. Например това, че никои не прави реформи в съдебната и образователните системи води до това ТИ и твоите приятели в махалата да имате проблеми. За тези проблеми, много често обвиняваме средата, себе си, родителите си, но рядко се замисляме, че зад политическите решения, на които никой не обръща внимание, стои твоята индивидуална и колективна съдба. От друга страна, ако се замислим, зад много от проблемите стои биологията: Много голяма част от престъпниците, техните бащи и бащите на бащите им и техните пра, пра дядовци са били престъпници. Малко хора се замислят, но биологията е уникална наука. Човек не е роб на гена си, но е факт, че зад идиотското поведение на повечето хора, стои в повечето случаи биология. Зад много от болните психически и физически деца, които се раждат стои глупавото решение на техните родители и непознаването на биологията. Когато ти си болен психически или физически, какъв е смисъла да увоковечаваш това страдание, създавайки дете? Та си мисля.. Всички искаме да живеем в по-хубав свят, където всичко е спокойно, хората са обединени, обичащи, създаващи и идиотите са възможно най-малко и в същото време не сме мръднали и грам в тази посока. Чудя се как би могло да стане това без радикални промени? Не доведоха ли до сегашното положение самите либерали, които имат примамливо сладки на вкус идеи? Примерно ако се вземе решение да се реши проблема от корените му, това би довело до страшни скандали и дискусии, дали е морално или не. Сами хората сме се вкарали в много тъп филм, в който правилните решения накърняват нечии права и заради това стават автоматично неморални. Примерно ако се вземе решение пияните шофьори да бъдат наказвани със смърт, всички биха скочили, че това не е нормално, че не е кой знае какво престъпление, че да получава смъртно наказание. Но ако се замислим колко хора умират всеки ден заради пияни пофьори, ако направим статистика колко хора умират на месец или на година заради това. Тогава какво би станало ако се въведе такова наказание? Дали няма да спадне броя на смъртните случаи? Ами с престъпниците и хората негодни да правят деца? Ако им се забрани да правят деца, дали няма да спадне престъпността?Или пък раждането на болни деца? Къде се вписват в тези промени либералите? Дали либералите не са най-голямата болест на човечеството, от която трябва да се измъкнем?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: dc7838ad6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Абсолютно съгласен, либералската напаст трябва да бъде унищожена веднъж завинаги, преди да е съсипала всичко, за което са се борили прадедите ни! А именно свобода и нормалност!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 85644db4d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Хубаво си фантазираш, и предложения правиш, но ако тези предложени от теб решения достигнат твоето семейство или хора на които подражаваш /идеализираш/ съвсем няма да подкрепяш собствените си решения. МИслиш ли че евродепутата Ангел Джамбазки би трябвало да е вече смъртник? Ако здравия ти син се влюби и ожени за здрава жена от поколение за което си взел решение че им е забранено да имат деца, би ли се отказал от внуци за да подкрепиш решението си?
Реално на света не съществуват хора със само лоши гени и хора със само добри гени. Няма гаранция че двама болни няма да имат здраво дете /лично познавам свама глухи, които имат син с нормален слух/, няма и гаранция че двама здрави няма да имат болно дете, повечето родители на деца с ДЦП са напълно здрави.
Да не говорим пък за смъртно наказание за напиване, с такова решение може да се избият толкова невинни-неудобни хора, или пък виноени полезни хора че не ми се мисли. Изкарваш двама свидетели че са видели жена ти да кара пияна, макар тя да няма книжка и никога да не се е качвала на шофьорско място и си уреждаш живот на щастлив вдовец.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 424225511d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Авторе, струва ми се, че имаш доста национал-социалистически идеи. По времето на Хитлерова Германия, всички биолози са говорили като теб. Дайте да забраним на лудите и недъгавите да се плодят, дайте да избием всички психично и физическо болни. Определени нации и раси осквернявали и развращавали белите арийци и тн.
Но нали се сещаш, че тези методики са доказано неуспешни. Няма как чрез геноцид да предотвратиш физически и психически заболявания. Тези факти отдавна са доказани от съвременната биология.
Предлагам ти това видео свързано с биологията и мисленето на човека:
https://youtu. be/NNnIGh9g6fA
Има и редица книги по тази тема. Биология, социална психология, развиването на видовете и тн.
Просто мисленето ти е доста остаряло. А това с либералите ме уби.
Както и да е. Повече четене на дебели книги, по-малко филмарщина, моля те.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: ca282c1796
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ти не си добре. Проблемът е, че много хора трябва да са в затвора, а адвокатите им ги измъкват. И не заради биологията на тяхните родители, а защото така печелят пари. Това им е работата. Целият проблем е в заплатите. Ако на полицайте се плащаше добре щяха да прибират пияните в затвора и да им взимат книжката. А те взимат подкуп. Дава се и алкохол на под 18 годишни без проблем. Наркотиците се вземат без проблем. И тези неща се правят от всякакви хора. Родителите им може да са най-страхотните на света. Никой няма право да забранява на хората да имат деца. Но ще е добре ако има оплаквания за побой над децата социалните да им ги взимат.

 
  ...
преди: 3 години, 29 дни
hash: f2f4b09567
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Номер 4, дали няма как? Знам, че е жестоко и тежко. Че милиони съдби ще пострадат и т. н. Но дали не може чрез жестокост да се изгради един по-добър свят? Просто се опитвам да мисля свободно, без да слагам граници. Въпросът е "Какво би станало, ако"? Не се определям като НС или друго. Просто мисля без граници. Ние сега, това, че имаме държава, не е ли постигнато чрез жестокост?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker