Смачкан от живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Смачкан от живота
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1174 пъти
Здравейте и от мен. Моята история вероятно е подобна на много от вас, но все пак искам да я споделя, дано поне малко ми олекне...
Мъж на 32 съм, работя работа която ненавиждам за има няма 1000 лв, постоянно нямам пари щото съм си малко комарджия (не дължа пари на никого, не тегля кредити за да играя, просто си набивам своите пари, засега... ), нямам си приятелка, може да се каже че и приятели почти нямам, само познати, които с времето ми стават все по - противни. Както можете да се досетите депресивните състояния при мен са често явление, като в последните години станаха все по - чести и дълготрайни. Изгубил съм интерес и към жените и към секса, като цяло, за което имат вина и те след поредица неуспешни връзки - общо взето се изгавриха с мен но това е друга тема. Иначе съм спортна натура, с добре сложена фигура, даже бих казал доста добре, щото се занимавам с фитнес от близо 6 години вече и така да се каже имам ген за тия работи, но жените явно ме надушват що за стока съм и нямат особен интерес към мен, нито пък аз към тях, както вече казах. Получава се така че шибаният хазарт една от малкото ми утехи, но той пък задълбочава проблемите ми още повече. Алкохол почти не пия, просто не ме кефи, знам че той също не е никакво решение на проблемите, защото може би 80 от хората пият системно, заради скапания си живот, но това не е начинът да оправиш нещата.
Да обобщя - чувствам се отчаян, тотално демотивиран, сутринта нямам желание да ставам от леглото, в рамките на един ден редувам депресивни състояния с приповдигнато настроение и силна мотивация, което не смятам че е нормално... Как мислите имам ли нужна от професионла помощ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: e6450b4c81
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Да ти кажа , като чуя, че някой мъж играе хазарт, бягам далеч от него. Според мен имаш нужда от психотерапевт. Както и да си намериш някаква цел в живота, към която да се стремиш.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1e3074998f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Описваш типични симптоми на биполярно разстройство.
Добре е да се консултирам с психиатър, да!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 26eb03322b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Внимавай с диагнозата биполярно разстройство, в България, а и на запад предписват хапове на кой ли не под предтекст биполярно разстройство, а има и други способи за увладяване на подобни емоционални колебания. За биполярно не взимай хапчета, освен ако разстройството не ти пречи СЕРИОЗНО. Лично аз съм на мнение, че тези ти емоционални колебания се предизвикват от адреналина в хазарта, който ти дерегулира хормоните и е нужно да разучиш кои действия как влияят на емоциите ти, за да знаеш в кой момент какво ти е нужно и кое не е препоръчително. ОСЪЗНАТОСТ се нарича. На мен ми диагностицираха биполярно след нещастно влюбване, на няколко човека около мен по същия начин. Отказах лечението, защото според мен бе свързано с емоциите от токсичното влюбване и съм била права, вече 5 години не ми се е случвало настроението ми така да играе. Докато хората около мен, които минаха на хапчета, не можаха да спрат и алкохола, нито тревата, и сега не са много добре. Спри токсичните дейности, гледай да се наспиваш по 8 часа, пий витамин Д - вигантол в аптеките, имаме огромен недостиг на този витамин, прочети в английската преса, прочети и какъв тип магнезий да започнеш да пиеш за успокояване на нервната с-ма. Хубаво е, че правиш спорт, прави регулярно 2-3 пъти седмично, гледай да се придържаш към някакъв график/режим, с храненията също, за да успокоиш хормони и емоции. Не бързай с хапчетата, които ще ти предпишат.
Някаква вяра също може да ти помогне, това наистина помага човек да се заобича и да заобича околните, поне колкото да не вижда всичко в сиво, и постепенно става все по-цветно. Просто да си представяш, че си необикновено чудо, след като си успял да се превърнеш от нежива материя в това, което си, и като чудо да се опознаваш себе си и света.
Успех.
ПП Целта ти на първо време може да е да се опознаеш, да се грижиш за себе си, да работиш върху себе си и да заобичваш себе си и прогресията си, както и другите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: d8c4bcabda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ха ха от такива, като тебе някои имат пари. Не разбра ли, че само собственика на комарджийския бизнеса печели от БАЛЪЦИ, като теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker