Липса на мотивация и желание за каквото и да било - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Липса на мотивация и желание за каквото и да било
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1008 пъти
Здравейте! Напоследък, когато не ходя на работа, уикендите и 2 дни през седмицата се чувствам някак потисната, постоянно ми се спи и ме мързи да върша елементарни ежедневни дейности, нямам мотивация да седна да уча (карам магистратура) или пък да се развивам като личност. Единственото, което ме успокоява и ме кара да си почина, за съжаление е телефона. Старая се да не съм постоянно на него, на работата не го докосвам, но когато вечер се прибера изморена, първото нещо, което взимам е телефона явно и при мен се е превърнало в пристрастяване. Това, което според мен е неправилно е, че знам какво не е наред, знам къде греша, но сякаш нямам нито силите, нито желанието, нито волята да го промемя. Вместо да вървя напред и да се развивам, да влагам максимума от времето, в което почивам за учене и личностно развитие, аз си цъкам на телефона, чистя или готвя и спя. Сякаш домакинската работа е много по-важна от интелектуалната.... Забелязах също, че когато се захвана с нещо ново, да речем преквалификация и след време се обезкуражавам и не виждам смисъл в това, което преди няколко месеца да речем ме е карало да се чувствам истински мотивирана и обнадеждена. Е, излях си нещата, които ме тормозят. Ще се радвам, ако се включите с коментар или личен опит! Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 5116c851db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   аз съм така от четери години и дори и работа не си търся, боря се с проблема довел ме до тук, на всеки живота минава през различни фази. Прави това което те кефи и да не ти пука за нищо, каквото има да става ще става така или иначе.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6c7e890026
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Много хора напоследък са така. Според мен е от облъчванията от телефони, телевизори и всякакви електронни уреди, които ти изсмукват почти цялата енергия. Аз затова напоследък гледам да чета книги, махнах телевизора и най-вече новините (главния виновник за всякакви депресии, защото основно насаждат страх).
Разходките в природата също помагат или срещи с приятели.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 068a600303
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей мила, и аз съм по същия начин като теб, на 21 съм, живея отделно от нашите и единственото което правя е от работа да минавам през магазина, да се прибера, да си сготвя, да изчистя и така.... нямам желание да излизам с приятели или каквото и да било. Пробвах с курсове по Фотошоп, рисуване, спортуване, но всичко ми омръзва адски бързо. Докато не работех дори не ми се чистеше и готвеше, тогава толкова се бях отпуснала, че дори не ми се ставаше от леглото. Разглеждам си Инстаграм, чета си в някакви форуми и така мога цял ден. Разбирам те напълно, аз съм в това състояние от около година и половина. Познатите ми учат, работят, мислят как да дърпат напред, а аз съм като 50 годишна пенсионерка домакиня. Не знам какво би ми помогнало, мисля си за някакво пътешествие в чужбина, да прекарам няколко дни на някое красиво място, да се заредя. Живот и здраве да отмине вируса и ще се опитам да попътувам. Желая ти много успехи, не се запускай и не се оставяй, знам как се чувстваш. Аз правя всичко с нежелание вече, дори от 1 седмица всеки ден се гримирам, опитвам се да си създам такъв навик, въпреки че ми е много досадно и предпочитам да поспя 15 минути повече. Но се опитвам да си налагам навици, да излизам от зоната си на комфорт, защото така не може да продължавам. Желая ти успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 07490e6ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Номер 3 ми хареса :) Излизала от зоната си на комфорт като се гримирала всеки ден :) Страшна саможертва. Невероятна воля. Оригинално решение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker