Живот в планината - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Живот в планината
преди: 3 години, 21 дни, прочетена 1884 пъти
Вече една година Ганьо не се научи да си слага маската нормално, не се ваксинира, не спазва дистанция и резултатът е налице. Отново локдаун, рекордна смъртност и заразяване. Естествено Ганьо това, не го интересува, за него е важно да отиде в ресторанта да се напие, наплюска, да изиграе един кючек и да се прибере. Точно заради такива, като Вас, примерните се придунихме да излизаме с по две маски, само и само, за да може на вас да Ви е удобно. Естествено, не ми се занима повече с такива като вас и затова смятам да отида някъзе в някоя планина от сорта на Странджа, Пирин, Стара планина, където няма много хора. Засега смятам, да живея на палатка или някаква дървена къщичка да си направя и да си живея нормално. Но тука идва проблемът, незаконно ли е да си живея в палатка или дървена къща, някъде в планината?
Чорбаджията на курникът

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 21 дни
hash: 8a518db52c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Разсмя ме, чорбаджи! А курник ще си направиш ли?

 
  ...
преди: 3 години, 21 дни
hash: 32bef7d0d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Да, незаконно е.

 
  ...
преди: 3 години, 21 дни
hash: 46a4b87c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Ами добра идея - там ще можеш да си носиш намордника на спокойствие!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 21 дни
hash: aaa21374aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Хубаво бе чорбаджи, след като си примерен и ваксиниран какво ти пречат другите, нали ваксината ти те пази от страшната зараза?
Колкото до палатката или дървената къща може, но първо трябва да си купиш имота на който мислиш да разпъваш палатка. В забутани села има имоти и за по 5000лв купуваш и отиваш там, лошото е че там хората въобще не слагат маски.

 
  ...
преди: 3 години, 21 дни
hash: a1cf0f6393
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Съвсем точно описваш ситуацията. В палатка вероятно не е незаконно да живееш в планината. Виж , за къщичка вероятно трябва да се иска разрешение.

 
  ...


...
преди: 3 години, 21 дни
hash: 76ef270ceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ей такива като теб ги правят каквото си искат и им влияят както си искат. Българите са ти ганьовци, а другите европейски държави с повече заразени от нас какво са? Можеш също да се информираш за държави, които не са приели никакви мерки срещу този вирус и почти нямат заразени. :) След това говори, защото май ганьото си ти в случая.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 21 дни
hash: df2ddc161a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Кво стана, построи ли си бункер вече!!!

 
  ...
преди: 3 години, 21 дни
hash: 22ecb646f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аааа, на Ганю всичко му е позволено . Няма значение , че ще се намърда като цигански катун в нечия собственост .Не знам ,дали си се замислял , че има частна , държавна , общинска и т.н собственост. Сещай се за другите подробности .

 
  ...
преди: 3 години, 21 дни
hash: e8b98b36f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Това (планината) няма да те спаси.
Ти си ковидар - няма спасение за вас.
Действай като другите ковидари: обличай се в скафандър, поливай се с дезинфектанти, носи по 3-4 маски. И ще живееш вечно!!!!
Нали така, КовиГаньо?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 21 дни
hash: 35e39f3135
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съвършено си прав, Авторе. И аз се чувствам като теб.

 
  ...

...
преди: 3 години, 21 дни
hash: de75697c25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Страхотна новина, един зомбиран олигофрен по-малко... Айде всички като теб на майната си!

 
  ...
преди: 3 години, 21 дни
hash: 5168eb639f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Може да си направиш дървен заслон или да си на палатка. Препоръчвам ти Странджа. Там няма мечки за разлика от Пирин и Стара Планина. Освен това в Странджа хората са готини и никой няма да ти пречи. Направи си заслон на около 200 метра от някое малко поточе или изворче, за да си преваряваш вода. Не го прави много близо до водата, защото там ходят да пият и други животни и ще те будят през нощта. Не пий вода от големи реки, които минават през нивите, защото са отровени от земеделските препарати и преваряване няма да ти помогне. За тоалетна си изкопай дупка далече от вода, за да не я замърсиш. Покривай с пясък и пръст всеки път като я ползваш. Изкопай си дупка за огън и я загради с пръст и камъни, за да не запалиш гората. Вземи си няколко пакета ориз, боб, макарони, картофи, трайни салами, сушено месо, лиофилизирана храна, сникерс, ядки микс, овесени ядки, сухо мляко, плодове сушени, луканка, лаваш, кафе, горещ шоколад. Продуктите, които се развалят бързо може да закопаеш - земята поддържа постоянна температура, или да държиш в непромокаема кутия във река, но гледай да е на дълбоко, за да не я извадят дивите прасета. Носи си чугунен тиган, тенджера, канче за открит огън. Потърси си специални сапуни за използване сред природата, защото обикновените сапуни са вредни за всичко живо в реките, защото намаляват повърхностното напрежение на водата. Вземи си запалки, кибрит, аптечка с обезболяващи, бинт, лепенки, противоалергични, препарати против комари и кърлежи. Ще ти трябват и инструменти за да си приготвяш дърва за огъня - малка брадва, нож, трион е много хубаво да имаш - вземи си Силки или Лапландер. Задължително кожени ръкавици за работа. Два чифта обувки - едни за бродене из гората и други за из лагера. Свещи, за да не ти е тъмно през нощта. Челник също с няколко резервни батерии. Торба за боклук, четка и паста за зъби. Телефон с външна батерия и ако си намериш соларно зарядно за батерията, ще е супер. Вземи си чаша да си сипваш кафето. Вилиците растат по дърветата, но лъжиците - не. Няколко бутилки за вода си вземи, за да си складираш преварената и да използваш тенджерата за готвене. Бързосъхнещи дрехи си вземи. Нищо от памук. Бельото от мерино вълна. Горе акрил, полиестер. Вземи си дъждобран и непромокаеми панталони. Шапки, чорапи, топли ръкавици. Вече като поживееш една седмица, ще видиш какво още ще е нужно и кое е излишно. Успех, братле. И аз бих дошъл, ама бачкам и ми трябват пари. :(

 
  ... горе^
преди: 3 години, 21 дни
hash: d51fdefc88
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ето на това се вика "професионален трол" :)
Виждаш ли какво става като забравиш да си пиеш малките хапченца ? :)

 
  ...
преди: 3 години, 20 дни
hash: 8fc3434bc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Дано не ме хванал някой нов щам на Коронавирус, който да кара човек да не си спомня какво е писал. Както Баце забрави за волана на джипката с високата скорост под действие на вирусът, а сега да е мутирало в още по-хард ефект. Отдавна си мисля да го направя и ще го направя. Ще дишам през дихател свързан с работещ сешоар в чантата. Става крайно притеснително положението. Маската не е от желязо. Тя прави гард само срещу умерена концентрация на зараза. При толкова много заразени от новият лавинообразен щам Мечвирус и противогаз ще изтърве на концентрацията. То всеки бълва като гейзер от извъденият навън нос.

Чорбаджията на курникът

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker