Въпрос към жените и момичетата харесвам едно момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Въпрос към жените и момичетата харесвам едно момиче
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 922 пъти
Здравейте, момиче съм. Отново качвам тази история. За втори път за да я обесня по-конкретно, защото повечето не ме разбраха за какво става на въпрос. Значи от много време харесвам.едно.момиче, не по онзи смисъл сещате се, а по това, че е хубава и много хубаво де облича. Много се влюбих. А тука понеже живея в по малак град повече хора я познават, дори и да не беше малък пак щеше да е така. Но проблема е, че аз реших да си купя като нейните дрехи и все още продължава да го правя. Даже едни момичета ме харесаха както гледам.очевидно, даже едната запжчна да де снима като мен, а другата да не говоря чак апартамента направи като нашия. Стаята й абсолутно копие. Другото е, че за дрехите ако започна да де снима и качвам с дрехите на.момичето, което харесвам може да.разберат и тн. Ще се изложа много. Въпреки това не се смятам за грозна, но ми се искаше и с дрехите малко да се изкефя. Но една от копирачките се познава в инстаграм с няколко момичета, която аз я харесвам тази. Затова ме е страх ако им.ги покаже ще се изложа. И то не знам дали са излизали заедно или са просто познати ей така. А и имам още няколко въпроса за момичето, което харесвам. Тя в училище е била добра, имала е награди. Умна ми се струва че е. Но може и да зависи от нивото на училището ако е било ниско незнам как е било. Но ми стана странно защо това момиче те учи, а работи. Апартамента не им е луксозен дворец, с старите работи както е бил взет апартамента, напукана стена, прозорците несменени, стари секции и тн. Пък и има и iphone майка й не работи, само баща й мисля ме доколкото знам. А и обикновено не се обличам кой знае колко модно, НООООО Е ПРИКРАСНО. Много е красива, много красиви дрехи макар че някои не са много модни. Тя самата си е много красива. Затова ме притеснява ако отида по нататака да уча в Пловдив например където тя там има.повече познати ще ми е малко притеснено да се обличам по нейния стил. Пък всъщносг много ми харесва. Пък и много странно да не е отишла да учи това момиче, колко ми е странно. Чак толкова за финансови възможностти не мисля да е ком правят сватби и тн. Възможно е да да стиснати. Вместо за апартамент за дрехи. Майка й де облича доста старомодно, но красиво. Това момиче толкова да е знаела и сега да не учи висше, а да работи за 500 600лв то минималната как ви изглежда, как ве се струва по- скоро. Разделила се е с гаджето си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 0bda77c9c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Четох, четох и нищо не разбрах. Май букварче ти трябва на тебе. И хиляда истории да постнеш се съмнявам дали ще те разберат хората ... Така става то, като не учите, а само се чудите какви сериали да разигравате с този и онзи у фантазията си.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 16512f9075
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Доколкото схващам си развила мания по млада, привлекателна жена. Т.е. нямаш своя индивидуалност и си си харесала чужда индивидуалност. Колкото и да не ти се иска, е добре да започнеш да обръщаш внимание на себе си и собствените си цели, живот, външен вид и съдба. Вгледай се в себе си, какво харесваш, подчертай го, с какви дрехи се чувстваш добре, кои цветове ти ходят, каква прическа е подходяща за теб и т.н. Всеки ден си повтаряй, че си уникална и не трябва да си нечие копие. Развивай си хобита и интереси, просто спри да нищиш и следиш живота на жената, бъди оригинал, не бъди копие. Да, тя си има стил и красота по своемо, но ти също можеш да си стилна и красива, но по твой си начин. Приеми се и се обичай повече. няма нужда да си дубликат, като можеш да си оригинал, нали?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: db024c361f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   1 Я дей ми са прай на интересна дъртo прасе

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: db6f9d4b91
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Език свещен на моите деди......мнооого неграмотна,много.......И ,Е,кога се пишат и къде......научи правописа на Българския език.....

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f8b7240ead
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз специално не виждам никакъв проблем да харесваш стила на момичето и да го копираш. Недей прави проблем за несъществени неща, другите щели да разберат, че я копираш. Инстаграм не е ли точно за това нещо, алфа индивидите да водят стадото?
Единствено недей се впряга и вманиачава, примерно да я следваш навсякъде, т. е. недей да нарушаваш личното пространство.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker