Жан Виденов за служебен министър? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Жан Виденов за служебен министър?
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1317 пъти
Как се отнасяте към идеята Жан Виденов да оглави служебното правителство, което Радев ще сформира след изборите?

Вероятно темата може да не бъде публикувана, заради което отправям специална молба към модераторите. Моля тази молба в случай на публикация да бъде изтрита. Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 491c861cfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Би било яко. Ако направи училищата Молове гласувам за него следващите 5 години. България трябва да започне на чисто, тия зверилници и наркомански сварталища трябва да последват приватизацията за жълти стотинки извършена върху иначе полезни за страната предприятия при управлението на Костов. Дистанционно обучение да дупка. Иначе нацията ни отива на кино. Така и така ще пустеят, защото вирусът няма да се махне.

Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 8803b07c59
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Ам ... Извинявай, но за какво точно служебно правителство след изборите говориш?

Иначе не - тоя е икукал дядка. Трябва даима по-добри от него.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: faf4beba6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Той е честен човек. Аз съм за.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: a11c5ce8b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Абе Чорбаджи нали щеше да ходиш да живееш планината? Кво стана?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 863cf3a922
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Той няма да иска. Но иначе да.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 04de3851d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   До 4, не бе нали бункер щеше да строи !!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6527f283b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Почтен човек, но не би се съгласил. Канили са го партии за различни места, но е отказвал.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 02c1289002
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Леле като чета коментарите и ми става лошо... Някой да си спомня Виденовата зима? Хиперинфлацията тогава унищожи всякакви наченки на дребен бизнес. Обезцени рекордно лева. Дори долара стигна 3000 хил. лева, след деноминацията 3 лв. Ограбиха жестоко българския народ. После дойде оня Костов, който сега дава уж добри и верни анализи, ама въпросният боклук продаде България на безценица! Това беше следващото ограбване с така наречена приватизация - подариха се огромни предприятия на свои хора и концесии на външни частни компании за по между 25 и 50 г. (и към момента сме като колониална държава за тия същите субекти), от които нищо не влезе в българската хазна. Вие ПАМЕТ нямате ли? Леле... Тоя си загуби работата като "преподавател" и сега ще ми го връщат пак на държавен пост! Ясно е, че ще има огромен натиск отвън при тия избори, заради някои военни и икономически интереси към държавата ни (новооткритите златни находища, искането за бази на американци на наша територия и от друга страна просъществуването на енергийните проекти на Русия и възможността да изнудва с тях нас и ЕС... ), , , Но да залагат на стари мутри с мръсно минало, които си мислят, че са си поизтупали с времето малко имиджа... моля спестете ни го!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 738ac1bea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   8, за нероден Петко недей да плачеш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 00dc98bb49
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Щом е направил хиперинфлация, докато 90% от парите от разграбването на държавата след падането на комунизмът са в мутрите и наследниците на режимът, значи е за орден Стара Планина. Незнам съзнателно или не но евала. Колксото и да бързаха да обменят чувалите с левове в долари, буквално по пътя им изгоряха цели микробуси с левове. Ставаше не с дни, а с часове.

Чорбаджията на курникът

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 02c1289002
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 10, май си позабравил съществената подробност, че парите ги окрадоха в началото на 90-те с куфарчетата /контейнерите, самолетите/. Повечето се скриха в ЮАР тогава. После имаше едни пирамиди и измислени банки, които ограбиха дребния народец. И тия въпросните бързо бързо обмениха всичко в долари и дойче марки. Така тръгна и инфлацията нагоре. На практика пострадаха точно хорицата с дребен бизнес - било то сергийка на пазара или малко магазинче тип лавка... унищожиха всички!! А ти ако си завиждал на комшията, за това че по 7/24 ч. се е опитвал сам да изкара някой лев с дребен бизнес, а не да се подмазва на чорбаджията, злорадствай, колкото си щеш. На богатите париците не са изгорели... Изгоряха от неразумни наследници на някои от тях, но не и от тези събития.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f65c293623
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Виденов като човек е свестен, но въпросът е дали сте се допитали до Сорос и американското посолство, които решават кой да управлява напоследък. И ако случайно някой стане неудобен или е успял да спечели при все купения вот, се пуска мухата, че Русия го била лансирала. Та като знам колко се обичат със Сорос... едва ли е навит. А янките - там ми е тъмна Индия, но има шанс да се разсеят покрай неистовата им нужда да налагат евроценностите, т. е. гейовете и всякакви подобни девиации.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 761243f5e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Напълно съм съгласен с 12.
Жан Виденов не само е свестен, но е и единствения, който е достоен и кадърен за ИСТИНСКИ премиер. Че те до тука бяха поставени всичките. То не бяха мутри, мангали, пожарникари... чалгари.

Не че и той не беше поставен, само че той не знаеше че са го поставили и си вършеше работата съвестно. Докато не го натопиха. Освен това не си продаде душата на дявола

Каква е алтернативата? Кандидатурата на Слави например е подигравка с Българския народ. И човекоподобните, които ще гласуват за него се подиграват с всички останали.
Другия е някакъв мафиот. Капо де тути капи... само той мой можел да спре брат си Боко дето заедно правят свирки на Гоцев.

Единствения който е нормален, това е Костадинов, който никой няма да пусне даже до вратата на парламента.
Защото в България болшинството са човекоподобни, които даже вярват, че за Виденовата зима е виновен Виденов.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 02c1289002
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не ми казвай, че Виденов като е бил сложен за марионетка, не е осъзнавал това... Нали уж е интелигентен човек! И трябва някой да му прощава за това, че е приел да е нечия кукла на конци ли? Да, ясно че "вината" не е негова, за постановката, която се случи тогава. Но в никакъв случай не е невинен. За съжаление и образите, които се настаниха в новия парламент, също не са стока! То не бяха политически проститутки, които уж ще водят промяната, то разни чалгари и изкуфели "сценаристи", бивши членове на кукубенд... и естествено "пожарникарят - слънце" с многострадалните изказвания, как щял да "подари" едни 10 депутати от своите да служат на друга партия... Цирк! Ама никак не е смешно...

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 04de3851d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Принципно за мен Виденов е много умно момче, но истината е че вината си е негова, щом е приел поста е трябвало да знае че хората на него разчитат, и той е трябвало да се грижи за държавата без значение дали го съботират, така са лидерите, дори и пряко да не е искал така да стане, той си е дал гъза и трябва да приеме вината, нищо че дори да са го прецакали от неговата партия!!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker