Странната логика на българина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Странната логика на българина
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1470 пъти
Ако мъжът е курварин е много вървежен, вместо да се смята за повърхностен и безотговорен.

Ако някой те обижда безпричинно и ти се обидиш, ти си виновен, че си се обидил, а не той, че те е обиждал.

Ако в чужбина кажат за българите, че са някакви е обобщаване, но ако българин каже нещо за цигани, араби, турци, негри, не е обобщаване.

Ако кажеш, че много българи не струват, си злобен, а не обективен.

Ако решиш да протестираш и да си търсиш правата, си платен или борещ се с вятърни мелници, вместо да последват примера ти.

Ако кажеш, че заплатите в страната са ниски, веднага те набеждават, че сам си си виновен, че не се развиваш, че едва ли не всеки, който иска, може да има европейски стандарт. Сякаш сме на нивото на Швейцария по стандарт и заплати.

Ако някой каже, че иска дете, веднага се обявява за егоист, понеже искал да го гледат на старини, че следвал тенденциите като овца.

Ако напишеш тема, автоматично ти си виновния в случая. Ако напишеш същата тема, но от гл. т. на другото лице в конфликта, пак написалия темата е виновен. Лично съм го пробвал и двата случая, автора беше виновен.

Ако има тема за заплати, с изненада се установява, че 90% от българите взимат повече от западноевропейците и всеки заема управленска длъжност или има бизнес.

Ако има тема за размера, се оказва, че всички българи са в топ 1% по рамер.

Ако някой изневери, по дефолт винаги е виновен този, на който са изневерили, а не изневеряващия.

Ако провинциалист говори на диалект, автоматично е селянин, но софиянец ако говори на шопски, няма проблем.

Ако провинциалист отиде да живее в София, автоматично е селянин, нищо че в провинцията няма работа, но никой софиянец не е съгласен да се върнат част от работните места в провинцията и няма против всички данъци да се събират в София и да отиват предимно за публични блага в/около София.

Ако отидеш да работиш в чужбина, пък автоматично ставаш родоотстъпник.

Ако си падаш по млади жени, автоматично си педофил, но ако си падаш по набори на майка си, няма проблем.

Ако пишеш неграмотно и едва ти се разбира, няма никакъв проблем, обаче ако някой ти направи забележка за това, той е правописен полицай.

Ако жена спи с много мъже, е курва, но подобен мъж е достоен.

Ако мъжът спи с най-долните курви, е достоен, стига да е безплатно, но ако си е плащал, автоматично е боклук.

Ако една жена встъпва във връзка девствена, гаранция ще иска да си навакса и ще стане най-голямата курва, обаче ако жена, минала 100 мъже, влезе в брак, то 100% ще се е наживяла и изведнъж като с магическа пръчка ще се кротне веднъж завинаги, ще стане образцова съпруга и няма погледне друг мъж до сетния си миг.

Ако се оплачеш от нещо, автоматично ти си лошия, защото средата ти, респ. ти си гаден.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: e4a28f3150
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ама и ти яко обобщаваш, а уж искаш да критикуваш това, че българинът обобщавал? :D

Иначе, повечето от тези неща важат за всички етнически групи, братле, особено не-западните.

А за жените с много бройки да биват считани за леки си има причина. Само си направи профил като жена сайт за запознанства или Тиндър. Даже и ад сложиш някоя по-дебела на профилната снимка, още на първия час ще имаш предложения за секс. А ако си направиш мъжки профил и сложиш дори някой средностатистически мъж, няма да ти пише никоя жена(това ясно), ама дори и ти да пишеш на някоя шансът да ти отговори е минимален. Тоест, лесно е за една жена да прави секс, понеже е залята от такива предложения. Мъжът не е залят. И затова един мъж за да прави много секс значи е някакъв наистина вървежен. Аз не го считам за вървежен де, но много хора го считат.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 4e5d1bb288
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   добре си ги описал, като цяло българите са малоумни и според мен, трябва да страдат. Аз също съм българин, но просто сме прекалено завистливи и злобни, което не помага с нищо... не разбирам защо хората продължават да са такива?!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 340bebe336
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Много хубава тема. Истината за хората е че са коне с капаци и гледат само от своята си камбанария. Те като се бъзикат трябва да им се радваш, да се смееш, ако ти е тъпо си идиот и смахнат, ако ти се пошегуваш с тях става егати проблема.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 96304d0523
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Най-накрая някой да мисли като мен. Аз точно заради такива хора не искам да живея тук.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: d53812ce5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Много добре описано

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: d9e1741abe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Сега авторе е хубаво да споменеш нацията която няма странна логика и
Напада мъж който прави секс без да е женен за жената.
Която ако кажат за неговата нация нещо се хвали с това и не обижда никой етнос.
Която ако му кажеш, че от неговата нация много хора не струват той се кефи.
И така нататък всичките ти обвинения.
Особенно ме интересуват хората от онази, нация които биха се похвалили, че в тяхната нация размера е 6см. Не е ли логично че в 7 милионна България 1% от мъжете са 35000 разбира се че някой от тях ще обърнат внимание на такава тема, такива даже търсят подобни теми, за да се изтъкнат, а онези с малките размери или ще подминат темата или ще цъкат четейки. Следователно от тези 35000 все 10-20 човека ще попаднат на тази тема и ще се похвалят, в темите за които говориш надали има повече от 10-20 похвалили се. Разбира се че такъв с 12см няма да пише в теми за големи размери и най вероятно ще ги подмине бързо без да чете за да не си тормози психиката.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 13917dee8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Авторе/ке, за всичко си им обяснение. Ти само констатираш, но не търсиш причините.

Сега като си спомня първите класове от 1 до 4-ти клас в училище, ами че то децата в тази възраст изразяват по най-добрия начин, какви са и какво е заложено в тях. След това следва една градация.

Та ако искаш да разбереш, какво се задава в "обществото" ни, отиди в няколко училища при паралелките с малките деца и ще си направиш изводите. А защо е така, е ясно. Децата са плода на родителите си.

Не си ли виждал/а българина как се държи на маса? Всъщност това е единственото място, на което изглежда задружен тоя "народ" - докато яде кебапчета и пие ракийка, и се самоизтъква за щяло и нещяло с изблещени очи, раздава правосъдие гръмогласно и се псува цветущо.

Никога не съм го казвал досега, но за разврата в обществото са виновни мъжете. Да, жените ни са к*рви, но това го позволяват мъжете. Такова е "висшето общество", "каймакът на обществото", такова е и народонаселението. Истината е, че българинът е посредствен, лесно манипулируем (точно обратното на това, което се твърди), лесно се изкушава и попада в зависимости, които му костват свободата и бъдещето.

Затова всички са продажници, мекерета, маскари, к*рвари. Жените са просто спътниците на тези същите. Какви искаш да се жените, когато това, което имат, се дължи на един неправилен, престъпен начин на живот?

Размерът е същата дъвка. Виж статистиката за всички балканси народи, за масата европейски народи и с учудване установяваш, че всички около нас имат пениси със среден размер около 13-14 см., а българинът, ГАНЬО БАЛКАНСКИ ВАДИ ИЗПОД ГАЩИТЕ ЕДНО ОСТРИЕ СРЕДНО ОТ 15.02 СМ. И правилно изтъкна, че тука почти всички "мъже" са с боздугани от около 17 см. и нагоре... Дали според теб тази статистическа извадка в България е направена според правилата на науката???????????????

На българина му се налага да спи с наборки на майка си, защото младите жени и момичета се шибат с крадливите татковци срещу пари и професионална кариера. Ей за т'ва.

Разбира се, че жената и девствена да е в тази среда ще иска да налапа повече, просто защото никой не ѝ го забранява. А такова нещо като семейство и благочестие българката или го е захвърлила през прозореца завинаги, или го пази като коз срещу някое скромно и послушно момченце, когато стане на 30-40 г. и то пак срещу благинки!

Българинът е прост, селяндур, гадняр, измекяр и противен навлек навсякъде, независимо дали живее в столицата или околовръст.

МАСОВО БЪЛГАРИТЕ НЕ КАЗВАТ ЗА ИСТИНСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДОХОДИТЕ СИ! Просто защото е незаконен и недеклариран! И ако ти си нещо по-различно от тях, си виновен по дефолт. Българинът така живее и не допуска инакомислещи. ТОВА Е ЕДИН КРАДЛИВ НАРОД! Този манталитет се предава от баща на син още от древни времена. В България почти няма икономика. Тука всичко се случва по комунистически - или си от нашите, или ще те биеме (убиваме). Той комунизмът в България в огромната си степен така е съществувал - на дотации и кражби (сега му се вика преразпределяне на блага!). Тези, които реално са правили нещо преди 10 ноември, просто са избягали в чужбина в правилната посока.

А Ганьовка какво е наследила от майкЕ си!??? Ми, мързел, клюкарство, интригантство, евтин к*рволък, слагачество, цигарката в устата, пълна незаинтересованост по важни въпроси, кръстосани крака и скръстени ръце, готованство, некадърност, неориентираност, уреждачески манталитет. С две думи - ЕВТИНА ЖЕНИЦА, която европейците я използват точно за това, което става (ако въобще става и за това...)!

Поздравления за темата, хареса ми!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0c4e9df141
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съгласна съм с теб, нищо, че съм от София и говоря на шопски. И да, аз искам други големи областни градове да се развият, за да може хората от близките места да се насочват към тях, а не само към София или Пловдив. За съжаление не зависи от нас.....
Относно другите теми, които коментираш също споделям мнението ти. Ако един мъж е курвар му казват евала, а не го хулят колко е без отговорен....
Въобще изобщо думи като ценности, уважение и семейство са ни много непознати. Има още мноооого да се учим....

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0f567028b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   " аз искам други големи областни градове да се развият"

А съгласна ли си да е за сметка на София? Защото ако не привлечем капитали отвън, работните места в провинцията ще са за сметка на тези от София. А това ще доведе до падане на заплати и увеличаване на безработицата в София.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0f567028b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   от 11

просто зададох въпрос, нямаше нужда да се обиждате софиянците. Беше ми интеерсно да разбера до каква степен го иска, не че ви го пожелавам.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 7e4e5673ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   1. Да, рисуват му ореол, а си е най-обикновено непораснало дете, което си играе с кукли, но с по-големи размери! Момче, а си играе с кукли - мистерия!

2. И това го има - даже съм чувал да те наричат глупав, защото не са разбрали какво им обясняваш. То точно глупостта е причината да си мислиш, че ако не разбираш някого, той е по-тъп от теб, защото нали ти си върха? А всъщност е възможно ти да си по-тъп от него и това, което ти говори, да ти звучи като квантова физика.

3. Това не знам къде си го чувал/а. Съответно не мога да коментирам.

4. Зависи за кои казваш, че не струват. Ако го каже за неструващи, да, обективен си! Ама ако всеки с повече пари или успехи от теб внезапно се окаже "неструващ", значи или ти си най-струващия в милата родина, или си злобен.

5. Тук вината не е на обикновените хора. Знаеш ли колко такива борци за права се оказваха платени? Когато нещо се случва често, мозъкът на хората вижда модел. А за вятърните мелници си е логика - колко протеста досега доведоха до нещо полезно? Скачахме, за да не сме червени и какво стана? Ядец! Сваляхме Боко преди време и после политиците ни спретнаха театъра с Пеевски, за да върнат Боко на власт и какво? Ама иначе не сте борели вятърни мелници! По начина, по който го правите, си е точно това. Не става така, другари и другарки! :Д

6. Това лафче идва основно от хора на хранилка, т.е. такива, които са добре, докато ситуацията е такава. Лично познавам един "бизнесмен", който хвалеше политиците, после го резнаха за нещо там, не помня какво, нашият обърна плочата и се скъса да ги оплюва и да беснее, докато изведнъж го избраха по европрограма и пак политиците станаха "велики държавници, които ще изведат България до върха на Европа, а народът не заслужава такива визионери". Т.е. който приказва такива неща, обикновено има изгода ти да си виновен за злощастието си, защото иначе ще се разровим за истинския виновник и опааааа... отговорът няма да се хареса на някои хора!

7. В интерес на истината познавам такава жена. Лично ми е казвала, че иска дете, за да я гледа на старини, ако обобщя разговора ни онзи път. Но не всеки е такъв, а и не съм чувал подобни тъпотии - по-скоро ще ти натрият носа, че не си бил финансово готов за дете, ама да те обвиняват в това май не е твърде често явление.

8. Зависи и как я формулираш темата. Хората не обичат злобните, конфликтните, но и твърде успелите. Доста категории имаме, а като чета колко си бесен /или бясна/, човече, вероятно и в онези теми не си писал в стил "здравейте, аз съм Мери и както си пасях малкото ми агънце, което е пета генерация от рода си, живееща с нас, някакъв автомобил го прегази. Защо стана така? Отговорете ми, докато си поплача!"

9. Пак като примера с бизнесмена по-горе - тези изводи идват винаги от такива "господа". Модерният термин е "тролове".

10. Тук нещата опират до тъпо хвалене и още по-тъпи комплекси. Съгласен съм да ме обявят за част от последния 1% по дължина, но да съм в топ 3 във всичко друго. Ще си понеса кръста, пък останалите... с гордост да си носят гигантските патки. :Д

11. Явно не сме се засичали с теб. Това аз никога няма да го кажа! Изневеряващият си е виновен! Какъвто ще да е бил "жертвичката мамина", ти си го избрал/а и съответно гафовете му са твои гафове след онзи момент. Дразни те какъв характер има? Къде блея, когато си го взе такъв? Не одобряваш финансовото му положение? То отскоро ли е такова или си мислил/а, че ще се промени с времето и гафът си е пак твой? Да не говорим, че никой не е длъжен да се харесва на другия и ако го правим, си е наша хрумка, а не някакво световно признато задължение на хората.

12. Какво е това шопски? Няма такъв диалект! :Д И тук нещата опират до комплекси, но на друга тема за разлика от меренето на... чукове.

13. Мистерия е, но тук съм съгласен. Доста го мислят това.

14. Е, ако си имал работа в България и си я зарязал за чуждата, си си такъв! Ама парите били повече! То дай да зарежем и семейството си, ако от друго ни плащат, за да станем част от него, а?

15. Хм, и това не съм го чувал!

16. Забавно! В общи линии това е еволюцията в живота на онзи, който в училище стартира с "Братле, дай ми да препиша на контролното по български иначе ще те пребия в междучасието." Ако се чудиш къде е финала на тази група, вероятно ще е в някоя новина за ало измамници, които прибрали парите на някого. Нашият герой ще е измамника, защото в един момент се налага да заработваш нещо, а с ниво на български, математика и прочее науки 0, едва ли ще имаш голям избор освен да се цаниш в чистотата или на друго "особено престижно" работно място.

17. Даааа, това никога не съм го разбирал! Господа, и жените са курви, и вие курвари! Енд ъф дъ стори!

18. Тук се насажда една измислена разлика - проститутката иска пари, а курвата - секс. Проститутката може да бъде курва, но не е нужно да е. А курвата също може да поиска пари, но не е длъжна да го прави.

19. Това го слагам в категорията "младежки заблуди". Минеш ли 30-ка, схващаш, че няма такова нещо като "приключила с ебаването", но пък има "всеки момент приключващ/а с ебаването /ако се посочи крайна дата, тя се сменява постоянно и никога не достигаме до нея/".

20. Зависи от какво се оплакваш. Съгласи се, че оплакване в стил "Бате, тия гадове взеха, че поправиха оградата на склада, дето го ползвах да си тараша това-онова за вторични суровини" или "Мъжете са станали такива животни! Вече искат да правим секс, за да ми плащат екскурзийките до Малдивите." някакси не представят авторът им в добра светлина. Та зависи... някои оплакващи сами са си виновни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker