Искам да основа комуна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Искам да основа комуна
преди: 3 години, 16 дни, прочетена 983 пъти
Здравейте! Има ли желаещи, да раздадем координати, да се свържем и да основен комуна с расти, хипари, хора, обичащи секса и тревата, рокери и друи. Не, това няма да е секта! А комуна. Ще се изхранваме с обработка на био продукти, ще медитираме, йога. Съгласни? И как мога да реализирам това в България? Трудно ли е?

Момиче на 26

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 16 дни
hash: bfa17217b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Това е моята утопия ..
Имал съм същата идея , но не энам дали ще може да се реалиэира.
Мъж на 28 :)

 
  ...
преди: 3 години, 16 дни
hash: a85637d105
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   "Ще се изхранваме с обработка на био продукти" е сериозен труд, не знам кога ще ти остава време за разходки в нирвана, яко секс, медитации т.н.
Но... нужен ти е голям собствен парцел и възможност за застрояване на мобилни къщурки или поставяне на каравани.
Слънчеви плаки, кладенец на първо време.
Не е сложно, някак обаче не изглежда да си способна да допринесем за нещо повече от освобождаване "жилата" на тези които ще работят.

 
  ...
преди: 3 години, 16 дни
hash: 1c226189a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И аз искам, винаги съм искал. Да се създаде една ферма с млади хора. Но за да просъществува трябва да има специалисти в много области. Ако го ударим на анархия и хипария до никаде няма де се стигне според мен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 16 дни
hash: b53a8bbd1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   и като е направиш очаквай всеки ден проверки за наркотици. Това да не е Холандия където тревата е легална. Комуна означава да лекуваш някой от зависимостите а не да организираш група хора за партита. Твоята идея клони повече към секта

 
  ...
преди: 3 години, 16 дни
hash: cf9213e30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не е трудно, но няма вече гори, където да се скриете. Навремето шумкарите си правеха комуни по идеология, живееха в замлянки в горите, тогава е било лесно. А ти къде ще произвеждаш биохрани, като няма вече чиста земя? Може би имаш предвид, чиста дрога, произведена в някоя пещера? С кремък запасили се, с какво ще обработваш земята? Изгледай сериите за Флинстон, ще видиш как се живее в комуна! Само такава можеш да си направиш днес.

 
  ...


...
преди: 3 години, 16 дни
hash: b9ec4253f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Тоест имаш само идея в главата, която очакваш евентуалните членове на бъдещата ти комуна да осъществят. Нещата, които си изброила да ви свързват, са само удоволствията, обаче си нямаш на идея за кактв труд и какви лишения става въпрос.
Добре секса лесен ще го правите на голата поляна, обаче за всичко друго описано са нужни доста пари. Това с био продуктите супер, но за биопродукти е нужна земя, нужна е вода, за членовете на комуната са нужни покриви /къщи/, легла, за нивата техника. Като основател трябва да предложиш, като начало поне това.
Иначе не става ти да влезеш в комуната с идея за нея, а другите членове да влязат с пари за закупуване на всичко нужно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 15 дни
hash: 32aaf66b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Авторката: мерси за отговорите.
Не искам да се обезсърчавам. За караваните - лесно. Въпросът стои с обработката на парцела и закупуването.
И да, ще имаме време. Защото няма да имае графици и шефове!

 
  ...
преди: 3 години, 15 дни
hash: 3ec2c52e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Сигурно ще набереш много членове, но ще са до 19 годишни, защото им затвориха комуната със зверилника и наркотиците(училището) за да не гине всичко поголовно от Ковид. Предполагам поради същата причина поради която ти ще откриваш такава комуна(вече не ходиш на училище понеже си на 26), с разликата само, че няма да има учители там. Знам ви биопродуктите на вас-оранжерията с ултравиолетовите лампи и зелените растения с острите листенца.
Аз като ви казвам да върнем Жан Виденов за да приватизира училищата и да ги продаде за жълти стотинки на чужденци да ги направят Молове, вие ми цъкате минуси. Ето такива са продуктите на съвременото българско училище. Ако са дистанционно всички, родителите им ще ги държат заключени на тавана в тях с учебниците, а не както е сега в училищата - само смартфони от хиляда лв нагоре, крясъци, сбивания , събирания за непълнолетен секс и тъпчене с наркотици и като завършат да мислят да правят такива комуни понеже не могат да се върнат в комуната-училище. Гласувайте за тия които са ви най-омразни бе българи- Жан Виденов, Иван Костов, Billy the Puppet. Това е единственият ви ориентир, понеже всичко ви е наопаки. Също като с маските.

Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 3 години, 15 дни
hash: 1f591e1833
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Познавам жена, която се занимава с фермерство.
Знаеш ли какво ми вика? Че мирише на пръст, а ръцете й - покрити с мазоли...
Много секси, баце, няма що!

К'ви био продукти ще обработваш, не знам... и не искам да знам. Успех иначе с начинанието! Не мога да си представя как ще стане, ама кой знае, може да съм прекалено дърт вече и със закостенял мозък, та гуд лък!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 15 дни
hash: 3ca86223ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   То вече има такива,особено в Русия.Скоро един гуру го търсиха по целия свят и накрая успяха да го арестуват в София на летището.После негови последователи разказваха на какво са били подлагани там.Сега с тази уж пандемия ще се нароят много такива ашрами,които ще предлагат бягство от матрицата,за да те вкарат в още по-ужасна такава.Така че успех!

 
  ...

...
преди: 3 години, 15 дни
hash: 269b968747
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Момче на 19 години.

Това са пълни глупости това което говориш и като си го представя сякаш ми изгежда на място пълно сразват и която се основава на собствена идеилогия и сякаш ми е като някакъв филм в стил ужаси между фентъзи, драма и мистерия и всичкото това и е абсолютно противополжие на всичко христянско което познавам и товаята идея също е изпълнена с много атеизъм просто е като място за збирщина от грещници които правят каквито най разнообразни ненормални неща си поискат и е тотално излизане от границите на моралното което всъщност е ужасно!

Точно заради невярващи и не приемащи Бога като теб света загива, а си има наложен морал и правила които не са наложени само от човека, но и от Бог, но като си помисля как би могло да изглежда твоят фатасмогоричен свят без морал и пълен с атеизъм и като цяло за миленето ти и цялата тази комуна като си го представя ме е гнус, а тази идея става за филм, но вдействително по добре реално тази цялата идея по добре да не бъде осъществена защото това вече е прекалено и ненормално!
И за поледно да кажа, че това е типична идея която само и единствено може на измили един женски мозък, а аз миля, че ти си луда.

 
  ...
преди: 3 години, 15 дни
hash: bfa17217b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мацка не ги слушай тия аре да се пускаме в трипа.
Ще правим див секс сред природата .
Ше си гледаме чаделката , ще си ядеме доматите биволско сърце.
Ще се гушкаме на воля и така. Но как да си раэменим кординати.
Тук е эабранено :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 15 дни
hash: b9ec4253f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   До 7
Авторке никой тук не иска да те обезсърчава, просто се опитваме да мислим логично по въпроса ти. Кое му е лесното на караваните, нима имаш собствени каравани? Закупуването и обработката на парцел хич не е лесно, смятай че за изхранването на всеки един човек трябва да имаш поне по 10 декара, за двама 20декара, ако ще се изхранвате само от земя. Сега идва лято нещата изглеждат по лесни, но след 6 месеца идва зима, тогава какво правиш как ще отопляваш тези хора?
Може да си мислиш, че без графици и шефове е по лесно, но в такъв случай шефа ще бъде глада, той ще иска да сложите на масата храна поне по два пъти дневно, той ще ти направи график.

 
  ...
преди: 3 години, 15 дни
hash: c5aabeffca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Как сложи медитацията, чиято идея е изясняване на ума на едно място с вземането на наркотици и безразборния секс?

 
  ...
преди: 3 години, 13 дни
hash: 23ca6c0fa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторке, давай координати и да правим комуната : )

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker