Не издържам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не издържам
преди: 3 години, 16 дни, прочетена 1385 пъти
Не издържам, от известно време мисля да се самоубия . Живота ми е пълна мизерия. Живея в Испания със мъжът ми и 4 годишният ни син. От както забременях съм без работа следователно без пари от моя страна за което ми се натяква постоянно, мъжът ми искарва колкото да си платим сметките. Нямам никакви приятели и роднини. Не излизам никаде по цял ден съм сама. Постоянно съм изнервена и по-лошото е ,че си го искарвам на малкия. Мъжът ми не ми помага изобщо с отглеждането и възпитанието на детето. От няколко месеца имам съмнение че ми изневерява. Единственото което исках от мен е секс, не говори за нищо с мен. Не съм виждала родителите си от 4 години. До такава степен не издържам, че не искам да живея вече. За сега ме държи единствено детето.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 16 дни
hash: f9ba1d30f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ами стегни се и направи нещо за себе си и собственото психично здраве, мисли как от хобито ти да печелиш по някой лев или си търси работа онлайн, чувай се редовно със семейството ти защото само те имат значение, това че нямаш приятели няма никво значение така са повечето хора по света, ако пък толкова не издържаш вземаш си детето и се пребираш при вашите а тука ще го мислите. Това с отчаянията и самоубийство въобще няма реши никакъв проблем на никой, по добре се разведи живота продължава нищо никога няма да е все така и това ще мине

 
  ...
преди: 3 години, 15 дни
hash: 21899c92ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Кое по точно не издържаш да не работиш или да нямаш пари, защото те двете са взаимно свързани.
Какво ти пречи да работиш, градини ли няма, детегледачки ли?
Твърдиш че той не ти помага, а ти с какво му помагаш? Като не работиш поне помисли начин за свиване на разходите. Колко да му е ниска заплатата на мъж в Испания, че да не ви стига на трима човека, то в България има тричленни семейства с един работещ и се оправят.
Трябва да помогнеш на мъжа си или по точно на себе си. Как да не тръгне да изневерява мъж който не намира помощ и уют в дома си? Той ползва само секс от теб защото само това можеш да му предложиш. Чети образовай се за да можеш да говориш с него по различни теми. Прати детето на градина, намери си работа, не се дръж толкова много за детето, то расте а живота който си му дала е негов.

 
  ...
преди: 3 години, 15 дни
hash: a6a6ae9bd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Неговите пари стигат ли ви? В друга държава е трудно. Защо не дойдете тук. Все ще намерите нещо. Пуснете детето на градина. Там търсите ли работа?
Не е лесно и там. Хубаво е човек да има собствени пари. Не се отчаивай те.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 15 дни
hash: ba7b1237f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Прибирай се тук.Много по-добре ще си,дори и без мъжа ти.Стига глупости,а детето ,а родителите ти? Прибирай се и си хвани живота в ръце.Детето ти заслужава поне майка!

 
  ...
преди: 3 години, 15 дни
hash: 415698b431
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Веднага се свържи с посолството ни в Испания, обади им се и им обясни ситуацията, а те да те насочат към специализираните служби за жени в неравностойно положение в Испания. Другото, което може да направиш-детето ти ако ходи на детска или на прегледи може да говориш с учителката му, с мед. сестра или ако имаш личен лекар или някакъв лекар, с който имаш контакт. Обясни ситуацията-ти си жертва на психически тормоз от страна на мъжа ти, който също не ти дава и да се прибереш в България и да общуваш с родителите ти. Спаси себе си и детето си, не позволявай на този изрод мъжа ти да те третира така. Има начини да се спасиш. Детето ти се мъчи също. Не искаш да го оставиш само с баща му, нали така..

 
  ...


...
преди: 3 години, 15 дни
hash: 0dc446ed8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Е, как пък толкова лесно клякате и хоп "искам да мра" защото не става каквото искам аз, ама друг да ми го прави така както искам, иначе ще ударя с крак в земята и ще искам да умра.
Че и майка на всичкото отгоре, вместо да се стегнеш си го изкарваш на детето. Ами мир като ти се мре, но освободи детето от тази твоя негативност опасна за малкият.
Или си стягай задника и си намери някаква работа- каквато и да е!
Също живея в Испания и съм много наясно със ситуацията така че "Ами няма работа" не минават. Има възрастни които търсят някой да им напазарува дори или да им разходи кучето. Можеш да търсиш за почасово чистене по къщи. Не знам къде живееш точно, но започва сезона и въпреки това че, повечето хотели ще продължават да бъдат затворени, ти можеш на крака да обиколиш всички отворени и да се предложиш за екстра на почасова работа като камериерка за следобедите например. Направи си листчета с оферта за чистене и пускай по пощенски кутии. Предлагам такива варианти защото са очевидни образованието и възможностите ти...
Или си хващай детето и към България ако имаш родители, не че, е редно на тях да им се натресеш да те гледат като малко дете, но поне малкия да е в по- добра среда (Ако ще е по-добра среда).

 
  ... горе^
преди: 3 години, 15 дни
hash: 571dd6f6b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   E, нали било голяма утопия в чужбина? Пари берат по дърветата, вино се лее... като от разказ на Джефри Арчър! Иначе пробвай да си намериш работа, защото ако нямаш с какво да се занимаваш по цял ден и нямаш доходи, респективно нямаш пари за никакви занимания и оттам започва ''самоубийствено-мисловният'' цикъл.
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker