Писна ми да съм ИНТРОВЕРТ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Писна ми да съм ИНТРОВЕРТ
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1008 пъти
Здравейте, момче на 21 години съм и от както се помня съм интроверт. Предпологам, че има доста хора като мен...общо взето знаете за какво иде реч. До сега се чувсвах добре да си бъда такъв - свит и кротък, помагащ на всички и неискащ нищо в замяна, но колкото повече пораствам, започвам да се убеждавам, че хората като мен са перфектната мишена за използвачите и обикновено биват мачкани в живота. Искам да се променя и да стана екстроверт, за да се радвам истински на живота...да бъда по-отворен към света, а не самовглъбен! Отделно, че вече започна да ми бъде самотно. Според вас възможна ли е такава трансформация или то си е заложено в ДНК-то ми да бъда смотаняк? Чета много книги на тази тематика, но ще се радвам, ако получа адекватни отговори. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 710c7de340
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   И аз съм на 21 и през повечето време съм си в нас и играя видео игри. При мен просто няма друга възможност. Нямам приятели, с които да излизам и като цяло много не искам приятели вече макар и да ми се излиза навън с някого. Хората за мен са груби, токсични и изобщо си живеят я някакъв техен филм имайки се за голямата работа, а всъщност са едни селяндури със самочувствие.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 47fea76c19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Според мен твърде много "дълбаеш" в проблема и така си го създаваш сам. Ами просто не прави услуги на използвачи и това е. Само на такива, които не са. Вместо да се "раздаваш" на всички и после да се ядосваш. А тези книги са общи клишета като цяло, а всяка ситуация и живот са строго индивидуални.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 3902d4ab49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Абе има и екстроверти, които са смотаняци... ако това те успокоява по някакъв начин...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: bb36b1e0e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Според мен, не, но с годините на човек спира да му пука, осъзнава че хората гледат само себе си и никой не се интересува от другият. Просто бъди себе си, прави нещата както ги харесваш. Да не ти пука.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: ce52100656
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз също съм като номер 1, само че съм на 38 вече! Не мисля, че ми трябват някакви хора, които и бездруго няма да ми помогнат, когато имам нужда-дали ще дойдат на свиждане, ако вляза в болница (да чукна на дърво, да не става), или ще се оправдаят, че са заети и др.! Ако държиш на някого, ще си отложиш ангажиментите и ще го уважиш! За мен това са приятелите, а не да ни свързва само безпаметното пиене, пушене на трева и обсъждане на жените (и трите неща не ги правя), защото повечето като ги гледам отстрани са само такива! Никакви ценности или представи за живота, не можеш и един смислен разговор да проведеш с тях! Не така стои въпросът с хората над 40 и 70 г.! Имам периодичен контакт с такива хора и мога смело да заявя, че само тях приемам за събеседници-било на спирката, в магазина и др.! Говоря си с тях за обстановката, която ни заобикаля-те са единодушни, че днешното поколение е деградирало тотално-пръскат със спрей по спирките, карат бързо, не уважават възрастните! Вероятно и ти предпочиташ да си говориш с такива хора, защото те поне са възпитани и едва ли биха счупили някое шише на улицата късно вечерта! И ако не внимаваш, да настъпиш стъклата, те да пробият джапанката и после да отидеш в Спешното (това е през лятото), само защото на ония не им дреме, че някой може да мине и да се нарани! Ето, за това говоря-да сме отговорни и съобразителни едни към други!

 
  ...


...
преди: 3 години, 29 дни
hash: 2b46d1a86a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Интроверт не е равно на смотаняк. Ако си интелигентен, възпитан, говориш малко, но на място и имаш себеуважение, то ти си много повече от някакви дето се правят на душата на компанията и плямпат пълни глупости само и само да бъдат забелязани. Знай си достойнствата и силните страни и не се подценявай.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 26 дни
hash: 12f6f9272e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Същият и съм и аз, постоянно си мисля ако можех да се променя...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker