Познавате ли такива хора? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Познавате ли такива хора?
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1210 пъти
Здравейте! Бих искала да отворя една дискусия. Случвало ли ви се е да срещнете човек, който прави материални неща за вас, например купува ви дрехи и други предмети, които не са по джоба на всеки, но усещате, че не го прави с добри чувства и безкористно. Отделно, като оставим настрана материалните неща, през останалото време този човек се държи крайно неуважително, понякога минава покрай вас сякаш не съществувате. Въпросът ми е - познавате ли такива хора? Ако познавате как ги наричате - нарцистични, егоистични? Според вас подобно отношение търпимо ли е?
П.С. Тук нямам предвид човек от мъжки пол, потенциален любовник или съпруг (а по-скоро потенциална свекърва).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: c93601bf30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Такава жена бих нарекла объркана, не знае как да постъпи, хем иска да ти стане близка, хем пък ти си само приятелка на сина й и не трябва да се държи с теб все едно си член от семейството. Хем иска да сте в много добри отношения, хем пък да не се меси в решението на сина си дали да вземе точно теб за снаха и такива подобни мисли й се въртят в главата, всеки ден една от мислите наделява над другите и моментното й държание се дължи на моментната мисъл, затова в един момент се държи като майка и купува вещи, в следващия е студена като непозната жена.
Щом купува вещи за теб значи те харесва. Щом минава покрай теб все едно не съществуваш, значи иска да те свали на земята да не се мислиш за велика и равноправна на самата нея в семейството.
Много е трудно да си потенциална свекърва, не знаеш дали да вкарваш усилия, емоции и финанси в потенциалната снаха, защото не се знае, нито дали ще стане твоя снаха, нито дали ще се държи, като твоя дъщеря или ще се държи нападателно.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 34e3e30170
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Аз имах приятел в детството ми, години по късно осъзнавам, че това е било заради егото му.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: cfc279817f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Да, свекърва ми е такава. Зад гърба ми ме обижда и интригантства, а иначе - може да ми подари купа/покривка/сервиз - за 100 лева. Защото едното ще го види мъжа ми и роднините и, а другото го чува мъжа ми/аз, а го усещам само аз. Противоречието идва от там, че в големите/материалните неща се показва каквато иска да е, а в дребните/отношението - каквато наистина е. Аз я наричам идиотка, не знам как е правилно. Какво правя? Приемам показнИте глупости, почти не ги ползвам, а когато са твърде лични - чаршафи, хавлии и одеала, пък, изобщо. Самата аз не подарявам. На гости се държа любезно формално, не звъня по телефона и не поздравявам по поводи, в личното си пространство/поводи, не я допускам. Не ми се лицемерничи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: e7c28d15aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Потенциална , ама на какъв етап от връзката ви ? Съветът ми е да се държиш сърдечно , но по обрано . На нея бих дала същия съвет .Това са изключително деликатни отношения и човек много често не знае как правилно да се държи . Дайте си време да не правите грешки от желание да се харесате на другата , а се концентрирайте във връзката .Именно ,тя би трябвало да ви насочва как да се държите .Прекалена ангажираност може да ви изиграе лоша шега .

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 3448a34952
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз минавам по който ридора, ако сме се засели веднъж, вторият мога и нищо да не казвам. Те свекърите са все такива, рядко другия тип. Все синкивеца не случил на жена.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker