Мнението ми за женското внимание и успеха - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мнението ми за женското внимание и успеха
преди: 3 години, 3 дни, прочетена 2423 пъти
Споделям ви историята си с уроците, които научих и ме направиха по-улегнал и не толкова наивен.
Виждам, че в сайта има много непораснали момчета на по 20-25 години както и мъже в активна възраст 45+, които поставят женското внимание и одобрение/парите/колите на пиедестал и ако не ги получат се почва с реването и оплакването.
Мъж на 27 години съм и идвам от бедно семейство. Като студент нямах 5 лева в джоба да се усмихна и в преносния и в буквалния смисъл - с криви зъби и зъбен камък, обикновени дрехи, поддържащ се в прилична форма с тренировки в студентския фитнес (понеже е безплатен за студенти) и без кола. Социалният ми живот се свеждаше до три неща - фитнес, университет и в квартирата за да уча. Два пъти в месеца на кафене с колеги/приятели или домашни събирания. Една не ми обръщаше внимание като повече от приятел. Една не се сети да чака с мен автобуса по спирките в студ и дъжд. Ориентираха се към онези колеги или мъже с 10 години по-големи от тях с коли и интересен живот в Инстаграм. С една-две жени нещата стигнаха до повече от приятелство, но за не повече от месец всичко приключваше и след още толкова ги гледах в социалните мрежи с новите си приятели в колите им на почивки в България/чужбина.
Това страшно ме огорчи, но приех фактите каквито са и не седнах да рева, а ме мотивира да уча повече и да се развивам.
В последствие разбрах още по-силно, че няма смисъл да се ядосвам за хора и събития, които не мога да контролирам. Спрях да поставям на пиедестал външни фактори, а себе си и целите си. Дадох свобода на хората, които искат да влизат и излизат от живота ми, защото разбрах, че от хубавото никой не бяга. В този период само двама човека бяха до мен и ме подкрепяха и съответно получаваха същото от мен.
Няколко години по-късно завърших, доказах се и съм с доходи доста над средните за страната. Купих си премиум седан и пътувам през уикендите и почивките си. Сложих си брекети и си обнових гардероба с маркови дрехи. Доста неща се подобриха, но начинът ми на мислене е същият. Самочувствието ми е същото и не летя в облаците, защото знам какво ми е коствало това. Жените сами започнаха да ме търсят и да ми отговарят на сторита в ИГ. Хора, които не съм чувал от дете, започнаха да ме търсят за заеми покрай тази криза. Това вместо да ме радва ме натъжава, защото виждам нещата такива каквито са, а не каквито обществото казва лицемерно. Мъж без пари и успех е никой за повечето. С голо самочувствие не става. Работете върху себе си. Изградете си живота:

- Умение / Професия (хубава кариера и/или бизнес)
- Прилично обзаведено лично място за живот. Не е нужно да е лукс, но и да не е мизерия и да е само на ваше разположение.
- Авариен фонд (спестявания за 3-6 месеца напред)
- Надежден автомобил в добро техническо състояние (за предпочитане BMW, Mercedes, Audi или приличен SUV)
- Гардероб с дрехи и обувки за всякакъв повод
- Без заеми (с изкл. Ипотека; бизнес или студентски заем)
- Добра лична хигиена - Здрави, бели и прави зъби; редовен душ; поддържани брада и подстрижка
- Фитнес и здравословен начин на живот - стегнато тяло, изградена мускулна маса и здравословен % подкожни мазнини (до 15%)
- Организиран живот с кратко- и дългосрочни планове
- Бъди ясен и си дръж на думата
- Не бъди негативен
- Бъди амбициозен
- Спрете да предледвате жени в реалния живот и в мрежите. Спрете с валидациите, харесванията на статуси и снимки и да правите комплименти. Няма да ви огрее. Една жена или ви иска или не - всичко различно от ДА е просто разиграване и учтиво отрязване - вкарване в графа мъжка приятелка. Don’t simp.
- Ако си достатъчно атрактивен (над средното ниво) сами ще те търсят.

От хубавото никой не бяха. Успех и дано четете темата по правилния начин, идеята е не да се оплаквам или хваля, а споделям опит.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 дни
hash: c3d4bdc09c
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

1.   Душа в страшен филм си се вкарал да знаеш, като стигнах до процента подкожни мазнини съм се смял с глас.Тези неща които си написал са хубаво нещо и представляват една основа за здравословен и може би успешен от съвременна гледна точка живот , но ако си мислиш че това има главно значение за връзката с една жена според мен грешиш. През целия си живот ( аз сега съм на 40 и съм женен с дете) съм имал сериозни връзки.Първата ми връзка започна, когато бях на 18 (и подкожните ми мазнини бяха доста повече от 15%). Никога в живота ми не съм си мислил, че за да имаш връзка с жена трябва да отговаряш на целия този сборник от изисквания, който си написал.Любовта за щастие не зависи от всички тези неща.Това за което ти пишеш не е любов.Опитай се да гледаш по друг начин на жените.Обичай ги,обръщай им внимание, уважавай ги, грижи се за тях, не мисли за подкожните си мазнини, бъди спокоен и мил и винаги ще имаш жена до себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 0343ee62f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Важното е да си имал щастливо детство, без мизерия и други подобни.

Фройд е казал, че срещаме само тези, които вече съществуват в нашето (под)съзнание. В този ред на мисли, каквото те е научил животът, когато си бил малък - такова знаеш и с такова впечатление оставаш когато порастнеш.

В твоят случай, бил си свръх-беден (студентите са заможни, знаеш пари при пари отиват) и това е довело до тази гледна точка за жините, парите и вещите. Ограниченията са само в съзнанието ни, но въпреки че не се виждат с просто око, те управляват всяко наше действие в реалността.

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 176955df6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   И аз съм на 27 Ония лаф знаеш ли го: -" Ще направя плочки и като отида на морето всички жени са мои. Отидох на морето и видях, че жените не търсят мъже с плочки" Та и ти така, ама още не си го разбрал.
Това, което си написал не е лъжа и не е нещо ново и нечувано. И въпреки това ти гарантирам, че дори и да имаш всичко това пак може нито една да не ти върже, а някое келешче, което работи зад бара в някоя дискотека, да чука същите тея момичета, които ти си искал.
Виждам, че и за simp говориш. Сигурно си попрочел по нещо от ред пил материалите. Няма лошо, това е една добра основа. Тея всичките неща мой човек трябва да ги правиш за себе си, а не за да се харесаш на жените и да печелиш жените с това. Ти трябва да си в мир със себе си и с начина си на живот, а не да качваш сторита в инстаграм с постиженията си. Не изкарваш ли пари от тоя сайт, не виждам смисъл да го ползваш.
Аз може да продавам баници да речем, ама ако това ми харесва, ако съм най-добрия баничар и имам самувствието, че съм най-добрия... да ти кажа шансса ми с жените ще е също толкова голям, колкото и твоя с всичките твои изисквания.Жените ще искат някой, който е доволен и живее така както иска, а не според нечии други планове. Щото жените може да избират партньори според тея фактори, ама също така действат и много импулсивно, така че не се обиждай, ама наистина си се вкарал във филм.
Надежден автомобил по възможност Мерцедес, Бмв или SUV хахах.
Бате ти сериозно ли? Карам Пежо 206 от 2001 година. Човек, не се ебавам няма жена, която да не ме загледа, като мина или спра на свеотофара, постоянно, дори и мъжете се обръщат, за да ме гледат.
И знаеш ли защо? Не е защото карам Мерцедес, Бмв или SUV, a щото изпитвам истинско удоволствие да си я карам тая кола, не ми дреме изобшо от никой, имам самувствие, ако щеш и голо и просто имам излъчване. Спират мутрягите и мамините синковци с джиповете и лимузините, с поршетата на светофар и ме зяпат и те и жените им. Просто щото им хващам окото. Може да ни ми вярваш, но ти казвам истината. И аз се чудех защо, но после разбрах. Защо човек, който кара чисто ново Порше седи и ме гледа със супер учудена физиономия? А то било щото мацката на тротоара ме зяпа мене с пежака, а той нашия се чуди кво става. Ама той си е селтак и няма излъчване и това порше и парите не прикриват лошия му вкус и тъпота и най-вече комплекси. И в същото време не казвам, че да имаш пари е лошо. В никакъв случай, всеки мъж трябва да се старае да печели, колкото може повече.
Така че батенце, развивай се, ама ни казвай как да живееме. Щото в тоя живот всичко е илюзия. Говориш за социални мрежи, а ти били писали в инстаграм.
Еми ето, аз нямам социални мрежи, а ти кво качваш там? Качваш си колата, за да получиш одобрение ли? Не те нападам или упреквам не ме разбирай погрешно. Но ми липсва самочувствието в теб и според мен ти трябва още осъзнатост. Бачкай още за да си най-добрата версия на себе си, заради себе си, а не заради жените ;)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 дни
hash: 63e6684225
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Тая тема пак я пише някоя госпожица,
дето иска да кара ролери, и си лягала в десет, а за децата ни дума.

Филмарски простотии.
Пълни либерални сапунки.
Познавах едно момиче, целеустремено, тича си по задачите, бизнес някакъв правеше, ходеше с гуменки и на гърба си с две блузи, буквално, че и еднакви бяха.
Знам, щото присъствах на един разговор, нейна позната я пита, ти друга блуза нямаш ли, а тя и отговори че са две и ги пере и сменя.

Та това момиче имаше толкова обожатели,щото беше красавица, дълъг крак, красиво лице, а тя не ги виждаше.
Щото си гонеше нейното там, каквото правеше.

А момичетата около нея злобееха и правеха интриги.

Та се чудя, тая госпожица, дето пуска тия теми, няма ли да се умори да ни налага вижданията си за някакъв измислен и несъществуващ свят.
Да вземе да излезе и да погледне слънцето, и поне седмица без компютър!
И затова не е необходимо да прави план, лесно е.

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 21b105e722
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Момчета, ще се опитам да ви кажа нещо по възможно най-краткия начин, иначе принципно много може да се напише по темата.
Да, възможно е да има рецепта за "внимание" от срещуположния пол и авторът донякъде я е описал за мъжете. "Поддържай се, бъди успешен, имай пари, купи си кола, etc." Да, гарантирано това ще привлече ДАДЕНИ жени към вас и по всяка вероятност няма да са никак малко, само че едва ли някоя от тях ще е ТОЧНАТА жена. Ако целта ви е да има жени около вас, но кухи отвътре и мислещи какво могат да изкопчат - дерзайте. Но ако идеята е да откриете съмишленик, истинска страст и любов към вас самите като личности, не е това пътят. Е, не казвам, че трябва да тъпчете на едно място или да не се развивате в професията примерно, съвсем не. Но не това привлича една истинска жена и не това би оценила това у вас. Това е просто "повърхностната" част от вас, така да се каже. Слагам думата в кавички, защото не я ползвам в буквален смисъл.
Знам, че сега някои от вас ще кажат "Къде са тези жени, истинските, които ценят други неща??" и аз ще ви кажа - има ги, вярно, на изчезване са и ще е трудно да ги срещнете, но ги има.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 851f107c9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   От Автора до 1.
Разбира се, че цифрите не са за да се вманиачаваме в тях, но е добре човек да има груба представа за какво иде реч и като се погледне в огледалото да вижда това, което е, а не което му се иска. Изпаднал съм в конкретика, но когато се говори по такива теми е редно да се споделят няколко ясни точки, а вече кой как ги възприема е въпрос на лична гледна точка. Ако говорех общо, друг щеше да пише, че пиша, а нищо не казвам. Никъде не съм казал, че ако си над 15% bf няма да си щастлив или ако не спазиш нещо от всичко изброено няма да ти потръгне в живота, но е добре да работиш в тази насока.
Съвети са, които ми се искаше някой да ми ги даде на мен преди години и в момента ги пиша тук. Успех

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 дни
hash: 7a51fc8da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Цялата тема е абсолютна бутафория. Много приятели имам, които имат всичко това и успехът им с жените е точно нулев. Братовчед ми е програмист на 30,със собствено жилище, заплата между 4 и 5 хиляди лева, магистър от СУ, маниак по фитнес и здравословно хранене, успех с жените 0.Друг мой приятел, барман на 35,живее с техните, не знам дали успя да завърши средно си ги сменя през 3 месеца. С жените и мъжете няма златно сечение, философски камък, методика, златно правило, алгоритъм или аксиома. Разбира се за всеки човек е по добре да е с повече доходи, по високо образование и тн, но в живота нищо не е гаранция за успех, освн ако не си роднина на Бил Гейтс.

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: aebc35f2b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Ох, олекна ми. Добре, че се намери един човек да ни открехне кое как се прави, че иначе, всички щяхме да си умрем девствени. Особено тези, които нямат премиум седани, за предпочитане BMW, AUDI или Mercedes. Или пък , недей боже, имат 20% телесни мазнини:)
Авторе, без лоши чувства, но номер 1 ти го е казал добре, в голям филм си се вкарал. Малко по-голям съм от теб и имам всичко, което си изброил, без фейсбук и инстаграм, винаги са ми били много тъпи. И повярвай ми, това с жените или го можеш, или не. Нагледал съм се, как дебели тъпи парчета с 5 лв в джоба не могат да се отърват от женско внимание и как стойностни мъже си умират сами.
Дано нещата при теб вървят добре, но, повярвай ми, не е само това, което си мислиш.

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 6852eeb705
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Привет, авторе, аз съм момиче на 21 години и мога да си представя как се чувстваш. В днешните времена всичко се е извратило някак си... и ние жените носим вина за това защото не сме били достойни, когато е трябвало да бъдем.

Моят съвет е да погледнеш вътре е себе си и да се изградиш силен вътрешно. Всичко, което ти представи е нещо външно, някаква фикс идея, някакъв инструмент за да изглеждаш щастлив.

И аз израснах бедно, с не най-перфектната усмивка, за жалост и с хормонални проблеми, заради които започна да ми расте брада като на мъж...
Определено се различавах от всички останали момичета, нямах много от това, което имаха те. Не бях и израснала в обичливо семейство.

Но в един ден аз разбрах себе си, разбрах че съм следствие от нещо, а всъщност много ми се искаше да бъда причина за нещо по-красиво. Бях самотна в тийнейджърските си години, никой не ме разбираше, но в самотата си се научих да бъда силна.

И ето ме, сега съм тук, след много трудности, след успехи и загуби, обичана съм от най-прекрасното момче на света въпреки външните ми недостатъци...

Той ме обикна истински и вече година и половина сме щастливи заедно. Вече съм специална за някого, желана, вече бих казала че съм красива, защото съм обичана.

И така... моят съвет към всички мъже е да се опитат първо да разберат сърцата си, да опитат да бъдат искрени, но само с жена, която преценят че заслужава да се разкрият пред нея.
Любовта е сладка, научете се да й се радвате. Забравете за недостатъците, ако нещо ви привлича нищо друго не е от значение. <3

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 дни
hash: eb9474d6fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Баце това, което си написал изглежда като обява за сводбодно работно място ве! Изглежда много стерилно и изкуствено. Аз имам познати, апсолютни селяци преличат на глигани и карат таратайки, които само що не са се разпаднали. Ако знаеш какви хубави жени имат и деца са им народили. Каквото и да ти говорят жените авторе, те искат само едно за да бъдат твои. Нито пари нито коли, нито не повече от 15% подкожни мазнини. Те искат само едно нещо.... Да им трепне да им трепне



Чингис Хан

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 0cc6152ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, за голяма част от нещата си прав. Но честно да ти кажа, виждам в теб доста тежки комплекси. За теб може да важи това, за друг друго.

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 8f1953aa3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Тоест да разбирам, че си бил грозен, беден и ограничен, но си избутал напред и си взел кола за 10 бона, направил си тяло и си си повярвал? И реално от цялата история като теглиш чертата излиза, че жените сега ти обръщат внимание, защото вече не си скъсаняк? Голямо прозрение.


Жена.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 ден
hash: c49b74bcfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Абсолютно вярно, авторе.

ж.33

 
  ...
преди: 3 години, 1 ден
hash: eb95e6dc98
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Така е, повечето жени са така - доста повърхностни. Като си взех джип (Pajero) и изведнъж само докато чакам на светофара и разни момичета започнаха да ми се усмихват. А с предишната ми кола (хечбек) никога не ми се беше случвало това. За съжаление аз не търся повърхностна жена.

 
  ...
преди: 3 години, 1 ден
hash: 52136b0134
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   И както сам се убеди, авторе, българинът винаги ще търси нещо негативно, ей така, да има къде да си изкара малко, да поплюе...и да няма,ще си измисли.
Поздравления за постигнатото! Това говори за характер, цел/устременост, самочувствие. Важно е ТИ как се чувстваш, какво излъчваш, твоят мироглед. Много ми хареса "да си държи на думата" дано е така. Колко от тези които ти наскачаха с тънък и баш дебел Ганьовски сарказъм мислиш че, могат дори и половината от което ти си направил за себе си?! Точно така...
Още веднъж- поздравления!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 ден
hash: 114578140e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Хахах! Абе ти наред ли си, бе човек?
Ще е интересно да срещнеш твоя двойник, само че от другия пол. Да се сгаджосате и да видим какво ще излезе от идеалните хора в идеалната връзка!
Номер 1 е много прав - търсиш под вола теле и не умееш да определяш кои фактори наистина влияят и кои изобщо не влияят на нещата, които целиш и търсиш. В това отношение трябва да ти кажа, че урболешкият опит на номер 1 с другия пол е много по-ценен от твоите "бели и прави зъби", подкожни мазнини и т. н. простотии..
С външност и фаца ще привличаш само жени, които и те са само външност и фаца..

 
  ...
преди: 3 години, 1 ден
hash: b9f29d810d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Жени или по-скоро кухавелки.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 46d2fe9d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторе, аз съм на твоите години. До преди няколко години, в блока в който живея имах един съсед, беше с 2-3 по-голям от мен. Нито имаше визия, нито дори нормална дикция. Работеше по бензиностанции, в строителството, като хамалин. Не знам дори какво завърши този човек. Живееше с майка си и по-голямата си сестра в едно жилище 45-50 кв. м. Нямаше кола, а един скутер тип Балкан. Дрехите му не бяха маркови, може би вземаше втора-употреба от магазините. Та въпросният човек не поддържаше дори някакъв кой знае колко изряден външен вид, но преди да се заживее с жена си, имаше 2-3 приятелки, които ги води в блока. Така кара може би 2 години, след това намери някакво момиче, което беше спечелило около 50 000 от Национална лотария(не знам точната сума, но майка му веднъж се беше похвалила пред блока). Та въпросния човек все още живее с това момиче, което работи в един оръжеен завод, имат дъщеричка на 3-4 годинки, сега чакат второ дете. Живеят на квартира под наем, и май все още нямат кола, не знам дали той въобще има и шофьорска книжка.

От цялата тази история, която е напълно реална, си вадя извода че критериите определени от теб, определено не са водещи за привличането на вниманието на момичетата / жените. Не съм специалист по връзките или психолог, но задай си въпроса, Какво е любовта?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker