Доволни ли сте от съквартирантите си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Доволни ли сте от съквартирантите си?
преди: 3 години, 3 дни, прочетена 1534 пъти
Живея сама, нямам гадже, макар че ми се иска и ми е ужасно самотно, освен това ме е страх. Искам да си намеря съквартирант, абсолютно задължително свободен мъж 25-30 (аз съм на 23) И не за секс, или нещо подобно, просто ме е гнус от други жени. А с мъж на тези години се надявам, че добре ще се разбираме. Да е като мен - тих, възпитан, добър, да не ми пречи по никакъв начин, да не води гости, почти все едно го няма. Е, нямам против понякога да си говорим, да се разходим, да изпием по едно кафе, или да му помогна с нещо, но дотам. Вие имали ли сте съквартиранти, какви са отношенията ви, доволни ли сте от съжителството си с тях?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 дни
hash: fe52159159
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Вземи си куче да си го дресираш хаха шегата на страна ама мъж точно до 30 вече трябва да си има собствено жилище не може цял живот по квартирите,а и ако си хванеш приятел какво ще му обясняваш че живееш с друг.. Колкото до съжителството това е сблъсък на характери и компромиси,не е като да пиете кафенце само! Успех

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: a6838269f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Ееех търся точно съквартирант като теб. Аз влизам 1 към 1 в твойте описания. Не, че се оплаквам от моя съквартирант, понеже и с него не се виждаме кой знае колко, но определено не ми е от любимците.
Аз съм на 27 свободен и общо взето си цъкам някакви неща в мойта стая и все едно ме няма. Общителен съм и ако имаш готин съквартирант е яко да си общуваш с някой понякога, когато се засечем. Моя примерно е абсолютен ръб. Много е зле с разговорите това момче. И аз не обичам да ме занимават с абсолютно нищо все едно няма никой, така че според мен доста ще си паснем.
Дай да разменим контакти и да видим дали наистина е готина квартирата, понеже аз в момента си търся. Пиши ми в пощата в яху -
"с" (ес) точка "д" с малки букви и четири деветки, кльомба яху точка ком. На латиница с малки букви ) Нарочно го пиша така. Можеш просто да ми изпратиш снимки и да разменим 2-3 изречения, да видя дали ще ми хареса.Моля публикувайте коментара, наистина търся квартира, а тя ако иска ще пише, ако иска не.

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 0b2bbc2f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Глупости, много ясно че ако се харесате, ще се стигне до секс. Ако ли не - той ще си хване гадже, ще го води у вас и това ще те дразни. Не се занимавай с измишльотини.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 дни
hash: 6a632ebb2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   За да намериш такъв човек, трябва да го познаваш или да е много добър познат на приятели или роднини, но все пак да си имала някакъв контакт с него, иначе е доста трудно.

Проблемът е в конфликтното ти желание - хем ти е самотно, хем искаш някой, който е повече прирзак от човек. Ако имаш нужда от компания, по-добре си намери приятели, кани ги редовно у вас, пийте кафе, гледайте филми, играйте бордови игри, четете книги, свирете, репетирайте, каквото и да е, само не подобно дехуманизираща врръзка. Ако имаш нужда от пари, тогава е различно, но все пак потърси близки по интереси хора. И помни, че имаш друг човек до себе си, а не нещо което плаща наема и гледа да не се пречка.

"Вие имали ли сте съквартиранти, какви са отношенията ви, доволни ли сте от съжителството си с тях? "

Опитът ми е варира от ужасяващ, до хора с които сме започвали компании и/или сме семейни приятели.

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: c2fc149215
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Почти ти покривам критериите /над 30 години съм, за неопределено време съм на квартира поради трудови причини - свързани с работата/. Но пък и ако трябваше да обмислям оферта от теб, трябваше да се постараеш доста за позицията на съквартирант - в момента имам двамата най-свестни съквартиранта, които човек може да си представи. Преди да видя тия хора си мислех, че не са останали добряци и всичко живо се е озлобило. Слава Богу, имало и нормални, но се крият добре!

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 6bc5b59152
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 2, в кой град търсиш квартира?

Авторката

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 дни
hash: a6838269f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От 2 до авторката.

В София съм, драсни на имейла, ако имаш въпроси

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: db3ecea4b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защо пък те е гнус от жени? Аз преди имах само мъже за съквартиранти (жена съм) и беше ужас. Пушене, пиене, мръсотия, безразборен секс. Освен това и започна да ми налита, с което му казах аут си. Мъжете си остават мъже освен ако не са хомо. Тогава живота е песен. И с жени съквартирантки имам лоши спомени, едната беше курва и влчеше различни всяка вечер, а другата наркоманка. Както и да е след лутане по мъките попаднах и аз на свястно момиче, дето се разбираме перфектно, компания си правим и дори излизаме заедно навънка. И двете работим вече, не сме студентки. И сериозни гаджета си имаме, но завързахме добро приятелство. Но с мъже повече никога не бих делила една квартира.

 
  ...
преди: 3 години, 1 ден
hash: b703411b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   А от какво те е гнус? В крайна сметка и мъжете и жените са изградени от едно и също нещо и имат едни и същи бацили по себе си. За да те е гнус от жена съквартирант, а от мъж не, значи физическият контакт не ти е безразличен, както се опитваш да го изкараш пред нас, че секса не те интересувал. Вярно жените за разлика от мъжете си търкате гъзовете в тоалетната чиния като ходите по малка нужда и сигурно ти е гадно да влизаш в контакт със себумът на друга омазан по клекалото, който да нахлува в тялото ти през кожата ти като се допреш до него, това все пак е чужо ДНК, но си помисли разните мизерници като ти правят бургери и дюнери, че като пипат с ръцете без ръкавици храната оставят отпечатъци от себумът си който после ядеш заедно със сандвича, а това е още по брутално и гадно, така направо ядеш чуждо човешко ДНК. Да не говорим, че като пипат мизерии и пари те заразяват и с паразити така-червеи от различни видове в различни органи на тялото. По-добре изтърквай клекалото със сода бикарбонат и спирт и после ти гарантирам, че като ги няма купищата бацили и себумът, усещането за кожата от допирът е корено различно. Просто ще се пристрастиш към това опиташ ли веднъж. Същото е и с маските-така не те лигавят дистанционтно околните с бацили и изпаренията на дъхът си които влизат в устата ти и кондензират там, което е дистанционно изнасилване. Дишай само една минута срещу студено стъкло и ще видиш, че цялото ще е омазано в лигите ти кондензирали там, а си помисли какво става в устата ти като си в близост до хора без сериозна маска. Не всеки 10 минути все едно, че всеки там ти се изхрачил в устата. Гнусно е знам, но сори, това са фактите.

Чорбаджията на курникът

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 ден
hash: dff09a3472
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   2 си противоречи. Уж общителен, а в същото време си седял в стаята и не искал да го занимават с нищо. Последно? ! Егати капацитетите, и това е човек, който следва в университет.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker