Майка ми е проститутка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Майка ми е проститутка
преди: 3 години, 23 часа, прочетена 1751 пъти
Драги хора, искам да ви споделя колко ужасно се чуствам. Майка ми спи с разни мъже за пари. Незнам какво и как да и кажа. Доста пъти съм се опитвала по заобиколен начин да я питам каде е била, и тя като ми отговори, че е била на работа и казвам да не ме лъже.

Незнам дали се досеща, че знам какво прави. Например днес ми каза, че е отишла да работи в някъкъв цех за дрехи и от 10 часа сутринта до 16 следобет. Тайно погледнах в протмонето и, и видях, че има 200 лева които не се изкарват от цех за дрехи за половин работен ден, а преди това имаше 5 лева в протмонето.

Ако ме питате сигурна ли съм в това което твърдя че прави - Да убедена съм. Доста пъти съм надушвала мъжки парфюми по дрехите и. Доста пъти закъснява, и дава тъпи оправдания, не я разпитвам, просто тактично я питам каде е била.И други примери мога да дам, но мисля че няма смисъл. Между другото аз съм на 16 години, а майками е разведена, не живее с баща ми. Парите не, че ни стигат, но никога не сме стигали до там, че да се налага да върши тези неща. Но ето, че ги прави.

Посъветвайте ме какво да права, отвращавам се от това което прави, дори вече не ям храна която тя е готвила гнус ме е, като се сетя какво е правила с тези раце и с кой ли не. Много пъти съм и казвала да не закъснява, без да се оточнявам, но според нея не мога да и казвам какво да прави "уж имала извандедна работа". Кажете как да я накарам да престане да прави тези гнусни неща. Отвращавам се найстина. Срам ме да и го кажа директно, но просто незнам какво да права.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 14 часа
hash: 33f4e4cc8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Тази история е много стара, чела съм я преди години, може би тук...

 
  ...
преди: 3 години, 14 часа
hash: 70c4559227
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ти реално нищо не можеш да и кажеш, нито пък имаш кой знае какво право да и държиш сметка. Нека се чука какво толкова. То поняога го правят и за удоволствие, не само за пари.

 
  ...
преди: 3 години, 13 часа
hash: 97d61828b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Какво да правиш ли? ! Отговорът е лесен- учи! Учи, защото имаш огромна нужда... и да не ти се налага после да правиш същото като майка ти!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 часа
hash: b2db31ec92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Кажи ѝ че си наясно какво работи, че е излишно да те лъже, и как те кара това да се чувстваш. Оттам нататък всичко зависи от нея.

 
  ...
преди: 3 години, 5 часа
hash: b602a965b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Мило момиче , добре е ако баща ти си няма жена до себе си, да отидеш да живееш при него , защото ако майка ти наистина ги върши тези отвратителни неща , не дай си Боже Господи, има вероятност и тя самата да те вкара в тези неща. Повярвай ми , има и такива случаи , в които майки принуждават собствените им деца да изкарват пари по този долен и унизителен и, недостоен за уважение начин. Премести се при баба ти , баща си , вуйчо , леля , приятел. Учи! Учи , с извинение , прости ми , дете , но... учи , за да НЕ СТАНЕШ ТАКАВА! БЪДИ ВИНАГИ ВЯРНА НА СЕБЕ СИ , НЕЗАВИСИМО ОТ ВСИЧКО , ДЕТЕ! РАЗВРАТЪТ Е СРАМЕН! Ако майка ти не може да го проумее , то всичко остава в твоите ръце! РАЗБИРАШ ЛИ , ДЕТЕ? Някъде даже четох , че именно по време на коронавирусната пандемия , проституцията се е увеличила многократно. Махай се веднага от там , където се намираш , защото майка ти , ако наистина ги върши тези неща , може да те вкара в тях. Не искам да те настройвам против нея, но повярвай ми , мило дете , случват се и такива моменти и после...много трудно се лекува травмата - както травма на собствената ти сексуалност, така и травма от предателството от страна на родител към собственото му дете. Плаша се , момиче от това , което казваш! Бягай , ДОКАТО ИМАШ ВРЕМЕ! Бързай , момиче! Бързай! Махай се от там , докато можеш! Чу ли , младо момиче? Пази се... дете...пази се... не е шега работа...

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 часа
hash: 8ba0931018
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   200лв за едно чукане, какво повече искаш? Знаеш ли, че кифли на твоята възраст правят свирки за едно кафе? Не й се меси, тя знае какво и защо го прави, с 5 лв несе живее!?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 час
hash: 3ce6a5c2a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Какво е правила с тези ръце....а кой не го прави? Ти като започнеш да правиш секс, какво си правила с тези ръце. Нямаш право да командваш и осъждащ майка си. Това е нейният ИЗБОР. Явно това за нея е начина да издържа и теб. Ако няма пари и какво да ядеш доволна ли ще си. Много е лесно да съдиш и много моралисти N 6 визирам. Надали от лесно е взела това решение. Като се има впредвид, че в България 75 % от хората са с доход под СРЗ, а в малките градове е страшно. Като искаш кажи на майка си, че знаеш и, че искаш да работи нещо нормално, но да и играеш циркове и да и търсиш заобиколено обяснения, не е редно. Защо го правиш? Ясно и кажи какво мислиш, без да крещиш и без да и четеш морал. Не забравяй, че живота всичко може да поднесе, не се знае утре пред какъв избор ще те постави живота за да осигуриш на детето си живот. Надали и е лесно и ке чувства добре пред теб, досещайки се, че знаеш. Преди да съдите, погледнете ситуацията от вкички страни и не забравяйте, че вие също правите нещо нередно и не сте съвършенни. Не споделят и не петни майка ти пред никого, днес ще те подкрепят, утре ще те разнасят и теб, защото такъв ни е манталитета да съдим, филосостваме и с висок "морал.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1999e8f1e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Парите никога не миришат.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a929060db2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз лично също съветвам авторката да отиде да живее при баща си. И да има жена до себе си какво от това? За него дъщеря му трябва да е на първо място!

Крайно време е да се сложи край на свободията, която държавата дава на хората, които са родители!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e574f65656
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Авторке твоята "интелигентност" ти изневерява. Щом ти си на 16г. и караш 17-та това ми говори че майка ти е над 40 годишна възраст. На такава жена, над 40г. никой мъж няма да и плаща за сексуални услуги. Мъжете които плащат за секс го правят с млади момичета, които са навсякъде и които сами се предлагат. А ти искаш да ни увериш че майка ти е проститутка. Тя може да си има мъж приятел за секс, но едва ли той и плаща за нейните услуги, пък и тя самата има нужда от секс. Спри да си фантазираш врели-некипели. Я ни кажи ти с колко момчета си правила секс до сега. Моята дъщеря е на 17г. и вече е сменила две гаджета момчета. Тя ми споделя всичко, затова съм и майка.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7d021c04f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ми моли се на Бог да я избави от този който я движи.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b219746574
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Номер 12 ного ти е грешно схващането. Твърдиш, че мъжете плащали за секс само на млади жени. Тук ще те опровергая. Преди време, когато бях студентка работих, като барман в Стрийптиз бар и ако знаеш колко мъже плащаха за подобни жени на и над 40 години ще паднеш. Така, че не е задължително да си млада за да се занимаваш с това и не е вярно, че мъжете плащат само за млади жени.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker