Как така винаги Тиквата е на власт - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как така винаги Тиквата е на власт
преди: 3 години, 26 дни, прочетена 1308 пъти
Не познавам нито един човек, който да одобрява ГЕРБ. И как така все те са на власт? Наистина ли всичко е корупция? Вие как мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 26 дни
hash: 46f7d2adb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Аз примерно винаги гласувам за ГЕРБ по принуда (корпоративен вот). Сложи още циганите и огромнста държавна администрация и ето ти 1млн гласа, без никой да ги иска реално.

 
  ...
преди: 3 години, 26 дни
hash: 9fbedcba77
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   А неодобряващите ти познати гласуват ли? Ако видиш колко гласа има на последните избори Тиквоний /800 и няколко хиляди/, тогава ти става ясно, че:

1. Опозицията се разпокъсва излишно вместо да ни дойде акъла и да гласуваме за една и съща партия от онези с шанс да детронират Тиквата. Но нали сме големите мозАци - тия са комуняги, ония са чалгари, третите са да речем фашисти или нещо друго... Никой не е достатъчно добър за нас, наследниците на кралица Елизабет 2! Съответно наличните гласове се обезсмислят, защото никоя от партиите не може да го бутне при тези обстоятелства.

2. Добрият стар роден обичай "ходя за гъби в деня на изборите". Все едно дали смятате, че сме 7, 6 или 5 милиона население! Я ми кажи не е ли смешно да ни управлява човек, който не е събрал даже милион гласа? Знаеш ли защо е така? Защото една група "не подкрепя никого" и така гласът им отива на кино вместо вн някоя партия, която да го гони /математика - не подкрепям никого не може да бутне ГЕРБ на изборите, защото не подкрепям никого няма как да управлява :Д/, други пък умни и красиви юнаци въобще не гласуват. И така стигаме до възможност да ни управлява с 800к гласа. Давайте в същия дух и някой ден Тиквата ще ни управлява след вземане на 100к гласа на изборите! Защо ли? Защото гениалният ни народ ще е пропуснал изборите и това ще му стигне за първо място.

Та така! Отговорих ли изчерпателно или имаш още въпроси? Решението е просто - избирате си някоя от партиите с шанс да го бутне /не разни там ДПС-та, ДБ-та, Коцета и прочее симпатяги, а някой с реален шанс и за предпочитане някой, който по-скоро ще умре, отколкото да се коалира с Тиквоний за разлика от патриотите, Ицо Десанта, бивш министър в кабинет на Тиквоний или Цецо, също бивш гербер/ и налазвате! Не е нужно да я харесвате, просто трябва да спечели 1 или 2 поредни избора и ГЕРБ ще е минало, защото партийците на Тиквоний ще са алчни за пари и най-късно след втората загуба ще забегнат я при Цецо, я другаде. Тях ги държи заедно това - лапачката! А лапачка се губи като не управляваш дълго време. Не един мандат, а поне два. За един ще им стигнат запасите от над 10 години крадене.

Но това е, ако наистина искате да бутнете Тиквоний... Ако ви е по-важно да борите комунизма, чалгата или нещо си там, тогава да - винаги ще ни управлява той, докато умре и наследникът му поеме щафетата. Като го гледам какъв е гений, наследникът му вероятно ще има нужда от помощ да си върже връзките на обувките, но на чуждите посолства няма да им пречи - само ще му дават да се подпише с кръстче на поредния договор за покупка на американски самолети да речем или отдаване чрез концесия на ресурсите ни на разни там Дънди Крокодила, Мечока Йоги и прочее "удобни" концесионери. А, да - и ще слуша ЕС, защото ако сте забелязали щом от ЕС пръднат, нашите се насират! Дори смяната на времето не отмениха сами, а същата не е задължителна и всяка страна има право да я отмени сама за себе си /ако сте чели законодателството на ЕС вместо да слушате Меглена Кунева и други покемони, които и Конституцията не са чели/. Ама ние чакаме от ЕС да решат какво да я правят, та и ние да направим същото. Умници! Каква ти независимост и национален суверенитет? Още малко и ще закрият парламента и Мин. съвет, за да получаваме преки заповеди от ЕС и да не се занимаваме с глупости! Така или иначе те командват парада, докато нашите само бистрят начини да откраднат повече пари на местна почва - къде от еврофондове, къде от бюджета, къде от други източници /защо мислите е тоя зор да приемаме еврото? Загрижени са за онези, които мрънкат, че не им се обменяли валути по пътя из ЕС? Не, разбира се! Има едни резерви /да се разбира парични такива, ако не сте се досетили/ покрай валутния борд и за нуждите на същия, които няма как да усвоим, т.е. откраднем, докато имаме лев и съответно валутен борд - та уж от ЕС настояват да откраднем, пардон, да освободим тия средства като минем към еврото/.

Честита ви Тиква! Ще му се радвате, докато е жив, защото сме твърде готини, за да се обединим. Още Левски ни е видял какви сме - искаме свобода, ама ако може някой да ни я поднесе на поднос и на прага на дома ни, а ние само да я приберем. Та и сега искаме да се махне, ама ако може някой друг да го махне, а ние само да празнуваме с тълпата.

 
  ...
преди: 3 години, 26 дни
hash: 2beeaef2b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Има си анализи на гласуването с видеа в ютуб.
Иначе до преди 4 години си го харесваха хората, но от както се събра в последната коалиция стана нежелан. Аз бях на предпоследните избори в СИК в едно училище, повечето от гласоподавателите които доидоха бяха на 50 годишни, до тоалетна не излязох през целия ден, лично не гласувах за да следя честността, отворихме кутията и с очите си видях по голямата част от бюлетините за Герб. След изборите проверих и обявените от ЦИК в нета броики от нашата секция всичко беше както реално беше.
Така че не всичко е корупция. Има и луди, като мен които следят в СИК. Ако целия народ излезе и гласува, купените гласове ще се размият и няма да вкарат кой знае колко депутати от партиите, които купуват.
Иначе до колкото разбирам има три вида гласували. Такива от страх да не загубят работата си, купени, и такива по съвест. Лошото е че има огромна част не гласували. Повечето не гласували твърдят, че няма алтернатива, но не са прочели програмите на всички партии. Нямат си и на представа освен първите 3-5 партии какви са предложенията на другите. Ако не подкрепяш герб биваш обвинен че си червен и толкова. Хич не им се занимава да знаят кой какво е предложил. Макар че то и времето малко, хората ходят на работа имат семейства, колко часа може да отдели един нормален човек за запознаване с партиите и техните предожения в едномесечна кампания. Колко човека ще намериш които знаят какво като програма са предложили малките партии?
Лично аз току що научих че съществувала партия "възраждане", не само не прочетох преди изборите какво предлагат, ами и не знаех че съществуват, как да избера нея.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 26 дни
hash: b4c9fbab45
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Купуват се гласове, не е трудно да се досетиш!

 
  ...
преди: 3 години, 26 дни
hash: 3322a38105
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не ние сме външноуправлявана колония.

 
  ...


...
преди: 3 години, 26 дни
hash: cd23fffcc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много малки тиквички го подкрепят, не е истина, че никой. Но и шашми има. Освен това, не виждаш ли, че вместо да върши работа, той се саморекламира насам -натам от джипката. Помня и в началото как с Цв. Цв само по телевизията стояха.
Ето сега си взе отпуска, след като депутатите го привикаха утре в парламента. След като е ходил 4 пъти за 4 години -абсолютен гьон.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 26 дни
hash: ce49b6819f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Тъкмо си мислех да пусна такава тема, ха... Дори да купуват гласове, пак не мога да си представя как все са на първо място. Да, срещала съм някой и друг, който да одобрява ГЕРБ, но масово ги мразят, плюят и се бъзикат с тях. Честно казано, просто не вярвам, че гласуването оправя или ще оправи нещо, в България или където и да е по света.

 
  ...
преди: 3 години, 26 дни
hash: 46e9d548cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз пък познавам хора, които ги подкрепят. Включително аз самата. Но пък ...нещо ми се разклати симпатията напоследък. Особено с явно купените медии. Проблемът е, че другите ми изглеждат още по-зле и от тези. Там е проблема. За БСП мисля, че е излишно да коментирам. За Слави... Той само плюе. И играе. Народен любимец. То е най-лесното само да плюеш и осъждаш. И да приказваш очевидни неща, просто защото на хората ще им хареса да ги чуят. И какво стана...колко подкрепа получи, дотолкова се самозабрави, че още не сме му виждали очите. Ами онзи от Демократична България, който "леко се изложи" при пряко предаване от протестите... И той с някакви мутри замесен. Странно ми е, че дори след това получиха толкова подкрепа тази партия. Трагично е. Как да им се запозная с програмите като всичките изглеждат еднакви. Говорят ала бала колкото да ги избереш. Състезание по надлъгване. Ми противно ми е да ги гледам, дразни ме да ги слушам. Аз виждам само едно. Че изчезваме. Висока смъртност, ниска раждаемост. Спасение не виждам.

 
  ...
преди: 3 години, 26 дни
hash: c07760fd98
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Страхът кара хората да гласуват за него. Знамето и името на партията му са като тези на ЕС и от там хората хем го мразят хем не гласуват за други, защото просто изтръпват от ужас като си помислят, че ЕС ще ограничи или спре кранчето на България, ако дойде някоя друга, не толкова европейска и послушна на ЕС партия. А и кого да избере българина като другите са същата стока, че и по-долна. Просто виждат някаква сигурност в него от тази гледна точка, особено в комбинация с това, че европейските лидери са в добри отношения с него. Отделно мнозина българи го харесват заради мутренският му вид. Българинът не е американец или англичанин за да има силата и смелостта с едно щтракване на пръстите да напусне ЕС. Българинът е страхливец, питомец, корумпак и ветропоказател, който само може да се ориентира според посоката на вятъра. Българинът се е видял до сега колко струва сам и тъй като тоя филм е гледан, въобще не подлежи на дебат. Сега, който и политик да дойде на власт е ясно, че няма да оправи страната или да стане по-хубаво, но поне може да направи нещо за което не се иска голям акъл, кураж или умения каквито нямат. Просто да въведе крайно благоприятни условия в България за заселване на хора от западна Европа тук, за да се напълни страната, да ни оправят демогравският проблем и асимилират и изчезнем като народ(нещо което така и така ще стане), но местата да са заети за да не се напълнят с цигани или турци, тъй като българите ще се стопим при всички случаи, въпросът е остров на Индия ли ще стане България или ще остане част от Европа. Това е единственото полезно нещо което български управник може да направи. Нещо повече от това-не може. Нито българите стават, нито имат бъдеще, нито територията трябва да се завзема от още по-лоши от тях. Трябват от тук нататък яко преференции от държавата за хора от централна и западна Европа да се заселват тук. За предпочитане Италианици, Финландци, Чехи, Унгарци. Освободени от данъци, в университетите ни да има линкове към западни университети и чужденците да могат да учат в България като получават диплома тук от техен университет, почти безплатна квартира, имунитет като политическият - да не могат да ги закачат за дребни нарушения, да има ден на чужденеца и супер топло отношение от българите, супер изгодни условия за бизнес и живеене и т.н. Това са истинските Граждани за Европейско Развитие на България(ГЕРБ), а не това което са те в момента-яко преференции за циганите и никакво пипане от полиция и прокуратура, понеже гласовете да вървят.

Чорбаджията на курникът

 
  ... горе^
преди: 3 години, 26 дни
hash: d2254e7193
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Просто ядохме много голям с БСП и няма друга алтернатива и хората предпочитат дори Тиквата като по-малкото зло пред БСП. Не случайно Слави има такъв процент, просто няма алтернатива.

 
  ...

...
преди: 3 години, 25 дни
hash: 0d8c4eac75
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Кои са гласували...
1.Хора в администрацията и големите навързани компании, които са на работни позиции благодарение на партията.
Жена ми има братовчед, който гласува за него. Човека просто си казва, че ако не е бил Бойко и компания, нямало е да бъде на позицията на която е. Пича взима над 1300лв в средно голям град. Наговори и наивната си баба да гласува за него.
2. Купуване на гласове по всякакви начини. Тук не говоря само за някакви 20лв. Правят се кампании, пекат се кебапчета, заплашват се хора и тн.
3. Манипулация на вота. Бюлетини се "губят" или стават невалидни и тн.
4.И все пак някакъв процент подкрепя Герб поради едни или други причини. Познавам и такива хора.
Авторе, имай и друго нещо предвид. Всеки живее в собствен социален балон. Факта, че 20 човека около теб не са гласували за Герб, не значи, че други 20 са на друго мнение.
Аз никога не съм гласувал за Герб, не искам да са първи, но както и да е.

 
  ...
преди: 3 години, 25 дни
hash: 8dc0733cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Да добавя към 13 - разни хрантутници от НПО-та като Центъра за изследване на демокрацията (апропо комунисти и деца и внуци на комунисти, които сега го играят много модерни либерали с парите ит ЕС и Америка). Та те на интервю за работа взимат само ако си от Герб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 25 дни
hash: 8dc0733cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Една бивша съученичка 2014-та протестираше на площада срещу Орешарски. Познайте къде живее в последните години - в чужбина. Явно дори фенове на ББ трудно могат да намерят хубава работа ако не са на хранилка или в ИТ сектора.

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: d0ca231899
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   За откакто станах на 18 години (скоро навърших 29) винаги съм гласувал за ГЕРБ. Никой не ми е казвал за кого да гласувам. Те са трезво мислещи. Ако подкрепяте БСП значи подкрепяте и случилото се през 90те, когато родителите са ни спестявали пари и на следващия ден от 50 000 лв са останали с 50 лева. Това е жив обир и тези направили това е трябвало да гният в затвора. Провалили са живота на всички освен техния.
Партията “Изправи се! Мутри вън!” включваща майката Мая и 3 тримата глупаци е скритата партия на Румен Радев. Не знам как са приели това име дори. Те ,смятсйки че в парламента всички са мутри защо искат да влезнат. По този начин те самите се наричат мутри също. Откакто 2дни работи парламента нито един от 3мата глупаци не е излезнал да каже нещо, а могат да говорят по мегафон, да мятат яйца и да хвърлят домати. Гнусни мишки плащащи по 50лева на балъците който са гласували за тях и пречещи месеци наред да се прибирам по обичайния са маршрут до вкъщи. Трябваше да ви разкарат с палките както в другите държави. А ония майки където водят болните им деца на протеста да ги вкарат за 1 седмица зад решетките, за да се замислят каква глупост правят.
Гледайки интервюта на случайни хора в протеста и като ги питат защо протестирате? Нямат смислен отговор. Какъв е този отговор искам по-добро бъдеще, твой е проблема че не си го направил такова, а не на парламента. Друго искам внука ми да се прибере в България, ми той е решил да учи, работи и да се реализира на друго място. България дава добро образование стига да имаш желание и да се развиваш в това което те влече. Родителите им нямало какво да ядат :D, в същото време същия мята храна към сградите, как да има като ти я мяташ на улицата храната. Хиляди облъчени хота само, за да влезнат едни 3ма глупаци и тяхната майка Мая.
Партия “Има такъв народ”, вечерно шоу което иска да изнася предавания от парламента. Години наред подигравайки се на парламента сега те са обект на подигравки и заплашват с “Крумови закони”. Казват ние сме партиятя на народа???? Подяволите не вкарвайте всички под този знаменател. Вие сте партията на 7/8ТВ, не партията на народа. Включвате милиони хора, които дори не ви харесват като личности, телевизия или предаване. Нямате право да изричате “ние сме партиятя на народа”, правилно е партията на 7/8тв. Четох аз в сайта. Как ще предложиш 30 годишен за премиери Вие добре ли сте умствено. Какъв опит ще има тов пишлеме. Трябва да си най-тъпия, за да го направиш. Да си изнасят концерти и предавание единственото за което в което са професионалисти.

Стига съм писал толкова.

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: 8ba83340ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   За какви избори става въпрос? Каква демокрация , какви 5лева? Вие наистина ли си мислите, че изборите са честни или изобщо някога са били?
Същите които ви казват социологическите проучвания и прогнози са същите и които казват резултатите от тях , същите и които ви говорят за ковид, евро ценности и либерастка демокрация.

Роби сме ! Отново ! Разберете го и стига сте живели в балон!

Оръжие тряба тука, братя ... Хартийките в урната няма да ни спасят.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 24 дни
hash: f4617f2c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Автор:
Мнение за господин Васил Божков?

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: db963c4701
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Винаги съм че чудил колко трябва да е умствено ограничен човек, за да гласува за ГРОБ или БКП, разбирам ги платените им джуджета, ама те са на заплата, но не мога да разбера как човек с нормална съвест по собствено желание би гласувал за МУТРА И КОМУНИСТИ, явно не вижда добре на какво му прилича държавата, преди да започнете да ми обяснявате че това е заради Комунизма, Тиквата е вече 12 години на власт и почти нищо не направи за страната, а това което се съсипа може да се изброява до вечерта, не мога да кажа дали чалгаря Слави ще е по добре или по зле, но за гласуващите за ГЕРБ и БСП, им личи от далече колко IQ имат, явно тези хора искат: -Шуробаджанащина факт! -Нискоинтелигентен индивид на чело на държавата! -Усвояване на Еврофондове в невиждани мащаби! -Чуждопоклоническа политика! -Среда която унищожава бизнеса факт! -Малоумни мутри който цитирам, "ще ти счупя зъбите ако си на друго мнение от това на шефа ми(ГЕРБ)" цитирам случилото се с човек от друга партия против ГЕРБ! може и още да се изброява, но няма редовете да ми стигнат!

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: 67823e8b81
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   "Ако изборите променяха нещо, тогава нямаше да имаме право да гласуваме". Отдавна съм спрял да се интересувам от политики и ми е през онази работа кой ще дойде "на власт", друг е въпроса, че важните решения касаещи бъдещето на България не се взимат в парламента, а в Брюксел и най-вече Вашингтон. Колкото по-бързо осъзнаете, че всичко си зависи от вас и не трябва да чакате на държавата, толкова по-добре :) В България целта на абсолютно всички в политиката е да крадат и да си оправят живота, както и на цялата рода. Това са хора без пари, които имат за цел да станат богати на гърба на народа. В САЩ е точно обратното и там е истинската политика, там всичките управляващи са изключително богати и грам не им пука за кражби, там те вече имат интерес да доминират над целия свят и да си прокарват идеите, тва е самата истина. Не знам Номер 16 на какво е доволен, достатъчно е да погледне че сме на първо място по всички лоши неща и на последно по всички хубави. За да гласуваш за Герб има 3 варианта, или си някой циганин на когото са купили гласа с 2 кебапчета, или си на хранилката и са те довели под строй, или си поредния слабоумен наивник който не вижда по-далеч от носа си и си мисли, че в България някога е имало демокрация, и че Герб не са комунисти :) Не подкрепям абсолютно никоя от партиите в момента, защото не видях нито една нормална партия с идеи и най-вече желание за промяна на статуквото. Дърпайте си каиша и чакайте някой да ви оправи :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 24 дни
hash: d1c1672f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   За първи път гласувах за ГЕРБ, с леви разбирания съм, но БСП не е модерната социалистическа партия, която искам да виждам. Общото между ИТН, Да България и Изправи се е, че са диви популисти без никакъв ресурс да управляват. Всичко това ще завърши катастрофално и ще има предсрочни избори. Аз лично не видях нито една политика или план на новите партии, всичко е само анти ГЕРБ. Особено показателно е, че всички те бяха против НОЩ, сега голям проблем, че го разформираха.Всичко това ще бетонира Борисов на следващите избори. Не съм фен на ГЕРБ, те направиха супер много глупости, но просто не виждам по добри от тях.

 
  ...
преди: 3 години, 22 дни
hash: 7a98b84b23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Господин ли? Не знаех, че на мутрите и престъпниците вече им викаме "Господин"! Но пък то сигурно и на Боко вече му викат така, затова...

 
  ...

...
преди: 3 години, 22 дни
hash: 710243e149
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Я кажете , къде , кога и кой плаща за да гласуваш за него. При днешните телефони , ако не сте записали , и не покажете , значи лъжете. Ама не , една жена Каза ! Доказана истина. Иначе се получава празни приказки от необразовани и заблудени хора.
Хората гласуват за ГЕРБ , защото е най малкото зло , защото няма за кой друг. Пак се подлъгана хората да гласуват за ИТН / наистина станаха и тъй нататък / , и сега - не могат да управляват. И когато не се използват истински имена , а груби прякори , става ясно , какво е нивото на питащия , и става ясно и тъжно , че там ще си остане.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 18 дни
hash: db963c4701
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   До 25, ти май не гледаш телевизия или Ютуб, буквално в някой клипове питат Циганина с тениска на ГРОБ, и той си казва че са му платили, потърси в мрежата и ще видиш от сега и от преходни години, на мен повече не ми трябва като доказателство, явно си го обичаш Бойко щом отричаш очевидното, лек ден!!!

 
  ...
преди: 3 години, 18 дни
hash: 710243e149
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   До26. Ами ако някой , било то и не циганин, каже, че ти крадеш, или че женати / мъжът ти / са на повикване, ние да вярваме ли? Разбира се, че не. На такива подготвени изказвания, умен човек - не вярва.
Успокой се. Разбирам, че настоящия МП дразни някой хора. И аз не го харесвам. Ами кой, да е! Ето, гледаме, че никой не се наема, и че нито една партия, нямат подготвени хора. Само да не ни върнат на купончета и на скъпа валута. Сега новите, нали виждаш - ако кажеш лоша дума срещу тях, части от тялото ти искат. А ако кажеш, че крадат ще ти искат доказателства. Май и това, ще си гласуват. Да търсят отговорност на анонимни хора. Та ти може да вярваш на лъжите в ютуб, но новите управници - няма да вярват.

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: db963c4701
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Е стига де, не мога да повярвам че има хора който могат да отричат че не се копуват гласове, да доказателства има, не само в Ютуб, провери има бая разследвания и хора който са работили през изминали години в секции, и ти го казват, да сигурно са проклети Комунисти който искат да развалят бъдещето на БГ, как пък всеки който ги обвини бил лъжец без доказателства, а те когато обвиняват някой не дават доказателства, сигурно по горе коментиращия ще отрече че по управлението на Бойко е имало усвояване на Еврофондове, щото няма бетон доказателства, или че е лежал в Чешки затвор, аххх тези гадни Чехи как лъжат като циганите пред секциите, явно е защо Бойко пак ще бъде преизбран, жалкото е че има такива наивни хора в БГ за който той е по малкото зло, как един престъпник може да бъде по малкото зло, а чакай не е сниман на телефон че е престъпник, значи не е, ТАКА ЧЕ ГОСПОЖАТА/ГОСПОДИНА ОТ ПО ГОРНИЯ КОМЕНТАР МОЖЕ ДА СПИ СПОКОЙНО, любимеца на народа ще векува заради такива хора като вас!!!!!!!!!!!!!!!!
"България ще е на това дередже, докато народа си прави тънки сметки, като на конни надбягвания, кой е по малкото зло, а вместо това да гласува по съвест"
Боян Расате

 
  ... горе^
преди: 3 години, 15 дни
hash: 710243e149
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   До 28. -Нали прочетохте, че новите искат да търсят лична отговорност от тези, които разпространяват лъжи. Айде напиши достоверни източници на всичко, което си написал. За информацията за Чехия специално искам да прочета. Аз, няма да те докладвам, но има хора, които ще следят за разпространение на лъжи, независимо за кой се отнасят! Пък може и да е добър начин да се съберат пари в хазната, от солени глоби. Хайде останете си със здраве!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker