Нарочно ли го правят? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Нарочно ли го правят?
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1146 пъти
Ще засегна две теми, по които ми е интересно да видя вашите виждания. Но първо да уточня 2 неща.

1- Не съм расист в никакъв случай, дори имам двама познати, които са негри учещи в университет в моя град с които напоследък си станахме гъсти.

2-Не смятам, че гейовете и всичките тези "32 пола" трябва да се пребиват, тормозят и т.н. но аз лично тва не го намирам за нормално. Въпреки моите виждания и искания, всеки има прави да си живее своя живот и да бъде тва което иска.

И тук едно голяяяямооооо ОБАЧЕ...!!!

1) Обаче само на мен ли ми се струва, че и двете неща започнаха да ни ги натрапват супер много до такава степен, че ако не ги приемеш се чувстваш расист/престъпник? Само на мен ли ми се струва, че такива кампании имащи за цел уж да сдобрят всички правят точно обратното и омразата към тези хора става още по-голяма? Аз не съм никакъв расист, но ми стана банално вече тва движение Black Lives Matter, където ако не си съгласен с него автоматично ставаш расист и ги дискриминираш? Защо не измислиха по-кадърно име All Lives Matter (реторичен въпрос, естествено че е ясно защо)??? Гледам тези джендърски и антирасистки идеологии се прокарват все по-агресивно навсякъде, онзи ден гледах мач и когато единия отбор отказа да коленичи пред черните, че били много дискриминирани веднага ги обявиха за расисти, ШОК, СКАНДАЛ и такива простотии. Много ми е интересно защо, когато на някой черен/негър му кажат черен/негър той се обижда, реве, квичи расизъм и иска да съди всичко наред, а когато някой черен нарече някой друг бял всичко си е точно и няма проблеми??? Какъв е този двоен стандарт, тва не е ли расизъм също? Писна ми да се чувствам длъжен да се кланя на някакви "дискриминирани". Аз считам че съм нормален човек, но тези неща започват да ми идват в повече и дори ми стават противни и ме отвращават, усещам как вече започвам да ставам една идея по-злобен към черните, дали е случайно или тактиката разделяй и владей си е с пълна сила и тук? Говорил съм с тези въпросните негри мои познати, и те са на мнение че всичко се прави изкуствено за да се настроят хората едни срещу други. Като ги питах дали подкрепят BML ми казаха all lives matter, обаче тва в България където са сред нас. Дали ако си бяха в Америка нямаше да пеят друга песен?

2) Относно гей общността аз казах, че не го възприемам за нормално, но никога не бих тръгнал да пребивам някой заради това. Обаче и тук същата работа, на децата още от 1-2 клас започват да им промиват мозъците, че не били момчета и момичета, че можело да са още 100 пола и още такива простотии. След което излизат с оправданието, че им отваряли очите и ги образовали, но тва на децата им действа подсъзнателно и ги извращава, точно за това са ги таргетирали точно тях! Нима ако от утре не се учи за наркотици в училищата от 1ви клас няма всички да станат наркомани? Нима ако от утре се въведе предмет, в който се учи кое животно за какво се убива, какво се прави от него и с каква цел се отглежда и го прикрият като "образоване" децата няма да пораснат с мисълта, че да убиват животни е нещо напълно нормално??? Айде да си говорим по-сериозно! Тук отново си важи с пълна сила моята мисъл, че вместо да ги възприемем като нормални и равни хора ние се озлобяваме още повече към тях. Аз лично колкото повече такива движения и дискриминирани гледам, толкова повече се озлобявам към тази гей общност. Не разбрах с какво са толкова дискриминирани, примерно преди 10 години на никого не му пукаше за тях, днес им стана много голяма работата и всички са им длъжни.

Много ще ми е интересно някой гей/лесбийка (черни едва ли има тук да ми отговорят на това) да сподели дали и защо подкрепя всичките тези изкуствени идеологии. Дали според него е нормално децата в 1 клас да им се обяснява, че е нормално мъж и мъж да правят секс и че има 30 пола, и че още "не било ясно какви са"? Като си мисли за отговора нека отново се върне към примера със животните, който дадох по-горе. Още по-интересно ще ми е ако има някой гей, който не подкрепя тези идеологии. Като цяло не мога да разбера с какво сте дискриминирани въобще?

Още нещо да питам конкретно гейовете, което ми е интересно. Значи за мен "нормалните" групи от тази вашата общност са гейовете и лесбийките, какво ще кажете за другите от вашата общност? Има едни които ги забравих как се казват, дето през половината ден били мъже, пред другата половина жени, имало някакви, които били жени ама в тяло се направили като мъже и ходят с мъже, има още някакви мъже, които си сложили пу*ки и ходели с жени, изобщо манджа с грозде... направо ме заболява главата като се сетя какви има, пък кой знае още какви неизвестни има. Та интересно ми е някой нормален гей/лесбийка какво мисли конкретно за тези и възприема ли ги за нормални?

Моля админа да пусне темата, целта не е хейт и омраза както се подразбира.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: e033cc982f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Нищо не разбираш, пич. Щеше да знаеш, че "негри" е обидно, ако изобщо си беше направил труда да гледаш веднъж 12 years a slave или American son. Хората са отврат.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 3a44166388
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   1., "негри" се смята за обидно, просто заради това, че думата идва от "черно" на латинските езици.
Към автора: Тезата ти е напълно вярна.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a8420f74ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Как негър е обидно, след като расата им се казва "негроидна"??? Ужас, всички се изнежиха и се чувстват дискриминирани и ощетени. Този свят съвсем деградира.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 29 дни
hash: 31a2bbed96
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ха ха негър обидно, бляк не било обиидно, та това е едно и също на различни езици! Особенно смешно е да наречеш негър който никога не е стъпвал в Америка или Африка "афроамериканец", на негър роден във Франция, кое му е Американското"

 
  ...
преди: 3 години, 29 дни
hash: 4cbd08cf5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   3, ако си беше направил труда да се ОБРАЗОВАШ щеше да знаеш! Негър е ЗАБРАНЕНА дума в 90% от държавите в света, заради робството. Моля ви, проучете малко!

 
  ...


...
преди: 3 години, 29 дни
hash: a721c2f7ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Има разлика между Негър и Нигър, както му викат в щатите. Обидното е второто ама негрите вече се обиждат и на първото.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 29 дни
hash: aaa7235af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Напълно си прав. Това, което се случва вмомента - прекаления либерализъм, всъщност води до още по-голям расизъм. Води до обратен расизъм към белите. Например това, че всеки път трябва на наградите оскър поне един негър да печели награда, без значение как е играл. Това е расизъм към белите и изобщо престъпление към справедливостта. Всичко това според мен ще се насъбере в един момент и ще доведе до гражданска война.. Ако държавите не сменят политиките си.

 
  ...
преди: 3 години, 28 дни
hash: 1fc3caaf33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Бе да не вземем ние белите да излезем на бунт, подобно на черните в щатите, под предтекст че има дискриминация срещу нас, че тогава наистина ще видят какво е бунт :) За разлика от африканците, които покрай тези бунтове със тръби и сопи изпотрошиха и ограбиха всички магазина белите в щатите имат поне по 1 оръжие във 80% от семействата. Много ми е интересно ако утре ние излезем да се защитим дали ще ни подкрепят подобно на черните, или всички навсякъде ще пишат нацисти, расисти и т. н. :) Какъв ще е този двоен стандарт че ако си черен имаш право на митинги, да трошиш и грабиш магазини и да се представя като благородно движение, а ако белите изобщо решат да се събират ще гледате как навсякъде пише бунт на нацисти, строго осъждаме това и подобни простотии от щаба на либералите в щатите. Да не излизаме ние, че тогава ще видят какво е бунт, лично аз Пешо от България имам 2 пистолета и ловна пушка, кво остава за другите в по-богатите страни...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker