Гадно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Гадно
преди: 3 години, 16 дни, прочетена 1349 пъти
Здравейте. Ще помоля само хора, които са сигурни в преценката си да пишат. Искам да опиша нещо малко извън контекст, но достатъчно подробно, за да ми кажете, ако може, как седят нещата. Вече се усещам, че мъж си "играе" с мен и в същото време уж имаме чувства и двамата. Това от химията помебду ни в началото. Проблемът е, че усещам как сякаш нарочно иска да ме "стъпче", "принизи" и т. н., като оправданието му вече липсва, или ме обвинява мен, че говори така нарочно, че "какво очаквам аз". Аз съм се отдала на 100%, но според вас има ли проблем в това, че подхвърля нещо за друга, и то явно високомерно, аз започвам да се дразня и да му казвам, а той изчезва и когато му обяснявам как се чувствам, реакцията му е смях, как други искат да ни разделят, никога не се интересува как се чувствам. И тези неща, които казва, за да. ме засегнат, защо се случват. Знам, че аз ги позволявам, но за глупава и жалка ли ме има, че да ги каже. Знам че е така, но искам и друг да го потвърди(за да си отворя очите). Много зле се чувствам :( сякаш няма кой да ме чуе и се унижавам и унижавам, но не знам как да се спре това. Сигурна съм, че със самоуважаващи се никога няма да посмее, камо ли да говори толкова гадно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 16 дни
hash: f8f2d8709b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Е, да не сте на по 15, това не е зряло, мъжко поведение. Какво се занимаваш с него, намери си нормален, истински мъж, психически стабилен, не драма кинг.

 
  ...
преди: 3 години, 16 дни
hash: 3bde55f54b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Той те манипулира. И наистина те тъпче , леко. Но това означава или че не те уважава, или че ти му го позволяваш. Моят съвет е да се разделиш с него. Нищо добро не те чака от такава връзка. Търси равностойна връзка и човек, който да те уважава. И нещо друго - никога не се раздавай във връзка с мъж на 100 процента. Пък и с когото и да било. Винаги оставяй поне 30 процента процента за себе си. Успех.

 
  ...
преди: 3 години, 16 дни
hash: 052bea74ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Забравих да кажа, че такова поведение има след като се скараме и аз го обидя с нещо, но след това се извинявам, а и той знае, че го казвам като провокация, защото ме е издразнил. Иначе си има проблеми(и ментални-от всякви вещества), както и аз(невротични някакви), имаме еднакви невротични системи, но той ако бъде обиден започва да говори по гаден начин, за да ми е гадно, аз го знам, но никога не си признава грешките.(Уж на шега си ги подхвърля, а мен ме боде чак в сърцето от пренебрежение. Ясно е,че е токсично:() Като манипулативен нарцис е и май няма да е 100% искрен никога.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 15 дни
hash: 155dc81700
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами ако и на него му ги говориш тия неща, още повече ще почне. Това е явна привокация. Никой не говори така просго, освен ако не е на шега. Той иска да те види ревнива, защото тива показва колко си зависима от него. Чувства се уверен, че си тотално хлътнала по него. Запази самообладание и не се връзвай на такива неща. Това ще му подразни егото и ще го сложиш на място. Държи се с теб сякаш си му в кърпа вързана. Ако не можеш да го преодолееш, смени мъжа.... Проблемът не е в теб.

 
  ...
преди: 3 години, 15 дни
hash: 0793a3e8a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Махай се от него!!! Какво правиш още при този човек? Нямате ли малко самоуважение. Ясно е, че той те използва и манипулира. Аз на такова отношение не бих седяла. Замисли се.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker