Кога стана модерно двата пола да се мразят? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Кога стана модерно двата пола да се мразят?
преди: 3 години, 22 дни, прочетена 1850 пъти
Каква е тази злоба между мъже и жени? Не го забелязвам само в сайта, а и в ежедневието от време на време. Каква е тая "мода" мъжете да си избиват комплексите върху жените, а и обратното, разбира се! Мъж живеещ с майка си на 40 е мамино синче, жена на 40 живееща с майка си е супер нормално. Мъж, чукащ 15 жени не е проблем, жена спяща с 15 мъже е лека. НЯМА логика, просто НЯМА. Ако някой ще пише оная тъпотия с ключалката да си я запази. Примери много. Не платил на първа среща, няма да има втора? Кой изобщо е вкарал "нормата" мъжете да плащат за всичко? Прочетох "на среща с мъж не се ходи с портмоне." Идваше ми да я наплюя тая, толкова години борба за права и накрая някой мързелив паразит с*ре на метеното. Не ме разбирайте погрешно! Аз НЯМАМ против такива хора, всеки е свободен да живее както му е добре на него, но да НЕ го натяква и изтъква все едно това е единственият и най-правилен начин. Вуйна ми е домакиня, майка на 4 деца на пълен работен ден, вуйчо мии издържа семейството и така си живеят спокойно и щастливо и не пречат на никого, не си натякват на всичките приятели как ТРЯБВА и те да правят бързо деца и да си зарязват кариерата, не, точно обратното, насърчават се. Едни са родени за едно, други за друго. Едни обичат уюта на дома, други са вглъбени в кариерата. И НЯМА ЛОШО. И това създава някаква борба за надмощие между женския и мъжкия пол. В моето семейство не е било нито патриархат, нито матриархат, като цяло такива неща като "сменянето на крушката е мъжко, чистенето е женско" не е имало никога и затова може би, не мога да го проумея. Баща ми ме е учил на някакви неща, мама също. Баща ми чисти и готви, майка ми сменя гуми и преинсталира компютри и обратното. Мисълта ми е, ЗАЩО са тия комплекси? Нито аз съм над мъжа ми, нито той над мен. Просто биологично няма логика това. Създадени сме за са се допълваме, а не да се мразим и бием кой е по-по-най, защото видиш ли единия давал живот, другия го раждал. Тук изчетох какви ли не сексистки неща и от двата пола, имам чувството, че е модерно да се мразим взаимно. Не знам къде по света какво е прието за нормално, но не вярвам, че е ОК да храниш жените, които "не раждат деца, щото така трабвало" или мъжете, които просто са решили да живеят като Чарли Шийн? То не са едни обиди, нападки, щял да си умре сам и какво ли още не (тва и за женската част го има много ясно). Ама дарлиг, хората са РАЗЛИЧНИ, света е шарен, няма как всички да са майки и съпруги и/или отдадени бащи и любящи съпрузи. Просто света не работи по тоя начин. Хора, обичайте се! Живейте с когото и както ви харесва, не си натаквайте вижданията, вашето мнение не е единствено. Бъдете здрави.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 21 дни
hash: 5206cea027
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Насаждане на омраза и тенденции в обществото. Унищожение на нормални отношения и семейни ценности. Жените са насочвани чрез пропаганди към неестествен избор и неподходящи партньори за семейство, за да се унищожи качествената част от мъжете. Отсортираната част от мъжете негодува и се получават сблъсъци във виртуалното пространство, което е достатъчно да се отрази на живия живот. И щом се появи това негодувание, жените излизат с оправданието, че никой няма право да ми се бърка в личния избор, а реално изборът им не е личен, а просто един наложен модел. Тези модели се налагат чрез списания, филми и музикални клипове. Идеализират се едни мъжки образи, които са доста далече от представите за стойност. Истината не е по средата, истината винаги е повече от едната страна.

 
  ...
преди: 3 години, 21 дни
hash: 5ae830d078
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Стана модерно от както светът вече не е само мъжки, а и женски.Някога когато светът беше мъжки, нямаше тази омраза, защото имаше ред, морални норми и ценности.Имаше традиции. Жената имаше респект от мъжа, и тя беше обгрижвана и уважавана, съответно тя му отвръща със същото.От както мъжа изгуби респект от жената, вече няма ред, няма морални норми и все по-зле ще става.Един самолет има само един капитан, неговия помощник е длъжен да му се подчинява и помага.Представи си самолет с два капитана и всеки да прави каквото реши.


Чингис Хан

 
  ...
преди: 3 години, 21 дни
hash: ca0c364ace
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това не е модерно.
Винаги е имало женомразци и мъжемразки.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 21 дни
hash: ecb00c4b0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   1, темата ми не беше с цел ЖЕНИТЕ тва и МЪЖЕТЕ онова, ето поредното доказателство, че някои от вас се мислят за много по-важни и интересни, но света не се върти около вас. Времената и хората се МЕНЯТ, независимо на теб дали ти допада или не.

 
  ...
преди: 3 години, 21 дни
hash: d03d2da106
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Изгуби ме с това, че трябвало да приемаме жените с голям брой партньори. В смисъл, аз ги приемам, нямам проблем. Просто много се надявам да не ми се падне такава жена за съпруга. И да, жените с голяма бройка са лесни, просто защото е МНОГО лесно за жена да натрупа голяма бройка. В това отношение половете адски се разминават. Сестра ми (средно изглеждаща млада жена) е с хиляди матчвания в Тиндър и предложения за секс всеки ден, а аз (средно изглеждащ млад мъж) имам по 2-3 матча на седмица и стигам до среща веднъж на няколко месеца. Така че много добре разбирам защо жените с голяма бройка са осъждани, а мъжете с голяма бройка хвалени. Просто е адски лесно за жените и адски трудно за мъжете.

 
  ...


...
преди: 3 години, 21 дни
hash: 1e1f60511b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Всички жени станаха прекалено меркантилни ВСИЧКИ!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 21 дни
hash: 3e25dc0203
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Качествената част от мъжете е винаги заета :)
А на философията в коментара ти, 1, никой не се връзва реално ;)
Отсортираните вместо да негодуват, нека помислят какво биха могли да подобрят по себе си за да си качат нивото и така да се причислят към Качествената част.

към авторката: съгласявам се с теб, но счетох за нужно да отвърна на първи.

 
  ...
преди: 3 години, 21 дни
hash: a30df549c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Евала! Много съм съгласна с твоето мнение.

Просто хората не приемат себе си, а оттам и другите. По-лесно е да мразиш, отколкото да проявиш интерес да се запознаеш с нещо ново и непознато.
Отделно го има и това, че в днешно време всеки има мнение и се чувства овластен. Всеки се счита за разбирач от всичко, не изключвам и себе си, и аз го правя и осъзнавам, че понякога трябва просто да си мълча. А интернет дава възможност на хората да си излеят злобата, която няма как иначе да канализират в живия живот.
Понякога хората мразят и заради лични разочарования. И аз съм била разочарована от мъже, но не съм ги намразила. Напротив, имам желание да срещам нови хора.
Повече смирение и желание да слушаме ни трябва.

 
  ...
преди: 3 години, 21 дни
hash: c0de9053a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Доверието, любовтта, моралните ценности вече са неща, които все по-малко се забелязват в хората. Заменени са от алчност и егоизъм. Хората изобщо са лоши един към друг, не само половете. Иска ми се да мисля позитивно, много даже, но това е суровата истина.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 21 дни
hash: 802b25598f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Оо аз съм на 18 и си го карам много ларж, не гледам в чуждата паница, не съдя и хората и не им намирам косури постоянно и за щяло и не щяло щото и аз не съм перфектен. Сега аз нито мразят мъжете, нито жените, но определено жените са ми по-приятни, аз ги харесвам и те ме харесват (не само външен но и държание). Не се считам и за хомосексуален или би, просто имам повече приятелки, в смисъл, приятни сме си и така, прекарваме си времето заедно, всичко точно, доста от познатите ми дори са с различна сексулна ориентация, но какво от това, не ги виня, не им се натягам и си ме харесват заради това мое поведение вероятно. Наистина няма смисъл от омраза, по-добре е без нея, живота е по добър. Поне според моята философия.

 
  ...

...
преди: 3 години, 19 дни
hash: 75a487d1c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   2, би ли ми обяснил кога по-точно и в кой свят е имало РЕД? на коя планета живееш?

 
  ...
преди: 3 години, 16 дни
hash: 777ffc4d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Мда, като излезе един като н 1 да обяснява как ТОЙ ще решава какво да мисли и чувства жената, естествено, че жената ще му "набие канчето" да му събуди малко невроните...
Аз не бих, де, такива като ги чуя, чукам на дърво и подминавам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 15 дни
hash: 36bfbf870a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   При жените омразата им идва от свободния им избор на мъже. Просто им е трудно да винят себе си за това, нали модерната жена винаги е права. Как тогава да си обяснят, че не са избрали някой свестен мъж докато са били по-млади. По-лесно е да ги възприемат в главата си за неудачници. Така нямат проблем с избора си. Доволните от избора си жени, нямат проблеми с мъжете.
Докато при мъжете е отказ за приемане на жената такава каквато е. Несъвършена, емоционална, сексуална, глуповата или нелогична. Затова всички жени, които не отговрят на представите за Дисни принцеса са определяни за к-и. Като цяло и за двете страни е бягство от реалността.

 
  ...
преди: 3 години, 11 дни
hash: c8b9fcf4a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Няма да обвинявам никой пол, защото няма виновен пол. Имаме две групи - и двете еднакво увредени ментално, и двете си плачат за... кашлюк... помощ. Та едните имат нужда да се изтъкнат над другите и съответно ги плюят /комплекс за малоценност май го наричаха/. Другите се смятат за нещо повече от първите /мания за величие/ и при обилното слюноотделяне по техен адрес подивяват - ама как ще ме наричат така? Що за наглост!!! И съответно решават да върнат жеста, защото ако другият е скапаняк, той няма как е повече от теб и съответно обидите му а признак на безсилие, а не истина.

Покрай тях се подвеждат хора със злощастен любовен опит от двата пола /които ако знаеха какви хора им дават тон за песен, щяха да настръхнат от ужас/ и ето ти го цирка!

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: 9af187c87a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Откакто разни посерковци (мъже) си фантазират, че ще диктуват как ще живеят жените. Откакто копират педерастщините от порното, също и заради курвалъка на същите посерковци.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 дни
hash: fdb003d33b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   №18, жестоко грешиш!!! Не мъжете, а жените са посерки, с тяхното посиране и попикаване от силния мъжки шамар, който те сами са предизвикали с женската си наглост и гавра с мъжкия облик, които днешната "демокрация" им обещава! Мъжете нямат нужда да си фантазират, че ще диктуват как ще живеят жените, защото вече го правят, и то още от зората на човечеството, а жените, които си фантазират, че ще диктуват как ще живеят мъжете само заради правата, които са им делегирани днес от феминизма, често си намират майстора! Педерастщините от порното идват от запада, пропагандирани от дъртия педераст, педофил и зоофил Сорос, и ги копират предимно педерасти, лесбийки, джендъри и пр.е женски електорат, генетично предразположени към развращение, а останалите нормални хетеро-мъже плющят здраво жените си и гледат децата си, ходят на работа и изобщо не им пука. А, курвалъка е характерен само за жените, защото са жени (моногамни), и не им се полага същото, като мъжете. Един мъж може да изплющи и заплоди всички жени на света, и всичките му деца ще са с неговите гени, а една жена, мината от 10-тина мъже, е вече развъдник на венерически болести, и никой мъж не я ще!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker