Каквото и да правя винаги ще съм аусайдер. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Каквото и да правя винаги ще съм аусайдер.
преди: 3 години, 11 дни, прочетена 1169 пъти
Абсолютно винаги във всяка група аз съм аусайдер. В много групички съм, но нямам приятели. Защо ли? Защото винаги съм игнорирана. Ако кажа нещо всички ще ме игнорират и ще е неловко. Групата може и без мен. Понякога забравям че съм аутсайдер и почвам да говоря прекалено много, познайте какво става? Игнорирана съм тотално. Абсолютно винаги. И не мисля че това някога ще се промени. Винаги се чувствам самотна. Винаги завиждам на лидера. Но не искам да съм лидер. Искам просто да не съм аусайдер и да съм важна за някого. Правила съм какво ли не да се впиша за да не бъда аутсайдер(от промяна на характера ми за да се харесам до лъжи за да се харесам на другите). Сега вече не лъжа защото осъзнах че трябва да съм себе си, защото без значение какво правя ще съм аутсайдер.

Просто съм самотна. През цялото време се чувствам самотна. Писна ми. Особено напоследък съм прекалено тъжна заради това. Понякога заради това си мисля "За какво съм жива като съм само товар за хората? " и се самонаранявам от време на време. Мразя се за което. Само преувеличавам. Но просто искам да съм специална за един човек и да не съм аутсайдер. Искам внимание, но не искам цялото внимание, но явно искам прекалено много.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 дни
hash: 53f0738988
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Не се чувствай самотна. На 14 съм... и колко много мръсотии ми направиха тия групички от съученици и деца в училище,парка... по улиците също... и представа си нямаш. Но сега... аз си им го връщам с право! Понякога е по-добре да вървиш сама,да бъдеш сама , за да се научиш именно ти самата как да оцеляваш! Имай го в предвид,момиче! Аз никога не съм се променяла заради някой-не в теб е проблема,а в тях! Тъпо е и е глупаво ,че се държиш като друг човек само,за да угодиш на някому. Не бъди друга! БЪДИ СЕБЕ СИ! Аз на такива момиче свалям шапки! И знаеш ли кво, сис? Аз съм осиновена , но за сметка на това съм томбой- винаги си отпявам,когато се налага. Що не пробваш и ти така? Ще ше изненадаш,че в България има огромна ,,верига" така да го кажем от томбойки - ние сме един народ , бе. Само че , за разлика от теб, на нас томбойките въобще не ни пука от чуждото хорско мнение и винаги си отпяваме.

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: f17093885f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Това всякъш аз съм го писал :D

Аз съм в същата ситуация като теб.

Ако искаш може да се запознаем :))

М17

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: ce78d69edb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Бъди важна за себе си. Недей да зависиш от одобрението на другите хора. Хората са лоши, никога няма да са добри с теб, независимо какво правиш. Повярвай в себе си, обичай се и се уважавай. Намери си хоби и спри да пишеш по групи и да зависиш от одобрението на другите. Одобри първо себе си. Ако е нужно говори с психолог.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 дни
hash: 7246ddeb4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Недей да се самонараняваш.
Искам да ти споделя, че аз съм жена на 30 и до 18-19 години бях същата като теб. Все си мислех, че съм егати товара за всички. Избягвах да се сближавам с другите прекалено, защото се мислех за недостойна. Все се изолирах някак от всички останали, хем исках да съм около тях, но и хем да не бия много на очи и да привличам внимание.
Предимно това се дължеше на бедното ми семейство и на това, че всички бяха добре облечени, имаха добри семейства, а аз се налагаше да ходя с дрехи от втората употреба и да мия чинии преди или след училище в едно заведение, за да помагам да си платим сметките.
Товар имах, но самата аз никога реално не съм била товар. Просто така се чувствах. И това усещане отмина.
След години започнах да уча висшето си образование, отделих се от тегавата обстановка, семейството ми се оправи, аз започнах паралелно с университета престижна работа, самочувствието ми се нормализира, а с това и желанието ми да съм около другите и заедно да се радваме на компанията си и да си споделяме, намерих си много хобита, започнах връзка с дългогодишния си партньор и всичко се промени.
Ти не си товар, просто има нещо, което ти тежи и в това няма лошо.
Повярвай ми, ако не беше моят "товар", нямаше да съм прекрасната жена, която съм в момента, а сигурно щях да съм поредната въртиопашка, ламтяща за пари и за слава.
От аутсайдерите стават най-прекрасните зрели индивиди, стига да поемат по правилния път :) Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 9 дни
hash: 659150feef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Хора, мили хора, сладури такива, стига с тези глупости за самотата. ДА СИ САМ Е ДАР, НЕ НАКАЗАНИЕ. Обществото постоянно ви набива в главите, че ако нямате пари, приятели или връзка, сте нищо. Това не е така. Важно е развитието, а голяма част от него се случва благодарение на усамотението. Животът е работа и грижа за семейството, само това. А, и разбира се грижа за вас. Но всичко останало са глупости. Стига с този комплекс за малоценност. Като не те харесват, хубаво, нямат вкус. Като няма с кой да излезеш, излизаш сам или търсиш нова компания. Стига с този страх от самота. Да си индивидуален и различен е прекрасно!
Целувки!!!

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 дни
hash: 21cae81a90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Ще ти предложа нещо революционно: тактика, наречена "алтернативна група". Преди да ми скочиш с "ама аз не мога да вляза в техните, каква алтернативна...", обяснявам: започваш да се държиш малко по нафукано. Не много, просто се правиш, че не ти е до тях и пускаш от време на време коментара, че движиш със страхотна компания и при това тайна, т.е. са хора, които не анонсират заниманията си открито. Ще мопогне някой да ти звъни с цел да водите тайни разговори, започващи пред публика с цел да привлечете някакво внимание. Не прекаляваш, за да не изглеждаш досадна или нуждаеща се, но се грижиш деликатно да разнесеш клюката - при възможност я пусни на местната клюкарка или клюкар, защото винаги има поне един човек, който служи като естествен мегафон. После само си ходиш с важен вид и чакаш магията!

Хората по същество са привлечени от тайните, а като бонус искат да бъдат повече от другите. Тайна група, в която се влиза трудно? Би трябвало да клъвнат определен брой хора, да не кажа доста - дори тийновете ще са по-лесни от по-старите в това отношение. Ако искаш да довършиш започнатото, един ден казваш, че групата приема нови членове /между другото/ и после приемаш кандидатурите. След това ти трябва някой доверен /вероятно роднина и с близка до твоята възраст, който ако бъде разпознат като такъв "те е уредил в групата, защото и той самия е в нея", ако нямаш приятел, който да изиграе ролята/, който да помогне малко - появява се на първата среща и им казва, че трябва да минат през нещо като кастинг и докато тече кастинга, няма да виждат останалите от групата. По време на кастинга ще се събират на това място и ще си говорят или правят каквото решат, докато хората зад кадър решават. Кастингът, естествено, ще продължи поне някой и друг месец. След това ако не ти е омръзнало и още нямаш някаква стабилна група покрай "фалшивата такава", имаш няколко варианта за приключване на фарса /важи и при успех, и при провал/:

1. някой изнася информация за групата откакто новите ти познати са в нея и главният соломоновски е решил да ги изключи, за да опази групата от разкриване. Срещите се местят на друго място и всеки, който го разкрие на изгонените, сщо е изгонен. Т.е. няма какво да направиш. Като бонус известно време ще те следят, за да видят къде ходиш, т.е. ще имаш компания за още време.

2. заявяваш, че ти е писнало и напускаш групата. Те могат да останат, докато и те видят, че е скучно /като няма кой да симулира дейност ще забележат, че нищо не се случва и ще им омръзне/.

Пропускаме да си признаеш истината, защото тогава ще си дори по-зле, отколкото сега. Хем аутсайдерка, хем лъжкиня. А имам и още по-налудничава идея: да се лепнеш деликатно за някоя група и да се правиш, че ти е интересно, но без да прекаляваш. Лека-полека да ти свикнат и да те приемат при себе си. В началото можеш просто да стоиш до тях без да продумваш и дума.

Но неееее, по-лесно е да си измислим фантомна група и да привличаме хора към нея! Другото изисква да се променим, а промените са трудни. Хич да не ти пука, много малко хора се променят в този живот макар повечето да си вярват, че го правят. Спрял да пие кафето с две лъжички захар, вече е само с една. Голямата промяна! Направо радикална! Сигурно по новините са съобщили за нея!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker