Губя най-добрата си прятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Губя най-добрата си прятелка
преди: 3 години, 15 дни, прочетена 806 пъти
Здравейте, хора. Аз съм момиче на 23 години. Тези дни се чувствам ужасно, защото... усещам, че губя най-добрата си приятелка, която е такава от 9 години насам. Преживяли сме толкова много, въпреки, че живеем в различни държави и се виждаме всяко лято. За сметка на това обаче, се чуваме абсолютно всеки ден. Тя не ми е просто ''най-добра приятелка''. Тя ми е като сестра. Сродна душа, другото ми аз. Буквално сме еднакви. Винаги съм разговаряла с нея все едно разговарям със себе си. Тя знае неща за мен, които никой друг не знае. Та схванахте идеята - тя е част от мен. Преди няколко години направих нещо за което винаги ще съжалявам. Бях на парти, пих и го направих с момчето, което тя обичаше и имаха нещо като връзка. На другият ден й казах всичко. Чувствах се ужасно, не можех да се правя, че всичко е наред. Щях да я разбера, ако ме беше оставила завинаги. Но тя не го направи. Остана до мен. Сред нещата, които написа, беше и '' все още те обичам''. Реагира с любов? ! Кой прави това? !? Преди това бяхме преживяли много, но това беше нещото, което ми показа, че никога през живота си няма да срещна друг човек като нея. И до днес повече не сме коментирали ситуацията, но аз се сещам често. И дори тя да ми е простила, аз не мога да си простя. И едновременно с това се чувствам безкрайно благодарна, че все още е до мен. Тя е най-прекрасният и истински човек в живота ми. Но тези дни, за първи път усещам някаква пропаст помежду ни. Всичко дойде от там, че се скарахме за глупост. Дреболия. Аз започнах.. но нямах никакво намерение да става скандал. И нещо, което никога не съм мислила, че ще се случи е тя да ми каже, че явно ще си намира друга най-добра приятелка, ще ме блокира и ще прекъсне контакт с мен. В този момент останах без думи. Наистина не се скарахме за нещо голямо, просто не бях в настроение и се ''заядох'' за нещо за което не би трябвало и съжалявам. Извиних й се за държанието си. Тя също се извини и каза, че съм й важна и не би могла да ме блокира, просто е била ядосана. И след това сменихме темата. Но от тогава нещо не е наред. Не си пишем постоянно както правехме преди, когато си говорим сякаш няма какво да си кажем. Просто не е както преди. Не искам да го коментираме обаче. Страх ме е. Наистина ме заболя от думите, които ми каза и не мога да ги забравя. Не мога да си позволя да я изгубя, прекалено ценна ми e. Ако това се случи ще загубя част от себе си. Поради тази причина каквото и да се случи никога не бих си и помислила да кажа край на приятелството ни. Искам да вървим заедно срещу проблема, когато има недоразумение. А не една срещу друга. Точно за това ме боли. Очаквах същото от нея. Мислех, че каквото и да се случи никога няма да чуя тези думи от нея. Вярвах, че ще сме завинаги заедно, както сме си обещавали не веднъж. Не знам. Нещо се счупи. Как да направя така, че комуникацията ни да е както до сега? Благодаря предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 15 дни
hash: c419f72ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Няма приятелство в което са се чуваш всеки ден. Контакта трябва да е регулярен. Омръзвате си и темите се изчерпват. Освен това с този мъж с който и двете сте били, очевидно нито тя нито ти вече имате нещо и той също ви е забравил. Какво го мислиш. Това е МИНАЛО. Сякаш си и взела мъжа и любовта на живота.
Какво си говорите всеки ден, измепвате темите и почват дрязгите.
Имам приятелки и месец можем да не се чуем, но като го направим радостта е обща и не можем да се натоварим. Такова приятелство да ви звъни някой всеки ден е досадно, не сте тинейджърки вече.

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: 362fbdb135
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Колкото и тежко да звучи хората идват и си отиват от живота ти и няма смисъл да се вкопчваш в тях. Като не върви не върви.
Имай предвид, че по принцип празнини няма и когато пуснеш един човек друг ще се появи в живота ти, може би много по-ценен.
Не се плаши от промените и не се опитвай на всяка цена да я задържиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker