Няма начин, ще се самоубия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Няма начин, ще се самоубия
преди: 3 години, 10 дни, прочетена 1202 пъти
Да, на 21 съм, имам 30 лева в джоба, нямам работа, живея в мизерно село с токсични хора, родителите ми постоянно ми крещят и обиждат и не искат да ми помогнат, пък и да искат няма да го направят, по-добре им е да има кой да им ходи до магазина. Не мога да се изнеса, бях студент в София, но специалността не беше за мен и прекъснах и не можах да си намеря работа, за да остана и да не се прибирам в този Ад тук. Имах си приятели и всичко, но бях беден.......Благодаря Ви, това е от мен!
Сбогом!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 дни
hash: 6487229b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   В живота има и хубави и лоши моменти.След лошото следва хубаво.Всеки един от нас е имал трудности и се е чувствал зле.После като се оправят нещата чак не вярваш колко тегаво е било положението.Горе главата! Не прави глупости.Нещата ще се управят.

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: 89716ce31f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Моля те, не го прави, млад си. Има хиляди неща, за които да живееш. Дори сега да е трудно, не се предавай. Дори и да ти звучи клише, че това, което не те убива, те прави по-силен, то е така. След време нещата ще се оправят, стига да изтърпиш временно ситуацията. Животът е борба, има и моменти, които просто не са за изпускане.
Ж18

 
  ...
преди: 3 години, 9 дни
hash: 62356013d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей! Виж както се казва и на твоята нива ще изгрее слънце. Не губи вяра винаги помни, че има хора които са в пъти по-лошо положение от твоето а все пак не си го отнемай живота защото все пак той един път се живее, а и помисли как ще нараниш близките си, както се казва трябва да се бориш въпреки всичко в живота както има разочарования, така и има и успехи и щастие :)


Успех и горе главата!



М. 14 г.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 дни
hash: 3e42db663f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   30 лв са достатъчно да си хванеш автобус до някое градче/селце по черноморието и потърсиш работа с настаняване. Или на поле, строеж т. н. щом си прекъснал образование без да пренасочи към друго, значи не ти е важно толкова да работиш нещо квалифицирано.
Ако предпочиташ да мреш пред това да се впуснеш в авантюра и с бонус каквато и да е работа на първо време и независимост... тогава да, твоят избор може би е по- добър.
По- добре сега, отколкото по- късно да завлечеш жена и още по-точно зле, деца след себе си.
Да живееш не е нито трудно, нито сложно, но трябва и сам да си набавяш неща за оцеляване- храна например.

 
  ...
преди: 3 години, 9 дни
hash: ac3d33ea16
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ами щом ти е толкова акъла- прав ти път. Има къде къде по-зле от теб, които търпят. Аз съм на мнение, че на живота не му трябват такива слабохарактерни типове като теб. Или ставай силен и отговорен или си заминавай от тая земя.

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 дни
hash: 22b7775286
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   В живота никога няма само хубаво и само лесно. Той е една постоянна борба. Аз се борих цели 4 години, докато си намерих хубава работа. Буквално минах през ада и сега от всичко това си имам болна щитовидна жлеза и всеки ден денят ми започва с 75 или 100 мкгр л тироксин, а закуската минимум 30 минути след хапчето. И така до края. На никой не му е леко. Всички имаме трудности, но да прекъснеш живота си, защото нещо ти е накривило шапката е меко казано глупаво. Помисли.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 дни
hash: 101eb9f8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   До автора - тези горе, дето са писали, че светът няма нужда от слабохарактерни хора и те съветват да се самоубиеш, само ги съжалявам. И аз съм минал през това - представи си с години да ходиш на работа всеки ден и да мислиш как да продължиш. В моята компания кошчето за боклук беше пълно с празни опаковки от диазепами и разни други гадости. Явно служителите взимат антидепресанти, за да избутат, но това няма да ви го кажат по новините ! Добре ли си авторе ? Бих те прегърнал, но не знам как. Трябва и ти да се научиш да бъдеш безчувствен като коментиращите горе.

 
  ...
преди: 3 години, 9 дни
hash: 4fc6839b9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Премести се в по голям град и ще си намериш прилична работа. Ще си намериш квартира, кола и жена. Приятели също ще дойдат. Спокойно бе всичко е наред

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 05cb6df00d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Сори пич, ама не може да чакаш наготово. Имаш само и единствено себе си и може да разчиташ само на себе си. Знам какво е, въпреки това не живея най-охолния живот в момента, но поне не се чудя как да преживявам с последния цент в джоба си. Надигни си гъза, започни да търсиш. Започни отнякъде. Събирай, инвестирай. След бурятая изгрява и слънцето. Най-лесно е да сложиш край на всичко, нали така?
Намери си някаква работа, няма такъв вариант "не мога". Можеш. Просто не търсиш. А ако си един страхливец, чакащ живота наготово да ти поднесе поредната закуска, ами сбогом! Животът е дар. Обаче малко хора го оценяват.


-

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 дни
hash: 20b20573ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Понякога ме изумява факта, че всички смятат, че като са дошли на тази земя всичко ще е цветя и бонбони.

Животът е труден и на когото не му харесва наистина няма смисъл да си губи времето. Само дето самоубийството нищо няма да реши, нещата не са толкова прости.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 447f64fbac
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе ти си само на 21. Целият живот е пред теб. Не може да не ти останал някой приятел от университета в София.Обади му се да ти подаде ръка.В София е пълно със строежи.Събираш някой лев научи малко английски , понаучи малко занаят по строежите и хващай самолета за западна Европа.Аз живея в западна Европа и тука има страшно голяма нужда от хора в строителството.Пълно е с румънци и поляци, но все не стигат хора.Не го прави, животът е само един човече.Евала на номер 6 възхищавам ти се!


Авторе прегръщамте!

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 61a3d1e568
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравей на твоите години заминах за една ферма в чужбина. Преди това учех и работех в България, но не се получиха нещата. Бедна бях, различна бях и не се вписах никъде. Малко в големия град, после в чужбина и така, докато не взех решение, че няма да живея в България. Всеки има такива моменти, но всичко минава. Ти си млад и можеш да постигнеш много. Само не разбирам защо така родителите ти не ти помагат, нямат ли възможност от някъде да вземат назаем да заминеш сега започва сезона на фермите. Ти после ще им ги върнеш. В бг без диплома е много трудно, бях по ресторанти, заведения и за едни кирливи пари да работя по 12 часа. Не казвам, че в чужбина е лесно, напротив, но честно казано имаш повече възможности. Недей се отказва, всичко тепърва предстои!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 дни
hash: d853f8a7ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   В момента с тази корона криза всеки работещ и средно живеещ е в недоимък, безпаричие и се лишава от много неща. Не си само ти с проблеми, вярвай в промяната и тя ще се случи, потърси си работа, работодателите търсят млади хора и винаги ще те вземат на работа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker