Радвам се, че модата на индийските сериали отмина. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Радвам се, че модата на индийските сериали отмина.
преди: 3 години, 7 дни, прочетена 920 пъти
В началото докато бях студентка за кратко ми грабнаха интереса обаче лека полека започнаха да ми опротивяват. Повечеро от тях започват с обещаващо начало , но впоследствие ги разводняват и разтягат до безкрайност, действието се развива адски бавно, постоянно има интриги, малоумни погледи по половин час. Да не говорим за абсурдните ситуации, в които семейство се принуждава да даде едното си дете на роднини, за да угоди на капризите на едно лигаво детенце да си има братче или сестричка, или ситуация в която деца биват размотавани по сиропиталища при наличие на живи роднини. Преди половин година временно бях останала без работа и случайно попаднах на един сериал по обяд, в който главната героиня разбира след четвърт век, че са и подменили детето с друго от противоположния пол. Страшно безумие разбирам да бяха две момичета или две момчета да не се разбере ама да не разбереш, че са ти подменили сина с дъщеря това е пълен абсурд, при положение че веднага докторите ти казват след раждането какво е. Освен това в тях се пропагандират ценности, които нямат място в съвременния свят, например че ходенето на доктор е лошо нещо и в селата предпочитат да се доверяват на някакви самодейни псевдо лечители вместо на лекарите, които 6 г. учат, да избират половинките на децата си вместо да ги оставят сами да направят този избор, за всяко нещо възрастните да им се налагат дори да са отдавна пълнолетни, да се смята, че е лошо младото семейство да иска да се отдели да живее самостоятелно. Хубаво е да уважаваме по - възрастните си близки, но не е правилно да ги оставяме те цял живот да решават вместо нас. Напоследък забелязвам, че модата по индийските сериали отмина така бързо както дойде. Телевизиите Слава Богу разбраха, че няма смисъл да ги купуват и вече не ги излъчват поне не и в национален ефир по кабелните не знам как е тъй като рядко гледам телевизия понеже съм на на работа. На хората им омръзна вече да гледат абсурдни сюжети с дълга продължителност тип "Дързост и красота". Напоследък наблягам главно на българските сериали, игралните филми а от чуждите сериали "Кости", "Хавай 5-0", "Анатомията на Грей", "Модерно семейство" понякога и класиките "Малкълм" Двама мъже и половина"," Отчаяни съпруги "и то случайно ако попадна на тях по някой канал." Комисар Рекс "също ми беше любим, но откакто действието се премести в Италия вече не е същото.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 дни
hash: 43e597ca87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Е как ще е отминала епоха на индийските сериали, дори в момента излъчват примирен сериал?!




Майка Индия

 
  ...
преди: 3 години, 6 дни
hash: 96c8beeeb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ами, епохата на турските сериали кога ще отмине? Чакам с нетърпение

 
  ...
преди: 3 години, 6 дни
hash: baabf612cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Баба ми все още гледа тези сериали. Аз като бях по-малка(сигурно 4 клас) даваха малката булка. Този сериал беше най-добрият според мен. Главната героиня се омъжи млада, но според мен това е един от малкото индийски сериали които показват как това не е редно. Мисля че главната героиня се казваше Ананди, а съпругът и Джагдиш. Те бяха буквално деца. С времето се влюбиха, ама на него му се наложи да учи в университет след като завърши(нищо че Ананди беше по-умна от него, а мисля че той преписа на изпитите) в следствие той се запозна с едно момиче и те се влюбиха. Той все по-рядко се връщаше вкъщи на гости и Ананди беше разочарована. И сигурно това ще ми е най-любимият индийски сериал който показва другата страна на връзките и показва колко са лоши и тези ранни уговорени бракове.

Ето ти един сюжет на клиширан индийски сериал: Главната героиня. Беднячка, в повечето случаи необразована, скромна. Главният герой. Той е типичен богаташ, лигльо с висше образование(което не заслужава защото е преписвал). Той е груб, а тя е мила. Родителите им уговарят брак. Главната героиня става слугиня вкъщи. Да не говорим за снахата. Тя в повечето случаи е груба и постоянно се оплаква за най-малкото(то е така и на живо де) и да започва драми, да се меси в чуждите животи(както ти каза "за всяко нещо възрастните да им се налагат дори да са отдавна пълнолетни"). След време снахата почва да харесва главната героиня и да се разбират. И след 104949 епизода главният герой става по-добър и почва да се влюбва в главната героиня. От там нататък объркана работа и глупави драми.


И просто не разбирам какъв идиот трябва да си за да гледаш такива неща. Само бабите ги гледат. Моята баба само ги гледа и ги харесва. Дано тотално ги спрат тези глупости че ми писна.


Сега се сетих за един сериал който преди 1 година гледахме: Главната героиня и главният герой са във връзка. Семейството им е против техния брак, но накря ги женят. Какви ли не интриги ставаха за да ги разделят. Но един път и двамата се кандидатираха за президенти. Тогава се караха постоянно. Даже той се опита да я убие. Е да, в последния момент се осъзна, но нормално ли е въобще такива неща да ти идват на ум?? Накрая познайте? Накрая бяха щастливи заедно. Напълно се опитват да нормализират малоумни неща. Наистина се надявам да ги спрат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 дни
hash: efc9ebde65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Модата е в кухата галва на зрителите. Ще гледат каквото им се пусне.

 
  ...
преди: 3 години, 6 дни
hash: 51393421be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Към номер 4: "Малката булка" е единственият им сериал, който изгледах до край от - до макар, че и в него имаше не малко абсурдни ситуации като например това да си дадеш първородното дете на етърва си, защото нейното е починало. Бива саможертва ама това да си дадеш детето е прекалено. Друга простотия децата на Анади при наличие на сума ти накрая се озовават в дом за сираци след като майак им умира. Трети абсурд тръгва сама жена с бебе на ръце срещу въоръжени мъже да спасява друго момиченце от детски брак вместо да повика полиция , спасява чуждото дете от тази участ за сметка на своето собствено, което е отвлечено за отмъщение от бащата на невръстния младоженец. Имаше един друг, в който се разказваше за две приятелки едната от бедно другата от богато семейство. Бедната износва всички стари дрехи на приятелката си и те се разбират до момента, в който бащата на богатото момиче не разбира, че преди години е прегазил бащата на другото дете и решава да изкупи греха си като го осинови. От този момент багагашчето започва да ревнува, намазва новата си сестра и и прави всякакви мръсотии. След като порастват опитва да я убие, разменят си съпрузите, в един период всяка гледа детето на другата. И най - идиотското е, че накрая пак си прощават и стават приятелки докато бедната не загива блъсната от камион и не става донор на другата След това сагата продължава с децата им. Няма такава ситуация в релания живот то да продължаваш да правиш добро на някои, който постоянно се гаври с теб. Поне се радвам, че вече не ги дават в национален ефир. Радвам се, че се осъзнах и спрях да ги гледам.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 дни
hash: ef5b8c6756
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Номер 3, правиш ли разлика между "снаха" и "свекърва"?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 дни
hash: a91b580a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   За мен турските страшно са затъпели особено истанбулските. Безмилостен град е боза, така преиграват и само крясъци. Мерием и Малки убийства ги забозавиха. Намери ме не се трае. Нашата история е скучен. Само Не ме оставяй гледам с интерес за сега. В Анкарските действието тече по-бързо, не се гледат по половин час и не парадират толкова с лукс (не дават само крайно бедни с бараки и свръх богати с имения, а и средната класа, живеещи в апартаменти).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker