Коалиция ГЕРБ - БСП. Единственото спасение. Последен шанс за България. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Коалиция ГЕРБ - БСП. Единственото спасение. Последен шанс за България.
преди: 3 години, 5 дни, прочетена 1658 пъти
Като привърженик на ГЕРБ, държа моето мнение да бъде чуто. В момента България е изправена пред катастрофа - липса на правителство, нови избори, служебно правителство, отваряне на секциите в чужбина, машинно гласуване, тежка икономическа криза, планът за развитие. Нужно ни е работещо правителство. Сега мандата отива при БСП, дано да приемат подкрепата на ГЕРБ и да сформират такова, иначе с ИТН тръгваме по надолнището и държавата ще катастрофира. Те са некомпетентни, непрофисионални, редно е да кажем не на онези нови псевдо партии, които се готвят да вкарат страната в хаос. Те желаят анархия. Това са те. Нови избори - катастрофа за България. ГЕРБ и БСП като най-елитните формации сме длъжни да си подадем ръка и да спрем Чалгарите. Държа мнението ми да бъде публикувано и чуто. Обръщам се и към другите един милион симпатизанти на ГЕРБ, как се отнасяте към този вариант? Днес видяхме, че само ние с БСП бяхме против промените в ЦИК. Те също искат стабилно правителство. Редно е да се обединим в името на България и Европа, защото третият мандат е последният мандат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 дни
hash: 0b6a9e3d3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   И дотук ли допълзяхте герберски тролчета?! Вие 12 години не чухте чуждото мнение, сега си го дръжте за вас. Ние - нормалните българ сме наясно каква зараза сте и не желаем да управлявате страната , която обичаме. Да говорите точно вие за некомпетенсност и непрофесионализъм е крещящо ! Вашият премиер събираше министрите си откръстовищата, когато състави първия си кабинет всички бяха събирани от кол и въже , не виждам сега каква е разликата. А и понеже лично съм имал няколко контакта с него презд годините, голяма разлика между него и чалгаря няма - и двамата са егоисти с огромно его, обсебени от себе си, с нулева компетентност за важните неща като стратегия и развитие, абсолютни нули като международна репутация и излъчване, за езици да не говорим. Така че, при пожение че са еднакви не виждам какво ви тревожи - нищо няма да се промени, и ако по твоята герберска идея държавата е процъфтявала, то тя ще продължи да го прави, защото Славуца е същия. А ако ти притеснява какво ще се случи си признавате че сте я съсипаби дотолкова, че и вас ви хваща страха от бъдещето:):)

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: 70b6712745
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Тук не място за Вицове!!!

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: 4fdceecb6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Лол ... аххааххаха!

Nice try, бате!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 дни
hash: 4fdceecb6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   "Държа мнението ми да бъде публикувано и чуто. "

И е приветствано, като пръдн в асансьор ...

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: 8f12a23208
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   От тези "1 милион" привърженици на ГЕРБ като махнеш всички държавни служители, гласували под строй още няколко стотин хиляди цигани още няколко стотин заблудени пенсионери с завидните 50 лева оставате 200-300хил такива заблудени като теб. Ти с кое си доволен от управлението на ГЕРБ? Че сме на първи места по всичко лошо и на последни по всичко хубаво ли? Вземи излез малко от вас, разходи се извън центъра, разходи се в някой по-малък град, разходи се в селата и тогава ми обяснявай, колко елитно било управлението ви. Аман от заблудени...

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 дни
hash: dac0b0ebd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Вие сте страшни дебили и дегенерати!! 77 години кърваво болшевишко робство не ви стигат явно!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 дни
hash: 1f8e47129b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Викни си линейка и ги помоли да те закарат на ул. Екзарх Йосиф 59 в София.

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: e964bad62a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Хахах привържаниците на ГРОБ И БКП (Не мога да повярвам, че съществуват такива хора) сега няма да можете да спите, Славчо почва да ми се издига в очите.

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: 2f0137b471
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Анархията е задължителна, особено докато има хора, които подкрепят ГЕРБ

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 дни
hash: 18d4ff0812
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Твоя приятел Тиквата до такова положение я докара държавата, че по-зле не може да стане. Време е за ново оправление, което поне да краде с двата пръста а не с двете шепи!

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 дни
hash: 4be684e58b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   На следващите избори ГЕРБ и БСП аут от парламента.

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: 15a66ef743
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Ама какъв хубав Комбайнерски шут изядоха Герберите,а?Да продължаваме да жънем с пълна газ!Комбайнеро им разказа играта без кондом!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 дни
hash: 8f12a23208
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   За всеки олигофрен, който не е разбрал ГЕРБ = БСП = комунисти. Аз лично ненавиждам Манолова и джендърите, които се закачиха около нея, на тези от ДБ не им вярвам, понеже почти всички искат да прокарват джендър идеологиите си и са на пряко командване от щатите, докато нашия тиквеник си прави каквото му изнася докато не му се скарат. Като цяло не съм убеден и че ИТН ще направят нещо смислено, но сме длъжни да опитаме. И за да е ясно, промяната започва от нас, не от парламента :)

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: 5bcf37e4bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Само ако към тази коалиция прибавите Хитлер, Неси, рептилите и Мариус Куркински!

ГЕРБ никога повече няма да управляват - нито с БСП, нито с ДПС както досега, нито с никого! Прав ви път при НДСВ на бунището на политиката, закъдето се запътихте след тези избори и то с голямо закъснение! Живяхме без Боко в миналото, ще продължим да живеем без него и в бъдещето! Хайде чупката, фетишисти такива! Седнали да ми реват за някакъв тъпанар с една прочетена книга! Човек, дъщеря ми вече е прочела повече от него - цели две!!! Дай да я правим премиер, а?

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: e964bad62a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Автора си личи че е от твърдия електорат на Боко, но за съжеление пропагандата е стопила и последните му мозъчни клетки, с такива хора не можеш да спориш, те вярват че всико което се твърди за месията им е лъжа и клевета, ае някой път ми става жалко за такива хора, но след 30 години FAKE демокрация, за съжеление свободното мислене на някой наши сънародници е непоправимо увредено, не съм гласувал за ИНТ но с тези си действия може и да почна да ги харесвам !!!!!!!!!!!!!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 дни
hash: 5f0731375c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Авторе, бързо трябва да помолиш някой близък да те закара на изхода за София в посока Костинброд за лечение, като гледам положението е тежко и трябва веднага да се вземат мерки,имай в предвид че колкото повече бавиш лечението, толкова повече мозъчни клетки ще се топят, покрай пропагандата на Тиквата, имай в предвид че след известен период става необратимо, ние тук можем да стискаме палци, съвременната медицина да може да ти помогне.

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: 7051d4e714
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Поздравлявам Н.1, който наистина разбира от политика и неговия коментар доказва този факт.
Сега се обръщам към теб авторе. Ако ти наистина си привърженик на ГЕРБ това ми показва, че сигурно си син на някоя ГЕРБова персона или самия ти си в управлението на една мръсна проста свиня Бойко Борисов. Ако ГЕРБ не изчезне завинаги от политиката на България, нашата страна я очаква пълна разруха във всякакъв смисъл и политически и икономически и в морално отношение. Не на последно място слагам и изчезването ни като българска етнос. Ето такива неща се случват когато сме колония на САЩ. Колонизаторът се интересува от собствения си интерес, не от интереса на колонията. Защо колонизаторът създава 4 военни бази на нашата земя и то без да плаща нищо за тях. И ти авторе искаш това да продължава. Ти не си никакъв патриот, ти имаш мисленето като на Б. Борисов, тази тъпа мутра.
Аз подкрепям БСП, но ако са в някакъв съюз с пп Възраждане. Защото лидера на Възраждане казва, че ако те управляват всички мутри от ГЕРБ ще бъдат в затвора. Ето, това заслужавате всички вие от порочната ГЕРБ партия. Заслужавате да изчезнете завинаги от политическия хоризонт.

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: ee02ce1ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Истината е че всички са червени руски тролчета. Ближат гъза на Русия и комунистите. Как може в България да има все още социалистическа партия ?! Срам и позор. Те и ГЕРБ не са по-различни, и Демократите и те. Ние още живеем в комунизма. Пък за тоя Слави Трифонов няма какво да кажа просто...Боже, пази България.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 дни
hash: 75a3004ab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Баце скоро отива при бай Ставри, а авторът на тъпата тема да отива на село и да става овчар, както преди време съветваше Вожда!

 
  ...
преди: 3 години, 4 дни
hash: 4be684e58b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   До номер 20. Социалистическа партия има във всяка страна по света, особено в Европа. ПЕС какви са? Обвиненията ти към Русия са жалки. 30 години минаха. Кога ще разбереш, че проблемът е в българинът. В теб.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 дни
hash: 5e757a0dda
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   "ГЕРБ и БСП като най-елитните формации"

О боже, елит, че не питай... Само такъв цирк е немало...

А за ИТН ... на единият му викат Тиквата, а на другият - Гологлавия. И двамата са си лика прилика. България не е излизала от национални катастрофи след освобождението. Дори да ми се иска да кажа какво е "решението", такова за съжаление няма. Така че поне си мълча, и се радвам на всеки ден докато все още имаме държава. Това удоволствие няма да продължи дълго, и нямам намерение да го прекарам в дърлене кое магаре е по убаво.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 дни
hash: aee05d6289
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Герберчетата мълчат, май нещо в устите си държат...

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: d9e320a41d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   В България комунизмът никога не си е отивал. ГЕРБ, БСП, ДПС, ИТН и останалите са все проекти на ДС. Много бързо забравихме как Славчо беше личният шут на мутрите и редовно ги забавляваше на празненствата им. Народ, който търпи 12 години да го управлява тиква, вярва на обещания за 800 дни и после си избира чалгар, има ли смисъл да се коментира. България 32 години след прехода е на дъното на Европа, след още 32 ще е и по-зле.

 
  ...
преди: 3 години, 1 ден
hash: f0dfe0637d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Знаете ли, кой стои зад ИТН? Защо винаги изчакват? Защо не могат веднага да вземат решение и винаги имат оправдание? Кой е този дето им казва какво да направят? Уж, нещо работят, хвърлят някоя обида към някой за да печелят време, докато получат инструкции. От къде ги ръководят?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 ден
hash: f0dfe0637d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   След като - никога не е било толкова зле , може ли някой да направи съпоставка с живота преди 10-12 години и сега ? Нямам предвид чакащите коли на гръцката граница, нито пътуващите по света , нито увеличението на цените на жилища вследствие повишеното търсене , нито липсата на места за паркиране .

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e41179681c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   "Като привърженик на ГЕРБ, държа моето мнение да бъде чуто."
Ето тук загуби повечето хора, по ред причини , и едва ли са прочели и по надолу :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker