Малко критика са Станислав Цанов. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120987)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Малко критика са Станислав Цанов.
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 2317 пъти
Здравейте. Ще коментирам любимият на всички Станислав Цанов от канала Цанов напред и нагоре. Вече стана известен. 100 000 абонати са достатъчно, за да бъдеш известен. Следя Цани и ми е интересен. Само че имам и критики към него. Сега ще ви ги кажа.

Да започнем като за начало нещо, с което Цани винаги се хвали. Студио Дан Колов нвмало да бъде сергия за тениски, промокодове и такива работи и се дразнел, като му ги пускали. Добре, щом няма да бъде спри да го повтаряш. Само че тъпото е че всеки път след като го повтаря казва, че разчитал на хората от Пейтриън. За какво мислите са тия тениски, шапки, промокодове и такива работи, дето всеки голям ютюбър ги има? Ми за пари, за кво друго са? Да повтаряш "Пейтриън, Пейтриън" е същото като ония с тениските. Само дето първо казваш, че те дразни, после го правиш същото.

Изтрий си клипа за Ф-16. Знам, че тука ше има много хейт. Ама той Ф-16 бил много слаб, ма много падал, ма още не бил измислен, завода още го нямало, много скъп бил, много стар бил, па американците не го ползвали, па на Египет им подарили, та тва, онова! Пълни глупости! 100+ милиона лева за бройка. Ъолкова струва един модерен изтребител в днешно време. Може да видите Грипен и Рафал и те са толкова. Само дето Ф-16 хаби по 8000 долара за час във въздуха, а Рафал по 35 000. Руски не можем да купим. Несъвместими са с технологиите на НАТО. Тва е все едно да зареждаш Айфон с USB C кабел. Турция не си получи Ф-35 защото купи руски ракетни системи, несъвместими с технологиите на НАТО и беше изхвърлена от програмата на Ф-35. Ф-16 вече не се ползва. Миг-29 също. Само дето руснаците като направиха нов модел му сложиха и друго име. Нашите Ф-16 не са Биен Сокол, а са Блок 70, който птелита за първи път през 2012-та над Република Сингапур. Няма го, ама затова Гърция и Турция летят на него. И какви 6 милиарда лева? Купиха го за 2-3 милиарда. И ако смятате да мрънкате, вижте Бахрейн. Те също поръчаха 16 Ф-16 Блок 70. Сега ше кажете "Ама те са богати." Напротив. БВП-то им е на половина на България и могат да си го позволят. Но на Ганьо все някой му е виновен и целия свят гледа да му е зле.

Човек, не критикувай другите. Цанов май забравя откъде изпълзя. От една от най-некачествените телевизии в България. Те българските по принцип са мизерия, но Алфа ТВ беше дъното. 4:3 съотношение на страните и 360 пискела качество. Едва се вижда какво има. Вместо субтитри сложили изрязана снимка с надпис. Цанов от там изпълзя. И в някои от клиповете си почна да критикува канали, които са там години преди него. Човек, не ти прави чест. Какво показвали, с какво се занимавали, те си го правят сами, то не е твоя работа. В смисъл, има едни Анди Студио с двама братя и те наистина са идиоти и затъпяват децата, които ги гледат. Но да ми хейтиш някой с 5 пъти повече абонати, който е бил в Ютюб години преди ти да стъпиш там, когато още повтаряше "Колеги, снимка номер 3, видео номер 2, върнете малко назад." За такава некачествена телевизия става въпрос. Просто не ги коментирай онези хора. Не ти прави чест.

"В студио Дан Колов съм сам." Честито. Повечето хора, които снимат са сами. Захванеш ли се с Ютюб обикновено си сам. Там няма кой да ти помогне. Това, че си сам не си само ти, пе да го повтаряш като папагал, все едно, че е някаква гордост. Даже тия, дето са в Ютюб и някой друг им оправя нещата ги критикуват. Не е гордост, че си сам. Това е Ютюб. Там си сам. Онзи шведа Феликс Пиудипай, където има 100 милиона абоната и той е сам. Тогава недей критикувай хора, които са там сами от много преди студио Дан Колов да отвори врати.

Ти кой си? Кръстил си канала на свое име. А ти кой си? Кой те знае? Ти си никой. Никой си защото не казваш нищо за себе си. Показваш си само кривата муцуна и говориш. Всеки, който гледа Ютюб, бил той дете, тийнейджър, човек на средна възраст и дори някой старец разбира, че тези неща човек си ги прави сам. Още повече когато във всяко видео се хвалиш, че си си правил сам, все едно е някаква гордост. Хората разбират това. И най-ограниченият човек може да разбере, че ти полагаш труд, отделяш от личното си време. И хората го оценяват. Започват да те харесват и ти стават фенове. Почват да се интересуват от теб. А ти за себе си не казваш нищо. Това в Ютюб не е признак на характер и достойнство, а е признак на нещо друго, но не се сещам за правилната дума. Почти нищо не казваш за себе си. Веднъж каза и как го каза. Показа се там гол, видяха ти всички сармите. Накълчи се едно хубаво. Благодаря, но предпочитам женско. Да кажеш нещо за себе си не значи, да си съблечеш тениската и да си покажеш мартинките. Хората не те познават, а ти се криеш все едно мишка е видяла котка. Както ималонедин италиански мафиот, който искал да снима кулинарни клипове и го хванали по татуировката. Или може би криеш нещо? Все пак преди работеше за Волен Сидеров.

Това са моите критики за Станислав Цанов. Знам, че и аз не съм перфектен. Не си мислете, че хейтя Цани. Харесвам как помага на другите. Той е добър човек. Каналът му обаче е странен. Може сега някои да кажат "Ей, ти и преди си писал за Цанов!" Да, и? Просто споделям мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: fcd62bfe44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Аз пък се дразня като ми промотират постоянно някакви афилиейт линкове, тениски и др. Това с Пейтриън не е същото, защото човека си казва, че реално нищо няма да спечелиш от това, а просто го подкрепяш. Докато тия с тениските, като почнат да ти обясняват колко са хубави тия тениски, пък как ще са ти супер полезни, пък не знам какво, което ми е супер лицемерно. Абе кажи си направо, че тия тениски за нищо не стават, а просто искаш кинти. С Пектриън поне не те првят на глупак, а направо ти казват, че трябва да дадеш кинти и нищо няма да спечелиш.

НО мен лично друго ме дразни в него. Не това с Пейтриъна, а това, че казва как никой не го спонсорирал и разчитал само на дарения в Пейтриън, а в същото време има клипове как Волен Сидеров открива канала и реже лентичката. Е как така хем никой не те спонсорира и си независим, хем Волен представя канала като свой проект и идея? То е ясно, че Волен го спонсорира, но поне да го каже. Но ако го каже, ще загуби уважението на много зрители. А и канала му изглежда доста професионален, а твърди, че всичко прави сам - от сценарий до видеомонтаж, което силно ме съмнява.

Даже допускам, че в някой момент Цанов ще създаде партия, която всъщнсот ще е на Волен.

И въпреки всичко не може да му се отрече, че има доста добри попадения и канала му е хубав и интересен. С крайна сметка ако прави добра журналистика и не пропагандира определени партии, бизнеси и тем подобни, какво лошо има?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 69e08eef59
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Цанов си е от реброто на Волен Сидеров.
Сидеров се оплеска доста и сега е време за новият "месия",който да поеме щафетата на псевдонационалистите с рубладжийските сметки.
Разбирайте същите "ценности" и манипулации, но с ново лице.
Същото е и с Костадин Костадинов (Копейкин). Дори екипът на Цанов прави и клиповете на Костадинов. Двамцата са си и дружки.
Лошото е, че тия двамцата с тяхната популярност подлъгаха бая народ относно Ковид 19. Но нормално, нали са от псевдопатриотите рубладжии, те обичат да дезинформират и преиначават доказани факти.
Лошото е, че народа плаща всичко с кръвта си.
Смешно ми е как Цанов казва, че е сам и сам поддържа всичко. Още по-смешно е, че някои хора му вярват.
Все пак да погледнем от позитивната страна.
Разните псевдопатриоти русофилски продажници не успяха да влязат в парламента.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b26b50db55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   За другото няма да коментирам, но чичо ми е военен и работи по самолетите. Каза, че е най-голямата глупост, че сме купили точно тези самолети. Сега трябва да се наливат пари да разширяват самолетните хамбари, защото "новите" ни самолети не им се побират крилата с едни 15 сантиметра. Да не говоря, че ми обяснява как пилотите за цялото си обучение имат едвам 4 часа на самолет. Правете сметка, за 4 (или 5 години, не помня) обучение имат 4 часа във въздуха!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: fe8f604292
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Студиото му е открито благодарение на Волен Сидеров. Дори и на входа му има името:

https://www.youtube.com/watch?v=uA6-UIkAxQA

Нито студиото е само негово, нито сам прави видеата!

Лъжа е, че печели само от Пейтриън. Ако беше така щеше да е кожа и кости. Виж колко харесвания има всяко видео в Пейтриън - доста под 100! Той ако печели една минипална заплата от там, пак добре.

Просто ЛЪЖЕ хората, че е самостоятелен. Иначе има добри и интересни видеа.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d1ac7854d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Големи специалисти, държат си самолетите в хаМбари, но иначе много знаят.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c07ad0f15a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Критиката е хубаво нещо, но има голяма разлика между критика и просто плюене и хейтване защото някой не те кефи. Според мен Цанов прави интересни видеа, бих казал един от малкото ютубъри, които правят нещо интересно, смислено и те карат да се замислиш над нещата, които презентира. Естествено има и неща, които не ме кефят, но да кажем че 90% ми харесва съдържанието му.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 26f4bb16a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   От автора до номер 4
Моля да не се споделят видеа на този продажен нещастник. Благодаря.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2a78df3b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Бахрейн купиха 16 Ф-16 на цената на нашите 8. Сделката струва 2-3 млрд. лева за 8 F-16 с по 2 ракети от тип на самолет и орязано обучение. В цената не са включени изграждане на летищната инфраструктура, радари, допълнителни модули към самолета (говори се, че няма насочване въздух-земя). Само радарите ще ни струват още 300 млн. долара. След като изтекат 2-3 годишната подръжка на самолетите от Lockheed Martin не искам да си представям колко ще искат затова на година....Помни ми думите след 3 години ще летят отново 2-3 самолета, точно както МИГ-овете. Само че тогава няма да има пари за тях, защото ще се дават за Ф-ките!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker