Искам да се самоубия! Не издържам повече.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Искам да се самоубия! Не издържам повече..
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1627 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 15 и не знам от къде да започна. Имам ужасни родители с които всеки ден се карам и не мислят, че е нормално да излизам сама на тази възраст. Мразя роднините на майка си, ужасни хора като нея, тормозили са я и нея на моята възраст и за това и тя не е добре с главата. Баща ми е бил проблемен като мен, не ми е позволено да виждам родителите му защото баща му е бил в затвора,леля му се е самоубила и имат много труден живот. До 7 клас имах една приятелка,която ме предаде , въпреки че сме израстнали заедно. Подиграваха ми се от 5 до 7 клас което тотално ме срина психически. Няма кой да ме защити, никога не е имало , няма и да има, не зависиимо колко приятели имам, те си имат по-важни от мен. От малка майка ми ми крещи, че е искала аборт и ,че ме мрази и би ме хвърлила на улицата, с баща ми повече се разбирам, но ме е пребивал до кръв. За мен психическото насилие е по-зле, а да ме бие колкото иска, много пъти съм била на път и аз да скоча на бой на майка ми. Лично се харесвам, красива съм ,супер тяло, добри оценки и много момчета са луднали по мен. Но защо пак нямам защитници, нито от торзмоза в училище,нито от родителите ми. Психиката ми вече се срива и не мога да издържа.Момичетата от компанията с която излизам ми завиждат и мразят, а момчетата ме харесват долу-горе. Всички знаят за отношенията ми с родителите, но не им пука. Нямам собствена стая, но всеки месец ми дават доста пари , за да си купя дрехи и каквото искам, но аз искам разбиране и да излизам до късно. Искам аз да бъда защитената , искам да не ми е толкова тежко на главата. В новия клас ме харесват, но травмата от стария не заминава, а историите как другите са ги защитавали ме нараняват , колкото и да оставам силна, от вътре изгарям. Майка ми е обсебена с кучето ми и ми скри ключовете , за да не го оставам само, ужас е всичко... преди да кажете да говоря с роднина , нямам такава, а приятелите ми ви казах какви са. Моля ви ако можете ми дайте съвет какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5924e4eae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Намери нещо твое си, хубаво, в което да избягаш! Изкуство, учене, филми - намери нещо, което да бъде градивно. Да бъде твой занаят, твой свят, там ще бъдеш истински свободна и може да откриеш огромно поле да разпериш крилете си. Не им се сърди на родителите си, това което описваш наистина е много тежко... Сега ти е времето да намериш нещо, в което да бъдеш добра и да изградиш върху него живота си. Ако можеш, опази съвестта си, тя ще ти бъде най-верния компас оттук насетне.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4bb148be43
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Отиди на църква и се помоли. Не прави глупости. Личи че си добър човек. Ако се самоубиеш ще отидеш директно в ада. По добре недей.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 236bf1d1b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Здравей! Не знам как по-точно да те посъветвам мисля, че номер 1 е прав намери нещо което ти доставя удоволствие както се казва направи си свой свят дали ще е със музика, филми, игри, изкуство и тн. също така към тези твои "приятелки" като слушам за тях най-много да излезеш колкото да се разтовариш според мен си подбери и си направи сметка кои са ти наистина приятели и кои са ти просто колкото да излезете за 20 минути навън. Надявам се да съм ти помогнал



Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 32fffae7ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Отиди на психолог,ако имаш възможност.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8834559fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Свържи се със закрила на детето.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b96e9218a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Историята не е писана от страдащ човек, а е провокативна измислица на психолог или на момиче в пубертета. Личи си, че е съшита с бели конци, и служи само за стръв за наивници!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 825d9026b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 7 в историята ясно си личи че момичето страда и ако няма да и даваш съвет няма смисъл да пишеш.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 25fd249363
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   №8, авторката няма собствена стая, но имат много пари за друго!? -" Нямам собствена стая, но всеки месец ми дават доста пари, за да си купя дрехи и каквото искам, " -как ти звучи, това реална история на страдащ човек ли е? Имат пари в излишък, а детето няма детска стая!? Хайде тези номера на други!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: deba9f95c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ще ти кажа какво да направиш когато се срещаш с някой казвай на ум искам Бог да отмени наказанивто ви .Виж Колко в просто..И помни по малко Помоли Бог да направи ума ти така ,че да не запаметява(усвоява (чува))излишна инфоемация.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 36192ff23b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не си струва - теорията на каръка казва, че няма да успееш да се самоубиеш и само ще си докараш някакви увреждания към и без това гадния живот. По-добре се опитай да оцелееш - то животът като цяло е едно оцеляване. Щастието не е част от пакета, а "моментна промоция от Билла".

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker