Съвети - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Съвети
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1035 пъти
Здравейте, момиче съм на 19 години! Бих се определила, като много срамежлива, неуверена и много критична към себе си! От малка съм си такава. Пълничка съм и се смятам за много тъпа! Не мога да напиша едно есе като хората! Не мога да се изразявам, да исказвам мнение! Страх ме е от реакцията на отсрещния човек! Не излизам, приятели нямам, чувствам се неразбрана, не мога да се отпусна! Усещам подигравателния тон! Чудя се къде съм сгрешила? ! Бих казала, че съм в депресия някъде от 5, 6 клас! Не ми се учеше, винаги съм мислила за самоубийство( не ме съдете), страдам и о т хирзутизъм! Та кой ще ме хареса мен???? ! Интересувам се от неща различни от 2-мата единствени "приятели". Не ходя по ресторанти, дискотеки, просто не ме влече! В живота има и по смислени неща от това да се напия в дискотеката и да шмъркам дрога! Искам да нашравя много неща! Искам да постигна нещо в този живот, ЖИВЕЕ МИ СЕ, НО НЕЩО МЕ СПИРА!
МОЛЯ ПУБЛИКУВАЙТЕ ГО
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1fc5be3a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Нищо не те спира, спираш се САМАТА ТИ! Живей бе, момиче! Сега ти е времето. И не е нужно да се напиваш, за да "живееш" - излизай на разходки (дори и сама), така ще се движиш повече и това ще ти е в полза за отслабване. Направи си някакъв щадящ хранителен режим и го започни. Прави упражнения поне 3 пъти седмично. Почувствай се ДОБРЕ в собствената си кожа.. И едва тогава ако не се получи се върни и се оплаквай отново. Чето Психология, аз така започнах да се самоусъвършенствам и да разбирам, че всички проблеми са били в главата ми, произлизащи не от случките, а от начина по който реагирам към тях. Ако имаш свестни РОДИТЕЛИ, говори с тях. А пък ако нямаш и те потискат и мачкат, по- добре се стегни и направи сама живота си по- добър, щото на никой не му пука грам да ти го прави по- хубав, даже грам не му пука за тебе дали искаш да се самоубиваш или не. Мисли за СЕБЕ СИ!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a35098ae83
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Поговори с някой добър психолог. Няма нищо лошо в ходенето на психолог, това не означава, че си луда.
Щом се смяташ за глупава, значи едва ли си такава. Глупавите хора смятат себе си за умни, въпреки че не са. За простите хора умните са ненормални.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2c3914b1d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Не ги мисли другите какво мислят, гледай на теб да ти е хубаво. Повтаря си, аз мога, ще успея, умна съм... Спри с критиките към себе си. Обичай се, за да те обичат. Нещо не го можеш, е й.. Няма значение...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 744fceb5be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   ПОВЕЧЕ SELF-LOVE!!! Сигурна съм че си прекрасна но си прекалено критична към себе си.
Първо направи си списък с нещата които те притесняват в самата теб. Промени каквото можеш/искаш.
Потърси упражнения в YouTube и ги прави 3-4 пъти в седмицата, пий поне 2 литра вода на ден и яж повече протеин.
Аз също имам доста косми навсякъде ама буквално навсякъде и повечето ги махам с кола маска и самобръсначка но не се притеснявай от космите си!
Обличай дрехите които ти харесват! Дори и да се притесняваш как изглеждаш или си мислиш че хората ще ти се смеят просто излизай с тях и бъди уверена! Просто ходи по улицата с мисълта че ти си наййййй! Ти си божествена (звучи странно но за мен работи) (също така в aliexpress има много хубави и различни дрешки и са на достъпни цени).
Намери твоето нещо! Намери си хоби - започни да рисуваш или да пишеш или каквото те влече. Просто създавай и твори!
Усмихвай се повече!
И НАЙ-ВАЖНОТО - FAKE IT UNTIL YOU MAKE IT!
Честно казано аз също на моменти съм доста неуверена в себе си но пък все си казвам какво толкова веднъж живеем защо трябва все да се мразя и да си ходя със скучните дрехи? Защо цял живот трябва да се съобразявам с мнението на хората? Знаеш ли всъщност тези които говорят лошо за теб и буквално изливат помия върху теб те са тези които не се харесват и искат да накарат и другите да се чувстват зле.
Просто погледни се в огледалото и кажи че се обичаш!!
Също така в YouTube има доста видеа на английски как да си уверена в себе си.
Ако имаш инстаграм или някоя друга социална медия в която следваш "съвършени модели" тип Кайли Дженър и подобни просто ги отпоследвай. SOCIAL MEDIA IS FAKE! CHANGE MY MIND!
Аз съм на 20 години и никога през живота си не съм виждала по-саднати ии несигурни в себе си хора и всичкото това е именно заради инстаграм, тик ток.. налагат се дадени стандарти за красота които са просто токсични.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5ff5a32943
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Аз съм мъж и ще се постарая да бъда болезнено откровен и полезен.
Целият ти проблем идва само и единствено от липсата на самочувствие. Забелязал съм, че масово при жените проблемът със самочувствието се дължи на липса на внимание и признание от хората и в частност - от мъжете. Друга причина би могъл да е властен и взискателен родител - не си споменала дали в твоят случай има такова нещо.
Ако всичко със семейството ти е наред, тогава не ти остава нищо друго, освен да се хванеш сериозно в ръце и да отслабнеш. Със сигурност мога да ти кажа, че това е основният ти проблем. Нашето съвременно общество не толерира дебелите хора, счита ги за "втора класа" и мързеливци, всячески гледа да ги смачка. Информирай се за основните принципи при храненето, мини в калориен дефицит, спортувай усилено....нека тези неща станат основен приоритет за теб.
Ние мъжете сме привлечени от жените само и единствено на базата на тяхния въжшен вид. Искаме млади жени с хубави (слаби) стегнати тела. Интелекта, образованието и материалното състояние не играят почти никаква роля в нашето привличане. Ако успееш да се сдобиеш с хубав външен вид, ще забележиш видима разлика в отношението както на мъжете, така и на хората като цяло към теб. Ще започнеш да получаваш изобилие от внимание и това ще доведе до покачване на самочувствието ти, и от там и до подобряване на целия ти живот.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker