Направих си профил в Reddit - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Направих си профил в Reddit
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1765 пъти
Преди няколко месеца съпругът ми се прибра от работа с предложение. Нищо не подозирах, а той ми поднесе идеята отдалече. Първо ми изпращаше линкове със снимки на голи жени с гърди като моите, които имат много харесвания, а след това ми предложи да се снимам за да видя колко мъже ще ме харесат. Реших да се включа в играта на шега. Снимах гърдите си и ги качих. Веднага започнаха да ме обсипват с upvotes, коментари, чат покани и лични съобщения. Качвах разни секси видеа и бавно танцувах и започнаха да питат модел ли съм и т.н. За няколо месеца натрупах в профила си около 60 000 пост карма и около 5 000 последователи, като броят им расте всеки ден, дори да не качвам нищо. Стоя настрана от чата, рядко си позволявам, а когато го правя обикновено е за кратко и за общи неща. Има много женени и нещастни мъже, които ми споделят, че искали жените им да са като мен и т.н., не се открояват много хора, но има и добре изглеждащи. Бях в период на ниско самочувствие и постоянни грижи и ми дойде добре да си направя нещо като reality check и да спра да се виждам по лош начин. Качвам кратко видео на тялото си в секси бельо и след около два часа имам вече над 500 харесвания и т.н. След още няколко часа харесванита са станали вече около 4 000. Постоянно валят покани за buying of content. Но не се въвличам в това. Предлагат ми да си правя акаунт в Onlyfans. Проучих и видях, че е същото, просто всеки твой абонат плаща малка месечна такса /каквато ти си определиш/ и после има достъп до съдържанието ти. Сърпуга ми се шегува, че ще изкарам доста пари, ако го направя, но мен някак ме е страх. А и се притеснявам, че е пошло и едно е да го направя за забава, друго за пари и постоянно. Дори мислих скоро да си изтрия акаунта, защото се позабавлявах, но толкова, но той все ми казва, че такова тяло и гърди не бива да остават скрити от света. После се оказа /случайно споменаха пред нас/, че и наши познати се снимат в сайтове, но те са с визия на средностатистически човек, с тела без тонус и с мазнини, докато при мен нещата са на ниво Jenna Jameson до последния детайл. Само където тя има пластични операции. Според вас мога ли анонимно да изкарвам пари по този начин? Толкова години работих над ума си, учих, трудих се, намерих си чудесна работа, но за съжаление с висше и няколко езика и опит по специалността пак парите ми осигуряват само спокоен и що годе нормален живот, никога не мога да си позволя да живея нормално, да отида по света, недай си Боже да ми се наложи някой по-сериозен харч. Някой от вас има ли профил в тези сайтове и изкарва ли пари по този начин, какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: bbc5665f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Можеш, да. Ако си бяла (си), с нормално тегло (си, предполагам) и имаш поне средна красота (явно имаш), то можеш да изкарваш пари с това. Друг е въпросът колко струва достойнсвото ти със знанието, че буквално си продаваш гъза на непознати. Да, снимки и видеа, но пак с гъза или нещо друго.

Какво да кажа за съпруга ти? Cuck. Това го изчерпва. Дори и когато бяхме изпаднали и съпругата ми предложи като шега Onlyfans, аз безспорно ѝ отказах. И не го е споменавала оттгоава. Има граници на допусимото.

Но тялото си е твое, прави буквално каквото си щеш с него. Аз бих те напуснал.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: da9b6ee9c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ще изкарваш хиляди на месец дори без хардкор контент. Без майтап, много жени "работят" това, стига да имат хубаво тяло и визия.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9edffc66ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Нали знаеш, че ти вече си к&рва - жена, която забавлява различни мъже?

Какво да ти кажа? Всяка преценя сама за себе си. Явно образованието за нищо не ти е послужило в живота. Да си беше спестила цялото учене и работа. Сега можеше да си една богата проститутка, която има достатъчно пари за "по-сериозни" харчове.

А за мъжа ти.... ми - джендър, льольо, будала, глупак, ей такива неща. Щом те дава на други... да ти се порадват, си направи сметката!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 16c231f30f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Хвала на таквизи съпруги и майки! Децата ти ще са много горди с майка си.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 16c231f30f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   То от един път курва не се става.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 42c1d4cdd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   @7 от втория път се става обаче...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: bf4ed6e6e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Дейба завистливите и гнусни пачи в тая тема. Вас като не са ви надарили ни с ум, ни с тяло, означава че другите са курви и проститутки?
До автора, в развитите страни, това е напълно нормален начин да си изкарваш доходите. Няма нужда да публикуваш голи снимки, дори и само по бельо, като всички снимки все пак трябва да са различаващи и открояващи се. Аз лично съм мъж и не плащам за такива работи, просто ми излизат в twitter, разни такива моделки, я с новата си кола, я на почивка някъде. Една от тях дори е професионален състезател на автомобил, но в същото време използва и даденостите си за допълнителни доходи.
Всичко опира до умствената нагласа. Да, трудно е в България.
А иначе, ще ми трябва името на профила ти (for research)

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 16c231f30f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   9, това, че имаме хубави полови органи, не означава, че трябва да ги развяваме на всеослушание и да използваме нещо толкова интимно за изкарване на пари. Не бъркайте толерантността с деградацията. А това, е масово се правело еди къде си, изобщо не означава, че е нормално и че ние сме някакви си. Ами то и проститутки има на запад, дай всички да лапаме за пари. Най са ми смешни ей такива, дето казват, че щом на запад се прави, автоматично е правилно и напредничаво. Сякаш не може западняците да направят и те нещо грешно. Да не са някакви свръх човеци? Ти твоята дъщеря, ако искаш и на магистралата я пускай, щом си толкова толерантен.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: bbc5665f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №9, в развитите страни си сменят и половете, псуват собствените си раси и какво ли още не, малоумнико. И на това ли ще се подпичкваш, а смахнат симп такъв? Това, че такива дупедавци като теб подражават на деградацията не означава, че всички искаме да гледаме как половинката ни си клати дирника за пропаднали девственячета като теб. Ти сигурно и баба си ще продадеш, защото някой идиот ("инфлуенсър") в САЩ го е направил.

Аре, проси профилчета, симпче. Проси, че меката ти китка ти нещо е самотна.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: bbc5665f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   №10, толерасти като оня с кеф ще целунат кецовете на някой от Конгото, защото "на Запад го правели". Гарантирам, че ако някой негър поиска майка му, деветичката и леля си ще доведе. Ще го моли после и окапалото да изсмуче.

Поощрява жената, защото после иска да я зяпа, барайки си подкожното пъпле между краченцата му. Не виждаш ли как буквално проси профилчета? Дано се изсели на Запад, тук няма никому да липсва. Па там да си се опипва пред екрана, да се натиска с Джамал, Тирон, Пумба и Димон.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: dede0ce5be
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Оффф това колко пъти ще го пишеш? В няколко коментара попадам на теб с тоя профил в редит и как си се показвала. Каква е идеята да се похвалиш ли, да се изфукаш ли с прекрасното си тяло? Май там мъжете не са ти надули достатъчно самочувствието, че го пишеш по 300 пъти и тук колко си била харесвана там. Даже някакви хора ти искаха профила да видят и те, дай им го да се порадват. Или пък целта е тук всички да ти кажат колко готино постъпваш и как няма лошо в това. Ами за мен това не е много за хвабла да се чепиш пред непознати мъже независимо поради какви причини. Пък ако мъжа ми няма нищо против да се показвам на всякакви извратеняци в нета, тоя мъж моментално го сменям. Не знам с кое точно се гордееш и дали си даваш сметка какви те гледат. Всякакви каквито би те било гнус дори да ги погледнеш на улицата. Не си мисли, че Брад Пит седи и те гледа. Ако от това всякаква паплач да ти гледа най интимното ти става добре- продължавай. Тези в only fans поне някакви пари изкарват, а ти безплатно се изтипосваш и се радваш, че не знам си колко те били харесали. Ами то в нета и най-големите простотии пак имат сумати харесвания, това ли е за гордост? Аз преди като съм влизала в сайт за запознанства с профил без снимка и само това, че съм жена са ми писали по 100 души, е голяма гордост няма що. Ти като се показваш гола без да си плащат нормално още повече да имаш. Май това те яде, че с неземното си тяло си хванала някакъв мухльо, който не ти се осигурил стандарт и сега поне да припечелиш нещо от сайтовете, че да ти влезе в употреба тялото тип Джена Джеймисъм. Ами пробвай и без това вече си навлязла в занаята.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: bce09d7033
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Мислим, че вече си в най-древната професия.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker