Хакерите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Хакерите
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 833 пъти
Здравейте! Интересуваме един въпрос. Има ли хакери в нашите телефони, снимат ли ни постоянно??? От този страх почти си докарах паническо разтройство...
Виждат ли всичко, чуват ли всичко, виждат ли го други хора?
Благодаря и моля САМО СМИСЛЕНИ ОТГОВОРИ НЕ ПОДИГРАВАТЕЛНИ. ТОВА Е СЕРИОЗЕН ВЪПРОС
МОЛЯ, ПУБЛИКУВАЙТЕ ГО!!!
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1e3b9e1df9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Да, наричат се ГДБОП/МВР , ЦРУ, ФБР и други знайни и незнайни тайни организации. Вярвам знаеш, че телефона ти може да се подслушва от полицията, да ти се следят обаждания, трафик в интернет и т.н. стига да имат основания. Освен тях има и такива хакери, които на теория биха могли да правят подобни неща, но на практика хич не са така елементарни както ги описваш. С 2 думи, за да може даден хакер да прави нещо по телефона/компютъра ти той трябва да има достъп към него, получен от някой фишинг линк като например някоя реклама как да си уголемиш пениса, колко жени имало около теб и подобни. Друг вариант е чрез някаква програма, която ти сам без да знаеш или той ръчно ти я качи на устройството. Има много варианти и не съм някакъв експерт,но знам че така действат като цяло. Никой няма да следи анонимници като нас е така за кефа и да ни слуша по цял ден какво си говорим и да ни гледа през камерата... Тва на теб струва ли ти се сериозно? Да беше някой милиардер с много фирми и влияние щяха да те следят, ама такива като нас със 20 лева в джоба кой и защо би ни следил??? Успокой се, хакерите са реални и могат да правят повечето неща които се говорят за тях (и още много които дори не се споменават), но никой няма да тръгне да се занимава с теб. Предполагам че се интересуваш на тази тема и си си набил някакви филми сам. Ако толкова те интересува и се притесняваш тогава рови в интернет как да се предпазиш от хакери, естествено с уговорката че никога не можеш да си защитен на 100%.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 92c85867e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Човече ти си никого! На никой не му пука за тебе, освен на родителите ти.На кого му е притрябвало да ти хаква устройствата ти и да те "гледа".Все едно си президента или Пост малоне.Дреме им на хакерите за скучния ти еднобразен средностатистическия живот.И да ти вземат данните на нещо какво от това? Ще ти изтеглят 20 лева от картата , и ще ти хакнат facebooka ли ? Пък и няма как да те хакнат ако не цъкаш на съмнителни линкове.Така ,че се успокой.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: aff901f903
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да разбира се, не е бъзик, и в лаптопите има.
Гледаш - не ти свети камерата, значи не работи, да ама не- той и изключва светодиода да не свети ама нея включва и те гледа какво правиш. По някое време почва да записва.
После гледа на бързи обороти да не си губи времето.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a4d6eb7ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   За хакери не знам дали си им толкова интересен, но апликации на фирми дори подслушват със сигурност. Няма как да не ти се е случвало след като си говорил за нещо с някого и телефона е бил около теб после да не са ти излизали реклами за същото.
Пробутват включително интегрирани апликации за корпорална температура която засича и вълнение, нервност т.н.
Отпечатъци на пръстите се смъкват, камерата се включва от "само себе си".
Моят телефон вече си стои само у дома, в една стая.
Не излизам с телефон, честно казано дори без горепосочените причини, се чувствам супер. Разхождам си се, спортувам си, виждам се с приятели, у дома прекарваме голяма част от вечерта на терасата (огромна е) и в нета влизам когато поискам, а не по навик както се случваше преди.
Малкото важни за мен хора знаят че, вече почти не ползвам мобилен и ако искат да се чуем за нещо и не включа, ми оставят съобщение. Звъня или си пишем когато видя съобщението.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: bf951caa42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Пич, аз те следя! По цяло денонощие следя такива като теб, които никой не е чувал. Ако засека някой лош хакер, го мютвам. Наблюдавам те, за да видя дали мога да ти помогна с нещо - няма да ти колекционирам голите снимки или записи как се хвалиш, че някога си преписал на контролно.

Така по-спокоен ли си? Ако не, тогава не знам какво друго да направя за теб. Защото и да ти кажа, че никой не те следи:
1. няма да те убеди - ти вече имаш страх, а страхът е ирационален. Той вижда това, което иска да види, а твоят иска да види следене. Така поне му дадох по-незаплашителен вид.
2. аз самият няма как да знам дали е истина или не без да видя устройствата, които ползваш. А не обичам да лъжа хората за спорта - едно е да утешиш някого, друго да си го пързаляш най-безсрамно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker