Лъгали ли сте тук - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Лъгали ли сте тук
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1188 пъти
Понеже току-що разбрах, че тук масово се лъже, ще ми е интересно някой би ли си признал, че тук е лъгал и за какво. Убеден съм, че много, ако не и повечето хора са лъгали поне веднъж. За доходи, размер, отношения, успехи в живота, успехи с другия пол, красота, какво ли не. Също и много пъти съм виждал хора да си пишат коментари в темите уж от името на друг човек. И после редовното оправдание е, че брат им или там някой си е писал от техния компютър или просто отричат, без да знаят, че има хаш.

Ще излезе ли поне един човек с топки тук да си признае?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 514fd8f898
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   То и да си признае, кой ще знае кой е. Аз съм лъгала за възраст, имена и т.н., за да не се припознае някой в историята ми.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 38ba4a6b15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Лъгал съм че патката ми е 18 сантиметра. Всъщност е 25

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2007a20d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ххаа тука се късат направо,да не говорим че с една програмка за смяна на IP адреса, може да се представи някой и за 10 човека, без Мода да разбере, и напоследък тук се напълни с политически тролове!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 604dba329c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   "Ще излезе ли поне един човек с топки тук да си признае?" Не знам за другите, но аз ще си призная че съм публикувала измислени истории преди. Понякога базирани на случки които са ми се случвали преди години и са отминали за да видя реакцията на хората, а понякога напълно измислени. Това беше до началото на карантината. Признавам си, голяма лъжкиня бях. Сега като пиша истории не лъжа кой знае колко много. Само като номер 1 лъжа за имената и възрастта на хората(не и моята вече защото вече съм на възрастта която исках да бъда като бях на 13-16). Да. Преди лъгах много, но вече лъжа за малки детайли за да не би някой който познавам да не се разпознае. Преди единствените причини по които лъгах бяха че не разбирах че модераторите могат да ти видят IP адреса, а и ми беше скучно и си бях лъжкиня преди, но сега вече се промених защото няма смисъл да лъжа за някои неща. Съжалявам на модераторите на които им се е налагало да си губят времето да ми четат лъжите.

Ж17

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 119c3b937a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не. Изводите си ги прави сам :)

Сега сериозно - тук хората се делят на две групи:

- такива които всъщност не харесват себе си, живота си, половинките си, работата си, колата си, косата си, годините си и тн и тн. Тук е чудесно поле за изява да се правят на такива каквито не са. Гледай на този вид като болшнинството което ползва фейса и там се изкарват прекрасни хора които водят вълнуващ живот... С такива хора правилото е, че колкото повече се промотират, толкова повече ще ти се повдигне ако сложиш скрита камера в дома им и видиш как точно живеят, каквото говорят и какво правят.

- Хора които се чувстват сами. Няма значение дали са наистина сами, или са обградени с хора пред които обаче не могат да споделят какво наистина ги вълнува. Те не чувстват нуждата да се правят на такива каквито не са, просто тук е мястото където могат да бъдат себе си да кажат това каквото наистина искат.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: fc1a2bb248
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Тук наистина масово се лъже най-вече за външен вид. Имаше една тема наскоро пусната - някакво момиче казваше че слуша много музика ии буквално темата и започваше с това как изглежда смисъл бате кво общо има XDDDD

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 195839ac31
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Не съм давал лични детайли като имена, защото не е редно. Останалото си е баш истината, не ми се съчиняват тъпотии. А и не съм комплексар, че да си измислям постижения. И низини, и висини съм имал. В сайта има поне един индивид, който самопризнато си добавя по някоя измислица в биографията или просто преувеличава някои подробности. Мнението ми за такива хора е ясно: празни приказки, нужда от внимание, отчаяно фукане. Жалко е, особено щом лъжата е самопризната.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e29e314bdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   За личните детайли не знам и не ме интересува. Но знам, че:
- всеки, който ти казва, че не правиш нещо така, както трябва, лъже. Такава категория "трябва" в личния ти живот и разбирания на Аз-а не съществува и никога не е съществувала. Ако не е незаконно или неморално, си е твое право да го правиш така, както решиш.
- всеки, който разправя, че мъжете били такива или жените онакива /прословутото обобщаване по пол, но може да бъде и по друг признак/ също лъже - гарантирано не е проверил всеки мъж или жена!
- всеки, който се перчи, че някой бил по-висш от друг, лъже - няма такова нещо като висши и низши. Ако не ми вярвате, питайте учените дали е вярно, че всички съвременни хора са потомци на група хора, която е живяла в Южна Африка преди време и е единствената оцеляла от онова време! Така че няма как да си по-висш от кеф ти негри, кеф ти жени, кеф ти каквото щеш - всички сте потомци на бивши съседи, от един квартал. Кажете едно здрасти на братлетата си от Африка и се кротнете, господа и дами!
- и определено всеки, който твърди, че щете научи как да живееш живота си лъже - повечето хора не знаят как да живеят своя собствен, така че няма какво да обяснят на останалите.

Лъжи да искаш в този свят! По-лесно е да питаш кой не е лъгал тук - вероятно ще има 2-3 общо, ако махнем не само личните лъжи, но и социалните заблуди или патетичното чесане на егото /защото "егото ми е много по -добро от егото ти"/.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d368e08f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не съм лъгал, не помня да съм лъгал или ако е имало такова нещо, е било чисто субективно мнение в конкретния момент, силно контрастиращ на общовалидни "истини".
Преди всичко изразявам себе си и личните си позиции по повдигнатите въпроси.
Всеки казус има много гледни точки. Избирам да коментирам по начин, който да провокира дискусия, да замисли някои читатели, да представи определена гледна точка, която се игнорира от голяма част от хората.

МОЛЯ, НЕ ЛЪЖЕТЕ!

Намерете си друго занимание.


Силно впечатление ми прави неколкократното наблягане от страна на модератора, че има бая хора, които го отвращават с постъпките си тук. Форумът се превръща в своего рода представителна извадка за обществото ни. Мода просто ни осветлява, що за индивиди стоят зад клавиатурите....

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 12d6570b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Веднъж излъгах тук, по повод първи април.

Пуснах изповед, озаглавена "Колосално предателство. Не знам какво да правя!"
http://spodeli.net/4/story-158465.html

Гадното е, че донякъде се базираше на истинска история с близък, но разкрасяванет е над 50%


Такаааа. Изповядах се :)

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6e66655581
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Не! По принцип не лъжа, не само тук, а въобще. За това и много хора не ме траят, но това е положението. Нямам намерение да се променям заради други, важно ми е със себе си да съм ок.
Интересно е че, тези които не търпят абсолютната откровеност, ме наричат арогантна обикновено. Не се замислят че, те прекалено са се адаптирани към лицемерие, маски, това което наричат "тактичен филтър"

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 81c2a8deeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А не е ли най-добре да приемете, че нещата не се ограничават до мирогледът ви, както и че има хора способни на неща каквито не можете да си представите, вместо да се изкарвате детектив "хващащ" ги в лъжа. Доста ограничено и българско поведение според мен. Вие лъжете сам себе си втълпявайки си, че сте детектив, само защото страховете ви които имате постоянно към хората, че ви лъжат се оправдават веднъж на 10 пъти, и хоп това ви кара да си мислите че интуицията ви работи. А останалите 9 пъти не забелязвате. Първо спрете да лъжете себе си, после изкарвайте другите лъжци.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 844d116c70
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Не, напълно искрен съм, не виждам смисъл да лъжа, понякога отнасям и критика!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 195839ac31
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   №11, "напълно откровените" редовно не разграничавате между искреност и грубост. Можеш откровено да изревеш на възрастен човек "дъртак", ще покаже характера ти веднага. Ти откровено ли казваш на инвалидите как никога няма да проходят? Липсата на възпитание не е синоним за честност.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e811ad6fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Да, аз съм излъгал два пъти . Публикувал съм в "измислени истории" две теми, нещата в които са си 100% реални. Нямаше смисъл да ги пускам на друго място. Малцина щяха да повярват, че събитията са истински и щяха да ме залеят с помия. Не търсех съвети и анализи. Исках само да споделя. Заради себе си. Почти се получи.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6e25f0fa7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Н 15, към теб съвсем откровено... Не те слушат невроните. Откога откровеност е синоним на грубост и липса на възпитание.
Да, обикновено сте от този "модел" които имате нужди от психолози около вас, които първо да ви проучат малко, та след това да знаят къде и как да ви почесват.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f68c20107e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Да лъжа - не, но често се изразявам иносказателно, а аудиторията тук напълно не е в състояние да възприеме изразните средства в речта. Доста съм учудена, че всяка дума се чете буквално, дори когато е използвана като метафора или сравнение. Идиомите също се четат едно към едно. За схващане на подтекста пък въобще не може да се говори. А относно хората, които разказват откровени лъжи, те даже са ми симпатични - опитват се да творят. Не им се получава много добре, но старанията им са похвални. Деля ги на ти групи:
- Онези, които представят в образ тайните си желания (външност, материален статут, обществено положение)
- Тези, които играят "лоши" момчета или момичета с цел да провокират.
- И последните, които хиперболизират всяка дреболия, за да се сдобият със значимост в собствените си очи или пък да привлекат внимание към проблема си.
За популярността на последната категория са виновни модераторите, защото дават приоритет на "драмите", докато тема, в която човекът се чуди гранитогрес ли да си сложи в банята или теакота и търси мнение, ще виси със седмици в склада, ако изобщо бъде публикувана. Но ако се поднесе като "Заварих жена ми в банята с фаянсаджията" моментално ще получи отзвук.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f6faaf69ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Да - най-често с цел провокация, защото ми е интересно да видя на какво ниво е развитието на българина.
Пиша и чета в този форум предимно по изследователски причини.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 195839ac31
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   19, изследователите са длъжни да гарантират представителност на извадката. Как го правиш това ако нямаш никакви данни за потребителите? Не се прави на академик, личи колко си.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f6faaf69ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   20 - разсмя ме :) на кого според теб съм длъжен, за да си правя любителски изследвания? Академик няма как да бъда, защото никога не съм разбирал как можеш да си губиш в разни учебни заведения, за да зубриш заучени глупости.
Получавам много информация за това на какво ниво са българите, включително и от твоя отговор, за което благодаря.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 195839ac31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   №21,

"Длъжен" си само ако искаш да гарантираш, че де факто има стойността на изследване, а не лигавене по форумчета (каквото то реално е). Това се учи в научните дисциплини и щеше да го знаеш, ако сам не се похвали с посредствеността ти. Но тук си прав, няма смисъл във ВУЗ времето да си губиш: първо, тук си го губиш достатъчно; второ, не си за ВУЗ, виж си само нищожната грамотност и назадничаво мислене. Пак заповядай, иначе. Радвам се, че съм ти показал на какво дребно ниво си. Хайде, отивай да пускаш фалшиви историйки в анонимните сайтчета.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f6faaf69ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Хмм, я да видим - след като аз съм жалък и посредствен, защото съм избрал да си правя тестове (което си е лично моя работа) тогава какво ще кажеш за себе си, след като изгуби вече два поста да "поставяш на място" някакъв анонимен потребител? Аз може и да съм бот, може да не съм и човек - ама нека да не задълбаваме, защото за такива теми се изисква все пак някакво различно ниво от това да съдиш и заклеймяваш :)
Изводът, който мога да си направя е, че тук има индивиди, страдащи от натрупан гняв, решили да се заяждат само защото някакъв пост ги е подразнил. Ясно е, че за подобни хора честността няма никакво значение. Дали е по-добре е да излъжеш, за да не си навлечеш критики от подобни агресивни хора? Просто храна за размисъл.
Към останалите потребители, които признаха, че са лъгали, както и на автора на поста - респект!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 195839ac31
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   О, не! Проф. Пульо, сам признал как лъже и провокира в анонимен сайт, същият ми брои коментарите! После па и респект на лъжците дава, Боже мой. Хайде, професорче без диплома, върви и тествай. Сигурно и на жена във форума се правиш. Отива ти.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 535abe9f67
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   25 сам се закопа с последния си коментар. Изключително жалко изказване.
23 е споделил нещо, което прави и това си е негова работа - не казвам, че съм съгласна с това, но хората имат право на избор и поне му прави чест, че си го е признал. Докато 25 поради безсилие започна агресивно да плюе. Познавам доста хора като него, за съжаление. Бабаити с 5 грама мозък.
И последно - откъде знаеш, че 23 не е жена? Просто нямам думи за какво ограничено мислене става въпрос.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 195839ac31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Доцентката не се съгласявала с провокативните лъжи на Професора (които вероятно бая хора напълно нарочно са обидили и подвели), но пак го защитава. Това ако не е умилкване, здраве му кажи. Ако фактите ви човъркат нервите, жалко. Мозъци споменаваш, твоят обаче за елементарна каузалност не стига: провокираш, признаваш, хонорар получаваш. Хайде, нямате време за почесване на езиците. Вървете изследвайте, че после анализи и публикации чакат. Умни сте, помежду ви почти грам сиво вещество има, първо място в научния турнир на шесто помощно ще хванате.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker