Цензура в сайта? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Цензура в сайта?
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1143 пъти
Влизам в сайта от години. Преди съм писала редовно, после нямах толкова свободно време, а и човек не навсякъде може да е полезен. Рядко съм се връщала в тема, където съм оставила коментар, за да видя кой и какво е писал след мен, дали е съгласен или не с моето мнение, защото в крайна сметка това не е форум и ако започне една безкрайна дискусия между коментиращите се размива цялостната идея на сайта.
От известно време отново чета и коментирам там, където преценя, че имам какво да напиша и ме подразни, че два пъти не ми се публикува коментар в темата "Как да си намеря млада приятелка", където почти 40 годишен мъж, поради факта, че не го влекат дами на около неговата възраст, търси връзки, за предпочитане със студентки, а още по-добре би било с ученички!
И двата ми коментара бяха кратки, еднотипни, без обиди и вулгаризми, с каквито е бъкано тук, но не бяха публикувани, незнайно защо? Кое точно Ви жегна, модератори? Да не би в реалния живот да споделяте същите желания като на автора? Или че зрял мъж да търси връзка с ученички, не граничи с педофилия?
По какъв критерий отсявате коментарите? По това кои Ви допадат на Вас самите ли, по симпатия към коментиращите или как? Значи няма проблем да е пълно с обиди, грозни думи, за правописните грешки изобщо няма да споменавам, но една истина в три реда, два пъти я триете! Защо? Нали все още името на сайта е СПОДЕЛИ? Хайде да видим дали ще ми позволите да СПОДЕЛЯ историята си?!

Дай линк.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: b991cc0f5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Много лесно за отговор. Жена на 35-40 знае какво иска, а днешния “мъж” бяга от отговорност. Все пак ученичките се лъжат по-лесно.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9fd3401738
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   http://spodeli.net/1/story-159516.html това е темата!

Не мисля, че коментарът ти е за одобряване.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: efe579c60e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Авторке, аз не мисля, че модераторите имат нещо против теб. Събират се адски много коментари и истории, ето защо не успяват да проверят всички. Освен това модераторите са Само двама. Имаше ли смисъл да мрънкаш и да губиш времето на хората, като за времето, в което ти редактират историята могат да хвърлят поглед на такава, писана от човек с реален проблем, а не от някаква лелка, която явно си няма друга работа освен да мрънка и да седи по форуми.
“По това кои Ви допадат на Вас самите ли...”
Ти хлапе на 10 ли си, или какво? Това са възрастни хора все пак. Публикуват не по симпатии, а по това дали посочените критерии са спазени.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 919ed26758
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Моме, не си ли разбрала, че свестните у нас считат за луди? Като всеки клюкарски сайт, и този си търси сензации и чалгария, защото това се търси от зомбирана от чалгата публика. Даже и в политиката влязоха, не усещаш ли, че простотията ни залива защото подражаваме на световната джендария. Преди 89-та такива простотии нямаше, но пък имаше чатал на врата. Махнахме чатала, но ни заля свободията и простащината!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a8726b93d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Виж сега авторке. Ако искаш да ти публикуват конкретно(то) мнение е важно КАК ще го напишеш, КАК ще го изкажеш/кажеш. Дори да не си използвала обидни или вулгарни думи пак може да не ти бъде одобрено, защото модераторите са най-първо хора също като нас и е нормално/очаквано да има и елементи на субективност в преценките им, както е при всяко човешко същество.

Ето дори и с пускането на тази тема си направила стратегическа грешка, защото така си дала възможност на 4 да има ход срещу теб, тоест срещу мнението ти, макар и непубликувано, защото той най-вероятно е усетил/схванал, че това твое мнение не е било изгодно за него самия. На негово място (може би) и аз бих написала нещо подобно ;)
(Разбира се има го и вариантът, в който просто е видял възможност да излее спонтанна критика към случаен човек в мрежата.)

Моят съвет в такива моменти е не да се гневиш защо не ти е публикуван коментара, а да ПОМИСЛИШ КАК да казваш нещата така, че да получаваш публикация, и не говоря само за конкретния случай, а принципно за когато и да е. Това не се отнася само за писане на коментари в нета, което за мен лично е една атракция/нещо като вид особено хоби, а за много ситуации в живота изобщо.
Но, сега е най-добре "да пуснеш" и да приемеш "провала" си и вече следващия път да подходиш с повече интелект.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1911d078bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

7.   Номер 1, злобата и завистта са ти е в повече. Аромат на млада, стегната кожа, тясно пуси, свежест, чистота, спонтанност, емоция и искреност, не притежават жените след определена възраст, колкото и да те е яд. Никой нормален не би върнал ученичка, заради лелка. Нито ги лъжем, нито мамим по какъвто и да било начин. Връзки се създават с млади жени. Всеки си взема топъл, пресен хляб, не стар и мухлясал. Просто не можете да се сравнявате с младите, преглътнете го.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1e8484b0e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

8.   Седмичке, ти пък взе и си повярва. А ти с какво ще се състезаваш с младите мъже? Нито хормоните, нито енергията, нито вида, нито сигурно и косата по темето имаш. Ще купиш на някоя лигла чантичка, па тя ако има мерак да не повърне от белите ти косми по-долу ще ти бутне. Да, баш за завист е това. А и хванеш ли някоя ученичка, баща ѝ сигурно ще ти счупи главата педофилска, чичка. На оборотен се правиш, ама с оборотите на ръждясала триколка.

Иначе по темата, да. Цензурират си, при това не с компетенция. В една друга тема някой коментиращ (май беше шутът Братан) нарича хората тъпи, ограничени и сходни такива, а мои коментари се триха автоматично. Дори май сайтът не отчете, че има нов коментар за публикация. Цирк си е този форум, но има тук-таме нещо забавно.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b83b093dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Винаги съм се забавлявал с такива "незаменими хора, чиито мнения трябва да бъдат публикувани, изучавани от учениците и дори няма да е зле да ги пратим в Космоса, за да попият малко знание извънземните". Какво само си дебнете коментарите и проверявате дали са публикувани? Нарцисизъм ли, някаква друга мъка ли? Сайтът е частен, не ваш - каквото искат, това ще правят! Кеф им публикуват, кеф им не, кеф им поддържат сайта, кеф им спират.

Писнало ми е от такива възмутени "граждани и гражданки"! Ако бях модератор, такива коментари специално щях да ги трия /ще си имам списък по АйПита на всеки незаменим тук/, докато се примирите, че и вие сте хора - не помага на никого да подхранваш нечие безумно надуто его! Или е това, или си имаме работа с фен на конспирациите, който е ужасен, че от службите го подслушват и специално му трият мненията, за да не научи Човечеството какво кроят рептилите, заедно с илюминатите и Къци Вапцаров. Ама моля ви се, нелепи сте!

Споделяла била - това не е споделяне, а мрънкане на капризно дете! Това е! И според логиката мястото му не е тук. Сега какво? Някой да "сподели", че му е писнало от вашите теми, а после вие да "споделите", че тук има досадници, които не разбират колко лошо било да те цензурират в анонимен сайт. Смея се с цяло гърло!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 20d76304b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Цензурата в сайта е недопустима! Боя се че това мнение няма да бъде одобрено и публикувано в сайта, по разбираеми причини.
Айде честито на spodeli.net!
www.nekorektno.bg/2021/08/26/цензурата-в-интернет-медиите/

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 9d62617433
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Има си тук избрани мнения и тенденциозни настроения, това е очевидно и не се крие вече. Някъде през 2012 бях написал коментар за жените материалистки, при което не мина много време и за по-малко от пет минути получих отговор! Кога пък имало човек да го прочете, одобри, публикува. Това 100% е работа на администратор. Тук нещата се командват от жени или либерали сбърканяци. С много хора сме се събирали и сме коментирали що за сайт е това, понякога сме си мислели, че тук става въпрос за социален експеримент. Но от друга страна пък.. кой ще се наеме да помага на хората повече от 10 години и да не печели и стотинка. В 21 век у нас може всеки да прави простотии, Но едва ли някой ще помага на някой за ей така.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker