Астролог . - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Астролог .
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1010 пъти
Ходили ли сте на астролог? Моля, разкажете впечатленията си.
Полезно ли беше, защо отидохте - от любопитство или от някаква нужда? На мен в един форум ми направиха, но... как да кажа, общи приказки. Нищо точно и конкретно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: a98cf84791
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Не съм ходил, но съм се занимавал с астрология дълги години. С различните типове астрология (западна, джиотиш, сидерална, антична, космобиология и др.). Абе много бях навлязъл. Дишах астрология. Докато един ден не попаднах на някаква статия за близнаци родени с минута разлика. Чисто астрологично една минута не стига да се смени дори с един градус изгряващия знак. Тоест, имаха абсолютно идентични хороскопи от астрологична гледна точка, а същевременно имаха много различни животи. И от тогава гледам на астрологията много скептично и предлагам на всички хора да правят така.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a3e5076dda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ми астрологията е точно това - общи приказки с идеята всеки да се разпознае в тях :-) Като напишат една страница с мъгляви описания от сорта, че понякога обичате да прибързвате, или понякога не преценявате добре ситуацията, естествено че всеки ще се припознае. От друга страна написват маса положителни качества, които всеки иска да притежава и разбира се, ще се съгласи с тях.
Изобщо алабалистика и елементарни психологически трикове :-)

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c8635082b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   1, уж много си се занимавал с астрология, пък не си разбрал че хората не са роботи... Това, че двама близнака са под едни и същи влияния, изобщо не значи, че ще имат един и същ живот...

А към авторът, шансът е, ако не се занимаваш ти с астрология, и то качествено, няма особена полза. Нещата с които астрологията се занимава са много "тънки", въпреки че за пари, много се изкарват, че ще ти познаят и бъдещето като някоя "врачка"... Има някаква полза да ти изготвят психологически профил, и ако астрологът е компетентен, не са "общи приказки". Но няма как да очакваш, някои си произволен човек във форум да свърши подобна работа. Това е поне 2 часа работа. Като те интересува, проучи на кого може да си вярва и си поръчай услугата... Ако уцелиш човек, по-смислено е от "врачка" или "таро"...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a98cf84791
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   до 3 от 1: Именно, че хората не са роботи и затова значението на личностната астрология е преувеличено. Ако дадеш наталната карта на тези близнаци на който и да е астролог, той ще направи една интерпретация по нея, ще прогнозира един набор от събития. Няма да каже две различни интерпретации за двамата близнаци. Ако ако бяха тризнаци? Много често астролозите дават прогнози за бъдещи събития от типа на "периодът 2014-2016 изпълнен с много любовни вълнения", "през 2018 да се премести да живее в чужбина" и прочие подобни твърдения от общ характер. И на базата на една натална карта ще дадат на двамата човека една и съща интерпретация, а тези двама човека може да имат съвсем различни преживявания - единият има медицински проблем от падане като малък и си стои вкъщи, а другият е здрав и прав пратен на фронта. Пък еднакъв хороскоп. Това за мен напълно инвалидира астрологията на персонално ниво. Няма такова нещо като "персонален хороскоп", по който да се преценява как да живее човек и какво да прави. Познавам много хора, които заблудено ходят по астролози и все се надяват да си сбъднат мечтите. Една позната е на 45 и от 30 годишна ходи по астролози, които все й казват, че съвсем скоро ще срещне любовта. Планетите определено ни влияят, защото сме част от една фино балансирана система (ако Юпитер беше малко по-малък например Земята щеше да е по-далеч от Слънцето, средната температура щеше да е по-ниска и щяха да се проявят различни конфигурации на белтъчините, щяхме да изглеждаме по по-различен начин и тн.), но не влияят на това личностно ниво, на което се опитват да го изкарат астролозите.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e3e211fd7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не вярвам: имам познат, астролог. Сам се натискаше да ми прави хороскопи. Предсказа ми брак с мъжа, с който бях, в най-скоро време. Буквало една седмица след това този мъж замина за чужбина и ме заряза. Просто без думи.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e72c433a56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   По убеждения съм християнин и считам, че астрологията е просто празни приказки. Ама и преди да стана вярващ винаги съм мислел астрологията за голяма глупост.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b90c4e4b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Искам да отида на астролог. И аз си мислех че астрологията е глупост, защото съм зодия овен, а съм страшно спокойна. Не пасвам на стериотипите за зодията си. Но един ден чух че това е повече от коя зодия си, а в кои планети са ти разположени зодиите, асцендента и къщите(не ги разбирам много тези къщи) и се заинтересувах повече и открих че всъщност почти всичко в наталната ми карта ми описва характера. Ама аз не съм експерт и за това искам да отида на астролог. Интересни са ми тези неща вече. Ама не всеки астролог става. Някои го правят за пари и затова ме е страх да не си изгубя времето. Знам че тези неща са свързани и искам да знам повече.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0500dc297a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравейте, аз се занимавам с Астрология от 11 години вече, едва през последните 3 години, го правя срещу заплащане и макар да нямам дори 1 недоволен клиент, защото всички, на които съм правила хороскопи са доволни и това ме радва, но дори и така хороскопите са на три пъти по-ниски цени от обичайните за такива хороскопи. Макар малко да звучи, все едно се рекламирам, не е така, вътрешното намерение е друго- а именно - това, че аз започнах да дълбая в Астрологията и Номерологията, заради самата себе си, огромна страст и всичко това ме влечеше, като магнит. Виждах колко точно е всичко, колко точни са нещата и продължавах да проучвам.
Разбирам, че в България има много скептици, самата аз едно време бях много ядосана като слушах ежедневните хороскопи за зодиите по телевизията или четях обобщенията... , ядосвах се, защото вътрешно знаех, че всеки е уникален и различен, и не може един куп хора да се слагат под общ знаменател, само въз основа на зодията си. Когато по-късно, сама започнах да проучвам нещата, си дадох сметка колко дълбока наука е Астрологията и трябва да вложиш сърце и Душа, ако искаш да се занимаваш с това, и за да изследваш нечий хороскоп. Правила съм хороскопи на доста скептици, най-вече заради уникалното чувство на наслада, да видя после изумените им физиономии... ха ха, защото аз правя хороскопи на абсолютно непознати за мен хора, с които се виждам за пръв път, в момента в който поръчат хороскоп, не искам нищо да ми казват, не искам да си разказват историите, единственото, което искам е да ми кажат дата и час на раждане и място на раждане-това е. После пиша хороскоп около 30-32 страници и им го давам, а те остават винаги тотално изумени-все питат откъде знам това, как е възможно да знам и т. н., все им казвам-не съм врачка, ясновидка и т. н., не гледам на ръка, нито на кристално кълбо, ха ха, просто всичко това е записано в Личната ви Натална карта.
В началото, когато реших да вземам някакви пари за тези хороскопи, истината е, че направо се трепах да пиша по 13 часа дневно за почти без пари, някаква символична сума. Да, обичам Астрологията и Номерологията, обожавам да се ровя в нещата, Една Астрологична карта е като пъзел, истинска магия. Обаче, в един момент си дадох сметка, че буквално се раздавам и като време и енергия, а и цялото това писане, затова си взех почивка и си казах-други неща ще правя. Удивлявам се всеки път, когато- макар да съм си казала, че няма да правя други хороскопи известно време и все се появява някой да пита за хороскоп - а аз просто отново се изпълвам с вдъхновение. Добрите Астролози са онези, които се занимават с това от сърце, а не заради пари. Освен това в тази държава, не можеш да се издържаш с това. Писала съм си сама много астрологични статии, направих си и страница във фейсбук преди година, макар че не си подам по социалните мрежи, да хората виждат, че нещата са точни и верни, скептици които са си поръчали хороскоп при мен, после вече не са скептици за това, ха ха, но после се отегчих и от няколко месеца не пиша статии, обаче ако някой иска хороскоп-няма проблем-правя. Така или иначе, повечето хора в тази държава, предпочитат да си дават парите за други неща, да не изреждам по-добре. При интерес, може да се свържете с мен, не знам в този сайт, всичко ли е анонимно, може ли да напиша имейл за връзка или не, писах съобщение до управителя или модератора на сайта - от контактите за връзка да питам, може ли да публикувам нещо за връзка, но не се надявам особено, да е позволено. При всички положения, ако нещо Ви е интересно правете го, следвайте сърцето си и това е най-важното!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker