Одобрявате ли поведението на Слави Трифонов? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Одобрявате ли поведението на Слави Трифонов?
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 967 пъти
Имаше едно проучване наскоро, според което 69,9% от българите не одобряват поведението на Слави Трифонов. Това как да го разбирам? Според мен, той постъпи правилно като върна мандата. Също така ми харесва, че като цяло си мълчи. Не е като да тормози хората с видео включвания всяка сутрин по фейсбук. Някой да ми обясни моля. Не съм от неговите последователи, за да имам някакви очаквания, но оставам с положително впечатление. Кажете просто според вашите разбирания дали одобрявате поведението му.

Ще кажете, че проучването е манипулирано, но 70% е много сериозно число. Плюс-минус 5-10 да е най-много. Все пак агенцията залага репутацията си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 12202caac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Аз пък четох, че това е довело до повече подкрепа отколкото неодобрение. Аз одобрявам.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c4b7ef8b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Другият път пусни линк към проучването.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 69f2600f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Щом вярваш на социолози, значи си още много зелен! Как може да вярваш на платени шарлатани, те ще ти посочат колкото искаш проценти. Не мислите ли, нямате ли разум, как е възможно като попитат 1000 човека и да ти представят мнението на 5-6 милиона население. Те работят по метода на тиорията на случайността, селектират мненията на 1000 човека, пък може и на 100 човека и така определят процентите. Единственото вярно нещо на ИТН е само това, че искат да прогонят ГЕРБ, но какво ще направят един Господ знае, засега са малко като месии, какъвто беше царя, но най вероятно и те ще имат неговата съдба, т.е., ще си напълнят гушите и ще се скрият, а наивниците пак ще духат супата!?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f9a7cafb70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ето го проучването: https://www.gallup-international.bg/44794/snap-poll/

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 998a948722
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Изобщо не му вярвам и не ми харесва поведението му. Не съм и гербаджия, не харесвам и това, което свършиха през последните години. Има растеж, но можеше да е 10 пъти по-добре. Да не говорим за краденето на еврофондове и други подобни. Но изобщо не мисля, че Трифонов е различен. Има връзки с мафията, както всички останали, включително и "месиите" от Демократична България.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1c567c749b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Ми той и Симеончо си мълчеше и каквото го питат само отговаряше "като му дойде времето", а к,во стана? Българите обезателно ще ядат хурката. Не го ли разбрахте? Проблемът е в тях самите и затова винаги избират неправилните. Но напълно заслужено, тъй като е достатъчно да се направи психоанализ на причините подтикнали ги да изберат конкретната персона за управник и взаимовръзката за положението им лъсва. И да не ми разправят, че нямало избор и всички не ставали. Макар и в 95 процента от изборите на български кандидати за управници никой от тях да не става, веднъж на 10 години се появява за кратко някой свестен, но веднага бива тотално неглижиран от народът, направо стъпкан в калта. Няма да се учудя и, ако Баце в началото е бил тръгнал с добри намерения към страната и народа, но след толкова дълги години в политиката постепенно да е открил причините защо хората го харесват и избират и това да го е накарало да се пита"абе аз на тия маскари ли живота ще им правя хубав. Я да....". Както и стана! Няма къде да бягате българи. Както няма човек на Земята, който да има по-задълбочени вземане-давания с цигани и след това да не стане фашист, така няма и управник в България, който след време на управление да не се обърне срещу българите. Първо трябва да си заслужите управникът. Бягането в чужбина не е опция.

Чорбаджията на курникът

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9ba15c24e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Виж сега, ясно е че Пеевски и Борисов владеят и медиите и социологията. Показват се манипулирани проучвания. Замислете се дали някога са ви интервюирали от соц. агенция или ваш близък. Аз не се сещам.
Относно Слави и ИТН- той си удържа на думата и не се събра със мафията. За мен това е важно и печели симпатиите ми. Хареса ми, че вкараха изцяло машинното гласуване, по този начин много ще се затруднят жителите на Факултета и Столипиново, които гласуваха за ГЕРБ и ВМРО.
Предишните избори не гласувах, бях в командировка. Основната опорка - че избирателите на ИТН са чалгари издиша. Аз съм графичен дизайнер, съпругата ми е маркетинг мениджър, имаме стабилни доходи, както и нашите близки и приятели. Никой не е за ГЕРБ, разделени сме между ИТН и ДаБГ.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 08c710676a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Принципно не е нормално, да мълчи и да гласуват за него, как ще гласуваш за някой за който не знаеш какво иска да направи, но тук ще победи обратната психология в масовия Българин, щом мълчи значи не е като другите, и идните избори ще го докажат!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b21da8e350
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Добре, че върна мандата! То, че сме модерни и всичко вече е онлайн, това е вярно, но все пак не си представям да управлява чрез постове във фейсбук.
Така, че да си води там скучното шоу, ако иска и концерти да прави, но да не се бърка където не му е работа!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b8dd1f20bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не го одобрявам естествено. Не случайно шоумен прави партия. Българите са много глупави и все търсят месия да ги спасява. Затова е определен той като популярно лице от хората, които стоят зад него. А те със сигурност не са за показване. И със Симеон навремето беше същото.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 03a6e1b1fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Прави се на умен и принципен, защото предварително е знаел, че ще има нови избори. И се точи за тях. А простите хорица като теб одобряват поведението му - като ми е толкова акъла.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a8d9ca3b0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ясно е че, и тъй нататък, не могат да управляват. Скриха се всички и не смеят да гъкнат. Отказаха се от уж своите предложения на референдума , където народа тича да се подписва. Това не е, да се подиграваш я на Лили Иванова, я на кой се сетиш. Показаха мин. председател и... няма никой друг. Опитват се да се подготвят, да понаучат как да управляват, ако пак народа реши, че и тъй нататък ще ги оправи. Докато СП се налудува, те се опитват да се понаучат. Кой стои зад този проект? И как народа реши, че тези които влязоха в парламента са хем нови лица, хем умни и красиви?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 528e35db93
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Само наивници биха повярвали на Има Такъв Народ, всички останали знаем какво би се случило. То се разбра и по предизборната им кампания, и по изказванията им, и по популистките лозунги и "предложения"...... да не продължавам.
Та като цяло, моето мнение е неутрално, понеже знам какво ще очаквам от тях. (Не съм гербаджия :Д)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker