Искам да започна от нулата. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Искам да започна от нулата.
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 774 пъти
Аз съм на 17 и след две години завършвам. Накратко животът ми е преминал в много тормоз в детската градина и 7 години в училище. Сега от време на време ми се подиграват, ама ми се правят на приятели. Нашите са разведени и имам ужасен баща който за щастие не съм чувала от почти 2 години. Баба и дядо от бащина страна обаче ги чувам често. Питат ме дали искам да отида, а аз не искам да кажа не, защото ще ме нападнат(нищо че като съм там само с негативизми ми трупат главата, защото тези хора и едно хубаво нещо за никого не могат да кажат) и затова използвах пандемията като оправдание, но сега имам истинско оправдание. Това лято ще съм наистина заета. Сега съм на път да си намеря работа за лятото, а и ще ходя на фитнес. Искам да отслабна, а при тях това е невъзможно. Знаете ги бабите, и всичко в хладилника да изядеш пак е малко за тях.

И като цяло искам да започна от нулата. Искам да живея в друг град(дано след години и да е в друга държава). Но имам един проблем. Всъщност какъв ти един проблем? По-скоро няколко. Първо на първо не знам какво искам да работя. Психологията ме влече, ама понякога хората са много сложни. А и и аз сигурно имам проблеми, как да помагам на хората като не мога да реша моите собствени проблеми? Искам да уча в друг град. Знам че искам да уча психология, но не мисля че ще се справя като психолог. Искам също да живея самостоятелно. Нашите не са лоши. Но просто не ме оставят да бъда самостоятелна. Когато искам да съм те ми казват "Какво те спира? Ти само се оправдаваш с нас." а после казват "Ние искаме тя да е самостоятелна, ама не я оставяме да е." и накрая ме объркват. Не са лоши родители, но просто искам да съм самостоятелна. Като им кажа че искам да живея самостоятелно или ме подкрепят или ми казват "От както си малка изплащам този апартамент за да е твой, ти наистина ли искаш да ни изоставиш?" и понякога просто ме побъркват. Давам ви пример с вуйчо. Той е на 47, няма жена и деца, живее си самостоятелно в друга държава и през лятото идва на гости за 2-3 дена. Работи си работа с хубава заплата. Абе като него искам да съм, но искам да си имам и партньор в бъдеще. Но просто искам да започна от нулата наново след като завърша. В нов град, с нов характер и нов външен вид. Но това ще е трудно. Няма да е лесно. Особено като ще трябва да плащам сметки и направо ужас, но в началото бих искала нашите да ми помагат, но само в началото. Как да започна от начало? Как да изградя нов характер? Вие как си избрахте професията?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: ca0c3993f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Да те поправя не е от нулата, а ново начало. От нулата е , когато си загубил или разрушил всичко.
Преди всичко мисля, че си смел за възрастта си.
Как да откриеш професията, която ще бъде твое призвание и източник на доходи? Аз мисля, че отговорът е много прост- и той е ,когато опознаеш себе си. Твоите слаби и силни страни. Не всеки може да бъде певец или танцьор, например.
Има консултански фирми, които могат да ти помогнат да анализираш себе си и да ти помогнат в каква сфера да се насочиш.
Другото ,което бих те посъветвала е да запишеш в западен колеж и да общуваш с повече чужденци. Подбирай си, средата. Не се събирай с хора , които употребяват наркотици, алкохол занимават се с измами и т.н , защото просто ще станеш като тях.
Имаш годините, в които може да работиш . Със събраните пари може да запишеш шофьорски курс, език, курс по ораторство и т.н , всяко надграждане в знанията и уменията те прави по-конкурентен на пазара на труда. Работи над себе си и ще успееш.



В

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker