Надомна работа, или така наречената работа от дома - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121328)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Надомна работа, или така наречената работа от дома
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 725 пъти
Имам желание да започна да се занимавам с нещо което е свързано с надомна работа, защото като човек с увреждане нямам много възможности. Регистрирах се с няколко групи предлагащи такава дейност. Предложенията които получих бяха от лица работещи за световноизвестна фирма от Германия, предлагаща различни видове парфюми, балсами и кремове за лице, пасти за зъби. Самият аз усещам разколебаване и несигурност защото се опасявам да не попадна в някаква престъпна схема, или да стана жертва на измамници. Иначе би било добре човек да се занимава с нещо след като по цял ден няма какво да прави. Някой занимава ли се с такава работа от дома ( работа онлайн) за каквато пиша тук? Надявам се че ще получа разумни съвети. Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9c0e7fa771
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Така, както си го написал/а, ми прилича на МЛМ фирма. Легални са, сигурно от повече от 20г ги има в България. Но личното ми мнение е, че само онлайн няма да имаш реализация. Проблемът при тези фирми е, че продуктите им идват скъпи за стандарта на повечето българи, нужен е личен кръг от познати с финансови възможности, които да купуват от теб вместо от аптеката или други специализирани магазини. Не пречи да се пробваш, разбира се.
Може да опиташ с Microworkers. Преди време ги гледах, малък, но надежден доход.
След като имаш време, пробвай всяка възможност.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4c62e8f353
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   На мен като цяло тези романтични мисли как правиш пари от работа, докато си във вас, на плажа, в ресторанта докато си пиеш лимонадата или в планината ми се виждат смехотворни. Пълни шменти капели, дори и да има такива професии те едва ли са сериозни, стабилни и дългосрочни. Единствено ако си програмист може да си бачкаш от където искаш стига да си вършиш работата, и пак зависи. Други сериозни професии, където да "работиш" докато си лежиш на леглото не знам. Това е мнението ми за тези професии, които ги пробутват като мечти на хората. Конкретно за теб бих те посъветвал да учиш програмиране/уеб дизайн докато си бачкаш нещо странично за което имаш възможност (Не знам какви точно проблеми имаш, съжалявам за което) Имам много познати програмисти, които си бачкат от тях, един дори идва в нашия ресторант и си бачка от там докато си пие кафето. Може би това е твоето нещо или нещо с уеб дизайн/анимации, ама трябва да учиш яко. Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d52a424895
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   2, аз пък ще ти кажа, че е напълно възможно, ОБАЧЕ трябва преди това много добре да си си опекъл работата (да си си създал контактите, бизнеса, доставките - всичко!). Но да си мислиш, че можеш да стартираш нещо голямо по този начин, е повече от наивно... Може би след 50-100 години, когато всичко се роботизира и хората надживеят личните контакти, ще е възможно но сега - не.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 51c8f42df3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Работя изцяло от вкъщи когато започнаха пандемиите до сега. Пари се изкарват но ти трябват познания. Аз се занимавам с уеб дизайн на сайтове - разработвам оферти за бъдещи клиенти на фирмата за която работя на граждански договор. Плаща ми се на проект. Например 2 фирми имат нужда от новатороски сайт. Във фотошоп разработвам как ще изглежда сайтът им в до 3 варианта за всеки. Имам срок до края на седмицата и взимам около 800 лв и за двата. Супер, нали? Да, ама проектите рядко валят и често тва 800 лв си остава за целия месец като основен доход. Другият път проектът може да е само един или да не бъде одобрен, като аз получавам само 200лв за изработката. И съм на минус. Обобщено работата от вкъщи не е пей сърце и монотонно цъкане по обявки. Искат се познания, умения и най-важното самодисциплина. Да, нямаш шеф на главата буквално, но трябва да си спазваш сроковете, защото пари няма да видиш, а откаже ли се един много трудно ще вържеш втори. Конкуренцията е доста сериозна в този бранш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker