На косъм от рухване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

На косъм от рухване
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 779 пъти
Здравейте,
не знам как точно да започна, но живота ми се преобърна. През последните 2 години преминах през много разочарования, предавания, загуби и какво ли още не. От ранното детство още не съм бил истински щастлив, въпреки раздялата на нашите и минатото от тогава още - всеки ще си каже, какво пък толкова може да е видяло това хлапе.

/Грешката идва от там, че съдим по възрастта. Точно това дете, което съдим може да е преминало много повече от нас. Да, вярно е, че няма да е преминало през толкова много предизвикателства, но никой не се замисля, че може да са много по-жестоки./

Проблемите главно се появиха, когато започнах да се влюбвам. Първата ми връзка беше токсична, както и да е - сложих край, отървах се. След това се влюбвах отново и отново, даваха ми надежда, която винаги се оказваше заблуда. Точно това ме пречупи най-много, защото винаги съм бил момче за пример и съм давал всичко от себе си за човека до мен. Не съм рухвал заради провалите, но ми се отдрази много здраво на психиката.

От едно нещастно, но добро момче се превърнах точно в противоположното, започнаха цигарите и временна употреба на наркотици, които спрях, защото даже и те не помагаха да "избягам" от реалността. Определено никой вреден навик не помага и не те оправдава, но просто случващото се покрай мен ме подтикваше да върша неща, които до преди това съм бил твърдо против тях.
Не след дълго дойде и влеченето към хазарта. Напълно съм запознат, че шансовете са почти нулеви за печалба, но именно заради надеждата съм си патил винаги независимо в каква сфера. Всички спестявания излетяха за броени дни. 3 хиляди мои съм загубил, с печалбите, които е давало 10 хиляди.
Всеки започна да ме съди и да ми лепи етики, но нито един не се запита каква е точно причината.

Майната на парите, повече ми е жал за неоценената ми доброта, която все още я има, въпреки това, което е видяла. Точно това е проблемът, който ме е мъчил винаги и все още го прави. Вече се чудя какво да правя и как да избягам от всичко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: e6a4d8f639
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Знам какво ти е . Аз съм момиче в същото положение. Все токсични,но дълги връзки. Съсипаха ме и сега ходя по психиатри и психолози всяка седмица. Нямам желание да живея,а и аз като теб съм добра ,но се превърнах в разруха. Имам проблеми с наркотиците,но вече не ме хващат, просто нищо не ми помага да избягам от проблемите. Хазартът не е моето,но бягай от него. И милиони да имаш, сам знаеш,че щастие не се купува. Съвет не мога да ти дам, защото не съм по-добре от теб. Просто исках да знаеш,че не си сам. Ако сайтът позволяваше размяна на контакт ,бих искала да се запознаем. Само човек изживял същото би те разбрал. Ако желаеш си напиши имейла и ако го одобрят ще е ок. Ако не, здраве да е .

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d621f3f34c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   По това, което пишеш, личи, че имаш прекалено големи очаквания от другите и прекалено много зависиш от тяхното одобрение / любов. Не можеш да накараш някой да те обича, но можеш да си избираш обкръжението и да избягваш токсични и неподходящи хора.
Не знам какво точно разбираш под "неоценена доброта", но явно я проявяваш с неподходящите хора, затова е неоценена. С наркотици и алкохол не става, както си забелязал, от себе си не можеш да избягаш. Работи първо върху себе си, учи, работи, спортувай, намери си хоби и хората около теб сами ще се отсеят.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 49924d12e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей, аз донякъде те разбирам. От време на време пия и взимам наркотици, започнах ги заради желанието да съм част от нещо. Покрай приятеля ми и неговата среда. Някаква цел да съм постоянно с него, защото уж много го обичам. Знаех, че не трябва, знам че не искам дори, и спрях от едно известно време. Всички мъже до сега или почти всички си идваха и отиваха и ми оставиха само болка. Сега също съм нещастна, дори не знам защо съм с него. Чувствам се самотна ама толкова самотна, нямам си никого. Само спомените и погубеното време, в чакане на нещото, което никога няма да се случи. Просто хората са лоши, не можеш да се довъриш, направиш ли го винаги те удрят в гърба и пак си сам. Аз нямам съвет, който д ати дам, просто донякъде разбирам как се чувстваш, но няма как да ти помогна. Явно животът е това. Определено не е това, което съм си мислила, че е искам отново да съм дете. Тогава бях щастлива, бедни бяхма ама се обичаме бяхме заедно и едно прекрасно семейство.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker